نقل قول:
سیریوس خسته از جنگ جادوگرانی n ام وارد نحوه برخورد می شود ...(و اینگونه فضاسازی های مفید)!
سارا خسته از دعوا نكردن بروي تاپيك " نحوه برخورد " كليك مي كند. با ديدن پست هايي خوشحال از بدست آوردن سوژه براي دعوا شروع به خواندن مي كند... ( و اينچنين فضاسازي مفيد تر! :ygrin: )
اشتباه نكنيد... جمله بالا شوخي بود... من ذاتا اهل دعوا نيستم! مي دونيد كه!:ygrin:
اما در مورد نقد...
نقل قول:
بند 1 : تبصره اش مورد خیلی خوبیه. متاسفانه هستن کسانی که تو نقد یه مقداری می کوبن.
ولی خود بند جای بحث داره. اینکه مثلا ماندانگاس نظرش اینه که نقد کردن بشه بخشی از وظایف ناظر. و من خودم با این امر مخالفم. وقتی همه نظرشونو گفتن منم نظرمو می گم.
من هم با اين تبصره موافقم... با اين حال كه بايد بگم كه خودم از كساني هستم كه كم توي نقدام نمي كوبم!
با اين حال احساس مي كنم در بعضي موارد لازمه... اما در كل اينكه هركسي در اين جهت فعاليتي كنه نظر خوبيه!
اما نقد كردن وظايف ناظر رو سخت مي كنه. همچنين خيلي از پست ها رو در خيلي از تاپيك ها اصلا نمي شه نقد كرد. يعني يا اونقدر سوژه تاپيك خز شده كه جايي براي نقد نيست يا در اون پست هاي تكي مي خوره كه زياد به نقد احتياج نداره!
ولي اينكه ناظر حداقل تلاش خودشو بكنه براي اينكه شايد بوسيله نقد بتونه فعاليت در انجمنش يا سطح پست هاي انجمنش رو تا حدودي بالا ببره خيلي خوبه و اين هم بستگي به خود طرف داره!
در كل نمي شه كسي رو مجبور به نقد كرد و با اين كار خيلي ها از سمت ناظريت كنار خواهند كشيد يا مجبور به كنارگيريشون خواهند كرد!
اما انجمني مثل " محفل ققنوس " يا " خانه ريدل " كه طرفداران زياد و مشخصي دارن بهتره كه پست هاشون نقد بشه.
حتي اگه كسي مستقيما نگه كه پست منو نقد كنيد!
شيوه قبلي محفل كه نقد ها زير پست ها بود و امتياز بندي مي شد روش خوبي بود كه متأسفانه از بين رفت!
من نمي دونم چرا دوستان با ويرايش پستشون شامل نقد مخالفن؟
مگه چه اشكالي داره؟
يك ناظر خيرخواه مي خواد اشكالات رو بگه به جاي اينكه بره يه جاي ديگه اين كار رو بكنه همون جا زير پست مي گه!
سيريوس عزيز چرا نظرت عوض شده؟
اينكه الكي بخواد پست ويرايش بشه و ناظر بخواد با اين كار فقط قدرتشو نشون بده اصلا كار درستي نيست و من هم باهاش مخالفم.
ولي نقد سازنده زير پست خيلي خوبه و من باهاش صد در صد موافقم.
نقل قول:
بند 2 : به نظرم اینکه نگارش به کل از نقد حذف شه کار اشتباهیه. به هر دوش باید پرداخته شه. ولی خب کاملا بستگی به کسی که نقد می کنه داره. اونه که تشخیص می ده کسی که پست رو زده تو کدوم زمینه بیشتر مشکل داره و به کدوم باید بیشتر پرداخته شه.
بله من با اين نظر سيريوس كاملا موافقم.
راجر عزيز نوشته :
نقل قول:
غلط املایی و نگارشی و اینا خیلی وقتها رول رو جالب و خنده دار میکنه!
کسی که نقد میکنه ممکنه بزنه این قسمت رو خراب کنه!
وقتي يك داستاني طنز هست اگر همچين موردي توش اتفاق بيافته كاملا مشهوده!
حداقل من كه تا حالا نديدم نقد مشكل ساز بشه و بزنه يه قسمت رو خراب كنه!
يه جايي از متن هست كه مشخصه اصلا طرف براش وقت نزاشته و پر از غلط هاي املايي بي مورد هست. اينجا بايد تذكر داده بشه چون خواننده رو خسته مي كنه مخصوصا اگر منظورش با اين غلط هاي املايي درست القا نشه!
يه جاي ديگه هست كه هر كسي كه اونجا رو بخونه متوجه مي شه ماله خوده متنه و عمدي هست. و اونو كاري بهش نداره!
از نظر پاراگراف بندي و جمله بندي هم بايد گفته بشه چون بعضي وقتها سر اينا چشم خواننده در مي آد تا متن رو بخونه و دل زده مي شه!
اينا چيزهايي هست كه هركسي بايد رعايتش بكنه تا هرچه بيشتر بقيه رو جذب داستانش كنه!
زيبايي نوشته يكي از مهمترين ويژگي هاي يك پست داستان هست!
نقل قول:
3-نقد بايد در تاپيکي که مخصوص نقد است زده شود نه در تاپيکي که پست زده شده ولينک پست نقد شده در پست نقد بايد موجود باشد
من با اين كاملا مخالفم!
يه جايي هست مثل انجمن " هاگزميد " يا " شهر لندن " كه فقط پست هاي مخصوصي اونم در خيلي موارد به علت درخواست خود كاربر نقد مي شن و بله همه اونها هم توي يه تاپيك جدا هست!
اما جايي كه همش داره نقد مي شه فرستادن نقد به يه تاپيك ديگه بيشتر سردرگمي ايجاد مي كنه.
كاري كه در محفل انجام شد و مشكلاتي در پي داشت! با اين وجود كه تا قبل از اون كسي شكايتي ازاينكه پست ها در زير خودشون نقد مي شد نداشت!
اما در مورد مقاله اي ماندانگاس عزيز گفتن... خب خيلي خوبه. من خودم به شخصه از چيزهايي كه در رول نويسي توي جادوگران ياد گرفتم در مدرسه و خيلي جاها استفاده مي كنم.
راجر عزيز حتما كه نبايد بخواهيم كتاب بنويسيم يا جدي كار كنيم كه به فكر اين بيفتيم كه اگه كنارش يه چيزي هم ياد بگيريم بد نيست!
در واقع مي شه از وقت هم استفاده برد. كساني هستن كه دوست دارن پست هاشون نقد بشه و يا تازه وارد هايي هستن كه پستشون احتياج به نقد داره پس چه بهتره كه كسي كه داره پست رو نقد مي كنه كمي بر اساس شيوه هاي درست اون در دنياي واقعي پيش بره تا اعضا نقدشو قبول كنن!
يه تبصره هم اگه وارد بشه كه اعضا از نقدهاي صريحشون ناراحت نشن و همه جا رو اعتراض بارون نكنن خيلي خوب مي شه! :come: