تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

سلام.برای کمک در تهیه کارنامه ها اعلام آمادگی میکنم .با احترام.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
از پروفسور کوییرل و [url=
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

جزئیات کاربر
پستها:
3736

سلام
نمیخواستم بحث در مورد امتیازات در شرح امتیاز ادامه پیدا کنه !
به نظر من چیزهایی که گفتین درست نیست ، به فرض مثال گریفندور 100 تا عضو داره ، از این تعداد فقط تعداد اندکی شرکت میکنند در کلاس ها . بچه ها خیلی زحمت کشیدن ، تاپیکی هم زده شده که کلاس ها بطور مداوم اطلاع رسانی میشن ، پیام شخصی هایی هم برای کل گریفندوری ها فرستاده شده برای اطلاع رسانی ، گروه های دیگه ضعیف بودن پس حقشون نیست امتیازات بالا بگیرن .
استادی که تدریس کرده مشاهده کرده در کلاسش دانش آموزان گریفندوری زیادی شرکت کردند ، امتیازاتشون هم بالا بوده و 10 امتیاز اضافه کردن به گریفندور . هیچ فرقی نداره شما گفتین به دانش آموز برتر !
اساتید خواستن به گریفندور بدن ، حالا چه دانش آموز گریفندوری و چه خود گروه .
گروه های دیگه که کم کاری کردن نباید انتظار امتیاز اضافی داشته باشن !
با تشکر
بازرس عالی رتبه
شما فقط گروه خودت رو میبینی اما من مدیرم و فعالیت همه گروها رو میبینم...برای امتیاز به دانش آموز نمونه و اساتید بزودی تاپیکش باز میشه تا اونهایی که شایسته هستند امتیاز و رنکشون رو بخاطر خوب تلاش کردن بگیرن پس نیازی به امتیاز اساتید به گروها نیبست....ممنون
پرفسور مطمئنین که من فقط گروه گریفندور رو میبینم ؟
نمیخواستم بحث در مورد امتیازات در شرح امتیاز ادامه پیدا کنه !
به نظر من چیزهایی که گفتین درست نیست ، به فرض مثال گریفندور 100 تا عضو داره ، از این تعداد فقط تعداد اندکی شرکت میکنند در کلاس ها . بچه ها خیلی زحمت کشیدن ، تاپیکی هم زده شده که کلاس ها بطور مداوم اطلاع رسانی میشن ، پیام شخصی هایی هم برای کل گریفندوری ها فرستاده شده برای اطلاع رسانی ، گروه های دیگه ضعیف بودن پس حقشون نیست امتیازات بالا بگیرن .
استادی که تدریس کرده مشاهده کرده در کلاسش دانش آموزان گریفندوری زیادی شرکت کردند ، امتیازاتشون هم بالا بوده و 10 امتیاز اضافه کردن به گریفندور . هیچ فرقی نداره شما گفتین به دانش آموز برتر !
اساتید خواستن به گریفندور بدن ، حالا چه دانش آموز گریفندوری و چه خود گروه .
گروه های دیگه که کم کاری کردن نباید انتظار امتیاز اضافی داشته باشن !
با تشکر
بازرس عالی رتبه
شما فقط گروه خودت رو میبینی اما من مدیرم و فعالیت همه گروها رو میبینم...برای امتیاز به دانش آموز نمونه و اساتید بزودی تاپیکش باز میشه تا اونهایی که شایسته هستند امتیاز و رنکشون رو بخاطر خوب تلاش کردن بگیرن پس نیازی به امتیاز اساتید به گروها نیبست....ممنون
پرفسور مطمئنین که من فقط گروه گریفندور رو میبینم ؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/13 20:33:20
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1385/12/13 20:49:10
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1385/12/13 20:49:10
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پستها:
3574

به نام دوست
پستی که راجر عزیز زده مشکل داره ...
لطفا رسیدگی کنید
ضمنا چون من امتیازهارو به روز کردم لطف کنید و مقداری که امتیاز کم میشه از هافل در اون تاپیک بزنید
با تشکر
استرجس پادمور
ویرایش شد...ممنون
پستی که راجر عزیز زده مشکل داره ...
لطفا رسیدگی کنید
ضمنا چون من امتیازهارو به روز کردم لطف کنید و مقداری که امتیاز کم میشه از هافل در اون تاپیک بزنید
با تشکر
استرجس پادمور
ویرایش شد...ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/13 20:23:11
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

جزئیات کاربر
پستها:
3736

سلام
از اونجایی که اش ویندر به این مسئله اشاره کردن ، اگر تا فردا پستی که امتیازات داده شده باشه ، زده نشه ، از گروه هافلپاف امتیاز کم میشه ، این یک روز رو هم ...
به نظر من مشکلی نداره ، فکر نمیکنم مدیریت مدرسه هم مخالفت کنند .
با تشکرات فراوان
قوانین واضح نوشته شده و من حتی یه دقیقم اگه تاخیر داشته باشن قبول نمیکنم .این امتیاز باید توسط بازرس گروه کم بشه.ممنون
پرفسور این مورد زیاد مهم نیست ، چرا که تدریس نیست و امتیاز دادن هست ، که اکثرا اساتید تاخیر داشتن ، پس فکر نمیکنم مشکلی وجود داشته باشه !
زمان امتیاز دادن چندان مهم نیست من در مورد زمان تدریس گفتم.ممنون
از اونجایی که اش ویندر به این مسئله اشاره کردن ، اگر تا فردا پستی که امتیازات داده شده باشه ، زده نشه ، از گروه هافلپاف امتیاز کم میشه ، این یک روز رو هم ...
به نظر من مشکلی نداره ، فکر نمیکنم مدیریت مدرسه هم مخالفت کنند .
با تشکرات فراوان
قوانین واضح نوشته شده و من حتی یه دقیقم اگه تاخیر داشته باشن قبول نمیکنم .این امتیاز باید توسط بازرس گروه کم بشه.ممنون
پرفسور این مورد زیاد مهم نیست ، چرا که تدریس نیست و امتیاز دادن هست ، که اکثرا اساتید تاخیر داشتن ، پس فکر نمیکنم مشکلی وجود داشته باشه !
زمان امتیاز دادن چندان مهم نیست من در مورد زمان تدریس گفتم.ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/12 20:14:33
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1385/12/12 21:06:14
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/13 20:20:01
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1385/12/12 21:06:14
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/13 20:20:01
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 19 آذر 1394 04:11
از: اون بالا کفتر که هیچ، کرکس هم نمیاد
پستها:
299

با سلام خدمت مديريت محترم،
در داوري بازي كوييديچ بين تيم هاي هافلپاف و گريفيندور توسط "بلاتريكس لسترنج"، شاهد بوديم پست هايي كه از نظر فني (قانون هاي مشخص شده) مشكل داشتند، نمره كامل گرفتند. به عنوان مثال:
پست سارا اونز: "توپ دوباره به دست اما دابز مدفاع تيم مقابل ميفته."
كوافل به دست مدافعان ميفته؟
پست هدويگ: "زاخارياس اسميت به عنوان يكي از مهاجماي تيم هافل بازي مي كنه."
پست هدويگ: "ورونيكا به عنوان يكي از مهاجماي تيم هافل بازي مي كنه."
اگه به ليست بازيكنا نگاه كنين، مهاجمان تيم رو "دنيس"، "ادوارد جك" و "درك" تشكيل ميدن.
پست هدويگ: اسمي از "سدريك" جستجوگر هافل در پست برده نشده در حالي كه طبق قوانين، بايد اسم همه بازيكنان توي پست باشه.
ولي دو پست بالا نمره كامل رو گرفتند و در نتيجه، من فكر مي كنم كه داور محترم به اين مسئله اصلا توجه نكردند و به همين خاطر بايد از دو پست بالا امتياز كسر بشه. علاوه بر اون، با توجه به اون مورد شخصا فكر مي كنم كه پست ديگران بازيكنان (مثلا آندروميدا) هم كه چنين مشكلي دارند، بايد نمره اي پايين تر از حدا فعلي بگيرند.
اميدوارم تهمت به حساب نياد ولي به شخصه فكر مي كنم كه داور محترم اسم و رسم نويسندگان پست رو هم در نمره دهي به پست آنها تاثير داده اند. به هر حال اميدوارم موجب رنجش كسي نشم.
با تشكر.
پ.ن: مي دونم كه از زمان اون داوري گذشته و دير شده ولي تو اين چند وقت دسترسي به اينترنتم زياد نيست. البته يه بار تو چت باكس سايت اينو تذكر دادم ولي خب گفتم به صورت رسمي بگم.
اشتباه خیلی مهم نیست و همچنین اسامی...مهمترین چیز در یه پست خلاقیت و نوع نوشتن هست و من مطمئنم داوران ما سعی کردن به این نکته توجه بیشتری نشون بدن.ممنون
قبلنا فكر مي كردم رعايت قوانين خيلي مهمه! مثلا 7 دقيقه تخير كل نمره و چند تاخير در ويرايش نصف نمره رو مي پرونه. خب به هر حال ممنون از شفاف سازي.
در داوري بازي كوييديچ بين تيم هاي هافلپاف و گريفيندور توسط "بلاتريكس لسترنج"، شاهد بوديم پست هايي كه از نظر فني (قانون هاي مشخص شده) مشكل داشتند، نمره كامل گرفتند. به عنوان مثال:
پست سارا اونز: "توپ دوباره به دست اما دابز مدفاع تيم مقابل ميفته."
كوافل به دست مدافعان ميفته؟
پست هدويگ: "زاخارياس اسميت به عنوان يكي از مهاجماي تيم هافل بازي مي كنه."
پست هدويگ: "ورونيكا به عنوان يكي از مهاجماي تيم هافل بازي مي كنه."
اگه به ليست بازيكنا نگاه كنين، مهاجمان تيم رو "دنيس"، "ادوارد جك" و "درك" تشكيل ميدن.
پست هدويگ: اسمي از "سدريك" جستجوگر هافل در پست برده نشده در حالي كه طبق قوانين، بايد اسم همه بازيكنان توي پست باشه.
ولي دو پست بالا نمره كامل رو گرفتند و در نتيجه، من فكر مي كنم كه داور محترم به اين مسئله اصلا توجه نكردند و به همين خاطر بايد از دو پست بالا امتياز كسر بشه. علاوه بر اون، با توجه به اون مورد شخصا فكر مي كنم كه پست ديگران بازيكنان (مثلا آندروميدا) هم كه چنين مشكلي دارند، بايد نمره اي پايين تر از حدا فعلي بگيرند.
اميدوارم تهمت به حساب نياد ولي به شخصه فكر مي كنم كه داور محترم اسم و رسم نويسندگان پست رو هم در نمره دهي به پست آنها تاثير داده اند. به هر حال اميدوارم موجب رنجش كسي نشم.
با تشكر.
پ.ن: مي دونم كه از زمان اون داوري گذشته و دير شده ولي تو اين چند وقت دسترسي به اينترنتم زياد نيست. البته يه بار تو چت باكس سايت اينو تذكر دادم ولي خب گفتم به صورت رسمي بگم.
اشتباه خیلی مهم نیست و همچنین اسامی...مهمترین چیز در یه پست خلاقیت و نوع نوشتن هست و من مطمئنم داوران ما سعی کردن به این نکته توجه بیشتری نشون بدن.ممنون
قبلنا فكر مي كردم رعايت قوانين خيلي مهمه! مثلا 7 دقيقه تخير كل نمره و چند تاخير در ويرايش نصف نمره رو مي پرونه. خب به هر حال ممنون از شفاف سازي.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/12 19:30:40
ویرایش شده توسط درک در 1385/12/13 0:19:22
ویرایش شده توسط درک در 1385/12/13 0:19:22
جزئیات کاربر

من یک بار زدم این پست رو نمیدونم چی شد شاید نیومده
سلام به مدیریت لایق و باهوش مدرسه
با توجه به این که اعضای گریف بیشتر از دیگر گروها هستند و با توجه به این که همین بیشتر بودنشون باعث میشه امتیاز بیشتری هم در کلاسا بگیرن بنده تقاضا دارم اون امتیازایی که استاید به عنوان گروه برتر به گریفندور دادن رو لحاظ نکنید چرا که اول شدن گریفندور در کلاسها امری بدیهیه
مطمئنا شما خودتون بهتر متوجه شدین امیدوارم ترتیب اثر داده بشه
اون یکی پستت در دفتر اساتیده!
اساتید حق دارن به دانش آموز برتر امتیاز بدن همونطور که بازرس حق داره به استاد نمونه این امتیاز رو بده.در مورد تعداد نگران نباشید برای امتیازات طوری حساب میکنیم که همه گروها به یک اندازه باشن.
سلام به مدیریت لایق و باهوش مدرسه
با توجه به این که اعضای گریف بیشتر از دیگر گروها هستند و با توجه به این که همین بیشتر بودنشون باعث میشه امتیاز بیشتری هم در کلاسا بگیرن بنده تقاضا دارم اون امتیازایی که استاید به عنوان گروه برتر به گریفندور دادن رو لحاظ نکنید چرا که اول شدن گریفندور در کلاسها امری بدیهیه
مطمئنا شما خودتون بهتر متوجه شدین امیدوارم ترتیب اثر داده بشه
اون یکی پستت در دفتر اساتیده!
اساتید حق دارن به دانش آموز برتر امتیاز بدن همونطور که بازرس حق داره به استاد نمونه این امتیاز رو بده.در مورد تعداد نگران نباشید برای امتیازات طوری حساب میکنیم که همه گروها به یک اندازه باشن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/12 19:27:41
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
جزئیات کاربر

در راستای تعامل همه جانبه با گروه های مختلف،بنده علاقه ی شدیدی به هافل دارم و در ضمن خیلی هم فضولم
....این ادوارد کیبوردش و کلا کامپیوترش مشکل داره.خودش هم که از قبل مشکل داشت
تا فردا بعد از ظهر از کافی نت نتایج رو میفرسته.خواهشا یه فرصت کوچیک دیگه به هافل بدید و امتیاز کم نکنید(اینا رو ادوارد خواسته که به شما بگم)
در کل حالا که اینجا هستم ،باید از مدیریت مدرسه انتقاد کنم و اعلام کنم که حق ریون ضایع شده.یه سری انتقاد دیگه هم دارم.میگن هدویگ از بال ایرودینامیک استفاده کرده.مرلین هم شامپوی ریش دوپینگ استفاده میکنه.
همین شکلی برای دل خوشی و دور هم بودن بود این انتقاد ها
این جور اتفاقات پیش میاد وگرنه اصلا امتیاز کردن لزومی نداشت...امتیاز کم میشه ایشون هم میتونن با شرکت تو یه کلاس سه برابرش رو پس بگیرن.
گریفیها شجاع هستن پس جرات دوپینگم دارن.راونهای باهوش برن یه فکری به حال خودشون بکنن
....این ادوارد کیبوردش و کلا کامپیوترش مشکل داره.خودش هم که از قبل مشکل داشت
تا فردا بعد از ظهر از کافی نت نتایج رو میفرسته.خواهشا یه فرصت کوچیک دیگه به هافل بدید و امتیاز کم نکنید(اینا رو ادوارد خواسته که به شما بگم)
در کل حالا که اینجا هستم ،باید از مدیریت مدرسه انتقاد کنم و اعلام کنم که حق ریون ضایع شده.یه سری انتقاد دیگه هم دارم.میگن هدویگ از بال ایرودینامیک استفاده کرده.مرلین هم شامپوی ریش دوپینگ استفاده میکنه.
همین شکلی برای دل خوشی و دور هم بودن بود این انتقاد ها

این جور اتفاقات پیش میاد وگرنه اصلا امتیاز کردن لزومی نداشت...امتیاز کم میشه ایشون هم میتونن با شرکت تو یه کلاس سه برابرش رو پس بگیرن.
گریفیها شجاع هستن پس جرات دوپینگم دارن.راونهای باهوش برن یه فکری به حال خودشون بکنن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اش ویندر در 1385/12/12 15:04:45
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/12 19:25:47
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/12 19:25:47
[b][size=small][color=660000]گریه میکردم که کفش ندارم،یکی را دیدم ، پا نداشت[/c
جزئیات کاربر

با سلام و عرض خسته نباشيد خدمت مدير گل و زحمتكش...
راجع به كوييديج بايد عرض كنم كه:
پست بورگين تنها يه مشكل كوچيك داشت كه اول پست نوشته بود زخيره به جاي دنيس...
كه بعد ديدم دنيس شركت كرد و اون رو تغيير داد به ذخيره به جاي سدريك ديگوري... همين!
لطفآ امتياز اون پست رو برگردونيد... چون پست در زمان قانوني ارسال شده!
در مورد پست دنيس هم... بابا فقط 7 دقيقه ديرتر ارسال شده، اون هم به خاطر مشكلات فني بوده!
تو رو خدا زحمات بچه ها رو اينطور جواب نديد... اينقدر ظالمانه برخورد نكنيد... واسه اون پستا وقت گذاشته شده! حالا اگه بخوايم به خاطر چند دقيقه تاخير... كه اون هم به دليل سرعت پايين اينترنت، مخصوصآ در شهرستانها هست! تمام زحمات يك تيم هدر بره!
اين خيلي بي رحمانست!!!
خواهشمندم يه تجديد نظر بكنيد!
تيم هافل هميشه مظلوم واقع شده...
------------
فكر ميكنم كه حداقل پست بورگين بايد امتيازش كامل برگرده!
برای هر مسابقه هفت روز فرصت داده شده.زمان تعیین شده یکی دو ساعت نیست که بگیم ممکن بود هر اتفاقی بیفته.من فقط به زمان ارسال و ویرایش نگاه میکنم و اینکه کی کجا زندگی میکنه، سرعت اینترنتش چقدره و یا پستش چقدر عالیه اهمیتی نمیدم.قوانین رو رعایت کنید تا از این مشکلاتم پیش نیاد.موفق باشی
راجع به كوييديج بايد عرض كنم كه:
پست بورگين تنها يه مشكل كوچيك داشت كه اول پست نوشته بود زخيره به جاي دنيس...
كه بعد ديدم دنيس شركت كرد و اون رو تغيير داد به ذخيره به جاي سدريك ديگوري... همين!
لطفآ امتياز اون پست رو برگردونيد... چون پست در زمان قانوني ارسال شده!
در مورد پست دنيس هم... بابا فقط 7 دقيقه ديرتر ارسال شده، اون هم به خاطر مشكلات فني بوده!
تو رو خدا زحمات بچه ها رو اينطور جواب نديد... اينقدر ظالمانه برخورد نكنيد... واسه اون پستا وقت گذاشته شده! حالا اگه بخوايم به خاطر چند دقيقه تاخير... كه اون هم به دليل سرعت پايين اينترنت، مخصوصآ در شهرستانها هست! تمام زحمات يك تيم هدر بره!
اين خيلي بي رحمانست!!!
خواهشمندم يه تجديد نظر بكنيد!
تيم هافل هميشه مظلوم واقع شده...
------------
فكر ميكنم كه حداقل پست بورگين بايد امتيازش كامل برگرده!
برای هر مسابقه هفت روز فرصت داده شده.زمان تعیین شده یکی دو ساعت نیست که بگیم ممکن بود هر اتفاقی بیفته.من فقط به زمان ارسال و ویرایش نگاه میکنم و اینکه کی کجا زندگی میکنه، سرعت اینترنتش چقدره و یا پستش چقدر عالیه اهمیتی نمیدم.قوانین رو رعایت کنید تا از این مشکلاتم پیش نیاد.موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن در 1385/12/9 20:30:20
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/10 14:19:57
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/10 14:19:57
ویرایش شده توسط لودو بگمن در تاریخ ۱۶:۵۴:۳۰ پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶
[size=small]
[size=small]
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پستها:
3574

به نام دوست
سلام خسته نباشید
پستی که بلاتریکس لسترنج عزیز لطف کردن و زدن در شرح امتیازات مشکل داره !!!
مشکل اول :پست دنیس عزیز نباید حساب بشه چون بعد از ساعت مقرر زده شده !!!
مشکل دوم:پست بورگین عزیز هم بعد از ساعت مقرر ویرایش شده و باید از 5 حساب بشه !!!
ممنون میشم رسیدگی کنید
ارادتمند
استرجس پادمور
ویرایش شد.ممنون
سلام خسته نباشید
پستی که بلاتریکس لسترنج عزیز لطف کردن و زدن در شرح امتیازات مشکل داره !!!
مشکل اول :پست دنیس عزیز نباید حساب بشه چون بعد از ساعت مقرر زده شده !!!
مشکل دوم:پست بورگین عزیز هم بعد از ساعت مقرر ویرایش شده و باید از 5 حساب بشه !!!
ممنون میشم رسیدگی کنید
ارادتمند
استرجس پادمور
ویرایش شد.ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/9 19:48:46
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج