من نميدونم اسم اين تاپيك چيه! شما ميدونيد؟!
آهان نوشته دفتر مديريت!
خب پس وقتي اومدم اينجا پست زدم پس حتمآ من با مدير مدرسه كار دارم ديگه نه با معان مدير يا هر كس ديگهاي!
اگه با معاون كار داشتم ميگفتم با معاون كار دارم!
من نميفهمم چرا پرسي پس جوابمو ميده؟!
من از مدير انتظار دارم رسيدگي كنه!
نقل قول:
قرار نیست که مدیر بیاد تک تک توضیح بده که استاد باید چیکار کنه ، استاد به این دلیل گذاشته میشه که بره تاپیک ها رو بگرده و بفهمه که چیکار باید بکنه !
و گرنه الان همه استاد بودن دیگه !
اتفاقآ مدير موظفه كه به مني كه هيچ تجربهاي ندارم و هيچي نميدونم توضيح بده و منو كامل روشن كنه تا همچين مشكلي پيدا نشه!
بعدشم شما محقق يا جستوجوگر گير نياورديد كه ميگي استاد بايد بره بگرده بفهمه چي كار بايد بكنه!
بعدشم وقتي كه من تازه اومدم تو اين قضيه يكي بايد بياد به من بگه كه برو فلان جا رو بخون و از وجود اين موضوعات باخبر شو!
همه جاي دنيا وقتي بخواي كاري رو كه تاحالا نكردي هرچند ساده رو انجام بدي حداقل يه توضيح كوچيك ميدن و اگه ديدن كه باز احتياج به اطلاعات بيشتري داره ميگه كه برو فلان جا بخون يا ياد بگير! مگر كه اينجا با همه جاي دنيا فرق كنه كه همچين چيزي باشه!
اتفاقا قبل از پسته تو من امتیازات کلاس باب آگدن رو تغییر دادم و زدم و اگر نیم نگاهی به صفحه میکردی متوجه میشدی چطوره !
نقل قول:
اتفاقا قبل از پسته تو من امتیازات کلاس باب آگدن رو تغییر دادم و زدم و اگر نیم نگاهی به صفحه میکردی متوجه میشدی چطوره !
استاد باید فعالیت داشته باشه نه منتظر باشه که همه چیز براش آماده بشه !
اولآ من نبايد قوانين رو از پستهاي ويرايش شدهي شما بفمم و ياد بگيرم بايد دقيقآ قانون رو بخونم و بدونم! ولي چون اطلاعي از اين قوانين نداشتم...
بعدشم يعني چي بايد خود استاد فعال باشه!
وقتي كسي فعال حساب ميشه كه بهش يه زمينه بدن بعد طبق پيشرفت و كاري كه ميكنه بهش ميگن فعال نه اينكه بره همه جا رو زيرو رو كنه و بشه فعال!
معني فعال رو اشتباه گرفتي!
نقل قول:
در ضمن ، اگر قرار باشه امتیاز کم کنم ، طوری این کار رو میکنم که هر اعتراضی بهش بشه بی اساس و ارزش باشه ! اون کسر امتیاز هم هیچ مشکلی نداره!
بله من هم ميتونم به خودم بقبولونم كه كارايي كه ميكنم باعث اعتراض نميشه و اعتراضات ببينم!
يه نمونهاش اعتراض بارتي كراوچ كه به نظر خودتون قبل از اينكه اعتراضات بيشتر بشه اقدام كرديد!
ولي اينجور كه داره به گوش من ميرسد الان حداقل 4 يا 5 نفر به امتيازاتي كه شما دست بردي توش اعتراض دارند !
حالا كلاسهاي خودتون كه اين همه بهش مينازيد به جاي خود!