جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: هورکراکس‌ها
ارسال شده در: پنجشنبه 27 اردیبهشت 1386 14:48
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
احتمال میدم که گودریک گریفندور( آنیماگوس ماهی مرکب هاگوارتز اگه رولینگ خالی نبسته باشه ) هم ارتباطی با هورکراس لرد داشته باشه مثلا طلسمی روش شده باشه تا از هورکراکس مواظبت کنه

عزیز جان چه نکته ای رو اشاره کردی.واقعا از تو بعید هست که چنین فکری بکنی(شاید من منظورت رو بد فهمیدم)
روی گودریک گریفیندور،لرد طلسم کرده؟چنین چیزی امکان دارد؟گودریک صد ها برابر لرد و دامبل جادو سرش میشه و فکر نکنم لرد بتونه اون یکی رو جادو کنه حداقل!که اونم چی طلسم کرده که از جان پیچ محافظت کنه!
خیلی عجیب بود حرفت به طور کلی!

نقل قول:
1-قبرستانی که ولدمورت در اون به قدرت رسید .
2 - خانه ی فصل اول کتاب 4

قبرستانی که لرد در آن با هری درگیر شد خانه ریدل ها بود و این قبر پدر لرد ثابت میکند که در آنجا بود.

خانه اول فصل کتاب هم که صد در صد همان خانه ریدل بوده است چون نگهبان پیر اونجا و توضیحاتی که در کتاب است این گفته رو تایید میکنه.

پس گزینه یک و دو یکی است.لطفا قبل از نظر مقداری تفکر کن در مورد پستت!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: پنجشنبه 27 اردیبهشت 1386 03:06
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همگی
به نظر من وقتی معلوم بشه بقیه ی هورکراس ها کجا بوده می فهمیم که قبلا به اون اشاره شده .
اما به نظر من احتمال وجود هورکراس ها تو چند جا بیشتره .
1 - قبرستانی که ولدمورت در اون به قدرت رسید .
2 - خانه ی فصل اول کتاب 4
3 - هاگوارتز!
به نظر من احتمال اینکه یکی از هورکراس ها تو هاگوارتز باشه خیلی زیاده چون قبل از این هم ولدمورت علاقشو به فعالیت تو هاگوارتز نشون داده بود
فعلا ....
یا علی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 اردیبهشت 1386 21:01
نمایش جزئیات
آفلاین
1. احتمال میره که جینی جان پیچ باشه چون ولدمورت توی کتاب دوم میگه من قسمتی از روحم رو وارد بدنش کردم( تا کنترلش کنم و ...)

2.احتمال میره نجینی مار ولدمورت هم هورکراکس باشه که این یکی خیلی احتمالش قویه!!

3.و احتمال میدم که گودریک گریفندور( آنیماگوس ماهی مرکب هاگوارتز اگه رولینگ خالی نبسته باشه ) هم ارتباطی با هورکراس لرد داشته باشه مثلا طلسمی روش شده باشه تا از هورکراکس مواظبت کنه و ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 اردیبهشت 1386 18:37
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان عزيز چرا اينقدر روي هوراكراكس بودن هري پافشاري مي كنيد.
1- چرا لرد سياه در كتابهاي 5,4,2 ميخواست هري رو بكشه با اينكه ميدونست اون يه جان پيچه؟
2- آيا ممكنه لرد سياه از اينكه هري رو به عنوان جان پيچ انتخاب كرده پشيمون شده باشه؟
3- لرد سياه كي فرصت داشته هري رو جان پيچ كنه؟ همون سال اول قبل از اينكه اونو بكشه؟
4- آيا شما با شناختي كه از رولينگ داريد(البته بعد از اين همه وقت) فكر ميكنيد اون داستانش رو با الهام گرفتن از يكي ديگه از كتابهاي مشهوري كه هم عصر اون باشه تموم ميكنه؟ در هر صورت من فكر ميكنم رولينگ دنبال چيزهاي غير متقربه و غير قابل حدس ميگرده تا كپي برداري از دارن شان.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 اردیبهشت 1386 12:16
نمایش جزئیات
آفلاین
همانطور که دالاهوف گفت امکان ندارد که هری جان پیچ باشد.به هیچ وجه!
1-همان دلایلی که دالاهوف آورد.چون لرد قصد کشتن لرد را داشت.
2-لرد هیچوقت روحش را نمیاد بذاره کسی که پیش دامبلدور است و چنین کاری براش خیلی خطر داره.

شاید جینی جان پیچ آخر باشد.که در این صورت کتاب خیلی عاطفی و غم انگیز میشود.چون در کتاب 2(تالار اسرار)لرد میتوانست به راحتی این کار را انجام دهد و یا روحی که از دفترچه گرفته بود وقتی هری دندون باسیلیسک رو روش زد روح لرد به درون بدن جینی رفت.که البته امکانش 20% است و من فقط اینو برای کسانی گفتم که میخوان آخر کتاب غم انگیز باشد.خودمم دوست دارم به این صورت باشد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: یکشنبه 16 اردیبهشت 1386 04:36
نمایش جزئیات
آفلاین
من نمیدونم چرا بعضی از دوستان اینقدر روی هورکراکس بودن هری پافشاری میکنند در حالی که به یه دلیل خیلی ساده این اصلا امکان پذیر نیست اونم اینکه اگه هری هورکراکس بود هیچوقت ولدمورت حتی به ذهنش هم خطور نمیکرد اونو بکشه در حالی که شاهد بودیم در کتاب جام آتش ولدمورت فاصله چندانی با کشتن هری نداشت و حتی طلسمی را هم به سوی او پرتاب کرد کما اینکه در کتاب محفل ققنوس هم این اتفاق افتاد!و حتی طلسمی را هم به سوی هری روانه کرد که فکر میکنم آوداکداورا بود احتمالا!ولی دامبلدور از هری دفاع کرد!
قبول دارم اینکه هری هورکراکس باشه و خیلی رمانتیک آخرش خودشو قربانی کنه خیلی جذابه ولی متاسفانه اصلا و ابدا بنابر کتاب سندیتی نداره!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1386/2/16 5:05:17
ارسال شده در: یکشنبه 16 اردیبهشت 1386 02:22
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

بورگین می گه:
4.خود هری!به نظر من به همین دلیل باعث میشه کتاب پایانی زیبا داشته باشه...هری که تمام هورکراکس هارو نابود کرده فقط خودش مونده ، در برابر لرد خود را قربانی میکنه و هم خودش و هم لرد از بین می رن.

من مخالفت شدید خودمو با این نظر اعلام میکنم!
ولدمورت قصد کشتن هری رو داشته که به عللی نیروش رو از دست داده و شکست خورده. حالا کی وقت داشته که از هری هوراکسس بسازه؟
البته قبول دارم هری و ولدمورت یه ارتباط ناشناخته دارن، ولی بازم فکر می کنم هری هوراکسس نیست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نارنجی رو بخاطر بسپار!

طنز نویسی به موجی از دیوانگی احتیاج داره...

چه کسی بود صدا زد : لارتن!؟
ارسال شده در: شنبه 15 اردیبهشت 1386 23:18
نمایش جزئیات
آفلاین
هورکراکس ها به نظر من به این ترتیبه : ( اونهایی که * داره از بین رفتند ! )
1- دفترچه خاطرات ریدل *
2- انگشتر گانت *
3- جام هافلپاف
4-تخت یا صندلی راونکلاو
5-ناجینی
6- ولدمورت
7-خود هری

پیوز عزیز!تا به حال سه هورکراکس نابود شده است و چهار تای دیگر مانده!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بورگین در 1386/2/15 23:52:37
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: شنبه 8 اردیبهشت 1386 14:16
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من اینها هورکراکس هایی هستند که هنوز نابود نشده اند و در اختیار ولدمورت هستند:

1.فنجان هافلپاف

2.نجینی مار مخصوص لرد ولدمورت

3.یک گنجینه از ریونکلاو

4.خود هری!به نظر من به همین دلیل باعث میشه کتاب پایانی زیبا داشته باشه...هری که تمام هورکراکس هارو نابود کرده فقط خودش مونده ، در برابر لرد خود را قربانی میکنه و هم خودش و هم لرد از بین می رن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: بحث در مورد هوركراكس ها
ارسال شده در: جمعه 31 فروردین 1386 11:44
نمایش جزئیات
آفلاین
جان پیچ ها تا موقعی میتونن نگه دارن که بهشو.ن اسیبی نرسه چون با اسیب دیدن ممکنه که به روح صدمه بخوره و روح نابود بشه اگه شخصی بتونه که جان پیچش رو سالم نگه داره میتونه ابدی زندگی کنه چون قسمت دیگر روحش سالم هست و اینکه در مقابل مرگ طبیعی اونا موقعی که شخص بر اثر مرگ طبیعی بمیرد میتوانند دوباره او را زنده کنند همانطور که ولدمورت هم بازگشت
اما خب نیکلاس فلامل با داشتن سن زیاد نمیرد و این نشان میده بر اثر مرگ طبیعی نمیمیره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گزیده ای از برداشتهایم...
جوانا کاتلین رولینگ،بعد از نوشتن کتاب هری پاتر و ?