جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  65 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  139 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  252 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  247 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  329 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  231 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دسته اوباش هاگزمید!
ارسال شده در: یکشنبه 4 فروردین 1387 15:30
نمایش جزئیات
آفلاین
پست تمام اعضا باز نگری شد :

اعضایی که تایید شدند و عضو اوباشند :

روبیوس هاگرید
نیکلاس فلامل
مورفین گانت
آرنولد
ایگور کارکاروف
ماتیلدا استیونز
آقای الیواندر
هانا آبوت
هوگو ویزلی
جیمز هری پاتر

اعضایی که عضو اوباش بودند و در ابتدا با آلبوس همکاری کردند :

ویکتور کرام
ریموس لوپین
جرج ویزلی

اعضایی که باید دوباره درخواست عضویت دهند :

کینگزلی شاکلبوت
پیتر پتی گرو
توبیاس اسنیپ
آمیکوس کارو

اعضای ذکر شده باید دوباره درخواست عضویت دهند. اعضای دو گروه بالا به زودی رنک اصلاح شده رو دریافت خواهند کرد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: شنبه 3 فروردین 1387 22:30
نمایش جزئیات
آفلاین
پست اول تاپیک و آغاز کار گروهنقل قول:

بورگین نوشته:
با سلام.
با توجه به سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی یک گروه میزنیم تا به این امر حتی در فضای مجازی سایت جادوگران هم تحقق ببخشیم

و اکنون ...

با توجه به سال نوآوری و شکوفایی گروه اوباش هم سعی در نوآوری و تجهیز گروه داره تا به این امر حتی در فضای مجازی جادوگران هم تحقق بخشیم

در پی این نوآوری ها تغییرات زیر اعمال میشه :

نمی دونم چند نفر از شما فیلم پدر خوانده رو دیدین یا در مورد گروه ها و خانواده های مافیایی چقدر می دونید. اوباش از ابتدا صرفا یک گروه گانگستری بوده و جز اوباش گری و گانگسترگری کار دیگه ای نکرده. اما هم اکنون در پی گسترش و نوآوری در اوباش این گروه رو به یک گروه مافیایی تبدیل می کنیم. مافیا از مجموعه‌هایی که به عنوان خانواده شناخته می‌شود تشکیل می‌شود که هر خانواده یک روستا، یک شهر، یا یک منطقه را رهبری می‌کند و معمولاً توسط فردی که «پدرخوانده» نامیده می‌شود، هدایت می‌شود.
از این پس ما چیزی به اسم سردسته اوباش نداریم ! مقام اول ما پدرخوانده (با رنک قرمز ) ، مقام دوم نائب رئیس (با رنک زرد ) ، مقام سوم مافیایی (با رنک سبز) ، مقام چهارم اوباشگر (با رنک آبی ) و مقام پنجم حقوق بگیر (مزدور) (با رنک سفید) است.
اوباش قراره گروه مافیایی اداره کننده هاگزمید باشن. این خانواده شامل مردان و زنانی میشه که باید در ماموریت ها شرکت کنند. دیگر کار اوباش نفوذ در سیستم های وزارت ، محفل و مرگخوارانه که کاملا مخفیانه و بدون اینکه (به عنوان مثال) سران وزارت بفهمند (حتی در محیط غیر رول هم نباید بفهمند) انجام میشه و مثلا بعد از مدتی وزارت متوجه میشه که 70 درصد اعضاش رو اوباش تشکیل دادن و دارن وزارت رو نابود میکنند.
آرم اوباش به با رنگ ها و عنوان های جدید طراحی میشه !
آخرین نکته نام اوباشه که از این به بعد به « انجمن برادری اوباش هاگزمید» (Hogzmid’s Gangsters Brotherhood) تغییر میکنه !

در نهایت پس از این تغییرات اوباش مجددا و برای آخرین بار تا پایان بهار عضو گیری می کند. برای عضویت کافی است فرم زیر را پر کرده و در تاپیک شیون آوارگان پستی بزنید. در صورت تایید پست شما شما عضو اوباش خواهید شد (در تایید سختگیری نخواهد شد )

فرم عضویت :

نام شما (شناسه) :
شناسه شما به انگلیسی :
عضو اوباش سابق (زمان مدیریت آراگوگ) بودید؟
لینک پست شما :

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پیوز در 1387/1/4 1:13:08
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: شنبه 3 فروردین 1387 13:36
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بارتي جون
گفته بودي كه اگه بهت بگيم برگرد به عنوان رئيس بر مي گرديم.البته من نيومدم تا بهت بگم برگرد
بلكه اومدم بهت بگم جاتو بده به من
يعني من بشم معاون تام الاختيار
به هر حال فكراتو كن.من خيلي آنلاين هستم.اگر چه تا حالا سابقه اين جور كارا رو نداشتم ولي به نظرم مي تونم از پسش بر بيام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]تن�
ارسال شده در: شنبه 3 فروردین 1387 13:29
نمایش جزئیات
آفلاین
ممنونم از آلبوس !
معاون تام الاختیار بعد از مذاکره با آلبوس سوروس پاتر خودش اعلام میشه ! آلبوس از این لحظه معاون تام الاختیار اوباشه و تمام اختیاراتی که من دارم رو اون هم داره !

در مورد استعفای بارتی کراوچ از معاونت که توسط من تایید شد و به دنبالش آلبوس انتخاب شد باید بگم که بارتی از معاونت عزل میشه اما من استعفای اون رو در مورد جداشدن از دسته قبول نمی کنم و به عنوان یک عضو فعال انتظار دارم در ماموریت ها حضور داشته باشه !

شاد و سربلند باشید
سال نو همتون مبارک !

به زودی ماموریت 2-2 اجرا خواهد شد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: شنبه 3 فروردین 1387 12:27
نمایش جزئیات
آفلاین
خب منم به عنوان معاون تام الاختيار بدليل برخي مشكلات استعفا مي دم .

تازه فهميدم كه معاون تام الاختيار فقط يه اسمه و تو هيچ كاري باهاش نه مشورت مي شه نه هيچي .
بر عكس چيزي كه قبلا به من گفته شده بود

به هر حال جاي من ديگه اينجا نيست . اگه اعضاي اوباش خواستن به عنوان رياست اوباش باز مي گردم

در هر صورت صحبت هايي كه در اوايل پا گرفتن اوباش با من شد هيچكدوم عملي نشد و من همچون يه فراش بودم كه فقط ميومدم و اينجا رو تميز مي كردم و هيچ مشوت و صحبتي در مورد تصميمات با من نمي شد .

در هر صورت ديگه جاي من نيست و من اين وضعيت رو نمي تونم تحمل كنم !

خداحافظ بروبكس اوباش !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 2 فروردین 1387 22:45
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

با تشکر از لطف و محبت هایی که اوباش این مدت به من داشتند من به علت اینکه ناظر دو تا انجمن محفل (خصوصی و عمومی ) هستم و یه عالمه کار سرم ریخته و خلاصه وقتم بوقیده شده دیگه نمی تونم ریاست اوباش رو داشته باشم و این مسئولیت رو به پیوز میدم و اون رو جانشین خودم اعلام می کنم.

از همه اوباش میخوام که با پیوز همکاری کنند چون مورد تایید منه از هر لحاظ
معاون بوق الاختیار () هم فعلا نداریم تا خود پیوز بیاد.

ممنون.
سردسته سابق اوباش
آلبوس سوروس پاتر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 1 فروردین 1387 18:30
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام،به پست آخر ژاندامری هاگزمید یه نگاه بندازید،سوژه ش طوریه که جای فعالیت برای دسته اوباش داره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 26 اسفند 1386 19:26
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام
ماموریت شماره 2 کنسل شد. دلیلش این بود که هوگو ویزلی بدون اینکه سوژه رو خونده باشه و قبل از اینکه آلبوس ماموریت رو شروع کنه به صورت ارزشی پست قبلی رو ادامه داده و حتی به تاریخ پست هم نگاه نکرده !
با توجه به این موضوع ماموریت شماره 2-1 از امشب شروع میشه و سوژه اش در همون تاپیک زده میشه !

همه اوباش توجه کنند ماموریت 2-1 از امشب بعد از پست آلبوس !!!!

سردسته موقت اوباش
پیشکسوت و معاون اسبق : پیوز

ویرایش شد،دفعه بعد کسی رو اینجوری مخاطب قرار بدید و توهین کنید شدت عمل بیشتری به خرج داده خواهد شد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پیوز در 1386/12/26 19:36:05
ویرایش شده توسط پیوز در 1386/12/26 19:38:41
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1386/12/26 19:45:33
ویرایش شده توسط پیوز در 1386/12/27 14:21:59
هلگا معتقد بود ...

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: چهارشنبه 22 اسفند 1386 17:01
نمایش جزئیات
آفلاین
کسانی که سردسته های گروه هستن لازم نیست هر چی میشه بیان اینجا پست بزنن،لطفا سعی کنید بیشتر تو رول فعالیت کنید تا توی این تاپیک

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 22 اسفند 1386 14:07
نمایش جزئیات
آفلاین
خب ... پست دوم مأموریت هم زده شد .
با پیشبرد سوژه و این حرفا و ...

اینم لینک !

راستی در مورد آرمم یه چیزی بگم . قرار بود آرم من و تو هم رنگ باشه آلبوس که مال من سفیده و مال تو طلایی !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!