سلام
از این به بعد ، بنده کلاس مراقبت از موجودات جادویی رو تدریس میکنم ؛ از الان باید اطلاع بدم که در این پست امتیازات جلسه اول ارائه میشه و روز 28 مردادماه جلسه دوم و سوم و یک هفته بعد تدریس جلسه آخر انجام میشه . خوب امیدوارم که با ادامه کار توسط من بتونه جذابیتی که همیشه کلاس مراقبت از موجودات جادویی داشته تداوم پیدا کنه .
درباره امتیاز دهی هم باید بگم که ، سوژه ، رعایت قوانین نگارشی ، استفاده از شکلک ، همه و همه در نظر گرفته میشه ، ولی خوب ، زحمتی هم که برای پست کشیده میشه و زمانی که براش گذاشته میشه هم حساب میشه .
اختصاص امتیاز برای بخش ها :اندازه پست و هری پاتری بودن : 7
غلط املایی : 3.5
فضاسازی : 4
استفاده مناسب از شکلک : 3
استفاده از علائم مناسب نگارشی : 3.5
مناسب بودن سبک نوشته و جمله بندی و ظاهر مناسب پست : 6
استفاده از کلمات مناسب : 3
امتیازی در اینجا برای سوژه مشخص نمیشه ولی خوب در هنگام امتیاز دهی در نظر گرفته میشه
نقد تکالیف و ارائه امتیازاتتکلیف باب آگدننقل قول:
اولین پست کلاس رو زدی ، مسلما اولین پست برای نوشته های ادامه دار ، مهمترین پست حساب میشه ، چون روند و قالب اصلی سوژه رو در بر میگیره . به نظر من با پستت تونستی سوژه ای که در تدریس درس مورد نظر بود رو پیاده کنی .
1-اندازه پستت مناسب بود ، ولی ظاهر پستت مناسب نبود ، همونطور که خودت هم متوجه شدی ، کمی در هم هست و این باعث میشه که نوشته گنگ به نظر برسه .
2- در بعضی بخش ها غلط املایی هم دیده میشه .
3- از علائم نگارشی هم خوب استفاده نکردی .
4- درباره متن اصلی هم باید بگم که سعی کن طوری بنویسی که بتونی مفهوم رو بهتر و واضح تر برسونی ، البته ساده بودن نوشته اهمیتی نداره ، مهم این هست که گنگ نباشه ؛ به طور مثال نوشتی امروز بر خلاف همه شنبه ها روزی آفتابی هست ، اگر میخواستی از شنبه استفاده کنی ، باید قبلش ذکر میکردی که امروز شنبه هست ولی بر خلاف همه شنبه ها روزی آفتابی هست ؛ یا مثلا به جای فروشگاه شهروند که در ایران استفاده میشه بیشتر ، از کلمه دیگه ای مثل فروشگاه زنجیره ای یا فروشگاه شهر استفاده کنی . در مورد ادامه نوشته هم یا باید مینوشتی برای خرید به یکی از فروشگاه ها رفته بود و وقتی که درباره داخل فروشگاه مینویسی ، بگی که موش سرخ شده میخواد بخره ، یا اینکه از اول بنویسی که برای خرید موش سرخ شده به فروشگاه میره ؛ رعایت این مورد باعث میشه که دوگانگی در پستت دیده نشه .
5- مورد بعد اینکه فضا سازی ای در نوشتت دیده نمیشه ، فضاسازی یکی از ارکان اصلی نوشته هست و باعث میشه که خواننده خودش رو در اون محیط تصور کنه و بیشتر با نوشته انس بگیره .
6- مورد آخر اینکه بهتر هست نوع نوشتت رو ثابت نگه داری ، یا باید بصورت نوشتاری یا به اصطلاح کتابی بنویسی و یا به صورت گفتاری ! ولی سبک نوشتاری و گفتاری رو در پستت ادغام کردی و این از ارزش نوشته کم میکنه . بهترین حالت نوشتن نمایشنامه این هست که متن اصلی بصورت نوشتاری باشه و دیالوگ ها بصورت گفتاری .
من بخشی از نوشتت رو ویرایش میکنم و همه این موارد و تذکرات بالا رو در اون پیاده میکنم :
نقل قول:امروز بر خلاف همه شنبه ها،روزی آفتابی بود.
اش برای خرید به یکی از فروشگاهای شهروند رفته بود تا کمی موش سرخ شده آماده بخره.
اش:ببینم...این که دستماله...اینجاهم لوبیا هست..اینم که مرغه آها اینجاست.یکدونه هم بیشتر نمونده.چه شانسی!!
بعد هم موش رو گرفت و تو سبدش انداخت.همین طور که به طرف حسابداری!!میرفت یکی بهش تنه زد و سبدش رو انداخت.
اش:چی..چیشده..هویی جلوتو نگاه کن.
فرد ناشناس:این موش ماله منه.
اش:من اول گرفتمش
__ تو یک حیوونی.وقتی یک آدم اینجاست، یک حیوون نمیاد چیزارو بگیره.مخصوصا چیزایی رو که یک دونه بیشتر نیست.
امروز بر خلاف روزهای پیش ماه ، یک روز گرم و آفتابی بود . اش برای خرید مقداری موش سرخ شده به یکی از فروشگاه های شهر مراجعه کرده بود ؛ هوای داخل فروشگاه تفاوت چندانی با بیرون آن نداشت ، البته تب و تابی که در خریداران منتظر برای تسویه حساب اجناس مورد نظرشان وجود داشت ، در این امر بی تاثیر نبود .
اش که علاقه ای به تلف کردن وقت در آن محیط دم کرده نداشت ، به سمت قفسه نگاه داری موش سرخ کرده شتافت ، با خود گفت : ببینم ... این که دستماله ... اینجا هم لوبیا هست ... اینم که مرغه ، آها ... اینجاست . یه دونه هم بیشتر نمونده ، قربون خودم برم با این شانسم با عجله موش را برداشت و به سمت حسابداری رفت .
مقابل حسابداری
مرد قد بلندی که آنجا ایستاده بود ، با عصبانیت موش را از او گرفت و باعث شد که اش تعادلش را از دست دهد ؛ اش در حالیکه با عصبانیت سعی داشت با دمش تعادل خودش را حفظ کند فریاد زد : چی ؟ هوی مرد حسابی این چکاری بود که کردی ، جلوتو نگاه کن . موش منو چرا پیچوندی ؟
مرد ناشناس با صدای گرفته ای گفت : این موش ماله منه .
اش که از فرط عصبانیت به سرخی میگرایید گفت : چی چیو ماله توئه ؟ من خودم اول برداشتمش !
مرد ناشناس : هه هه ، ولی تو یه حیوونی ، وقتی یه انسان هست که حیوون پیش دستی نمیکنه ، بالاخص برای چیزایی که تک هستن !
اش فریاد زد : نخخخخخخخیییییییر ، ببینم تک ماکارونم جزو لیست این چیزای تک هست ؟
چیزی رو که من نوشتم محتوایی بهش اضافه کردم ، تا بهتر موضوع رو برات توجیه کنم ، شما میتونی همه این موارد اصلی رو که من نوشتم در 5 خط به صورت خیلی زیباتر وارد کنی ، من برای این مورد 5 دقیقه وقت گذاشتم ، شما میتونی در نوشته های بعدیت مقداری بیشتر وقت بزاری و در کوتاه ترین پست ، بیشترین محتوا رو به نمایش بگذاری .
* این نقد رو بلند نوشتم و کاملا در اون توضیحات رو نوشتم ، برای نقد تکالیف بعدی فقط موارد اصلی رو ذکر میکنم و نوشته ها رو ویرایش نمیکنم .
اندازه پست و هری پاتری بودن : 7
غلط املایی : 2.5
فضاسازی : 0
استفاده مناسب از شکلک : 0
استفاده از علائم مناسب نگارشی : 2.5
مناسب بودن سبک نوشته و جمله بندی و ظاهر مناسب پست : 4
استفاده از کلمات مناسب : 2
با توجه به اینکه پست اول بود و سوژه اصلی رو رغم زد ، من به این پست 24 امتیاز اختصاص میدم .
تکلیف نیوت اسکمندرنقل قول:
1- با ویرایش و نزدن پست به موقع باعث شدی که پست های بعدی هم مشکل براشون ایجاد بشه .
2- اندازه پستت مناسب بود .
3- نوشتت هری پاتری نبود ؛ جادوگر ها با دوچرخه و اتوبوس مسافرت نمیکنند . دنیای جادوگری پارک نیاوران نداره و جادوگرا هم تاب بازی نمیکنند . برای طنز بودن نوشته راه های زیادی هست و نباید اولین چیزی که به ذهنتون میرسه رو عملی کنید !
4- غلط املایی در نوشتت بود .
5- فضا سازی نداشتی .
6- مهمترین بخشی رو که رعایت کرده بود این بود که متنت به صورت نوشتاری بود و دیالوگ هات به صورت گفتاری .
از این به بعد ، بنده کلاس مراقبت از موجودات جادویی رو تدریس میکنم ؛ از الان باید اطلاع بدم که در این پست امتیازات جلسه اول ارائه میشه و روز 28 مردادماه جلسه دوم و سوم و یک هفته بعد تدریس جلسه آخر انجام میشه . خوب امیدوارم که با ادامه کار توسط من بتونه جذابیتی که همیشه کلاس مراقبت از موجودات جادویی داشته تداوم پیدا کنه .
درباره امتیاز دهی هم باید بگم که ، سوژه ، رعایت قوانین نگارشی ، استفاده از شکلک ، همه و همه در نظر گرفته میشه ، ولی خوب ، زحمتی هم که برای پست کشیده میشه و زمانی که براش گذاشته میشه هم حساب میشه .
اندازه پست و هری پاتری بودن : 3.5
غلط املایی : 3
استفاده از علائم مناسب نگارشی : 3
با توجه به سوژه مناسبی که در بخش اول و دوم پست بود ، من به این پست 20 امتیاز اختصاص میدم .
تکلیف ایگور کارکاروفنقل قول:
1- اندازه پست مناسب بود ، چهره پست هم تا حدودی مناسب بود .
2- پستت هری پاتری بود و توضیحات مناسبی در مورد هری پاتری بودن داده بودی ، فقط بابت استفاده از منوی مدیریت و آوردن بدون توضیح و دلیل کریچر ( البته استاد به این شخصیت حساسیت داره و عامل اصلی کم شدن امتیاز استفاده از این شخصیت هست ؛ من بلاک شدم شما ها راهه منو ادامه بدید ) امتیاز کم میشه .
3- غلط املایی داشتی .
4- فضا سازی کافی و مناسب بود .
5- متنت به صورت نوشتاری بود و دیالوگ هات به صورت گفتاری .
اندازه پست و هری پاتری بودن : 5.5
فضاسازی : 3.5
استفاده مناسب از شکلک : 2
استفاده از علائم مناسب نگارشی : 2
مناسب بودن سبک نوشته و جمله بندی و ظاهر مناسب پست : 5
استفاده از کلمات مناسب : 2.5
سوژه جدیدی در پستت نبود من به این پست 25 امتیاز اختصاص میدم .
تکلیف الیور وودنقل قول:
1- اندازه پستت مناسب بود ، چهره پستت به اندازه کافی مناسب نبود .
2- پستت هری پاتری بود .
3- غلط املایی داشتی .
5-متنت به صورت نوشتاری بود و دیالوگ هات به صورت گفتاری .
غلط املایی : 2
فضاسازی : 3
وارد کردن ساحره به موضوع و حضور کارآگاهان مناسب بود من به این پست 24 امتیاز اختصاص میدم .
تکلیف پیوزنقل قول:
1- اندازه پستت مناسب نبود ، چهره پستت تا حدودی مناسب بود .
2- پستت هری پاتری بود ؛ بخشی که گفتی ادوارد جک میخواست وارد خوابگاه هافل بشه و راهش ندادن و در امتیاز دهی حساب نمیکنم .
3- غلط املایی داشتی .
5- متنت به صورت نوشتاری بود و دیالوگ هات هم به صورت گفتاری .
اندازه پست و هری پاتری بودن : 4.5
استفاده از علائم مناسب نگارشی : 3.5
وارد کردن ادوارد جک جالب بود من به این پست 24 امتیاز اختصاص میدم .
تکلیف دکتر فیلی باسترنقل قول:
1- اندازه پستت مناسب بود ، چهره پستت تا حدودی مناسب بود .
2- پستت کاملا هری پاتری بود .
3- غلط املایی داشتی .
5- متنت به صورت نوشتاری و دیالوگ هات به صورت گفتاری بود .
استفاده مناسب از شکلک : 2.5
نوشتن در مورد صف طویل ، حمله مک بون به کریچر و بعضی از موارد دیگه جالب بود ، همینطور طنزی که در نوشتت به کار برده بودی من به این پست 25 امتیاز اختصاص میدم .
تکلیف بورگیننقل قول:
1- اندازه پست تا حدودی مناسب بود ، چهره پست هم تا حدودی مناسب بود .
2- پستت هری پاتری نبود ، وجود قاضی انسان و استفاده اونها از کلمه حیوان درست نبود ، باید توضیح میدادی که قاضی های جادوگر و به جای حیوان از موجودات جادویی استفاده میکردی ، همینطور قاضی های جادوگر از گلاه گیس استفاده نمیکنند .
3- غلط املایی داشتی .
4- فضا سازی مناسب بود .
5- متنت به صورت نوشتاری و دیالوگ هات به صورت گفتاری بود
طنز قابل قبولی در نوشتت بود ، من به این پست 24 امتیاز اختصاص میدم .
تکلیف اما دابزنقل قول:
1- اندازه پست مناسب بود ، ظاهر پست تا حدودی مناسب بود .
2- پست هری پاتری بود .
3- غلط املایی داشتی .
4- فضا سازی نداشتی .
سوژه و طنز خوبی در نوشتت بود ، من به این پست 25 امتیاز اختصاص میدم .
تکلیف سوروس اسنیپنقل قول:
1- اندازه پستت مناسب نبود و طولانی بود کمی ، ظاهر پست مناسب بود .
2- پستت هری پاتری بود ( استفاده از حیوون مناسب نبود ) .
3- غلط املایی داشتی .
4- فضاسازی نداشتی .
مناسب بودن سبک نوشته و جمله بندی و ظاهر مناسب پست : 4.5
سوژه و طنز خوبی در نوشتت بود و خوب ادامه داده بودی ، من به این پست 23 امتیاز اختصاص میدم .
تکلیف مالسیبرنقل قول:
1- اندازه پست مناسب و ظاهر پست تا حدودی مناسب بود .
2- پست هری پاتری نبود .
3- فضاسازی تا حدودی وجود داشت .
4- غلط املایی داشتی .
5- متن و دیالوگ ها گفتاری بودن که با توجه به سبک نوشتت مناسب نبود .
در این ترم به هری پاتری بودن پست ها اهمیت زیادی داده میشه ، نوشتن در مورد بلاک و سایت و رئیس جمهور و ... خیلی از ارزش پست کم کرده بود . غلط املایی هایی که داشتی ، گام مهمتری در بی ارزش کردن پستت برداشته بود . در کل موضوع رو خیلی خسته کننده ادامه داده بودی و نتونستی بوده روند طنز داستان رو بخوبی حفظ کنی .
اندازه پست و هری پاتری بودن : 3.5
غلط املایی : 1
فضاسازی : 2
من به این پست 17 امتیاز اختصاص میدم .
تکلیف پرسی ویزلینقل قول:
از اونجایی که این تکلیف در زمان هدویگ زده شده ، مثل سایر تکالیف نقد و امتیاز دهی میشه .
2- پست هری پاتری بود .
3- غلط املایی داشتی .
4- فضا سازی تا حدودی داشت .
5- متن و دیالوگ هات بصورت گفتاری بودن که با موضوع طنزی که داشتی مناسب بود .
استفاده مناسب از شکلک : 3.5
به این پست 25 امتیاز اختصاص میدم .
تکلیف آرتور ویزلینقل قول:
2- پست هری پاتری نبود . ( وارد کردن نظارت و کوییرل ارزش زیادی از پست کم میکنه ، در واقع پست هری پاتری پستی نیست که صرفا از اسامی هری پاتری در اون استفاده بشه ، اسامی ، فعالیت ها ، نوع رفتن از مکانی به مکان دیگه ، همه و همه تاثیر مهم و بسزایی در هری پاتری بودن دارن )
3- غلط املایی داشتی .
4- فضا سازی تا حدودی وجود داشت .
5- متن و دیالوگ هات بصورت گفتاری بودن که با موضوع طنزی که داشتی خیلی مناسب نبود .
وارد کردن آرتور ویزلی به روند داستان و بهره بردن از کمک اون مناسب بود ، من به این پست 20 امتیاز اختصاص میدم .
تکلیف چو چانگنقل قول:
1- اندازه پستت مناسب نبود ، ظاهر پست مناسب بود .
2- پست تا حدودی هری پاتری بود .
3- غلط املایی نداشتی .
4- فضا سازی تاحدودی وجود داشت .
5- متن و دیالوگ هات بصورت گفتاری بودن که با موضوع طنزی که داشتی مناسب بود .
سوژه رو پیش نبرده بودی ، شاید به نظر برسه که سبک نوشتت طنز بود ولی در واقع اینطور نبود ، در مورد مسائلی در پستت نوشته بودی که هر کس دیگه ای هم میخواست میتونه اون رو به طنز بکشونه ، بهترین سبک طنز ، این هست که موضوعی که جالب باشه و به سوژه و روند داستان ضربه نزنه رو طنز واردش کنی ؛ و طنز زمانی به اوج ارزش میرسه که ، سوژه ای که طنز مناسبی نداره رو بتونی تصحیح کنی و با وارد کردن طنز مناسب ، تاثیر بسزایی در ادامه پست ها بزاری .
اندازه پست و هری پاتری بودن : 4
من به این پست 22 امتیاز اختصاص میدم .
تکلیف لارتن کرپسلینقل قول:
1- اندازه و ظاهر پست مناسب بود .
3- فضا سازی وجود داشت .
4- غلط املایی نداشتی .
5- متن بصورت نوشتاری و دیالوگ هات بصورت گفتاری بودن که با موضوع طنزی که داشتی مناسب بود .
نوشته چو چانگ رو خوب ادامه دادی بودی و تونستی روند اولیه داستان رو ادامه بدی ، استفاده از شکلک در اینجا میتونست مناسب باشه و جلوه طنز پست رو در نگاه اول حفظ کنه . درسته که سوژه طنز بود ، ولی برای طنز نباید از هر ترفند و نکته ای که به ذهنمون میرسه استفاده کنیم ، بیشتر مواقع یک کلمه که به نظر ما میتونه طنز جالبی رو وارد روال داستان کنه ، باعث میشه که از ارزش طنز بکاهه ! آوردن آنوس فیلم هندی ، به هیچ وجه جالب نبود ، همینطور بکار بردن مجدد هری پاتر ، ایرانسل و همینطور چوچانگ ! موضوع رو خسته کننده تر کرد .
فضاسازی : 3.5
استفاده از کلمات مناسب : 3.5
من به این پست 25 امتیاز اختصاص میدم .
تکلیف ریموس لوپیننقل قول:
3- فضا سازی وجود داشت .
4- غلط املایی نداشتی .
5- متن بصورت نوشتاری و دیالوگ هات بصورت گفتاری بودن که با موضوع طنزی که داشتی مناسب بود
وارد کردن مالی ویزلی به روند داستان مناسب نبود ، میتونستی به جای مالی از یکی از کارکنان وزارت استفاده کنی . نوشتن بخش پشت صحنه به هیچ وجه مناسب نبود ، با اینکه با عنوان پشت صحنه بود ، ولی خوب میتونستی بخش پشت صحنه رو حذف کنی و یکی از شخصیت های داستان این حرف رو بزنن ، مثلا مک بون به کریچر بگه که مگه جنای خونگی هم مو دارن ؟ تو چطوری موهاتو میکنی ؟ ؛ البته مثال هست و تو میتونی خیلی بهتر این تیکه رو بنویسی ، و به این صورت هم به هری پاتری بودن پست لطمه نمیخورد و هم اینکه طنز مناسب تری ادامه پیدا میکرد . بخش آخر پستت مناسب بود . البته با استفاده مناسب از شکلک ها تونسته بودی ، توی پستت فضا سازی ایجاد کنی.
من به این پست 24 امتیاز اختصاص میدم .
تکلیف پروفسور سینیسترانقل قول:
2- پست هری پاتری بود .
3- فضا سازی وجود داشت.
4- غلط املایی نداشتی .
5- متن بصورت نوشتاری و دیالوگ هات بصورت گفتاری بودن که با موضوع طنزی که داشتی مناسب بود.
سوژه رو خوب ادامه داده بودی ، طنز و فضا سازی ای که در پستت بود ، وجه طنز داستان رو بخوبی حفظ کرده بود . در کل خوب بود .
مناسب بودن سبک نوشته و جمله بندی و ظاهر مناسب پست : 2.5
من به این پست 25 امتیاز اختصاص میدم .
تکلیف لونا لاوگودنقل قول:
1- اندازه پست بسیار بلند و نامناسب بود ، ظاهر پست مناسب بود.
3- غلط املایی نداشتی .
4- متن بصورت نوشتاری و دیالوگ هات بصورت گفتاری بودن که با موضوع طنزی که داشتی مناسب بود.
5- فضا سازی وجود داشت .
سوژه رو خیلی خوب ادامه داده بودی ، طنز خیلی بجا و مناسبی در نوشتت بود ، از شکلک ها مناسب و بجا استفاده کرده بودی ، ظاهر پستت مناسب بود ، ولی از فونت های کوچکتری برای فریاد ها استفاده میکردی بهتر بود . مهمترین ضعف پستت طولانی بودن اون بود . در رابطه با هری پاتری بودن هم خوب نوشته بودی
مناسب بودن سبک نوشته و جمله بندی و ظاهر مناسب پست : 3
استفاده از کلمات مناسب : 3.5
با توجه به طنز بسیار مناسبی و ادامه سوژه به بهترین صورت ، من 26 امتیاز به این پست اختصاص میدم .
تکلیف ادوارد بونزنقل قول:
1- اندازه پست نامناسب بود ، ولی ظاهر کاملا متناسبی داشت .
2- پست هری پاتری نبود .
3- غلط املایی نداشتی .
4- متن بصورت گفتاری و دیالوگ هات بصورت گفتاری بودن که با موضوع طنزی که داشتی مناسب بود.
5- فضا سازی وجود داشت .
باید بگم که طنز مناسبی نداشتی ، همونطور که در بالا گفتم ، برای وارد کردن ته مایه طنز به نوشته نباید از هر ترفند و چیزی که به ذهنمون میرسه استفاده کنیم ، البته مهمترین عاملی که باعث شد این طنز مناسب نباشه ، خارج بودن از حیطه هری پاتر هست ، وارد کردن حرکت رستماتیک ، بروس لی چانگ ، پیام بازرگانی و برخی موارد دیگه ، اضافی هست ؛ میتونستی سوژه رو خیلی بهتر ادامه بدی .
مناسب بودن سبک نوشته و جمله بندی و ظاهر مناسب پست : 3.5
استفاده از کلمات مناسب : 1.5
من به این پست 22 امتیاز اختصاص میدم .
تکلیف ورنون دورسلینقل قول:
1- اندازه پست تا حدودی مناسب بود ، ظاهر پست مناسب بود .
2- پست هری پاتری بود .
3- غلط املایی وجود داشت .
4- فضا سازی کاملا مناسب بود .
5- متن و دیالوگ ها بصورت گفتاری بود ، که با توجه به سوژه مناسب بود .
باید بگم که سوژه رو خیلی خوب ادامه داده بودی ، و اضافاتی که در پست قبلی بود رو به خوبی حذف کرده بودی ؛ توضیحاتی که در مورد فضا و اتفاقات داده بودی ، باعث میشد که خواننده خودش رو در اون مکان تصور کنه و این ارزش بالایی در یک نمایشنامه داره . طنز کاملا مناسبی در سوژه وجود داشت و همونطور که انتظار میرفت که چه اتفاقی برای شخصیت ها میفته ، ادامه داده بودی .
اندازه پست و هری پاتری بودن : 6
غلط املایی : 1
مناسب بودن سبک نوشته و جمله بندی و ظاهر مناسب پست : 3.5
با توجه به ادامه سوژه و طنزی که در نوشتت بود و فضا سازی مناسبی که داشت ، و اینکه اولین پست ایفای نقشت بود ، نوشته جالبی بود ، من به این پست 27 امتیاز اختصاص میدم .
تکلیف مک بون پشمالونقل قول:
1- اندازه پست و ظاهر پست مناسب بود .
3- غلط املایی نداشت .
5- سبک متن و دیالوگ به صورت گفتاری بود ولی با طنزی که در پست بود ، مناسب بود .
پست مناسبی بود ، طنز مناسبی در نوشتت بود ، ولی خوب مهمترین نکات اغراق در طنز و همینطور هری پاتری نبودن بود . میتونستی وینکی رو خیلی جالب تر وارد ماجرا کنی تا اینکه از سقف بندازیش پایین !
همونطور که اشاره کردم ، برای طنز کردن سوژه نباید از هر چیزی که به دستمون رسید استفاده کنیم . ولی خوب کلا مشکل خاصی در پست وجود نداشت .
من به این پست 26 امتیاز اختصاص میدم .
گريفيندور : 187اسليترين : 65راونکلاو : 148هافلپاف : 73توجه : سعی کردم که امتیازات مناسبی بدم که حق اعضا باشه ، در صورتی که از امتیازتون ناراضی بودید ، انتقاد و یا پیشنهادی داشتید ، و یا نظری درباره جلسات بعدی داشتید ، میتونید در دفتر اساتید بنویسید ، خوشحال میشم و از همه نظرات استقبال میشه !
جلسه بعدی ، روز آینده تدریس میشه !