جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  67 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  182 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  200 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  293 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  198 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با ناظران *محفل ققنوس*
ارسال شده در: یکشنبه 20 اسفند 1385 20:59
نمایش جزئیات
آفلاین
استر جان اول برات از خدا صبری بس عظیم تقاضا میکنم تا بتوانید با ما چند عدد طفیل بسیار سریش کنار بیایید و سکته ناقص نفرمایید!
در درجه دوم:آقا این آرم ما رو بده ما کار و زندگی داریم(کپی رایت بای جوزف!)

سلام
به چند نفر از دوستانی که تازه عضو شدن پیام شخصی زدم که شناسشون رو به انگلیسی برام بنویسن به محض دریافت این شناسه ها آرم ها داده میشه !!!(پادمور)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1385/12/20 23:31:53
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1385/12/20 23:35:19
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: پنجشنبه 17 اسفند 1385 21:32
نمایش جزئیات
آفلاین
استر جون اين آرم مارو بده بريم ! هزار تا كار دارم .

بهت گفتم جو گیر نشو
امتیازهای مرحله ی دوم رو فردا به طور کامل میدم ... پست هایی که مونده برای در خواست عضویت فردا همشون به روز میشه آرم شما هم فردا داده میشه
من چقدر فردا کار دارم (پادمور)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1385/12/17 21:43:32
[
ارسال شده در: پنجشنبه 17 اسفند 1385 00:56
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام
راستش من یه سوال داشتم میخواستم بدونم که اگه کسی عضو محفل نباشه میتونه توی تاپیک های محفل ( به عنوان مثال دره گودریک ) پست بفرسته یا نه ؟

سلام
الان که اینو گفتی من فهمیدم قوانین محفل ناقصه ....چون در داخلش همچین نکته ای نوشته نشده بود... اگر بگم بله بین افرادی که عضو هستن و عضو نیستن فرق گذاشته نمیشه و عضو شدن معنایی ندارد ... فکر میکنم تا وقتی عضو محفل نشین نمیتونید در جایی پست بزنید...
قوانین به زودی تغییر پیدا میکنه
یک چند تا تاپیک هم برای اونایی که عضو نیستن در نظر میگیریم...(پادمور)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1385/12/17 7:51:21
کاشکی یه روز باهم سوار قایق می شدیم
دور از نگاه ادما هردوتا عاشق میشدیم
ارسال شده در: چهارشنبه 16 اسفند 1385 21:49
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام دوست

نقل قول:

اریک مانچ نوشته:
با سلام
بنده یه انتقاد داشتم اونم اینکه چرا شما بنده رو برای ماموریت اول خبر نکردین ولی برای ماموریت دوم خبرم کردید.اگه برای ماموریت اول هم خبرم می کردید حتما شرکت می کردم.روابط عمومی ضعیفه یه چند نفر رو بیارید تا روابط عمومی بشن اینطوری کارتون راحت تر میشه و چند نفر رو هم انتخاب کنید رول ها رو نقد کنن و امتیاز دهی کنن.
خودتون می تونید یه مسابقه تشکیل بدید تا همه رول نقد کنند وقتی دیدید کار کیا بهتر از همه هست اونا رو به عنوان نقد کننده ها انتخاب کنید.
با تشکر
اریک مانچ

با سلام
دوست عزیز شما درست میگی ولی...
برادر من مرحله ی دوم برای این به شما پیام شخصی شد چون خصوصی بود و نباید مرگخوارا اطلاع پیدا میکردند ...
ولی مرحله ی اول یک مرحله ی عمومی بود و اعضای محفل ققنوس هر چند وقت یک بار باید به تاپیک جلسات محرمانه سر بزنند ... مشخصا اگر مرحله ی دوم خصوصی نبود آن هم اطلاع داده نمیشد...در رابطه با امتیاز دهی هم تا اواسط هفته ی دیگه تمام پست هایی که در تاپیک های محفل زده شده همشون امتیاز داده میشه ...

در کل شما عضو محفل ققنوس هستید وظیفه دارید که هر چند وقت یک بار به تاپیک جلسات سر بزنید !!!

ارادتمند
استرجس پادمور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: چهارشنبه 16 اسفند 1385 21:30
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام
بنده یه انتقاد داشتم اونم اینکه چرا شما بنده رو برای ماموریت اول خبر نکردین ولی برای ماموریت دوم خبرم کردید.اگه برای ماموریت اول هم خبرم می کردید حتما شرکت می کردم.روابط عمومی ضعیفه یه چند نفر رو بیارید تا روابط عمومی بشن اینطوری کارتون راحت تر میشه و چند نفر رو هم انتخاب کنید رول ها رو نقد کنن و امتیاز دهی کنن.
خودتون می تونید یه مسابقه تشکیل بدید تا همه رول نقد کنند وقتی دیدید کار کیا بهتر از همه هست اونا رو به عنوان نقد کننده ها انتخاب کنید.
با تشکر
اریک مانچ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جوما�
ارسال شده در: دوشنبه 14 اسفند 1385 18:48
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام استر جان من قبلا سه بار پست زده بودم ولي دوبار اول قبول نشدم و بار سومم به خاطر اينكه فعاليتم تو ايفاي نقش كم بود هدوگ اجازه نداد
حالا مي خواستم بپرسم مي شه من دوباره اون پست آخرو بزنم يا نه دوباره بايد يكي ديگه بنويسم كنم
همين

سلام
هر جور میل خودته اگر دوست داری همون پست رو بزن اگرم نه یکی جدید بزن ... موفق باشی(پادمور)سرعت پاسخ گویی بالا رفته

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1385/12/14 19:11:52
می تراود مهتاب..

"وقتش رسیده که همه‌ی ما بین چیزی که درسته و چیزی که آسونه، یکی رو انتخاب کنیم."
- پروفسور دامبلدور

ارسال شده در: دوشنبه 14 اسفند 1385 11:32
نمایش جزئیات
آفلاین
سلامی داغ به اعضای محفل خصوصاً ناظرش که از همه داغ‌تره
استرجان سلام
بابا یه فکری به حالا این اعضای محفل!...از جلو نظام! بکن.
می‌خوای پسورد بده من خودم بخونم ویرایش کنم؟
شوخی کردم
استرجان مارا دریاب
---------------------------------------------------------------------------
ارادتمند
پی‌یر

سوختم ...

چشم به روی چشم .... ضمنا شما نگران نباش پستت اونجاس و در نمیره ...
موفق باشی (پادمور)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1385/12/14 16:40:51
ارسال شده در: یکشنبه 13 اسفند 1385 17:47
نمایش جزئیات
آفلاین
نام گروه: شماره 2

سوژه: دامبلدور به سفری طولانی رفته در آن سمت ولدمورت هم به سفری طولانی میرود ...هیچ یک از اعضای دو گروه خبر ندارند که ولدمورت و دامبل به سفری رفتند ... در حالی که هر دو به یک مکان سفر کردند .... شهر لندن !!!
مرگخواران به صورتی عجیب از ماجرا با خبر میشود و سفر خود را آغاز میکنند ... محفلی ها هم همزمان سفر خود را برای دفاع از دامبلدور آغاز میکنند ... هر دو گروه در قطاری قرار دارند .. آنها به طور ناگهانی همدیگر رو در قطار میبینند و جنگی طنز آمیز در قطار روی میدهد....پس از اینکه قطار رو به طور کامل از بین بردند هر دو گروه پای پیاده به لندن میروند ... سپس از همدیگر جدا میشوند تا به دنبال ولدی و دامبل بگردند ... در طی این مدت هر دو گروه هر جا که همدیگرو میدیدند سعی در نابود کردن همدیگر داشتند ... بالاخره هر دو گروه به همراه ولدی و دامبل در پارک بزرگ شهر در رو به روی همدیگر قرار میگیرند !!! و ادامه ی ماجرا....

تعداد افراد گروه: 11

تعداد افراد شرکت کننده: 5

نام افراد گروه:
آنیتا دامبلدور( سرگروه)
لونا لاوگود
فرد ویزلی
آلبوس دامبلدور
فایرنز
دنیس
آلیشیا اسپینت
لودو بگمن
اریک مانچ
بورگین
ريموس لوپين
نام افراد شرکت کننده :
آنیتا دامبلدور
اریک مانچ
ریموس لوپین
فایرنز
بورگین
خلاصه ی پست ها: دامبلدور میخواهد به لندن سفر کند و در هنگام رفتن میخواهد از آنیتا خداحافظی کند که آنیتا به او میگوید که پدرش نیست چون همه میگن پدرشن و بهتره یه چند روزی بره لندن از طرفی لرد هم میخواهد به لندن برود و چون رودولف معتاد به کروشیو شده است یک قرص به او میدهد ولی اعضای گروه زودتر از 2 نفر دیگر به قطاری ماگلی که مقصد آن لندن است آپارات میکنند و در قطار جنگی طنز آمیز به وجود می آید پس از مدتی مرلین کبیر ظاهر شده و با آفتابه اش چیزی به سوی مرگخواران میریزند و قطار به علت خرابی زیاد نمیتواند به راه خود ادامه دهد هر 2 گروه به سوی پارک جنگلی لندن که فکر میکردند جنگل است میروند و پس از مدتی هر 2 گروه لندن را می یابند و برای گشتن به دنبال دامبلدور چند بار با هم دوئل میکنند تا بلاخره آنها را می یابند اما ولدمورت و دامبلدور به جاهای دورتری میروند تا راحت تر دوئل کنند و سرانجام توسط مرلین کبیر نیروی حق داری بر روی طلسم ها اثر میکند و دامبلدور پیروز شده و ولدمورت بلافاصله همراه با مرگخواران به مقر باز میگردند در هیمنجا آنیتا طی یک عملیات عشقی عاشقی از پدر طلب بخشش میکنه و دامبلدورم که قلب رئوفی داره آنیتا رو می بخشه

لینک اولین پست:http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=154669#forumpost154669

لینک آخرین پست:http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=155245#forumpost155245

بهترین فرد گروه از نظر خودتون: من سرگروه نیستم که انتخاب کنم و چیز زیادی رو درباره رول نمیدونم ولی از نظر خودم بهترین فرد گروه فایرنز است به علت فعالیت و پست های زیبایش

-----------------------------------------------------------------
استرجس زدم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گفتگو با ناظران *محفل ققنوس*
ارسال شده در: یکشنبه 13 اسفند 1385 16:38
نمایش جزئیات
آفلاین
اول عرض سلام دارم خدمت همه ی دوستان
منم میخواستم درخواست یک آرم بدم درست نمیدونم چطوری هستش و لی در کل میخواستم عضو محفل باشم و اگ امکانش هست منم یه آرم داشته باشم!

متشکرم
یوزر:Matilda Estivens

سلام
آرم محفل به کسانی داده میشه که عضو محفل هستند میتونید برای عضو شدن در محفل تاپیک قوانین رو مطالعه کنید و اقدام نمایید
موفق باشی(پادمور)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1385/12/13 17:22:11
ارسال شده در: یکشنبه 13 اسفند 1385 16:25
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام
از آنجا که سرگروه ما آنیتا دامبلدور هنوز گزارش مربوطه را تحویل نداده است خواهشمندیم برای اینکار کسی از اعضای گروه را انتخاب کنید

سلام
من توی چت باکس گفتم یکی از اعضای گروه بزنه ... خودتون مجوز دارید بزنید فقط سریع تر ... ممنون(پادمور)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1385/12/13 17:19:04