جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: شنبه 6 بهمن 1386 19:52
نمایش جزئیات
آفلاین
به بارتي:

شما مثل اينكه متوجه نميشيد بايد جلوي مدير مدرسه با احترام صحبت كنيد و كلمه زشت بوق رو به كار نبريد. !دفعه بعد اگر با اين طرز صحبت كنيد از مدرسه اخراج خواهيد شد.

پ.ن.در ضمن هيچكس حق زدن شكلك جلوي مدير مدرسه رو نداره.فقط خود من حق اين كار رو دارم و اگر پستي با چنين حركتي ببينم ويرايشش ميكنم. !

-----------------------
مشكلي نيست.سه شنبه بزن!

ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: شنبه 6 بهمن 1386 19:38
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
به بارتي:
يه هفته!؟شما كه نميتونستي تدريس بكني براي چي يه درس رو انتخاب كردي!؟هر چه زودتر بايد نقد هات رو بزني.اگر تا 3 روز ديگه اين كار رو نكني مجبور ميشم يه جور ديگه اقدام كنم.

بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــوق !
باو فردا مهلت تدریس منه . تدریسمو می زنم ... ولی نقدمو یکم دیر می زنم .
سه شنبه بزنم خوبه پروفسور ؟ تا اینجا که هیچ کم کاری یا اشتباهی نداشتم ... این یه دفعه رو بگذر .
سه شنبه می تونم بفرستم ؟

مـــــــــــــــــــــــــــــمنون !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 6 بهمن 1386 19:23
نمایش جزئیات
آفلاین
اول از همه در مورد اينكه استاد از اين بابت اطلاع نداشته كه بايد طبق ليست و اينا بزنه من يه نقل قولي از پست خودم ميكنم.

پست شماره 560 همين تاپيك!

نقل قول:
در مورد پيشنهاد معلمي،شما به اين عنوان برگزيده ميشي.براي اطلاعات بيشتر بهتره تمام اعلاميه هاي تابلوي اعلانات رو بخوني تا تو جريان كارا باشي و اينكه ماندانگاس موظفه تمام شرايط و قوانين رو براي شما توضيح بده.در صورت بروز مشكلات بعدي بر گردن شما و ايشون هست

فكر كنم حرف رو قبلا زدم.نيازي نيست دوباره بگم.بحث بيشتر در اين مورد باعث ميشه پستتون حذف بشه.

-------------------
در مورد پرسي:

شما هر چي اينجا گفتن نبايد جواب بدي.شما بازرس هستي ولي مسوول كنترل كردن غيبت و اعتراضات معلم ها با منه.هر موقع به كمك شما احتياج بود به شما ميگم.
دفتر اساتيد جايي هست كه معلم ها با بازرس ميتونن صحبت بكنن ولي دفتر مديريت فقط به مدير مدرسه و من بر ميگرده و از اين به بعد ببينم هر گونه پستي در جهت جواب دادن به كسي اينجا زدي،بدون مطالعه كاملش پاكش ميكنم.
---------------------
به مرلين مك كينن:

خودت ميدوني كه من چقدر در گيرم تو اين چند روز.شما اعتراضت رو دفتر اساتيد كردي و به عنوان مدير و بازرس فعلي مدرسه بهش رسيدگي ميكنم.نيازي نيست بياييد همه جا بزنيد كه تو خودت مشكل داري چرا داري مشكل ميگيري و از اين حرفا.من معلمي رو انتخاب ميكنم،كنترلش هم بر عهده خودم هست.
--------------------
به بارتي:
يه هفته!؟شما كه نميتونستي تدريس بكني براي چي يه درس رو انتخاب كردي!؟هر چه زودتر بايد نقد هات رو بزني.اگر تا 3 روز ديگه اين كار رو نكني مجبور ميشم يه جور ديگه اقدام كنم.

پ.ن.همه ملت رو به آرامش دعوت ميكنم.شما داريد جلوي مدير مدرسه صحبت ميكنيد و بايد احترام همديگه و من رو نگه داريد.بعدا ميتونيد بريد تو يه گوشه هاگوارتز بزنيد تو سر هم !

در ضمن همونطور كه تابلوي اعلانات هم هست،پرسي ويزلي فقط در هاگوارتز نقش بازرس رو داره و معاون نيست.پس هي اين لقب رو به بدبخت نديد.

ممنون!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: شنبه 6 بهمن 1386 19:11
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
آلبوس سوروس پاتر : 23

سوژه تکراری بود ، چهره پست مناسب نبود ، استفاده از شکلک نداشتی . استفاده از علائم نگارشیت هم مناسب نبود .
استفاده مکرر از یه علامت نگارشی مثل : ... اصلا جالب نیست و فقط پست رو خراب میکنه .

من نسبت به امتیازی که پرسی توی کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه بهم داده اعتراض دارم. نمیدونم چرا اینقدر بیخود امتیاز کم می کنه.
چهره ی پستم خوب بود. برام جالبه بدونم ایشون چهره ی پست رو در چی می بینن!
نقل قول:
استفاده از شکلک نداشتی

مسخرست!
از کی تاحالا توی پست جدی از شکلک استفاده می کنن؟ از پرسی که این همه پست و مقام و رتبه توی هاگوارتز داره بعیده که نمی تونه پست شوخی و جدی رو از هم تشخیص بده. من شدیدا نسبت به نمرم اعتراض دارم و امیدوارم هر چه زودتر رسیدگی بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 6 بهمن 1386 19:08
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
آلبوس سوروس پاتر : 23

سوژه تکراری بود ، چهره پست مناسب نبود ، استفاده از شکلک نداشتی . استفاده از علائم نگارشیت هم مناسب نبود .
استفاده مکرر از یه علامت نگارشی مثل : ... اصلا جالب نیست و فقط پست رو خراب میکنه .

من نسبت به امتیازی که پرسی توی کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه بهم داده اعتراض دارم. نمیدونم چرا اینقدر بیخود امتیاز کم می کنه.
چهره ی پستم خوب بود.برام جالبه بدونم ایشون چهره ی پست رو در چی می بینن!
نقل قول:
استفاده از شکلک نداشتی

مسخرست!
از کی تاحالا توی پست جدی از شکلک استفاده می کنن؟ از پرسی که این همه پست و مقام و رتبه توی هاگوارتز داره بعیده که نمی تونه پست شوخی و جدی رو از هم تشخیص بده. من شدیدا نسبت به نمرم اعتراض دارم و امیدوارم هر چه زودتر رسیدگی بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 6 بهمن 1386 16:38
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
من نمي‌دونم اسم اين تاپيك چيه! شما مي‌دونيد؟!
آهان نوشته دفتر مديريت!
خب پس وقتي اومدم اينجا پست زدم پس حتمآ من با مدير مدرسه كار دارم ديگه نه با معان مدير يا هر كس ديگه‌اي!
اگه با معاون كار داشتم مي‌گفتم با معاون كار دارم!
من نمي‌فهمم چرا پرسي پس جوابمو مي‌ده؟!
من از مدير انتظار دارم رسيدگي كنه!

هر چیزی که مربوط به اساتید میشه به بازرس ارتباط داره ! من نظرم رو به عنوان بازرس زدم و اینکه مدیر چه نظری داره به من مربوط نمیشه ! هر اطلاعاتی که داشته باشم و لازم باشه بعد یا قبل از نظر مدیر مینویسم !

نقل قول:
ولي اينجور كه داره به گوش من مي‌رسد الان حداقل 4 يا 5 نفر به امتيازاتي كه شما دست بردي توش اعتراض دارند !
حالا كلاس‌هاي خودتون كه اين همه بهش مي‌نازيد به جاي خود!

اهمیتی نداره که چی به گوش شما میرسه ، چیزی که برای من اهمیت داره ، پستی هست که توی دفتر اساتید در این مورد میخوره !! در ضمن ، اعتراض باید به جای خودش باشه ، وگرنه مسلمه که هر کسی امتیازش کم میشه اعتراض میکنه ولی امکان نداره کسی که امتیازش اندازه ناچیزی زیاد میشه ، دیگه هیچ اعتراضی نداره !!

در ضمن ، نازشی وجود نداره ، اون مورد یه توصیه کاملا جدی و بصورت به اساتید بود و منظورم این بود که اگر یه نفر از دو برابر یه مسئولیتی بر میاد ، بقیه هم میتونن بربیان ! در ضمن حرف شما رو اصلا قبول نمیکنم ! من نمیدونم وقتی هافلپاف برای معرفی یه بازرس ، با خودش هم درگیر میشه چرا ناظرینش بحث میکنن دیگه ! ( به شورا مراجعه کن !! )

همینم زیاد بود !
دیگه بحثی نیست ، به بقیه موارد هم مدیر جواب میده !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
من نمي‌دونم اسم اين تاپيك چيه! شما مي‌دونيد؟!
آهان نوشته دفتر مديريت!
خب پس وقتي اومدم اينجا پست زدم پس حتمآ من با مدير مدرسه كار دارم ديگه نه با معان مدير يا هر كس ديگه‌اي!
اگه با معاون كار داشتم مي‌گفتم با معاون كار دارم!
من نمي‌فهمم چرا پرسي پس جوابمو مي‌ده؟!
من از مدير انتظار دارم رسيدگي كنه!

نقل قول:
قرار نیست که مدیر بیاد تک تک توضیح بده که استاد باید چیکار کنه ، استاد به این دلیل گذاشته میشه که بره تاپیک ها رو بگرده و بفهمه که چیکار باید بکنه !

و گرنه الان همه استاد بودن دیگه !

اتفاقآ مدير موظفه كه به مني كه هيچ تجربه‌اي ندارم و هيچي نمي‌دونم توضيح بده و منو كامل روشن كنه تا همچين مشكلي پيدا نشه!
بعدشم شما محقق يا جست‌و‌جوگر گير نياورديد كه مي‌گي استاد بايد بره بگرده بفهمه چي كار بايد بكنه!
بعدشم وقتي كه من تازه اومدم تو اين قضيه يكي بايد بياد به من بگه كه برو فلان جا رو بخون و از وجود اين موضوعات باخبر شو!
همه‌ جاي دنيا وقتي بخواي كاري رو كه تاحالا نكردي هرچند ساده رو انجام بدي حداقل يه توضيح كوچيك مي‌دن و اگه ديدن كه باز احتياج به اطلاعات بيشتري داره مي‌گه كه برو فلان جا بخون يا ياد بگير! مگر كه اينجا با همه جاي دنيا فرق كنه كه همچين چيزي باشه!
اتفاقا قبل از پسته تو من امتیازات کلاس باب آگدن رو تغییر دادم و زدم و اگر نیم نگاهی به صفحه میکردی متوجه میشدی چطوره !

نقل قول:
اتفاقا قبل از پسته تو من امتیازات کلاس باب آگدن رو تغییر دادم و زدم و اگر نیم نگاهی به صفحه میکردی متوجه میشدی چطوره !

استاد باید فعالیت داشته باشه نه منتظر باشه که همه چیز براش آماده بشه !

اولآ من نبايد قوانين رو از پست‌هاي ويرايش شده‌ي شما بفمم و ياد بگيرم بايد دقيقآ قانون رو بخونم و بدونم! ولي چون اطلاعي از اين قوانين نداشتم...
بعدشم يعني چي بايد خود استاد فعال باشه!
وقتي كسي فعال حساب مي‌شه كه بهش يه زمينه بدن بعد طبق پيشرفت و كاري كه مي‌كنه بهش مي‌گن فعال نه اينكه بره همه جا رو زيرو رو كنه و بشه فعال!
معني فعال رو اشتباه گرفتي!

نقل قول:
در ضمن ، اگر قرار باشه امتیاز کم کنم ، طوری این کار رو میکنم که هر اعتراضی بهش بشه بی اساس و ارزش باشه ! اون کسر امتیاز هم هیچ مشکلی نداره!

بله من هم مي‌تونم به خودم بقبولونم كه كارايي كه مي‌كنم باعث اعتراض نمي‌شه و اعتراضات ببينم!

يه نمونه‌اش اعتراض بارتي كراوچ كه به نظر خودتون قبل از اينكه اعتراضات بيشتر بشه اقدام كرديد!
ولي اينجور كه داره به گوش من مي‌رسد الان حداقل 4 يا 5 نفر به امتيازاتي كه شما دست بردي توش اعتراض دارند !
حالا كلاس‌هاي خودتون كه اين همه بهش مي‌نازيد به جاي خود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 6 بهمن 1386 14:35
نمایش جزئیات
آفلاین
هر چی سریعتر بزنی ، بهتره ! و گرنه مجبور میشم ازت امتیاز کم کنم !

به غیر از مسئولیت های دیگه ، دو تا درس پر طرفدار رو توی هاگوارتز تدریس میکنم ! اساتید این ترم میفهمن که تدریس هر درس چقدر کار داره ! وقتی من از این مسئولیت بر بیام ، باید ! دیگران هم بربیان !

در صورتی که قرار باشه کم کاری بشه و اساتید تدریس و نقدشون رو عقب بندازن نمیشه !

در ضمن ، میخوام مسئولیتی به اساتید بدم ، بزودی پیام شخصی هاش رو میفرستم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 6 بهمن 1386 14:10
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر مديريت !!!

من نقد تكليفم رو شايد نتونم اين هفته بزنم . متأسفم .

خواستم اطلاع بدم . به خدا سرم شلوغه . الان هم به زور آن شدم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 6 بهمن 1386 14:02
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

مدیر مدرسه کاملا دقیق و بی ابهام اشاره کرده به موارد پست من ! قرار نیست که مدیر بیاد تک تک توضیح بده که استاد باید چیکار کنه ، استاد به این دلیل گذاشته میشه که بره تاپیک ها رو بگرده و بفهمه که چیکار باید بکنه !

و گرنه الان همه استاد بودن دیگه !

یا شما نباید امتیازات رو میزدی ، یا وقتی زدی باید دقیقا همه چیزش رو میزدی ! اتفاقا قبل از پسته تو من امتیازات کلاس باب آگدن رو تغییر دادم و زدم و اگر نیم نگاهی به صفحه میکردی متوجه میشدی چطوره !

استاد باید فعالیت داشته باشه نه منتظر باشه که همه چیز براش آماده بشه !

در ضمن ، اگر قرار باشه امتیاز کم کنم ، طوری این کار رو میکنم که هر اعتراضی بهش بشه بی اساس و ارزش باشه ! اون کسر امتیاز هم هیچ مشکلی نداره !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!