جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

6 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  119 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  237 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  314 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  224 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس پرواز و كوييديچ
ارسال شده در: یکشنبه 6 اسفند 1385 00:35
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام يزدان پاك

1-ادامه نمايشنامه 5 امتياز
سدريك مرلين را ديد و از اينكه با دانش آموز وي چنين كرده بودند بسي ناراحت بود و در همين حال به سوي درب كوچك ورزشگاه رفت !
تپ تپ تپ
مرلين : نه استاد ... خواهش ميكنم
سدريك : تو كاريت نباشه ، الان يه تيريپ فاينال ميام تو سرشون فقط ببين !!
و دوباره شروع به كوبيدن در نمود .
سر مردي از قفسه ي كوچك در بيرون آمد و و نعره زنان گفت : چيه خيكي ؟
سدريك : خيكي باباته ، پاشو بيا بيرون حالتو بگيرم !!
مرد قفسه را بست و از ديدها ناپديد گرديد .
سدريك : ديدين ترسيد ؟؟ آخه اين كه عددي نيست !
صداي غيرژ وحشتناكي از چند متري سدريك شنيده شد و آن مرد كه قدش حدود 2.5 متر بود از درون ورزشگاه نمايان شد .
سدريك كه آن فرد را در دو متري خود ديد گفت : ااا...اينجا ورزشگاه آزادي هست ديگه ؟ نه ؟
آن مرد نعره زنان گفت : نه ، اينجا ليورپول هست .. ورزشگاه شماره 2 .
سدريك : آها ، ميگم ما انگار زمينو اشتباه اومديم .. سپس رويش را به طرف دانش آموزان نمود و گفت : خب بچه ها ، بار ها رو ببنيدن بايد بريم ورزشگاه آزادي .
سپس فلنگ را گرفتند و دبرو .....

2- نگاهي به بازي بين پاورداس و تريسيلوانيا بندازيد . و بعد يه نقد خوب و کامل اراعه دهيد 10 امتياز
بازي بس هيجان انگيز و زيبايي بود .
ترنسيلونيا : اين تيم واقعا كوشش فراواني كرد و دستمزد خود را نيز از اين بازي گرفت . چو چانگ و هدويگ بهترين پست ها را از تيم ترنسيلونيا زدند .
پاورداس : اين تيم نيز نسبتا خوب كار كرد ولي نمايشنامه هاي نسبتا كوتاه و تعداد كم دليل باخت اين تيم شد . بهترين پست هاي اين تيم توسط : اسكاور ، كورن و سدريك زده شد .

3- از تيم پاورداس يک نفر و از تيم تريسيلوانيا رو انتخاب کنيد و پستهاي اون دو بازيکن رو مورد بررسي قرار بديد. 10امتياز

ترنسيلونيا : مريدانوس
پست زيبا و دلنشين . هماهنگ با پست قبلي و منظم . فضاسازي قوي و تنها عيب اين پست ديدن غلط هاي املايي آن هم نسبتا كمتر از حد معمول .
پاورداس : جسيكا
پست طنز آميز و نسبتا كار شده . استفاده از عناصر زيبايي و شكلك . فضاسازي جالب و پاراگراف بندي بسيار خوب . غلط املايي نيز به چشم نميخورد .

4- اين 5 جلسه از نظر شما چه طور بود و بهتر مي بينيد سوالات امتحاني طنز باشه يا جدي ؟ 5 امتياز

راستش جلسه هاي بدي نبود ، در واقع درس كوييديچ نميتونه مانند درس هاي ديگر جالب واقع بشه ، ولي حسن و نقص هايي نيز به چشم ميخورد . اول عيب و بعد حسن ها را ميگم .
نقص :
1-سوالات تكراري و خسته كننده .
2-فضاي بسته درون كلاس .
3-استفاده بيش از حد از جدي نويسي .
حسن :
1-بعضي از اوقات با طراوت .
2-امتيازات در حد افراد .
3-گير ندادن به بروبچ .

به نظر من هر چه طنز بيشتر ، سوالات بهتر .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاتر , رولینگ خزیده کردت !!
ارسال شده در: جمعه 4 اسفند 1385 01:11
نمایش جزئیات
آفلاین
در جواب آنیتا عرض کنم که سوالات سخت نیست
چون شما در زمان برگزاری لیگ نبودی برای هم سخت هست برات وگرنه نقد بازی بین پاورداس وتریسلوانیا کاری سختی نیست که شما میگی (مگه میخوای کوه بکنی که میگی سخته )

اینکه تکالیف طنز باشه باید بگم که من نگفتم همه جدی جواب بدن هر کس هر جور راحته جواب بده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

اوتو بگمن را من ساختم ...
كليك بنما
ارسال شده در: پنجشنبه 3 اسفند 1385 23:38
نمایش جزئیات
آفلاین
و اینجا بود که پروفسور دست به کار میشه و با یک عملیات کاملا آنتحاری، بچه ها رو دور خودش جمع میکنه!
مرلین اون گوشه نشسته و دچار یاس فلسفی شده!

حدود 1 ساعت بعد!

ملت از در ورزشگاه میرن بیرون و با یک اقدام ارزشی، پروفسور قلاب میگیره و همه به ترتیب ازش میرن بالا و بالا و بالاتر، تا اینکه به پشت بوم ورزشگاه میرسن!!!
بعد کم کم همدیگه رو میکشن بالا و از ریش مرلین هم استفاده میکنن و بلاخره همه طی یک اقدام الکی- شپلختی، وارد ورزشگاه میشن!
اما دریغ از یک نفر توی ورزشگاه!

سدریک متعجب میشه و با تردید میره با نظافت چی( بینز!!!) حرف میزنه و می پرسه:
_ چه خبره؟ چرا کسی نیست؟!
بینز نگاهی به ساعتش میندازه( روح و ساعت؟!!) و در حالی که داره از ورزشگاه دور میشه، داد میزنه:
_ آخه اطلاع داده بودن اینجا یه بمب هست، همه تخلیه شدن!
سدریک پرسید:
_ بمــــــــــب؟!

و قبل از اینکه بخواد حرفی بزنه، صدای انفجار مهیبی می یاد و دقیقا زیر پای سدریک یک بمب منفجر میشه!

بچه ها:

3-
استاد با این تکالیف سختی که شما ارائه میکنید، بهتره که طنز باشه، تا آدم رغبت بیشتری داشته باشه. مرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 اسفند 1385 23:15
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پرفسو ر

میشه این رو حساب کنید.

اهای صبر کنیم ما هم بیام .

همه برگشتند دیدند فرد و جرج از راه دور دارن میان.

ناگهان فرد یک ورد رو میگه و همه خشکشون میزنه.

وقتی که به بچه ها رسیدند جرج ورد رو باطل میکنه و میگه sory .

سدریک که از دست اون دوتا عصبانی شده بود میگه : کجا بودین تا حالا . اینم از کار حالاتون . اجازه ندم بیاین. به کوئیریل میگم . این بهترین راه.

فرد که میبینه اوضاع مناسب نیست دوباره مجبور میشه سدریک رو جادو کنه.
جرج میگه : فرد چی کار میکنی اخه . هی فرت فرت استاد رو طلسم میکنی. نمیگی میندازنمون بیرون. نمی ایتاد جایگاهی ویژه داره. تو خجالت نمی کشی

فرد: خوب چرا . فعلا ولش کن. بعد حافظش رو اصلاح میکنیم . نمی خواست ما روببره دیدن مسابقه.

جرج از ترس اینکه دوباره فرد کسی رو طلسم کنه میگه:
بچه ها سوار شین تا به مو قع برسیم.

در راه

بچه ها از همون موقع که سوار شدن شروع میکنن به خوندن شعرهای .........

حلا هم بعضی ها جو زده شده بودن چون چند تا ساحره تو اتوبوس بود و شروع کردن به ............

در ورزشگاه

صدای تشویق طرفداران تیم ها میاد که با تمام وجود دارن تیمهای محبوبشون رو تشویق می کنن.

بازی شروع میشه و بچه ها با تمام حواسشون مشغول دین بازی میشن. در این بین هم هی سدریک به هوش میاد ولی چون معمولا جای حساس بازی بود بچه ها دوباره اون رو طلسم کردند.

هدویگ یهو از دست یک بازیکن عصبانی می شه و داد میزنه : هی گوسفند اگه نمی تونی بازیکنی بیا بیرون من جات بازی میکنم.

دو سه دفعه دیگه سدریک به هوش اومد ولی باز هم توسط بچه ها طلسم شد.

در راه بازگشت

همه خوشحال بودن برای اینکه تیم محبوبشون برده بود و تونسته بودن از حساب مدرسه هر چی میخوان بخرن البته به کمک فرد و جرج.

نتیجه این شد که سدریک کسی که باعث شده بود بچه برای دیدن این بازی برن خودش نتونه بازی رو ببینه .

نام تیم هایی که در این دوره لیگ شرکت کردند رو نام ببرید و توضیح تقریباً کاملی از قهرمان و نایب قهرمان بدهید.

تیمهای:
بوقهای 1860 - اسلی لوله - جاروبدستان گریف - 6080انگلیس – اجاس.

در این دوره تیم جارو بدستان گریف قهرمان شد.
این تیم که یک تیم تازه تاسیس بود توانست با ارائه بازی های بسیار خوب زیبا و هماهنگ تمام تیمها رو در کف خودش بگذارد. یکی از دلائلی که این تیم توانست قهرمان شود این بود که هیچ تیمی روی ان حساب باز نکرده بود. این تیم با بازیکنان گمنام ولی با انگیزه توانست در اولین دوره دوره ای که در لیگ شرکت می کند قهرمان ان شود. تیم جاروبدستان 3 بازی اول خودش در مقابل تیمهای اسلی لوله – بوقهای 1860و 8060 انگلیس رابرد تا تقریبا قهرمانی اش را جشن بگیرد اما درمقابل تیم اجاس با با اشتباه فاحش قل مراد شکست خورد تا قهرمانی اش کمی کم رنگ شود.

نایب قهرمان تیم اجاس شد که با 3 برد مقابل تیمهای جاروبدستان گریف – اسلس لوله و 8060 انگلیس و شکست در مقابل بوقهای 1860 به خاطر تعداد گل زده کمتر در رده دوم قرار گرفت. این تیم که بازیکنان بسیار خوبی دارد قهرمانی را با چند گل عوض کرد و کاپ نایب قهرمانی را به خانه برد.

انجمن زمین کوئدییچ کی ایجاد شد و چه کسانی در ساخت این انجمن دست داشتند و آخر عاقبتشان چه شد؟ و توضیح کاملی از تکامل این انجمن تا به این روز بدهید؟

از سال ریش مرلین که مطابق با 1880 است. اولین نفر خود مرلین بود و بعد کسانی مانند دیوید مودی و باب پیزارو به او پیوستد تا این انجمن را بسازند.
در این راه این سه نفر تلاشهای زیادی انجام دادند ولی دیوید مودی و باب پیزارو به علت کار زیاد بعد از 10 سال کار زیاد و طاقت فرسا خود کشی کردند. مرلین بعد ازخودکشی دو همکارش به سراغ بینز رفت و از او کمک خواست .ازان به بعد مرلین و بینز با تلاش و پشت کار زیاد توانستند یک انجمن بسیار فعال برای کوئیدیج درست کنند. اما بخاطر پاپوشی که به علت فساد مالی برای انها درست کردن از مقام خود استعفا دادند. از ان به بعد انجمن بسیار ضعیف شد و تقریبا هر سال یک نفر در راس ان قرار داشت و نتوانستند به کار این انجمن رسیدگی کنند.در این چند سال اصلا مسابقاتی برگزار نشد چون تیمها به علت نبودن یک مدیر خوب در راس این انجمن در مسابقات لیگ شرکت نمی کردند. حدودا بعد از 4 سال که همه به درست کاری بینز و مرلین پی بردن دوباره فعالیت خودشون رو در انجمن شروع کردن. در حال حاظراین انجمن بهترین و منظم ترین انجمن و لیگ کوئیدیج از ان زمان تا حال است. البته نباید از کارهای بسیار زیادی که دیوید مودی و دیوید پیزارو انجام دادند غافل شد.

به نظر شما پروفسور کلاس رو به تماشای کدام بازی لیگ برد ؟
بازی تیم جاروبدستان گریف و بوقهای اجاس که در ورزشگاه امارات لندن بود برد که جذاب ترین بازی فصل انتخاب شد برد .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگر به یک انسان فرصت پیشرفت ندهید لیاقت چندان تاثیری در پیشرفت او نخواهد داشت. ناپلئون
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 اسفند 1385 22:48
نمایش جزئیات
آفلاین
ایول بابا انقدر خوبه که اینجا اینقدر آروم هست . این آخری رو هم کم شرکت کنید تا منم اینقدر نیام پستها رو بخونم.
در امتیازات اگه میبینید در بعضی از سوالهای نمره 2 گرفته اید به این خاطر هست که جواب کلاً اشتباه بود اما چون من خیلی دست و دلباز هستم به همین خاطر اون 2 رو دادم که اون دنیا نیایید یخه منو بچسبید که نمره ما رو بده
در هر صورت جواب سوالات خیلی راحت بود اما کمی زحمت به خودتون میداد بهتر بود...
تنبل هستید ها...
ببینم پرسی شاهکار کردی با اون جوابت ، کی بهتر از تو میتونست جواب بده آخه خودت یه پای اون قضیه بود که به جای من اون رنگ رو به تو دادن ، الهی خیر نبینی
کریچ جان شما که یه جلسه عقب هستی ها اما چیکار کنیم مدیری دیگه ؟؟

جلسه پنجم: درخواست از دآنش آموزان برای نقد بازی که تماشا کرده اند و انتخاب بازیکنان مد نظرشان

صدای هیاهو از همه جا شنیده میشد ...
بازی بین پاورداس و تریسیلوانیا بود

در این بین پروفسور با بچه ها به در ورزشگاه رسیده بودند ، اما در بسته شده بود .

پروفسور : ای به خشکی شانس
مرلین : آقا من یه چیزی بگم
- : ها چی میگی ؟
مرلین : آقا ما پارتی داریم ها
ملت : بابا پارتی
بعد از مدتی مرلین جلو رفت و در رو زد چند لحظه بعد قیافه یه مرد خیلی قشنگ دیده شد که بسیار هم نورانی بود
مدتی چیزهایی بین مرلین و اون مرد ردوبدل شد
در این بین چولاغ ممد دست کور ممد رو گرفته بود تا اون خودشون به درو دیوار نزنه
اما گومبا گومبا با اون نیزه اش داشت هوا رو بو میکرد و دستهاشو به دیوار ورزشگاه میکشید
- گومبا اینا خوردنی بودینگا ؟
- شکست تنینگا ؟
- پس چیکار کردینگا ؟

چند لحظه بعد در کوچک ورزشگاه باز شد و مرلین دستی تکان داد و وارد شد اما طولی نکشید که با لگدی به بیرون پرتاب شد.
ملت :

حالا چه شکلی وارد ورزشگاه میشند؟

---------------------------------------------------------------------

خوب ملت بودینگا اینم آخرین جلسه بریم سر تمرینات

ادامه نمایشنامه 5 امتیاز

1 : نگاهی به بازی بین پاورداس و تریسیلوانیا بندازید . و بعد یه نقد خوب و کامل اراعه دهید 10 امتیاز

2 : از تیم پاورداس یک نفر و از تیم تریسیلوانیا رو انتخاب کنید و پستهای اون دو بازیکن رو مورد بررسی قرار بدید. 10امتیاز

( اینم بگم که همه نرید پستهای یک نفر رو انتخاب کنید چون ببینم این شکلی باشه به نفر بعدی که از همون بازیکن استفاده میکنه نمره ای بهش داده نمیشه ، البته اگه تعداد زیاد شد اشکالی نداره اما در صورت لزوم از تمام بازیکنان دو تیم استفاده کنید)

3 : این 5 جلسه از نظر شما چه طور بود و بهتر می بینید سوالات امتحانی طنز باشه یا جدی ؟ 5 امتیاز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سدریک دیگوری در 1385/12/1 22:57:31
ویرایش شده توسط سدریک دیگوری در 1385/12/1 23:21:04

اوتو بگمن را من ساختم ...
كليك بنما
ارسال شده در: جمعه 27 بهمن 1385 21:32
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

کلاس خوبی بود پروفسور ، به زودی نتایج بازرسی به دستتون خواهد رسید !

ادامه نمایشنامه

ژون مادرت صبر کن پرفسور !
کوییرل که گویی گند شیره را بزور در دهانش ریخته بودند و برگشت ، داولیش یکی از آرور های وزارت سحر و جادو در حالی که سیگار برگی در گوشه لبش با حالت تهدید آمیزی تکان میخورد را دید !
کوییرل با بدترین لحنی که در توانش داشت گفت : با من کاری داشتین ؟ و سپس به سیگار او خیره شد
داولیش در حالی که لبخند شیرینی بر لبانش نقش بسته بود ، دندان های زردش را به نمایش گذاشت و گفت : راستش من از طرف جناب وزیر اومدم ؛ و در حالی که سعی میکرد سیگارش را بیش از پیش در دیدرس کوییرل قرار دهد گفت : این یه شیء ماگلیه !

نام تیم هایی که در این دوره لیگ شرکت کردند رو نام ببرید و توضیحی تقریباً کاملی از قهرمان و نایب قهرمان بدهید ( از نام بازیکنان و سبک نوشتن و غیره )

بوق 1960 :
این تیم یکی از سری تیم های خوبی بود ، که نتونست به خوبی استعداد هاش رو شکوفا کنه !
بازیکنان این تیم عبارت بودند از : استابی بوردمن ، الستور مودی ، مالدبر ، پرسی ویزلی و ... که رتبه ای به دست نیاورد .

آجاس :
ایگور کارکاروف ، ادوارد جک ، لودو بگمن ، الکس و ... که بازی نسبتا خوبی داشتن و در این تیم بازی میکردن ، سبک نوشتنشون اغلب جدی و سنگین بود .

تریسیلوانیا :
این تیم همان تیم اول در لیگ کوییدیچ بود ، بازیکنانش عبارت بودند از : کریچر ، هدویگ ، چو چانگ و ... که واقعا عالی بود .

پاورداس :
که یکی از دیگر تیم های قوی و نمونه بود که نایب قهرمان شد و به مقام دوم رسید با بازیکنانی چون : آلبوس دامبلدور ، فنگ ، سدریک دیگوری ، کورن اسمیت

انجمن زمین کوئدییچ کی ایجاد شد و چه کسانی در ساخت این انجمن دست داشتند و آخر عاقبتشان چه شد؟ و توضیح کاملی از تکامل این انجمن تا به این روز بدهید؟

فکر کنم برای این سوال باید جواب جدی و واقعی بدم و از اول شروع کنم :

ماجرا از اون جایی شروع شد که جناب وزیر پیشین ( دراکو مالفوی ) پرسی ویزلی و اوتو بگمن ( سدریک دیگوری ) رو برای ریاست سازمان ورزش و تفریحات جادویی ، تاپیکی که در وزارت بود استخدام کردند . اوتو قبلا هم در اون تاپیک فعالیت های خوبی داشت ولی من وقتی برای اولین بار پست زدم نوشتم که ریاست عوض شده و سازمان از هر گونه پیشنهادی استقبال میکنه پیشنهاداتی داده شده .
یادم هست که دومین پیشنهاد ایجاد لیگ کوییدیچ بود ، اوتو گفت که در فکرش هستیم و من هم همینطور ، ولی بالاخره تصمیم گرفتم که هر چه سریعتر این کار رو انجام بدیم ، برای همین تاپیکی با نام لیگ برتر باشگاه های کوییدیچ زدم که اسامی بازیکنان کوییدیچ رو نوشتم و هر کسی که میومد یکی از اونها رو انتخاب میکرد
و بالاخره با درخواست های من و اوتو انجمن زده شد !
تاپیک هایی زده شد که اعضا میومدن و درخواست عضویت رو میدادن .
بگذریم : مسابقات توی همون تاپیک لیگ برتر انجام میگرفت ، ما متوجه شدیم که زیادی اعضا شلوغ میکنن و به اصطلاح داره انجمن ارزشی و فرا ارزشی میشه . من که نمیخواستم زیاد خود رو وارد ماجرا کنم ، دخالت کردم و بعد از مدتی شناسه ای با عنوان لودو بگمن زدم و خودم رو جانشین پرسی که خودم بودم معرفی کردم و امتیازات تمام تیم ها رو صفر اعلام کردم .
اعضا هم اعتراض کردن ، اولین کسی که اعتراضش بالا گرفت بینز بود ، که البته اون موقع تازه عضو شده بود و به همین دلیل من زیاد به حرفهاش اهمیت ندادم و بالاخره طی فعالیت های فراوان کشف کرد که من پرسی ام .
بعد تاپیکی زدن که من و اوتو رو کنار گذاشتن و از بین خودشون بلرویچ رو انتخاب کردن و همینطور بعد از بلرویچ ، بینز وارد کار شد و بعد هم که بلر رفت مرلین عزیز جاش رو گرفت .
من از سدریک یا اوتوی قدیمی تشکر میکنم که دوباره این موضوعات رو به یاده ما آوردن و باعث شدن که بیشتر تاریخچه اون انجمن شناخته بشه !
واقعا دستت درد نکنه ، نا گفته نمونه با اینکه هر دومون تلاش کردیم و کوییدیچ رو راه انداختیم رنک زننده بهترین ایده به من داده شد و کسی اسمی از اون نبرد ولی بالاخره خیلی چیزا معلوم شد !

به نظر من پروفسور اونها رو به تماشای بازی بین بوق 1960 و آجاس برد !

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 24 بهمن 1385 16:12
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پروفسور
اول بابت جلسه قبل بگم، حداقل مي‌خوندين و مثه بقيه اساتيد يه نمره كمتر مي‌دادين.
بابا كلي زحمت كشيدم
از توجهتون ممنون

ادامه نمايشنامه
همه ييهو برگشتند و عقب رو نگاه كردند بيينند كيه داره خودكشي مي‌كنه، برسه به بقيه
دوباره همون دو نفر فريادزنان: بابا ژون پروفسور كوئيرل وايسا
پروفسور سدريك هم كه اصولاً رو اين موارد خيلي حساسه و اصطلاحاً به رگ غيرتشون برمي‌خوره با فرياد سر راننده بدبخت اين چنين گت:
وايستا ببينم اين دوتا ابله چي مي‌گن.
راننده هم كه از فرياد آسمان‌خراش (به جاي واژه غريب و نامانوس گوش‌خراش) پروفسور نفسش بند اومده بود محكم روي ترمز كوبيد و اتوبوس در جا وايستاد.
تقريباً تمام بچه‌ها از شيشه به بيرون اتوبوس پرتاب شدند و در اين ميان پروفسور داشت از خنده به خودش مي‌پيچيد.
خلاصه چيكار داريد، بعد از كلي داد و بيداد و درست كردن شيشه اتوبوس و سوار شدن ملت، ديدن بله اون جناب ژون بابات كه ماندانگاس خودمونه و اون يكي هم هري پاتر كه طبق معمول گذاشته دم رفتن و براي جلب توجه اومده سوار اتوبوس بشه.
كم كم اتوبوس راه افتاد و بچه‌ها در حين سفر اين شعر رو مي‌خوندند:
مي‌ريم اردو، دو، دو
مي‌ريم اردو، دو، دو
همگي باهم ياور و يار هم مي‌ريم به اردو
مي‌ريم اردو، دو، دو
توي اردو، دو، دو
مي‌خوريم ما، ما، ما
كشمش و گردو
مي‌ريم اردو، دو، دو
و...
خلاصه تا رسيدن به ورزگاه محل مسابقه، ملت شعر خوندن و جوك‌هاي بي‌ناموسي گفتن و تو سر و مغز هم زدند و هر از گاهي هم پروفسور گرامي يه كتكي اون وسط مي‌خورد.
بالاخره به ورزشكاه پوزمه هزار نفري توچستر رسيدند و حالا مثه قوم تاتار ملت هجوم آوردن به سمت درهاي ورودي و در همون بدو ورود زدند ده بيستا رو قتل عام كردند.
بعد هم كه وارد شدند و نشستند به ديدن مسابقه، اونم از نوع خشن ويژه باشگاه‌هاي اروپا
آخ كه چه حالي داد.
دست آخرهم با 9 تا مجروح و بقيه مفقود برگشتند مدرسه و حالا يكي بياد جواب كوئيرل رو بده.
داستان ادامه داره....

1- نام تیم هایی که در این دوره لیگ شرکت کردند رو نام ببرید و توضیح تقریباً کاملی از قهرمان و نایب قهرمان بدهید
خوب يكيش كه هميم تيم تو يونايتدبود كه البته در نهايت به دليل مسدوم شدن 5 تا از بازيكناش و كمبود بازيكن در بازي فينال شكست خورد و نائب قهرمان شد.
گفتني است مربي اين تيم به دليل مرگ در حين تمرين، از مربي‌گري اين تيم بركنار شد.
تيم قهرمان هم كه فيلادلفيا كينگز بود كه در بازي فينال با نتيجة 5426 به 1234 بر تيم تويونايتد غلبه كرد و به عنوان قهرماني رسيد.
ساير تيم‌هاي حاضر در ليگ:
- چهلتون اتلانتيك
- سرخ جامه‌گان
- خون‌آشامان
- گلادياتورها
- اژدهاهاي بي‌سر
- نورتون بلانك
- سياتل گوييد

2- انجمن زمین کوئدییچ کی ایجاد شد و چه کسانی در ساخت این انجمن دست داشتند و آخر عاقبتشان چه شد؟ و توضیح کاملی از تکامل این انجمن تا به این روز بدهید؟
دقيقش رو نمي‌دونم، چون من يكي دو ماه بيشتر نيست عضو شدم و به عمر هاگوارتزي من قد نمي‌ده.
ولي مي‌دونم كه يكي از مؤسسين يا مؤسسش پرسي ويزلي بوده و تلاش زيادي در به روزرساني اين انجمن داشته.
پروفسور بينز و بلوريچ هم كه ناظران اين انجمن بودند.
همانطور كه گفتم من از اول نبودم، ولي من از قول مرلين عزيز نقل قول مي‌كنم:
اين انجمن در اوايل آشفتگي هاي بسياري داشت، اما با مديريت خوب بلرويچ و بينز تيمهايي تشكيل شدند و بازيهاي دوستانه اي انجام شد و سر انجام يك جام حذفي با حضور شانزده تيم شروع شد.

در اين جام حذفي بازيهاي بسيار زيبايي انجام شد (كه در پانزده صفحه در ورزشگاه جام جهاني قابل رويت است) و هيجان بسيار زيادي داشت.

پس از پايان جام (كمي قبل از پايان) بلرويچ از نظارت استعفا داد و مرلين كبير به جايش آمد و به همراه بينز مشغول تدارك ليگ جديدي شدند.

در اين ليگ هفت تيم ثبت شدند (كه در سوال قبلي گفتم) و مطابق برنامه ريزي انجام شده و با سختگيري هرچه تمام تر مسابقات روز پاياني آذرماه 85 به پايان رسيد.

اكنون انجمن كوييديچ نسبتا كند و بي فعاليت است، براي خالي نبودن فعاليت جام سه جانبه كوچكي تدارك ديده شده تا در آن قوانين امتيازدهي آزمايش شوند و بازيكنان نيز از بازي لذت برند.

اما هنوز كار اين انجمن به آنجايي نرسيده است كه بتوان گفت كامل شده است! با تكميل كارنامه بازيكنان و تيمها و راه اندازي سيستم نقل و انتقالات قدم محكمي در اين جهت برداشته خواهد شد.

3- به نظر شما پروفسور کلاس رو به تماشای کدام بازی لیگ برد ؟
بازي بين تيم‌هاي تويونايتد و اژدهاهاي بي‌سر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 23 بهمن 1385 12:45
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
ورزشگاه شونصد نفرى لندن!

صداهاى كركننده: هوهه هوو.. هووو هووو. هوهه هوهه هوووو هوهووو!

هدويگ از همان لحظه ورود به شدت از اين هوو هوو ها به هيجان در آمده بود و خودش را به اين طرف آن طرف قفسش ميكوبيد و به هرى التماس ميكرد تا او را رها كند براى خودش دور بخورد.

- دختر خوبى باشى ها! بپر!

و درب قفس را باز كرد تا جغد پروازكنان در جمعيت گم شود.

ناگهان صداى معلم از پشت به گوش رسيد: هى پاتر! 1- تو به چه اجازه اى با خودت جغد آوردى؟ 2- براى چى آزادش كردى‌كه بره؟

هرى اول اشاره اى به داغش كرد تا به سدريك حالى كند با چه كسى صحبت ميكند و سپس با قيافه اى مظلومانه گفت: والا من عددى نيستم! ميخواستم حال و هواى ورزشگاهو واسه دوستام تعريف كنم. گفته بودن موبايل ماگلى قدغنه از جغد استفاده كردم!

- بونگا بونگا! مگه معلم با تو شوخي داشتينگا! سدريكينگا بزنمشينگا؟
- نشيمنگاه چيچيه چي داري ميگي واس خودت! كورچلاقممد بياد اينو ببرين بخش تداركات ورزشگاه اگه كمك ميخوان!

يكي از دانش آموزا: آقا! آقا اجازه اين بازي بين چه تيماييه؟

سدريك كه خودش هم نميدانست گفت: سوال موقوف! ميخواي جواب تكليف آخرو از زير زبونم بكشي بيرون آره؟ حالا نشونت ميدم!

و اين نمايشنامه ادامه ندارد! (در ذهن خود ادامه را تصور كنيد!)

نام تیم هایی که در این دوره لیگ شرکت کردند رو نام ببرید و توضیح تقریباً کاملی از قهرمان و نایب قهرمان بدهید

تريسيلوانيا، پاورداس، آجاس، بوق 1960، ريش سفيدان، پوپيتر، ليان شامپو

قهرمان اين ليگ تريسيلوانيا بود با بازيكنان سرشناسى همچون چوچانگ، كريچر، هدويگ، كه بازي نسبتا هماهنگ و خوبي داشت. با چند برد اول تقريبا قهرمانيش رو تضمين كرد و در ادامه كار با وجود اينكه تيم خسته شده بود اما اميد قهرماني را از رقيبان خود گرفت.

نايب قهرمان نيز پاورداس بود با بازيكناني همچون دامبلدور (اسكاور)، كورن اسميت، فنگ، سدريك و غيره كه بايد بگم خيلي تيم قوي و محكمي بود، اگر چه دير خودش رو پيدا كرد و تلاش كرد تا قهرماني رو بدست بياره. اگر از بازي اول تلاش ميكرد يكي از رقباي سرسخت تريسيلوانيا ميشد و حتي ميتوانست به مقام قهرماني نايل آيد.

نجمن زمین کوئدییچ کی ایجاد شد و چه کسانی در ساخت این انجمن دست داشتند و آخر عاقبتشان چه شد؟ و توضیح کاملی از تکامل این انجمن تا به این روز بدهید؟

اطلاع دقيقي از تاريخ و ايجادكننده آن ندارم. فكر ميكنم چيزي حدود يك سال پيش تاسيس شد و با تلاش هاي كاربر "پرسي ويزلي" و چند نفر ديگر مثل اتو بگمن و بلرويچ. و خب اگر اشتباه نكنم بلرويچ و پروفسور بينز اولين ناظران انجمن بودند كه در آخر بلرويچ از جرگه جادوگران خارج شد و به سفرهاي دور دنيا پرداخت و پروفسور بينز مشغول به انجام كارهاي دفتري شد!

اين انجمن در اوايل آشفتگي هاي بسياري داشت، اما با مديريت خوب بلرويچ و بينز تيمهايي تشكيل شدند و بازيهاي دوستانه اي انجام شد و سر انجام يك جام حذفي با حضور شانزده تيم شروع شد.

در اين جام حذفي بازيهاي بسيار زيبايي انجام شد (كه در پانزده صفحه در ورزشگاه جام جهاني قابل رويت است) و هيجان بسيار زيادي داشت.

پس از پايان جام (كمي قبل از پايان) بلرويچ از نظارت استعفا داد و مرلين كبير به جايش آمد و به همراه بينز مشغول تدارك ليگ جديدي شدند.

در اين ليگ هفت تيم ثبت شدند (كه در سوال قبلي گفتم) و مطابق برنامه ريزي انجام شده و با سختگيري هرچه تمام تر مسابقات روز پاياني آذرماه 85 به پايان رسيد.

اكنون انجمن كوييديچ نسبتا كند و بي فعاليت است، براي خالي نبودن فعاليت جام سه جانبه كوچكي تدارك ديده شده تا در آن قوانين امتيازدهي آزمايش شوند و بازيكنان نيز از بازي لذت برند.

اما هنوز كار اين انجمن به آنجايي نرسيده است كه بتوان گفت كامل شده است! با تكميل كارنامه بازيكنان و تيمها و راه اندازي سيستم نقل و انتقالات قدم محكمي در اين جهت برداشته خواهد شد.

اولين بازي ليگ بين قاچقاريك و آجاس كه در ورزشگاه شماره 1 لندن انجام ميشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 22 بهمن 1385 13:20
نمایش جزئیات
آفلاین
ادامه نمایشنامه 5 امتیاز
- آهایی عمو ژون بابات صبر کن
- گومبا گوم گومبا!!
پروفسور:ها؟
-گومبا ماگومبا!
-این یعنی...صبر کن اینا هم میخوان بیان!
-مااااا!که چی بشه؟این باید بره بشنه توی جزیره ی آدم خوارا با این تیپ قشنگش!
و یه نگاه به قد و بالای یارو میندازه که موهاش رو با پر ققنوس بسته و لباسش هم که بیخیال!
دانش آموزان:آق! بریم دیگه!نمیرسیم ها!
پروفسور:نه آقا. نمیبریمش!مگه کیه؟اصلا از کجا اومده؟
-این؟از فامیلامونه!
-خودت کی هستی؟
-منم همین جوری رد میشدم خوت توی پستت کشون کشون منو آوردی!مجبور شدم بیام!در ضمن از فامیلای مدیر هم هستم!
پروفسور:ماا!پاشو تو باید بیای!اصلا شما باید بیای!
و اونو جلو جلو میفرسته راه بیفتن و خودش از پشت سر فرار میکنه! میره!
بچه که کتوجه میشن سدریک فرار کرده: جمعش کن بابا!نخواستیم!کوری(مخفف کورممد)
کوری:هان؟
-اون کارتا رو بیار یه دست بازی کنیم!
--------------------------------------
نام تیم هایی که در این دوره لیگ شرکت کردند رو نام ببرید و توضیحی تقریباً کاملی از قهرمان و نایب قهرمان بدهید ( از نام بازیکنان و سبک نوشتن و غیره ) 10
نکته:من نفهمیدم قضیه ی این رو جدی بنویسیم یا همین جوری؟لطفا بهم بگین که من جواب درستی بدم!
--------------------------------------
انجمن زمین کوئدییچ کی ایجاد شد و چه کسانی در ساخت این انجمن دست داشتند و آخر عاقبتشان چه شد؟ و توضیح کاملی از تکامل این انجمن تا به این روز بدهید؟ 10

این انجمن به دست فردی ناشناس در 100 قرن پیش از ساخت اولین تلفن بود!(چه ربطی داشت؟!)که کم کم با پیشرفت علم و کشف تلفن پیشرفت کرد و به اینجایی که الآن رسیده،رسید!
برای ساهخت اون زحمتهای زیادی کشیده شد،بنیان گذار اون با دیدن یه جارو به ذهنش رسید که بره تو کار ساختن این قضیه و در آخر کار خودشو کرد و رستگار شد!
---------------------------------------
به نظر شما پروفسور کلاس رو به تماشای کدام بازی لیگ برد ؟ 5 امتیاز
فکر نمیکنم!شاید از طریق ذهن و توهم ببرتشون اما مدرسه خرجشو ازشون پس میگیره و اگرم برن همین حیاط مدرسه میرن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همه چیز همینه...
Only Raven
ارسال شده در: شنبه 21 بهمن 1385 14:48
نمایش جزئیات
آفلاین
ویرایش: استاد شرمنده الان میبینم که پست من مال درس قبلی بوده من دقت نکرده بودم درس جدید دادین . این پستم رو چون زحمت کشیدم میزارم باشه اگر امتیازی گرفت که لطف کردین اگر نگرفتم ممنون شماییم

بیشترین تیمهای که در جام های جهانی شرکت کرده اند رو نام ببرید و توضیح دهید کدام یک بیشتر قهرمانی رو به دست آورده اند

پورتلند لاویرز
شاهین کرکسلی
کسل تاون
توپچی های لندن
کلاغ ها
قوهای سفید
شرخپوشان
نورمند سفایرز
اونیکس
قوهای سفید با کسب 12 قهرمانی پر افتخارترین تیم در عرصه ی جام جهانی هست

خشن ترین بازی در تاریخ مسابقات کدام بود؟ چرا؟

بازی کسل تاون با یانکیها در سال 1978 خشن ترین بازی در تاریح بازی های جام جهانیه در این بازی سه بازی کن از به دلیل مسصدومیت از زمین بیرون رفتند و 4 بازیکن از زمین بازی احراج شدند . بازی به دلیل تعداد بالای مصدومین و اخراجی ها نیمه تمام باقی ماند . در پایان بازی تماشاچی های دو تام با هم درگیر شدند .

5 نوع از بهترین شگردهایی کوئیدیچ که تا حالا اختراع شده رو به نام ببرد البته به همراه توضیح و در صورت امکان نام تیمی که در تاریخ مسابقات به عنوان ضعیف ترین تیم انتخاب شد رو بیان کنید

یک دوی ایرلندی : در این شگرد بازی کنان مهاجم به صورت زیگزاگ حرکت کرده به سمت دروازه ی حریف میرن و با هر بار جه به جا شدن بازیکنان توپ رو هم بین خودشون رد و بدل میکنن

تکنینک حلقه ی سوم: در این تکنینک یکی از مهاجمین تیم به کنار حلقه ی سوم میره و دیگر مهاجمین با پاس کاری و رسوندن توپ به اون بازیکن باعث از کار افتادن دروازه بان میشن

ضربه ی اوریب: این شگرد مخصوص مدافعانه به این ترتیب که ضربه توسط چوب طوری به توپ زده میشه که توپ کات میگیره و باعث گمراهی مهاجم شده و مهاجم به درستی نمیتونه خودش رو از مسیر توپ کنار بکشه

دفاع سه نفره: در این شگرد هر مدافع تیم در یکی از حلقه های کناری می ایستند و دروازه بان درون حلقه ی وسطی قرار میگیره و دفاع از دروازه به نحو خوبی انجام میشه

مهاجم چهارم : این شگرد وقتی که فاصله ی دو تیم زیاد و نزدیک به 150 امتیازه از سوی تیم بازنده صورت میگیره تا فاصله کمتر بشه و شانس پیروزی با گرفتن گوی زرین وجود داشته باشه . به این ترتیب که دروازه بان هم به مهاجمان اضفه میشه و چهار نفری حمله صورت میگیره

تیم ببرلی هیلز ضعیف ترین تیم مسابقات بوده به طوری که در 4 دوره ای که در مسبقات شرکت کرد سه بار اون رو تیم آخر و یک بار تیم یکی مانده به آخر شد

نام سه تیم پرقدرت و قدیمی کوئیدیچ رو نام ببرید و یکی رو به دلخواه توضیح کامل دهید( از نوع لباس ، شعار و رفتار، و غیره)

قوهای سفید
توپچی های لندن
اونیکس

اونیکس: یک تیم هلندی با لباسهای سرخ رنگ . در سال 1912 تاسیس شد و در سال 1915 به لیگ حرفه ای کشور هلند وارد شد . تا کنون 25 قهرمانی باشگاه های هلند و 13 دوره قهرمانی جام حذفی رو به دست آورده . در جام جهانی کوئیدیچ 5 بار قهرمان و 6 بار نائب قهرمان شده اند. به این تیم لقب طوفان سرخ رو دادند و شعاری که در ورزشگاه این تیم مدام تکرار میشه رد استورمه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کریچر در 1385/11/28 1:44:02
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر