جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  97 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  208 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  218 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  307 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: ارتباط با ناظرين وزارت
ارسال شده در: یکشنبه 27 اسفند 1385 19:00
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به ناظران مهربان ! وزارت .
خواستم ببینم تاپیک " مهد کودک جادوگران" مجوز می گیره یا نه ؟

قبلا یه همچین تاپیکی در سایت بوده و فکر میکنم هنوزم باشه بنابراین مجوز داده نمیشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1385/12/27 20:58:35
ارسال شده در: شنبه 26 اسفند 1385 16:34
نمایش جزئیات
آفلاین
به الکتو :

بارها گفته شده ، تاپیک های سایت به هیچ کس ، حتی خوده زننده ی تاپیک هم تعلق نداره !
تاپیک یه جاییه که هر کس بخواد ، می تونه توش پست بزنه و هیچ گونه ممنوعیت و محدودیتی نداره .
ولی با این که شده شبیه کلاس مراقبت از موجودات جادویی ، موافقم .

شما می تونین خودتون این موضوع رو عوض کنین و با یه پست رول ، اون جا رو دوباره رول پلینگ کنین .

تاپیک به کسی تعلق نداره که حالا بخواد براش تصمیم گیری کنه !

این کار ، یعنی عوض کردن موضوع با یه پست ، میشه همون رول پلینگ رویایی که هیچ کس ندیده مطمئنن !

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فقط حذب ، فقط سرژ !
ارسال شده در: شنبه 26 اسفند 1385 14:09
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر ناظر عظیم،ارجمند،...

یه نظر در مورد تاپیک انجمن نابودی موجودات خطرناک جادویی داشتم و اون هم این بود دوباره به حالت رول پلینگ بازگرداده بشه و روال منظمی به خودش بگیره،شاید که کمی فعال بشه .

با تشکرات فراوان

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارتباط با ناظرين وزارت
ارسال شده در: چهارشنبه 23 اسفند 1385 16:32
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام او كه من رو حروم زاده ناپاك آفريد!

سلام بليز زابيني عزيز

اگه الافت كردم شرمنده! استعفا از دفتر فرماندهي كارآگاهان!

باي

اي برادر همانا که خداوند متعال بلاي آسماني به سرت نازل کند گر بخواهي از ان جمله هاي سبزت باز بنويسي دفعه بعد به دليل اينکه اين جملات با قوانين اخلاقي سازگار نيست کل پستت را اسکرجيفاي مينمايم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1386/2/14 6:01:41
"Severus...please..."
ارسال شده در: یکشنبه 20 اسفند 1385 14:39
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

بعد از مدت ها میخوام تاپیکی بزنم با عنوان شورش در برابر مدیران ، بهتر بگم تاپیک رول نویسی که هم جا برای طنز نویسی داری و هم جدی نویسی !
توی این تاپیکی توهین و یا دعوایی صورت نمیگیره ، بلکه اعضای ایفای نقش که سطح نوشتنشون طنز هست مسائل مختلف رو با شورش در برابر مدیران مرتبط میکنند ، حتی اگر کوچکترین ارتباطی با مدیران و شورش نداشته باشند .
و اعضایی که جدی مینویسن میتونن با رول هاشون ارتباط شورش گرای شوخ با مدیران رو از بین ببرن و گفته های اون ها رو انکار کنن .
مسلما وقتی من توضیحات کاملی بدم در پست اول تاپیک مفهوم تر میشه !

ممنون میشم مجوز بدید ! اگر فکر کردید این تاپیک دعوا یا چیزی راه انداخته میتونید ببندینش !

با تشکر

پرسی عزیز
اول اینکه محتوای تاپیک حزبم دقیقا همینه که گروهین که علیه مدیرا شورش میکنن و البته قرارم بر این است که این حرفها فقط شامل رول باشه نه خارج رول بنابراین این یه سوژه تکراریه و ضمنا اینجور تاپیک ها در طول زمان به انحراف و مسائل دیگه کشیده میشن که نه شما و نه کس دیگه ای متونه کنترلش کنه و من علاوه بر اینکه میگم بخاطر تکراری بودن مجوز نمیدم کلا اگر بحث مجوزم نبود من حاضر نبودم مسئولیت چنین تاپیکی رو در زمان نظارت خودم قبول کنم.
مجوز داده نمیشه.
موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1385/12/20 15:40:33
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 اسفند 1385 16:58
نمایش جزئیات
آفلاین
ژرمانیا پندلتون

ایده مورد نظرت، قبلا اجرا شده و از زمانی از پروژه های موفق سایت بوده و با نام آداس شناخته میشده که میتونی تاپیکش رو در انجمن شهر لندن پیدان کنی و فکر کنم فعلا قفل شده باشه.
پیشنهاد میکنم به دنبال ایده های جدیدتری باش چون بحث جبهه گرایی ساحره ها و جادوگران به شدت ارزشی شده.

ممنون
ناظر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]The sun enter
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 اسفند 1385 16:17
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت ناظرين محترم :
ديشب همين طور نشسته بودم كه يكباره فكري به ذهنم رسيد اونم اين بود كه اگه شما اجازه بدين انجمن ساحره ها رو تاسيس كنيم ! به نظر من انجمن جالبي ميشه البته ممكنه از نظر شما خيلي ارزشي باشه و قبول نكنيد ! ولي من اينجا چندنمونه از كار اين انجمن رو براتون ميگم كه اگر جالب بود تاسيس كنيم !! كار اصلي اين انجمن با ساحره هاي سايت هستش كه عبارته از:
1-معرفي ساحره هاي جديده پذيرفته شده در قسمت ايفاي نقش
2- مصاحبه با ساحره هاي موفق سايت
3-مصاحبه با اعضاي قديمي و جديد ( ساحره هاي) سايت
4-مصاحبه با دانش آموز هاي موفق (ساحره ها )در هر ترم
5-مصاحبه با ساحره هاي ناظر
6-نمايش نامه نويسي
7-اخبار و تازه هاي سايت
و... .
در قسمت معرفي ساحره هاي جديده پذيرفته شده در قسمت ايفاي نقش ، اين ساحره ها معرفي ميشن تا ديگر اعضاي سايت هم اونا رو بشناسن و از اونا تو قسمت هاي مختلف از جمله نمايش نامه نويسي و... استفاده كنن!
در قسمت مصاحبه با ساحره هاي موفق سايت ، با ساحره هاي موفق مصاحبه ميشه تا ديگران از اونا پند بگيرن! مثلا ساحره اي به عنوان استاد نمونه يا بهترين نويسنده و يا هر چيز ديگه اي انتخاب ميشه ما با اونا مصاحبه مي كنيم و رمز موفقيت شون رو مي پرسيم تا ديگران از اون ها ياد بگيرن!
در قسمت مصاحبه با اعضاي قديمي و جديد ( ساحره هاي) سايت ، با اونها مصاحبه ميشه تا ديگران هم اونا رو بشناسن!
در قسمت مصاحبه با دانش آموز هاي موفق (ساحره ها )در هر ترم ، با اين دانش آموزان مصاحبه ميشه! ( مثل قسمت مصاحبه با ساحره هاي موفق سايت )
در قسمت مصاحبه با ساحره هاي ناظر ، با اين ساحره ها مصاحبه ميشه و از اونا در رابطه با معيار ها و كارهاي انجمن پرسيده ميشه!
در قسمت اخبار و تازه هاي سايت ،تمامي اخبار مربوط به ساحره ها نوشته ميشه ! (مثلا فلان ساحره يه مقاله اي رو فرستاده با فلان ساحره به عنوان بهترين نويسنده انتخاب شده و....)
البته اين قسمت با قسمت هاي مصاحبه ها فرق داره!!!!!!!!! توي اين قسمت فقط معرفي ميشن و بعدا باهاشون مصاحبه ميشه!
در قسمت نمايش نامه نويسي هم همون طور كه از اسمش پيداست ساحره ها ميان ونمايش نامه مي نويسن!
البته همه ي اين كار هارو من تنهايي انجام نميدم . ساحره هايي كه خواستن مي تونن بيان ثبت نام كنن و عضو بشن و به دلخواه يكي از كارها رو انتخاب كنن و در موردش فعاليت هايي انجام بدن. البته با تاسيس اين انجمن كارهاش متنوع تر هم ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اميدوارم تاييدش كنيد !
با تشكر
ژرمانيا پندلتون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Only[size=x-large]Raven

دعا كنيد كه المپياد نجوم قبول بشم!
ارسال شده در: شنبه 5 اسفند 1385 17:23
نمایش جزئیات
آفلاین
بالاخره باید عضو شیم یا نه؟به باب آگدن میگید باید تو کاریابی درخواست بده.پس اونوقت اون چه فرقی با اونی که درخواست نمیده خواهد داشت؟(جمله ادبی رو!)کلهم بالاخره من باید چیکار کنم؟میترسم رول بزنم از گروهم امتیاز کم شه.تکلیف من رو مشخص کنید!

ببین ... هر درخواستی جایی داره. اینجا جای درخواست کار نیست برای همین منم به ایشون گفتم برن در تاپیک مخصوصشا درخواست بدند تا رسیدگی بشه و همینطورم شد و منم رسیدگی کردم.

من از پستتون فقط میتونم نتیجه بگیرم که بدون تحقیق همینجوری یه پست زدید چنانچه قسمت اول و دوم پستتون صددرصد با هم مغایرت داشت وگرنه خیلی مسئله ساده ای بود.

هم شما و هم هر کس دیگه ای که بخواد در تاپیکی عضو بشه باید در همون دفتر وزارت و کاریابی درخواست بده و فقط هم به درخواست های اونجا رسیدگی میشه. همیشه هم همینجور بود!

توضیحات کامل ترم در همون تاپیک موجود هست اگر خواستید حتما بخونیدشون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ويولت بودلر در 1385/12/5 18:04:03
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1385/12/5 18:06:09
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: یکشنبه 29 بهمن 1385 13:25
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام خوبی بلیز جان ...

شناسه جدید ماندانگاس فلچر هست اگر ممکنه ویرایش کنید اسمم رو توی گروه کارآگاهان ... ممنون .

دانگ عزیز، کلا مسئله زیاد مهمی نیست چون کسی که میخواد پست بزنه به اون تاپیک نگاهی نمیندازه. بهترین کار اینه که خودتون وقتی خواستید پستتونو بزنید قبلش در یک خط خودتونو معرفی کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1385/11/30 19:21:39

جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
ارسال شده در: شنبه 28 بهمن 1385 14:31
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم..اهم...
اول سلام و دوم مجوز . يه تاپيك مي خوام بزنم با نام پادگان نظامي وزارت
هدف هم اينه كه از سوسول شدن جادوگران جلوگيري شه و همه موظف باشن به سربازي برن ، فكر كنم سوژه ي خوبي هم داشته باشه . ممنون ميشم اگه مجوز بديد .

رابستن عزیز ... از این تاپیک نه فقط یکی بلکه دو سه تا هست. هم در وزارت و هم فکر میکنم در شهر لندن. دقیقا با همین اسم و با همین سوژه بنابراین مجوز داده نمیشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1385/11/28 14:56:41