جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

47 کاربر(ها) آنلاین هستند (39 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
47
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  170 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  288 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  274 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  347 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  251 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: عضویت در کوییدیچ
ارسال شده در: چهارشنبه 19 دی 1386 23:00
نمایش جزئیات
آفلاین
ما رو هم هرکی خواست بخره دمش گرم .
رابستن لسترنج سابق می باشم .

رابستن عزیز ، در مورد تیم ریش سفیدان چه تصمیمی دارید؟ممنون میشم در مورد کاپیتانیتون و همچنین اعضای دیگر تیم و همچنین وضعیت کلی تیم بگین.چون الان مسئولیت این تیم با شماس.با احترام.

ممنون از اطلاعت ، اسمت توی لیست بازیکنان به تره ور تغییر کرد . دوستان دیگه ای هم که شناسشون تغییر کرده ، اطلاع بدن تا توی لیست درست بشن .

واو...از اون جایی که ظاهرا سرپرستی ریش سفیدان با ماست باید بگم که این تیم به دلیل مسائل حاشیه ای در این دوره شرکت نمی کنه .

مشکلی نیست ... تائید میشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/10/19 23:17:46
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/10/19 23:21:02
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/20 15:59:28
ویرایش شده توسط تره ور در 1386/10/20 16:57:47
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/21 18:18:30
عضویت در کوییدیچ
ارسال شده در: چهارشنبه 19 دی 1386 21:49
نمایش جزئیات
آفلاین
بنده حضور تیم پاورداس رو به عنوان نایب قهرمان دو لیگ قبلی(!)، در این لیگ نیز اعلام میدارم!(من الان تازه فهمیدم که ایول ما دو بار نایب قهرمان شدیم خیلی باحاله ها!...چقدر باحال!...چه باحال...چقدر باحال...چه چیز باحالی...ایول چه باحال...باحاله ها!!)

سوال دیگه اینکه میخواستم ببینم جام حذفی دیگه برگذار نمیشه!؟...چرا این شکلی کردین!؟...اول باید جام حذفی رو برگذار میکردین بعد بابا!

فعلا!

ویرایش: ما احتمالاً از اسپانسر سال پیش خودمون استفاده خواهیم کرد...البته بستگی به توافقات داره و اینکه اسپانسرهای دیگه پیشنهادات بهتری ندن بهمون!!

در مورد اسپانسر فکر میکنم کار درست کردید ، چون اسپانسرتون از اعتبار خوبی برخورداره ، حال اینکه این اعتبار چه سودی دارد ، تا فردا شب خواهید فهمید.در مورد جام حذفی ، با توجه به نزدیکی به تعطیلات و همچنین موقیعت مناسب زمانی ، لیگ سوم را برگزار کردیم.
با آرزوی موفقیت برای تیم شما در لیگ سوم.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسکاور در 1386/10/19 21:53:13
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/10/19 23:30:35
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: چهارشنبه 19 دی 1386 12:25
نمایش جزئیات
آفلاین
تيم قدرتمند آجاس اين دوره حضور نخواهد يافت.علتشم بلاك بودن دو تا از بازيكنان كليدي و وقت نداشتن بقيه بازيكنان تيم هست.

موفق باشيد.

---------------------------
ملت من بازيكن آزادم..هر كسي خواست من برم تو تيمش،يه پيام شخصي بزنه تا من بررسي كنم.فقط من حقوق زياد ميگيرما !

---------------------------
به عنوان مدير هاگوارتز،فكر كنم هاگوارتز هم حتما ميتونه اسپانسر باشه.بالاخره يكي از اركان مهم جادوگريه ديگه.نماينده شم خودمم.

سلام خدمت مدیر محترم مدرسه هاگوارتز .(بوقی چرا رفتی جای من نشستی؟ ) با توجه به اینکه هاگوارتز ، چهار نماینده اسپانسری از چهار گروه خود داره ، در خواست برای اسپانسری هاگوارتز مورد قبول نیست.با احترام.
ناظران کوییدیچ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/10/19 12:38:30
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: سه‌شنبه 18 دی 1386 12:28
نمایش جزئیات
آفلاین
خب من با فنگ عزيز صحبت كردم و ايشون منو براي تيمشون قبول كردن به احتمال 99% و اومدم اينجا در خواست بدم كه مي خوام عضو كوئديچي بشم !

راستي لاوندر براون كه در ليگ پيش توي تيم تيزپروازان بود و الان شناسش شده گابريل دلاكور تكليفش چجور مي شه ؟
ايشون هم به احتمال زياد به تيم مي پيوندند . آيا بايد اين بازيكن دوباره اعلام آمادگي كنه يا نه ؟
آيا بايد اين شخص رو از تيم تيزپروازان خريد ؟

بله ، تائید شد .

گابریل باید اطلاع بده که شناسه جدیدش وارد بشه

گابریل اگر بخواد از تیزپروازان به این تیمه جدید بیاد ، باید خودش ، کاپیتان این تیمه جدید و کاپیتان تیم تیزپروازان با نقل مکانش موافق باشن . در ضمن در این صورت قیمتی که داشته گابریا به تیمه تیزپروازان اضافه میشه ؛ و مقدار قیمتش به علاوه 150 تا از تیمه جدیدی که میخواد واردش بشه کم میشه.

تصمیم گرفته شد که ، هر تیمی که بازیکن میخره ، امتیازی معادل بازیکن ، به 100 امتیاز حق الزحمه صندوق کوییدیچ و 50 امتیاز حق الزحمه داور کوییدیچ بپردازه !

مثلا اگر قیمت گابریل دلاکور 1300 تا هست ، تیم فنگ ، باید 1450 امتیاز پرداخت کنه ، 1300 تا به تیم تیزپروازان و 150 تا هم به ما !

پرسی ویزلی - ناظران کوییدیج

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/18 13:54:41
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/20 16:43:53
ارسال شده در: سه‌شنبه 18 دی 1386 10:37
نمایش جزئیات
آفلاین
من هم به نمايندگي ار ارتش دامبلدور و به عنوان نماينده ي اين گروه درخواست دارم كه ارتش دامبلدور رو هم توي ليست اسپانسرها وارد كنيد.
به زودي تيم مورد حمايت ارتش رو هم اعلام مي كنيم.
ممنون.

بله تائید شد ، البته باید ببینیم که تعداد تیم ها و اسپانسر ها چطور میشه ، اگر قرار باشه چند تیم استعفا بدن ، اسپانسر اضافی هم میاریم ... البته میتونیم از اسپانسر ها برای جاهای دیگه استفاده کنیم مثلا ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/18 11:15:21
عضو محفل ققنوس

چه چشمايي!!!!

[url=http://www.jadoogaran.org/userinfo.php?uid=11679]ادوارد بونز ! همون شناسه اي كه به خودش �
ارسال شده در: سه‌شنبه 18 دی 1386 00:15
نمایش جزئیات
آفلاین
من ریموس لوپین همانند لیگ گذشته نماینده محفل ققنوس میباشم

از اطلاع رسانیت ممنون، بزودی هماهنگیهای لازم با شما انجام خواهد شد.با احترام.ناظران انجمن کوییدیچ.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/10/18 0:37:46
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/10/18 0:42:22
ارسال شده در: دوشنبه 17 دی 1386 23:39
نمایش جزئیات
آفلاین
توضیح اضافه ای نیز بنده در ادامه صحبتهای پرسی عزیز بدم و آن هم اینکه پس از مشخص شدن قیمت دقیق بازیکنان کوییدیچ که در لیگ دوم شرکت نموده اند بهمراه موجودی تیمهای حاضر در لیگ دوم و نیز اعتبار اسپانسرهای آنها ، در چند روز آتی توسط بنده و همکار عزیزم، برای عقد قراردادهای جدید بین بازیکنان ، تاپیک سازمان عقد و ثبت قرارداد بازیکنان باز خواهد شد.موفق باشید.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/10/17 23:44:08
ارسال شده در: دوشنبه 17 دی 1386 13:01
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

توجه کنید ...

تمام عزیزانی که مایل هستن به عضویت تیم های کوییدیچ در بیان و یا تیم جدیدی تشکیل بدن و یا انصراف بدن تا در مسابقات کوییدیچ شرکت کنند ، تا تاریخ 7 بهمن ماه فرصت دارند این کار رو انجام بدن .

بعد از این تاریخ ، تیمی که تشکیل بشه حق شرکت در مسابقات لیگ رو نداره ، همینطور بازیکن جدیدی که درخواست بده نمیتونه توی هیچ یک از تیم هایی که در مسابقات لیگ شرکت دارند ، شرکت کنه .

در مورد سوال هایی که دوستان کردند از طریق پیام شخصی باید بگم که میتونید منتظر یک لیگ بزرگ تر و هیجان انگیز تر از همیشه و با داوری دقیق باشید !

" بعد از برگزاری مسابقات و مشخص شدن تیم های اول تا سوم ، انتخاباتی در همین انجمن صورت میگرد ، تا بهترین هایی که مد نظر هستند از هر لحاظ انتخاب بشن و سوابقشون در افتخارات تیم ها ثبت بشه "

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: یکشنبه 16 دی 1386 23:42
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!

همنطور كه گفتيد اومدم تا اعلام كنم:

تيم كوييديچ آرماديلو در اين ليگ شركت نميكنه!

ايشاا... دفعات بعدي!

ممنون!
*كاپيتان تيم آرماديلو*

تیم خوبی هست ، اگر نظر شما برای شرکت تغییر کرد ، میتونید تا اول بهمن ماه اطلاع بدید ، در غیر این صورت همون موقع اسم شما از اسامی تیم کوییدیچ برداشته میشه ، موفق باشی ( پرسی )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دنیس در 1386/10/16 23:47:35
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/17 12:42:46
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

ارسال شده در: یکشنبه 16 دی 1386 22:31
نمایش جزئیات
آفلاین
تيم جديد و عضوگيري
سلام و دو صد سلام درود و دو صد درود و اينجور مسائل حاشيه اي...
خب من با پرسي عزيز صحبت كردم و ايشون هم گفتن كه من اگه بخوام يه تيم كوييديچي تشكيل بدم بايد اينجا اعلام كنم و عضوگيري رو هم اينجا بكنم.
بنده هم برآن شدم با داشتن افتخارات زيادي از جمله حضور تو تيمهاي مطرحي از جمله پاورداس و حذم تاركبود و كاپيتاني تيمهاي خفنزي مثل تالار ريونكلا تيم جديدي رو با اعضاي جديدي تشكيل بدم و بتونم اگه شد خودمون رو رشد بدم و به سطوح بالا برسونم.من خودم با چندين نفر صحبت كردم و چند تا عضو تيمم رو هم البته نه به طور صددرصد ولي انتخاب كردم.
حالا ميخوام از هركس كه دوست داره توي تيم من باشه براي من پيام شخصي بزنه تا باهاش صحبت كنم اصلا هم مهم نيست كه فرد سابقه داشته باشه نداشته باشه و غيره....
متشكر و ممنون.

هر کس که میخواد توی تیم فنگ عزیز شرکت کنه ، برای ایشون پیام شخصی بفرسته و بعد از اینکه ایشون تائید کرد فرد درخواست دهنده رو ، اینجا پست بزنه تا به عضویت کوییدیچ در بیاد . ( پرسی )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/17 12:39:52
روزی از من پرسید : بزرگترین آرزویت چیست ؟
گفتم : تحقق یافتن آرزوی تو ….
اما افسوس …. هرگز ندانستم آرزوی او جدایی از من بود !