اخطار به همه اساتید:
قرار نشد بعد از دو هفته در حالیکه دو سه ساعت به آخرین مهلت تدریستون مونده بیاید بگید نمیتونیم به فلان دلایل.
شما دو هفته وقت دارید و میتونید یه ساعت در این دو هفته رو برای تدریس کلاس آیندتون وقت بزارید.
اگه واقعا فرصت نکردید (نه از روی تنبلی البته) یک روز قبل باید اطلاع بدید نه یه ساعت قبل.
با تشکر
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
16 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: پنجشنبه 29 خرداد 1404 20:14
از: مدرسه جادوگری هاگوارتز
پستها:
2956

جزئیات کاربر

با سلام و خسته نباشید.
من یک سوال داشتم .آیا بازرسان هاگوارتز اجازه شرکت در کلاسها رو دارند؟چون اگه اشتباه نکرده باشم به ما گفته شده بود ندارند و ما بازرسها رو براین اساس انتخاب کرده بودیم.
بعد از اینکه با مشکل پیدا کردن بازرس بدلیل اینکه نمی تونن تو کلاسها شرکت کنند مواجه شدیم تصیم گرفتم این اجازه رو به بازرسان بدم که به عنوان دانش آموز در کلاسها شرکت کنند.
من یک سوال داشتم .آیا بازرسان هاگوارتز اجازه شرکت در کلاسها رو دارند؟چون اگه اشتباه نکرده باشم به ما گفته شده بود ندارند و ما بازرسها رو براین اساس انتخاب کرده بودیم.

بعد از اینکه با مشکل پیدا کردن بازرس بدلیل اینکه نمی تونن تو کلاسها شرکت کنند مواجه شدیم تصیم گرفتم این اجازه رو به بازرسان بدم که به عنوان دانش آموز در کلاسها شرکت کنند.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/10/18 18:36:42
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
نقل قول:
پروفسور در قوانین مدرسه هاگوارتز نوشته شده که :
2- اساتید میتوانند سر كلاس خود تا 30 امتياز به دانش آموزان بدهند.15 امتیاز مربوط به سوالات و 15 امتیاز مربوط به مقاله.(در صورتیکه نمیخواهید برای امتیاز مقاله ای در نظر بگیرید میتوانید هر 30 امتیاز را به سوالات دهید
پس امتیازات فقط تا 30 هستند و امتیاز اضافی تعلق نخواهد گرفت !
برای اینکه معطل نشید من پاسخ دادم مدیر مدرسه لطف کنن این پست رو پاک کنن و خودشون جواب بدن
با تشکر
نقل قول:
با سلام
ببخشيد من يه سوال در رابطه با امتياز دهي تكاليف بچه ها داشتم
در كلاس من (نجوم و اختر فيزيك ) بعضي از بچه ها يكسري تحقيق اضافه بر تكاليفي كه گفته ببودم نوشته اند . آيا من مي تونم به اين تحقيق هاي اضافه نمره بدم يا نه؟
پروفسور در قوانین مدرسه هاگوارتز نوشته شده که :
2- اساتید میتوانند سر كلاس خود تا 30 امتياز به دانش آموزان بدهند.15 امتیاز مربوط به سوالات و 15 امتیاز مربوط به مقاله.(در صورتیکه نمیخواهید برای امتیاز مقاله ای در نظر بگیرید میتوانید هر 30 امتیاز را به سوالات دهید
پس امتیازات فقط تا 30 هستند و امتیاز اضافی تعلق نخواهد گرفت !
برای اینکه معطل نشید من پاسخ دادم مدیر مدرسه لطف کنن این پست رو پاک کنن و خودشون جواب بدن
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر

با سلام
در كلاس من (نجوم و اختر فيزيك ) بعضي از بچه ها يكسري تحقيق اضافه بر تكاليفي كه گفته ببودم نوشته اند . آيا من مي تونم به اين تحقيق هاي اضافه نمره بدم يا نه؟
با تشكر
ژرمانيا پندلتون
شما در هر کلاس به هر دانش آموز فقط تا سقف 30 امتیاز اجازه دارید نمره بدید. بهتره به دانش آموزان کلاس بگید در اون اندازه ای که ازشون خواستید ، تکلیف ارائه بدن چون هم وقت خودشون برای نوشتن تلف نمیشه و هم وقت شما برای خوندش.
با تشكر
ژرمانيا پندلتون

شما در هر کلاس به هر دانش آموز فقط تا سقف 30 امتیاز اجازه دارید نمره بدید. بهتره به دانش آموزان کلاس بگید در اون اندازه ای که ازشون خواستید ، تکلیف ارائه بدن چون هم وقت خودشون برای نوشتن تلف نمیشه و هم وقت شما برای خوندش.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/10/18 16:09:35
Only[size=x-large]Raven
دعا كنيد كه المپياد نجوم قبول بشم!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

با سلام خدمت مدیری که واقعا زحمت میکشد!
پروفوسور عزیز من شاید به دلایلی نتوانتم فردا تدریس کنم و پس فردا ندریسم را انجام بدهم!
ولی این فقط یک احتمال بود که گفتم از من امتیاز کم نکنید!!!
همونایی که برای لوپین نوشتم +
پروفوسور عزیز من شاید به دلایلی نتوانتم فردا تدریس کنم و پس فردا ندریسم را انجام بدهم!
ولی این فقط یک احتمال بود که گفتم از من امتیاز کم نکنید!!!
همونایی که برای لوپین نوشتم +
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/10/18 2:04:10
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر

با سلام نمیدونم جاش اینجا هست یا نه ولی به هرحال اعلام میکنم
بنده امروز نمیتونم درس خود را ارائه بدهم البته سعیم را میکنم ولی اگر نتوانستم لطفا امتیاز کم نکنید. تا فردا درسم را ارائه دهم.
علت: درس دارم زیاد.
دوهفته وقت داشتی برای تدریس.لطفا تو این دو هفته یه ساعت رو برای نوشتن پستتون وقت بزارید که کلاسها بهم نریزه.موفق باشی
ویرایش لوپین:
با سلام
حواسم به تاریخ نبود فکر کردم امروز باید تدریس میکردم. ببخشید امتیازاتیم که دادم پاک کردم. باز هم متأسفم.
بنده امروز نمیتونم درس خود را ارائه بدهم البته سعیم را میکنم ولی اگر نتوانستم لطفا امتیاز کم نکنید. تا فردا درسم را ارائه دهم.
علت: درس دارم زیاد.
دوهفته وقت داشتی برای تدریس.لطفا تو این دو هفته یه ساعت رو برای نوشتن پستتون وقت بزارید که کلاسها بهم نریزه.موفق باشی
ویرایش لوپین:
با سلام
حواسم به تاریخ نبود فکر کردم امروز باید تدریس میکردم. ببخشید امتیازاتیم که دادم پاک کردم. باز هم متأسفم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/10/17 19:46:16
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1385/10/17 20:27:22
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1385/10/17 20:36:33
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1385/10/17 20:27:22
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1385/10/17 20:36:33
جزئیات کاربر

با سلام خدمت کوییرل عزیز!
من یه اعتراض کوچکی نسبت به آقای برودریک بود که استاد درس ماگل شناسی هستن دارم.
ایشون در پس خود در تاپیک شرح امتیازات به دانش آموزان این اختیار داده اند که از من 1 تا 4 امتیاز کم کنند اون هم به دلیل این که به قول ایشون توهم زدم و تکلیف اضافه نوشتم!!!!!!!!!!!!
اول از همه شما نوشته ای که در کلاسشون بود را نگاه کنید:
نقل قول:
خوب من با دیدن این حالت شک کردم که نکنه باید هر دو رو نوشت!
به همین دلیل اینم به لیست تکلیف هام اضافه کردم چون می دونستم که اگه ننویسم مشکل برام پیش میاد نه این که اضافه بنویسم.
به همین دلیل در اول پستم هم نوشتم:
نقل قول:
و برای تاکید بیشتر که من واقعا این رو از روی شک نوشتم دوباره در آخر پستم هم این را نوشتم:
نقل قول:
من دیگه نمی دونستم که بقیه بچه ها از روی من می خوان بنویسن بدون این که متن من رو بخونن!!!!
امیدوارم که بررسی بشه.
با تشکر
این پست رو باید در دفتر اساتید بزنی تا استاد خودش بررسی کنه و یا به بازرس گروهت بگی.اگه به توافق نرسیدید میتونی به مدیر شکایت کنی.
من یه اعتراض کوچکی نسبت به آقای برودریک بود که استاد درس ماگل شناسی هستن دارم.
ایشون در پس خود در تاپیک شرح امتیازات به دانش آموزان این اختیار داده اند که از من 1 تا 4 امتیاز کم کنند اون هم به دلیل این که به قول ایشون توهم زدم و تکلیف اضافه نوشتم!!!!!!!!!!!!
اول از همه شما نوشته ای که در کلاسشون بود را نگاه کنید:
نقل قول:
جلسه ی اول :
معرفی :
معرفی یعنی اینکه هر کسی که دلش خواست می تونه با معرفی خودش به صورتی نچندان بلند (بین پنج تا ده خط)، بسته به زیبایی نوشته ش و البته داشتن طنز بیشتر ، از بین یک تا پنج امتیاز از جلسه ی اول دریافت کنه ...
ماگل شناسی مقدماتی : توضیحی کوتاه درباره ی ماگل ها و تفاوت ماگل ها و جادوگرها، نقص ها و برتری هاشون نسبت به جادوگر ها و ...
خوب من با دیدن این حالت شک کردم که نکنه باید هر دو رو نوشت!
به همین دلیل اینم به لیست تکلیف هام اضافه کردم چون می دونستم که اگه ننویسم مشکل برام پیش میاد نه این که اضافه بنویسم.
به همین دلیل در اول پستم هم نوشتم:
نقل قول:
سلام بر پرو بری .... ببخشید منظورم پروفسور برودریک هستش( جسارت نباشه... اینا همه جدیه )
اول قبل از این که سوال رو پاسخ بدم ، می خواستم بگم که من نمی دونم الان باید سخن هایی از بزرگان ماگل بگم یا این که همان طور که در برنامه ی درسیتون بود ، باید درباره ی ماگل ها و تفاوت ماگل ها و جادوگرها، نقص ها و برتری هاشون نسبت به جادوگر ها و ... بگم؟!!!!!
بالاخره من جفتشو می گم ، هر کدوم رو که باید می نوشتم ، حساب کنید.
و برای تاکید بیشتر که من واقعا این رو از روی شک نوشتم دوباره در آخر پستم هم این را نوشتم:
نقل قول:
دیگه پروفسور من نمی دونم کدوم رو باید می نشوتم ولی فکر کنم هر سه را باید می نوشتم به هر حال شما همشو گفته بودین!!!!
با تشکر
مارکوس فلینت!
من دیگه نمی دونستم که بقیه بچه ها از روی من می خوان بنویسن بدون این که متن من رو بخونن!!!!
امیدوارم که بررسی بشه.
با تشکر

این پست رو باید در دفتر اساتید بزنی تا استاد خودش بررسی کنه و یا به بازرس گروهت بگی.اگه به توافق نرسیدید میتونی به مدیر شکایت کنی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/10/17 19:52:08
عضو اتحاد اسلایترین
جزئیات کاربر

به نام او که ما را اصیل پاک آفرید!
نقل قول:
سلام همکار گرامی:
بازرسی کلاس شما با من می باشد.
از آنجا که چندان دیر تدریس نکرده اید و فقط 30 دقیقه دیر تدریس کردید، من چون بار اول شما و همچنین جلسه اول و گویا اولین سابقه تدریس شما بوده است، امتیازی کم نمی کنم.
اما پیشنهاد می کنم به دفتر اساتید مراجعه کرده و متن کامل اخطاری که بابت نحوه تدریس(در بخش تکالیف) گرفته اید، مطالعه فرمایید!
با تشکر
بازرس عالی رتبه هاگوارتز
نقل قول:
پروفسور ژرمانيا پندلتون نوشته اند:
با سلام
روز تدريس من چهارشنبه 13 دي بوده .من از ساعت 11 شب(13 دي) اومدم سايت و براي درس پيام زدم ولي هر بار كه ارسال رو مي زدم اخطار داده ميشد .من تا سه بار پيام زدم ولي براي همشون اخطار اومد تا اين كه حدود ساعت 12 شب تونستم يه پيام موفق ارسال كنم به همين دليل زمان ارسال پيام من روز پنجشنبه زده شده !
خواهش مي كنم نمره كم نكنيد
سلام همکار گرامی:
بازرسی کلاس شما با من می باشد.
از آنجا که چندان دیر تدریس نکرده اید و فقط 30 دقیقه دیر تدریس کردید، من چون بار اول شما و همچنین جلسه اول و گویا اولین سابقه تدریس شما بوده است، امتیازی کم نمی کنم.
اما پیشنهاد می کنم به دفتر اساتید مراجعه کرده و متن کامل اخطاری که بابت نحوه تدریس(در بخش تکالیف) گرفته اید، مطالعه فرمایید!
با تشکر
بازرس عالی رتبه هاگوارتز
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اينيگو ايماگو در 1385/10/14 9:07:44
"Severus...please..."
جزئیات کاربر

با سلام
روز تدريس من چهارشنبه 13 دي بوده .من از ساعت 11 شب(13 دي) اومدم سايت و براي درس پيام زدم ولي هر بار كه ارسال رو مي زدم اخطار داده ميشد .من تا سه بار پيام زدم ولي براي همشون اخطار اومد تا اين كه حدود ساعت 12 شب تونستم يه پيام موفق ارسال كنم به همين دليل زمان ارسال پيام من روز پنجشنبه زده شده !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Only[size=x-large]Raven
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج