جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  67 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  144 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  256 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  250 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  334 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  234 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس گياهشناسي
ارسال شده در: دوشنبه 11 تیر 1386 23:08
نمایش جزئیات
آفلاین
دارويي برای از بين بردن ريش و معالجه­ی دائمی آن نام ببريد و طرز استعمال آن و مدت زمان درمان را در يک مقاله توضيح دهي
--------------------
برای از بین بردن ریش راه های زیادی وجود دارد:
1)استفاده از کرم موبر ماگلی
2)استفاده از وسایل برقی ماگلی همانند ریش تراش برای از بین بردن ریش .
3)استفاده از سیلونیکا

کرم های موبر ماگلی به صورت نرم هستند و هنگامی که بر سطح ریشه ی آن مالیده شوند می توانند به خوبی ریش را از سیر خود جدا نموده و باعث از بین رفتن ریش خواهد شد(البته برای 3 الی 4 ماه )

ریش تراش بهترین وسیله برای شماست.اگر چند بار با این وسیله ی ماگلی ریش های خود را اصلاح کنید دیگر نشانی از یک مو با نام ریش نخواهید داشت.مدت زمان اثر:بستگی به ریش دارد.ماندگاری:مدت ها.....

سیلونیکا:
فقط در دریاچه ی سیاه پیدا میشود و در کنار مرجان ها میروید.اگر سیلونیکا جوشانده شود و در ظرفی ریخته شود و از صافی رد شود خمیری زرشکی رنگ به دست خواهد آمد که تا 2 ماه تاریخ مصرف دارد و به این ترتیب اگر نوک ریش ها مالیده شود ریش ها به تدریج در عرض 5 دقیقه میسوزند و تا آخر عمر در نخواهند آمد به جز این که پوست یکبار کنده شود و عصاره ی سیلونیکا که اکنون جذب پوست شده در آورده شود.(پیشنهاد میشود این کار را نکنید.به دلیل خون ریزی جان می دهید!!!!!)

به نظر شما راه درمان شکم من چيست و چگونه مي­توان آن را درمان نمود. لطفاً از راه طب گياهی در يک مقاله توضيح دهيد.

برای این کار شما باید قرص های لاغری گیاهی از داروخانه ی ماگل ها خریداری نموده به صورت منظم مصرف نمایید یا می توانید با خوردن مخلوطی از گیاهان زیره،تخم افتاب گردان و خرمن دریایی این مشکل را حل کنید.(برای این کار باید این مواد را با هم مخلوط نموده و با آنان چای درست کنید و نوش جانتان بکنید)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

عضو رسمی محفل ققنوس

-------------------------------------
در مسابق
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 اسفند 1385 15:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

دارويي برای از بين بردن ريش و معالجه­ی دائمی آن نام ببريد و طرز استعمال آن و مدت زمان درمان را در يک مقاله توضيح دهي

برای از بین بردن ریش 3 راه وجود داره :

1- استفاده از ماده ماگلی موبر
2- استفاده از شیرایتا
3- استفاده از گل گاو زبان

با استفاده از مو بر و مالیدن اون رو ریش هاتون میتونه اونها رو از بین ببرید . بعد از زمانی حدود یک هفته

با استفاده از شرایتا که یک ماده جادویی هست و اولین ماده اصلیش هم مهر گیاه هست میتونید ریش هاتون رو برای همیشه از بین ببرید . بطوری که اگه تقویت کننده مو هم روی صورتتون بزنید دیگه ریش ها در نمیاد . بعد از یک دقیقه

و گل گاو زبان هم برای اینکه بیشتر ریش در آوردن ها به دلیل عصبی شدن افراد هست شما میتونید با استفاده از گل گاو زبان که گیاهی ساده هست ریش هاتون رو از بین ببرید ولی به ندرت ! بعد از 1 سال

به نظر شما راه درمان شکم من چيست و چگونه مي­توان آن را درمان نمود. لطفاً از راه طب گياهی در يک مقاله توضيح دهيد.

1- ورزش کردن
2- استفاده از دستگاه های ماگلی
3- بریدن چربی های اضافی

شما میتونید بعد از ورزش کردن هر روز خود کم کم وزن خود را کاهش دهید .

شما میتونید با استفاده از دستگاه های برقی ماگلی خودتون رو لاغر کنید

شما میتونید با بریدن چربی های اضافی تون خودتون رو لاغر کنید ، این کار به این صورت با جادو انجام میشه که باید ورد ساهتینا را بر زبان جاری نموده و چربی های خود را نشانه بروید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 14 اسفند 1385 23:34
نمایش جزئیات
آفلاین
1. دارويي برای از بين بردن ريش و معالجه­ی دائمی آن نام ببريد و طرز استعمال آن و مدت زمان درمان را در يک مقاله توضيح دهيد.

خب پروفسور، برای از بين بردن ريش دارويي هست به نام "تلچيز" .
مصرف اين دارو مي­تونه به صورت ماليدن بر روی ريش يا خوردن به صورت مخلوط باشه.
اخطار: اگر قصد خوردن اين دارو رو داريد مطلب زير رو نخونيد و چشم بسته سر بکشيد بالا چون اگه از ترکيبش با خبر بشيد مطمئناً منصرف خواهيد شد.
"تلچيز" در حالت معمولی نه جامده و نه مايع. مخلوطی است از(هنوز هم برای منصرف شدن از خوندن ترکيبش دير نشده­ها!) :
تخم قورباغه رو کوفته و با چلغوز جغد مخلوط ­مي­کنن. مقداری لجن که بايد حداقل يک سال از تشکيلش گذشته باشه رو با مخلوط قبلی مخلوط کرده و چند روز داخل ظرف­هايي که پر از تاپاله­ی اژدهاست ميذارن تا مخلوط نهايي که رنگ قهوه­ای چندش­آوری داره بدست بياد.
حالا با محلول صورتی رنگی که اَن هيپوگريف همراه با چلغوزش هست، رنگ داروی بدست اومده رو به صورتی خوش رنگی تبديل ميکنن.
اين دارو رو( البته اگه از مصرفش منصرف نشديد) بايد به مدت يک هفته هرشب بعد از مسواک دندون­هاتون بخوريد. در طول يک ماه ريش­هاتون به صورت تدريجی مي­ريزه و بعد از يک ماه ديگه اثری از ريش نيست.
اگر قصد مصرف به صورت ماليدن روی ريش رو داريد بدونيد که يک ماه بايد روی ريش بمونه؛ درسته که قيافه­ی مسخره­ای پيدا مي­کنيد اما در عوض مجبور به خوردن اون فضولات نمي­شيد.

2. به نظر شما راه درمان شکم من چيست و چگونه مي­توان آن را درمان نمود. لطفاً از راه طب گياهی در يک مقاله توضيح دهيد.

پروفسور، الان سال 2007 شده ديگه... کسی از راه طب گياهی چاقی رو درمان نمي­کنه که! اين همه رژيم غذايي، برنامه­ی ورزشی و طب سوزنی و اينا الکی طی اين سال­ها پيدا نشده که شما بريد دنبال طب گياهی!
به هر حال برای درمان شکمتون مي­تونيد از چای گياهی مشنگ­ها استفاده کنيد، اثر مستقيم نداره اما باعث ميشه اشتهاتون واسه خوردن و به دنبال اون چربی­های شکمتون کم بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 13 اسفند 1385 20:41
نمایش جزئیات
آفلاین
1- دارویی برای از بین بردن ریش و معالجه دائمی آن نام ببرید و طرز استعمال آن و مدت زمان درمان را در یک مقاله توضیح دهید.(طنز باشد.)15 امتیاز
پرفسور شما مي تونيد از گياه خركله براي اين موضوع استفاده كنيد اين گياه در تمام جوقهاي آب سراسر دنياي خاكي و دنياي آبي يافت مي شود اين گياه به آبي پاك نياز دارد براي همين منظور در جوقها مي رويد اين گياه پياز بزرگي دارد كه به دليل بزرگي پياز آن بهش ميگن خركله ولي اگر آبي كه اين گياه ازش تغذيه كنه اين گياه مي سوزه براي همين بايد دقت فراواني داشته باشيد كه با تميز نگاه داشتن آبهاي روان ميان شهري و ميان دهاتي شرايطي مناسب براي رشد اين گياه فراهم كنيد و راه هايي كه مي توانبا آن آب جوقها را تميز نگاهداشت به اين شرح است :
استفاده از بيل : اين روش رو شما خيلي خوب بلديد استاد پس توضيح نمي دم اگه يادتون رفته از هدويگ بپرسيد يادتون مياد !!!
استخدام چندين كارگر افغاني براي محافظت از كليه ي جوق هايي كه به آنجا ختم مي شود : استاد تشريف ببريد سر كوچه اين روش را هم به وضوح مي بينيد!!!
روش سوم هم بي خيال شدن است يعني از خير اين گياه بگذري در عوض مي توني ريشاتو تن تن كني بعد بري حالشو ببري
و روش ديگه اينه كه از عوامل آلوده كننده جلوگيري كنيد حالا عوامل آلوده كننده چيه بهتون مي گم:
1- آلودگي هاي انساني : اين نوع آلودگي ها خيلي گوناگونند مثلا يكيشون اينه كه يه بنده خدايي از كافي شاپ برمي كرده بد احساس مستراح مي كنه مياد لب جوق و بوق........... يكي ديگه از عوامل اينه كه مش غلام سبزي فروش فرطي آشغالاشو ميريزه تو جوق و هزار و يكي ديگه
آلودگي حيواني : بي خيال حيوونه نمي فهمه گير نده
و.....
بابا ايها الناس جوقها رو آلوده نكنيد پرفسور مي خواد خر كله پرورش بده
خب پرفسور حالا فهميديد چه طوري با خركله ريشتونو از بين ببريد!!( نمونه اي منحصر به فرد از طنز)
راه دوم استفاده از موچينه بده يه نفر تك تك ريشاتو با موچين بكنه استاد خيالت راحت اصلا هم درد نداره
2-به نظر شما راه درمان شکم من چیست و چگونه میتوان آنرا درمان نمود.لطفا از راه طب گیاهی در یک مقاله توضیح دهید.(ترجیحا طنز)15 امتیاز
چند راه مختلف براي اين كار وجود داره :
1- برو ليپو ساكشن كن ( از اونجايي كه امكان مرگ در اين عمل زياده پس از امتحان آخر ترم نجات پيدا مي كنيم!!!
2- برو بدو نه يعني چيزه برويد سراغ ورزش ورزشكنيد خسته مي شيد بعد حوصله ي طرح سوال رو نداريد امتحان مي پره!!!
3- آب درماني خيلي خوبه خيلي كلاس داره فقط مشكلش اينه كه بايد تو مستراح جا بندازيد!!!! (پس امتحان مي پره!!!)
4- برو پيش يك دكتر مشنگ رژيم غذايي بگير لاغر مي شي!! امتحان مي پره؟؟!؟(‌چرا مي پره؟؟؟)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
می تراود مهتاب..

"وقتش رسیده که همه‌ی ما بین چیزی که درسته و چیزی که آسونه، یکی رو انتخاب کنیم."
- پروفسور دامبلدور

كلاس گياهشناسي
ارسال شده در: یکشنبه 13 اسفند 1385 18:28
نمایش جزئیات
آفلاین
جواب سوال اول:
شوما میتونی از تیغ های ژيلت به همراه خمیر ریش استفاده کنی!
خیلی خوبه چون بابای منم از اینا میزنه خیلی خوبه شومام امتحان کن!

جواب سوال دوم:
والا شما میتونی یه دونه تردمیل بخری (دو ثابت)بعدا"بری روش این قده بدویی که دیگه بشی یه تیکه چوب!
یا میتونی بری یه کاری کنی که تیروئیدتون پر کار بشه اون وقتی تمومه!دیگه تیروکسین زیاد ترشح میکنی و بعدش دیگه همه ی چربی هات برای بدنت و کوچکترین تحرکاتت مصرف میشه!

همینو بس!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ماتیلدا استیونز در 1385/12/13 18:32:32
ارسال شده در: یکشنبه 13 اسفند 1385 13:05
نمایش جزئیات
آفلاین
دارويي براي از بين بردن ريش و معالجه دائمي آن نام ببريد و طرز استعمال آن و مدت زمان درمان را در يک مقاله توضيح دهيد.
باید بگم که از ریش در اوردن شما بسیار ناراحت شدم پرفسور.
دارئهای زیادی برای از بین بردن ریش وجود دارد که در این جا با یکی دو نوع ان اشنا می شویم.
اولین روش این هست که یک ریش تراش از نوع ماگلی بگیرید و ان را روی درجه صفر بگذارید و از ته ریش خودتون را بزنید. البته استفاده از این روش زیاد موثر نیست برای اینکه دوباره بعد از 1 الی 2 روز دوباره درمیاد. ولی اگه می تونید درد را تحمل کنید یکی یکی ریش های خود را بکنید. این راه یکی از راه های مطمئن است.

دومین روش: استفاده از گیاه ریشیوس بردنیوس. این گیاه یکی از نادرترین گیاهان در کره زمین است. البته باید بگم که شما در گلخانه هاگوارتز ان را دارید. این را به ان دلیل گفتم که یادتون هست من و فرد ریش زیادی در اورده بودیم بعد معالجه شدیم. به وسیله همین گیاهی بود که شما به مادام پانفری داده بودید و اون جوشونده اون رو به ما داد و ما بهتر شدیم. در اینجا هم از شما تشکر میکنم پرفسور. ولی باید بگم که این روش برای شما چون زن هستید یکم متفاوت خواهد بود. شما باید انرا در طی دو هفته مصرف کنید. هر روز ریشتنان کمتر میشود و در روز اخر هیچ اثری از ریش روی صورتتان نیست.

به نظر شما راه درمان شکم من چيست و چگونه ميتوان آنرا درمان نمود.لطفا از راه طب گياهي در يک مقاله توضيح دهيد.
خوب من در اینجا هم چند روش را برای شما میگم که هر کدوم رو خواستید امتحان کنید. صد در صد تضمین شده است.

شما گفتید از راه طب گیاهی ولی از این روش مدت بسیار زیادی طول می کشد تا شکم شما به اندازه طبیعی خود برسد بخاطرهمین من هم یک روش معمولی و یک روش طب گیاهی رو پیشنهاد میکنم.

روش معمولی:
این روش امروزه برای کسانی که مشکل شما را دارند بسیار رایج است. پیاده روزی نیم ساعت میتواند در طی یک ماه اندازه شکم شما را نصف کند. ولی اگر میخواهید مشکل شما کاملا حل شود میتوانید در کلاسهای استپ ایروبیک که امروزه بسیار طرفدار پیدا کرده شرکت کنید. چون فعالیت در این کلاسها بسیار زیاد است مطمئن باشید در طی یک ماه اثری از شکم شما نخواهد بود.

راه دوم. استفاده از طب گیاهی.
یکی از راه های لاغری استفاده از طب گیاهی است. با استفاده از گیاهانی مانند و یازده و .........
گیاه نی قلیون در گلخانه هاگوارتز موجود می باشد. ولی یازده که گیاهی بسیار کم یاب و حتی نایاب است در کشور فرانسه و درغارهای اون کشور رشد میکند.
گیاه نی قلیون اثر کمتری نسبت به یازده دارد. اگر این گیاه را طی یک ماه هروز دو نوبت درصبح و شب بخورید کم کم شکم شما به اندازه طبیعی خود باز می گردد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگر به یک انسان فرصت پیشرفت ندهید لیاقت چندان تاثیری در پیشرفت او نخواهد داشت. ناپلئون
ارسال شده در: پنجشنبه 10 اسفند 1385 16:05
نمایش جزئیات
آفلاین
1- دارویی برای از بین بردن ریش و معالجه دائمی آن نام ببرید و طرز استعمال آن و مدت زمان درمان را در یک مقاله توضیح دهید.(طنز باشد.)15 امتیاز
اسم:ریش تراشیوس(توجه: برای استفاده این محصول شما به پریز برقیوس نیاز دارید)
طرز استعمال:
دم یا همون دوشاخه ریش تراشیوس را به پریز برقیوس وسل نمایید،
سپس دکمه ON را فشار دهید. ریشتراشیوس الان در حال لرزیدن است. حالا ریش تراشیوس را به ریش دراز خود نزدیک کرده و ریشتان را با آن بزنید.
مدت:
بستگی به ریش شما دارد

2-به نظر شما راه درمان شکم من چیست و چگونه میتوان آنرا درمان نمود.لطفا از راه طب گیاهی در یک مقاله توضیح دهید.(ترجیحا طنز)15 امتیاز

شما اگر به یک دکتر جراح پلاستیک مراجعه کنید همه چیز درست میشه (با دادن یکی دو میلیون شکمتان از شکم من هم کوچیک تر میشه
ولی اگر شما میخواهید گیاهی باشه من راه حل شما رو میدونم.
گزنه* بخورید!!!
بله گزنه خام هم دهان شما رو میسوزونه (دیگر نمیتونید بیاین درس بدین) و هم میره تو اون شکمتون چربی هاتون رو هم میسوزونه.

*= گزنه گیاهی بسیار سوزنده است که اگر به جسم زنده ای برخورد کند آن جسم زنده بسیار دردش میگیرد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 اسفند 1385 18:38
نمایش جزئیات
آفلاین
استفاده از وسيله اي به نام ژيلت!!
طرز استعمال: روي جعبه محصول!!!
زمان مصرف: هر وقت ريش ها در اومدن.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

2- به نظر شما راه درمان شکم من چیست و چگونه میتوان آنرا درمان نمود.لطفا از راه طب گیاهی در یک مقاله توضیح دهید.(ترجیحا طنز)15 امتیاز
اگه حتما ميخواي از روش گياهي باشه بريد پيش دكتر "علفي" يا بريد عطاري.
اگه مايليد روش هاي دير را نيز بيازماييد ميتوانيد يكي از روش هاي زير را امتحان كنيد:
1. سونا
2. جكوزي
3. پياده روي
4. اشتغال در شركت خدمات ساختماني تصویر تغییر اندازه داده شده .
من مورد 4 رو پيشنهاد ميكنم چون درآمد زاست و به خودكفايي كشور كمك مي كنه تصویر تغییر اندازه داده شده .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عاقلان دانند...
ارسال شده در: دوشنبه 7 اسفند 1385 16:17
نمایش جزئیات
آفلاین

سلام استاد ریشو و چاقالو
یه روش مدرن بلدم برای درمان ریش.
مواد لازم :
1. طناب ماگلی کلفت
2. ماشین ماگلی
3. ریش استاد
طرز استعمال :
یه سر طنابو به ریش و سر دیگرو به ماشین گره بزنین و به راننده بگین با آخرین سرعت گاز بده. ریش شما از ته کنده میشه و هیچ آثاری باقی نمیمونه.
فقط موقع عملیات مواظب باشین که دهنتون بسته باشه ، چون ممکنه فکتون (چونتون)هم از جا در بیاد.
مدت زمان هم که یه لحظه وحشتناک بیشتر نیست.
یه روش دیگم هست که میتونین با لیزر ماگلی ریشتونو از ریشه و بن بسوزونین.
به امید بی ریشی استاد

2- به نظر شما راه درمان شکم من چیست و چگونه میتوان آنرا درمان نمود.لطفا از راه طب گیاهی در یک مقاله توضیح دهید.(ترجیحا طنز)15 امتیاز
یه راهش استفاده از روغن کرچک ماگلیه.
یه لیوان هر روز بخورین تا نی قلیون بشین. روغن کرچک با عرض معذرت آدمو انقدر به مکافات میکشونه ( از گفتن چگونگی مکافات به دلیل کثیف بودن معذورم ) که خود به خود لاغر میشین.
روغن کرچک کاملا یه طب گیاهیه روان گردانه. البته روان گردان مغز نه ، روان گردان دل و روده.

امیدوارم همیشه بی ریش و بی شکم باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 7 اسفند 1385 13:08
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پروفسور

beard ablazer
برد آبلازر
يه معجون فوق العاده براي سوزوندن ريشه هر چي ريش
استاد جان اين معجون رو بهتون توصيه مي‌كنم مصرف كنيد و بعد ديگه غمي نداشته باشيد.
من خودم اين معجون رو تهيه مي‌كنم و بعد براتون تو پيام شخصي‌تون مي‌ذارم بخورين نوش جان
مواد لازم براي تهيه اين معجون جادويي:
- جن خانگي از نوع كوسه‌اش
- ريش مرلين
- كود اژدها (ترجيحاً داغ و تازه)
- لجن درياچه هاگوارتز
- تخم گنديده جغد
براي تهيه اين معجون ابتدا جن خانگي مون رو اونم از نوع كوسه‌اش يعني كوسه باشه رو د رمحل حاضر مي‌كنيم و يه مقدار از خونش رو مي‌گيريم.
بعد خون جن رو با ريش مرلين مخلوط مي‌كنيم و كم كم و در فاصله زماني هاي 10 دقيقه به 10 دقيقه مخلوط كود اژدها و لجن درياچه رو بهش اضافه مي‌كنيم تا به رنگ قهوه‌اي لجني دربياد .
در آخر تخم گنديده جغد رو بهش اضافه مي‌كنيم و مي‌ذاريم يه 20 دقيقه خوب بجوشه.
اسپراوت جان معجون بي ريشي آماده‌س.
طريقه مصرف:
اين معجون بايد در طول يك ماه و هر بار يك فنجان هاگريدي بلعيده بشه.
يعني در واقع روزي يه فنجان هاگريدي و هر بار تمام محتواي فنجان بايد با يه نفس بلعيده بشه.
البته براي تأثير قطعي بهتره كه در هر مورد مصرف يك انسان بدون ريش (كوسه) رو خودش يا عكسش‌رو ديد بزنيد.
خوب پروفسور جان اميدورم ريشات از ريشه بسوزه.

اول كه استاد به نظر من شكمت خيلي هم خوبه. (پاچه خواري رو داشتي)
ولي اگه خيلي اصرار داري ميگم.
براي درمان شكم شما بايد از چند گياه به طور همزمان استفاده كرد تا نتيجه بده.
خوب بريم سراغ گياهان:
- شبدر
- بونجه تازه و گل داده
- گل هميشه خشك
- ريشه گل فقير
خوب اينا مجموعه‌اي از لاغر كننده‌ترين گياهان موجود در روي زمين هستند كه البته بايد بدونيد كه چطور مصرف كنيد.
طرز مصرف:
اول كه به يه يونجه‌زار برين و يه شكم سير يونجه تازه بخوريد در حد تركيدن.
بعد شيره شبدر و گل هميشه خشك رو با هم مخلوط كنيد و هر روز سه مرتبه اونو به شكمتون بمالين و هر مرتبه 15 دقيقه.
البته بهتره اين كارو يكي ديگه انجام بده كه شما بتونيد در آرامش كامل استراحت كنيد و لذت ببريد از زندگي.
ريشه گل فقير رو هم بايد هر روز يه كمي ازش با آب مخلوط كنيد و قرقره كنيد و بعد خاليش كنيد.
بعد يك ماه بهتون قول مي‌دم مي‌شين عين عروسك‌هاي باربي.
به هموون قشنگي و زيبايي

اميدورام هرچه زودتر لاغر بشين ديگه عذاب وجدان نداشته باشين.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور پي ير برنا كورد در 1385/12/8 9:21:14