تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
انتخابات وزارت
بیستویکمین دورهٔ انتخابات
نامزدهای تأییدصلاحیتشدهٔ وزارت سحر و جادو
ثبتنام نامزدها پایان یافت
مهلت تبلیغات: ۷ تا ۱۰ مهر
نامزدهای تأییدصلاحیتشده
۱

۲

هوریس اسلاگهورن
ستاد انتخاباتی۳

دابی
ستاد انتخاباتی۴

تلما هلمز
ستاد انتخاباتی۵

سیبل تریلانی
ستاد انتخاباتی۶

پرنتیس گاتو
ستاد انتخاباتی۷

نیکلاس فلامل
ستاد انتخاباتیمکانهای مجاز فعالیت
تبلیغات:
طرفداری:
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - پایان ترم
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
شخصیت خودتون رو معرفی کنید
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
8 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
آخرین ورود: سهشنبه 27 فروردین 1387 21:37
از: کلاس ریاضیات جادوویی!
پستها:
215

با سلام و عرض ادب و خسته نباشید:
بنده هرمیون گرنجر قصد مهاجرت به گروه هافلپاف را داشته و درخواست انتقال به این گروه با مشخصات جدید را دارم :
نام:هپزیبا
نام خانوادگی : اسمیت
مشخصات ظاهری : خوش هیکل ،زیبا ،موهای بلند خرمایی چشمان عسلی و قد بلند.!
اصالت : اصیل زاده ،یکی از نوادگان هلگا هافل پاف
مشخصات اخلاقی: دختری بسیار مهربان ،خوشرو ،سخت کوش و یک هافل پافی اصیل
چوب جادو: :پنجه ي گوركن استوايي پوشيده شده با كيتين شاخ اسب تك شاخ.35 سانتي متر.
توضیحات اضافه : هپزیبا اسمیت یکی از نوادگان اصیل هلگا هافلپاف است که شباهت بسیار زیادی از لحاظ اخلافی و ظاهری با وی دارد .همچنین او وارث چوب دستی هلگا هافل پاف بوده و یکی از سخت کوش ترین دانش اموزان هافلپاف است .همچنین امتحانات سمج را با بهترین نمرات پشت سر گزاشته و به نوعی نگهبان مخفی ارثیه ی هافل پافی هاست همان طور که پیشبینی شده بود یک نفر از نوادگان هلگا که بسیار به وی شبیه است خواهد امد و وارث هافل پاف خواهد شد .!
.....
توجه :هپزیبا اسمیت قبلی خیلی وقته که فعالیت نکرده : من از بچه ها ی هافل پرسیدم!!
شما باید با شناسه جدید دوباره خودتون رو معرفی کنید تا این شخصیت به شما داده بشه. موفق باشی
بنده هرمیون گرنجر قصد مهاجرت به گروه هافلپاف را داشته و درخواست انتقال به این گروه با مشخصات جدید را دارم :
نام:هپزیبا
نام خانوادگی : اسمیت
مشخصات ظاهری : خوش هیکل ،زیبا ،موهای بلند خرمایی چشمان عسلی و قد بلند.!
اصالت : اصیل زاده ،یکی از نوادگان هلگا هافل پاف
مشخصات اخلاقی: دختری بسیار مهربان ،خوشرو ،سخت کوش و یک هافل پافی اصیل
چوب جادو: :پنجه ي گوركن استوايي پوشيده شده با كيتين شاخ اسب تك شاخ.35 سانتي متر.
توضیحات اضافه : هپزیبا اسمیت یکی از نوادگان اصیل هلگا هافلپاف است که شباهت بسیار زیادی از لحاظ اخلافی و ظاهری با وی دارد .همچنین او وارث چوب دستی هلگا هافل پاف بوده و یکی از سخت کوش ترین دانش اموزان هافلپاف است .همچنین امتحانات سمج را با بهترین نمرات پشت سر گزاشته و به نوعی نگهبان مخفی ارثیه ی هافل پافی هاست همان طور که پیشبینی شده بود یک نفر از نوادگان هلگا که بسیار به وی شبیه است خواهد امد و وارث هافل پاف خواهد شد .!
.....
توجه :هپزیبا اسمیت قبلی خیلی وقته که فعالیت نکرده : من از بچه ها ی هافل پرسیدم!!
شما باید با شناسه جدید دوباره خودتون رو معرفی کنید تا این شخصیت به شما داده بشه. موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/1/27 12:07:57
جزئیات کاربر

سلام...
ببخشید...
حالا حتما باید تو قسمت های بازی با کلمات و کارگاه...پست بزنیم؟؟ بی خیال بابا این قرتی بازی ا چیه؟!
نام و نام خانوادگی: جینورا مولی ویزلی
سال: فک کنم تموم کردم..؟!
چوبدستی: چوبدستی فرد مرحوم رو بعد مرگش دادن به من.
علاقه مندی ها: کوییدیچ...final fantastic
رنگ چشم: قهوه ای
رنگ مو: مثل تموم اجدادم:قرمز
گروه: گریفیندور
توضیحات: یکی از باحالترین و شوخ طبع ترین دانش آمزان هاگوارتز... یه سال از هری اینا کوچولوترم...اگه بخوام بیشتر از این بنویسم خیلی می شه...خودتون بهتر می شناسینم...نیازی به توضیح بیشتر نیست!
بله حتما باید پست بزنید تا بتونم شما رو وارد ایفای نقش کنم. به اینم نمیگن قرتی بازی میگن احترام به قوانین سایت.
ببخشید...
حالا حتما باید تو قسمت های بازی با کلمات و کارگاه...پست بزنیم؟؟ بی خیال بابا این قرتی بازی ا چیه؟!
نام و نام خانوادگی: جینورا مولی ویزلی
سال: فک کنم تموم کردم..؟!
چوبدستی: چوبدستی فرد مرحوم رو بعد مرگش دادن به من.
علاقه مندی ها: کوییدیچ...final fantastic
رنگ مو: مثل تموم اجدادم:قرمز
گروه: گریفیندور
توضیحات: یکی از باحالترین و شوخ طبع ترین دانش آمزان هاگوارتز... یه سال از هری اینا کوچولوترم...اگه بخوام بیشتر از این بنویسم خیلی می شه...خودتون بهتر می شناسینم...نیازی به توضیح بیشتر نیست!

بله حتما باید پست بزنید تا بتونم شما رو وارد ایفای نقش کنم. به اینم نمیگن قرتی بازی میگن احترام به قوانین سایت.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/1/27 12:07:08
The Last Enemy That Should Be Destroyed Is Death
"Strange Sisters"
"The Hands Of Destiny On A Clock Are Like A HEART"
"Strange Sisters"
"The Hands Of Destiny On A Clock Are Like A HEART"
سلام .
راستش توی پیام شخصی که برای من فرستادن حرفی از کارگاه و بازی با کلمات و اینجور چیزها نبود...
به من فقط گفتن بیام معرفی شخصیت کنم :
اوتو بگمن :
هافلپاف
با چشمانی آبی
برادر لودو بگمن ، موهای بود کوتاه و کورنلی دارد ، مدام در حال شوخی است و برعکس برادرش هیکل متناسبی دارد .
از کوییدیچ متنفر است ، بارها سر بلاجر هایی که در اتاقش می افتادند با لودو بحث می کرد .
اوتو جوانی شاداب و سرزنده و ولخرج است .
من به تایید در بازی با کلمات و کارگاه برای دادن این شخصیت به شما نیاز دارم.
راستش توی پیام شخصی که برای من فرستادن حرفی از کارگاه و بازی با کلمات و اینجور چیزها نبود...
به من فقط گفتن بیام معرفی شخصیت کنم :
اوتو بگمن :
هافلپاف
با چشمانی آبی
برادر لودو بگمن ، موهای بود کوتاه و کورنلی دارد ، مدام در حال شوخی است و برعکس برادرش هیکل متناسبی دارد .
از کوییدیچ متنفر است ، بارها سر بلاجر هایی که در اتاقش می افتادند با لودو بحث می کرد .
اوتو جوانی شاداب و سرزنده و ولخرج است .
من به تایید در بازی با کلمات و کارگاه برای دادن این شخصیت به شما نیاز دارم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/1/27 12:05:59
نام:گراهام پريچارد
گروه:اسليترين
سال:دانش آموز سال دوم
معرفي كوتاه:
گراهام پريچارد پسري ساده و معمولي است كه در سال دوم هاگوارتز مشغول تحصيل است.گراهام زندگي ساده اي را در كنار خانواده جادوگرش سپري ميكند.در سن يازده سالگي پس از دريافت نامه هاگوارتز با اشتياق به آنجا رفته و طبق تشخصي كلاه گروهبندي وارد گروه اسليترين ميشود.پدر گراهام كارمند ساده وزارت سحر و جادو و مادرش هنرمند است.تابلوهاي جادويي مادر گراهام شهرت جهاني دارد(البته در بعد جادويي).خانواده پريچارد هميشه سعي كرده اند خود را از جادوي سياه و مرگخواران دور نگه دارند.آنها طرفدار صلح و آرامش در دنياي جادوگري هستند.گراهام علي رغم اسليتريني بودنش هميشه سعي ميكند با دانش آموزان گروههاي ديگر با احترام رفتار كند.گراهام دانش آموز متوسطي است كه معمولا در درس تغيير شكل با مشكلات جدي روبرو ميشود.
لينك تاييد در بازي با كلمات:
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=1803&viewmode=flat&order=ASC&type=&mode=0&start=690
لينك تاييد در كارگاه نمايشنامه نويسي:
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=1742&forum=7
این شخصیت گرفته شده، ولی از اون جایی که پستی نزده، و اگه شما این شخصیت رو میخواین باید یه هفتهی دیگه صبر کنین، تا یکماه فعالیت نکردنش تموم شه
گروه:اسليترين
سال:دانش آموز سال دوم
معرفي كوتاه:
گراهام پريچارد پسري ساده و معمولي است كه در سال دوم هاگوارتز مشغول تحصيل است.گراهام زندگي ساده اي را در كنار خانواده جادوگرش سپري ميكند.در سن يازده سالگي پس از دريافت نامه هاگوارتز با اشتياق به آنجا رفته و طبق تشخصي كلاه گروهبندي وارد گروه اسليترين ميشود.پدر گراهام كارمند ساده وزارت سحر و جادو و مادرش هنرمند است.تابلوهاي جادويي مادر گراهام شهرت جهاني دارد(البته در بعد جادويي).خانواده پريچارد هميشه سعي كرده اند خود را از جادوي سياه و مرگخواران دور نگه دارند.آنها طرفدار صلح و آرامش در دنياي جادوگري هستند.گراهام علي رغم اسليتريني بودنش هميشه سعي ميكند با دانش آموزان گروههاي ديگر با احترام رفتار كند.گراهام دانش آموز متوسطي است كه معمولا در درس تغيير شكل با مشكلات جدي روبرو ميشود.
لينك تاييد در بازي با كلمات:
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=1803&viewmode=flat&order=ASC&type=&mode=0&start=690
لينك تاييد در كارگاه نمايشنامه نويسي:
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=1742&forum=7
این شخصیت گرفته شده، ولی از اون جایی که پستی نزده، و اگه شما این شخصیت رو میخواین باید یه هفتهی دیگه صبر کنین، تا یکماه فعالیت نکردنش تموم شه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گراهام پريچارد در 1387/1/22 20:42:35
ویرایش شده توسط [fa]راجر دیویس[/fa][en]Roger Davies[/en] در 1387/1/22 22:32:18
ویرایش شده توسط [fa]راجر دیویس[/fa][en]Roger Davies[/en] در 1387/1/22 22:32:18
لیلی این لینک پستیه که من اینجا زدم و پروفسور کوییرل در جواب گفته نیازی به تایید در بازی با کلمات یا کارگاه نمایشنامه نویسی نیست.
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=6&forum=7&post_id=185903#forumpost185903
من می خوام شخصیت سوزان بونز رو بگیرم از چند تا هافلپافی سوال کردم گفتن اونو جایی ندیدن بپسته پس من شخصیت اونو می گیرم.
نام و نام خانوادگی: سوزان بونز
سال: سال اول هاگوارتز
چوبدستی: 25 سانتی متر و از موی دم تک شاخ
علاقه مندی ها: کوییدیچ
رنگ مو: خرمایی
گروه: هافلپاف
توضیحات: در سال اول هاگوارتز یکی از کسانی بودم که با هری گروه بندی شدم و کلاه گروه بندی منو با پشتکار فراوان و خیالباف دانست و منو تو هافلپاف انداخت.
تایید شد!
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=6&forum=7&post_id=185903#forumpost185903
من می خوام شخصیت سوزان بونز رو بگیرم از چند تا هافلپافی سوال کردم گفتن اونو جایی ندیدن بپسته پس من شخصیت اونو می گیرم.
نام و نام خانوادگی: سوزان بونز
سال: سال اول هاگوارتز
چوبدستی: 25 سانتی متر و از موی دم تک شاخ
رنگ مو: خرمایی
گروه: هافلپاف
توضیحات: در سال اول هاگوارتز یکی از کسانی بودم که با هری گروه بندی شدم و کلاه گروه بندی منو با پشتکار فراوان و خیالباف دانست و منو تو هافلپاف انداخت.
تایید شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/1/23 12:51:27
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: شنبه 21 شهریور 1405 14:55
از: مدرسه جادوگری هاگوارتز
پستها:
2956

تک شاخ قبلی از چهاردهم اسفند تا حالا پستی نزده و تازه فقط یه پست تو ایفای نقش زده. بنابراین من شناسشو می گیرم.
نام: تک شاخ
نوع حیوان: اسب تک شاخ
ظاهر کلی: تک شاخی زیبا هستم که هنوز طلایی ام اما چیزی نمانده که به رنگ نقره ای در بیایم.
چوبدستی: شاخ من قوی ترین نیرو ها رو داره. بنابراین چه نیازی به چوبدستیه.
توضیحات: تک شاخ در اول طلایی هستش اما وقتی کمی بزرگ تر میشه نقره ای میشه و در حالت بلوغ کامل سفید و درخشانه و بیشتر از ساحره ها خوشش میاد.
شما اول باید در تاپیک های بازی با کلمات و کارگاه نمایشنامه نویسی پست بزنید و بعد از تأیید در اون دو تاپیک شخصیتتون رو در اینجا معرفی کنید.
نام: تک شاخ
نوع حیوان: اسب تک شاخ
ظاهر کلی: تک شاخی زیبا هستم که هنوز طلایی ام اما چیزی نمانده که به رنگ نقره ای در بیایم.
چوبدستی: شاخ من قوی ترین نیرو ها رو داره. بنابراین چه نیازی به چوبدستیه.
توضیحات: تک شاخ در اول طلایی هستش اما وقتی کمی بزرگ تر میشه نقره ای میشه و در حالت بلوغ کامل سفید و درخشانه و بیشتر از ساحره ها خوشش میاد.
شما اول باید در تاپیک های بازی با کلمات و کارگاه نمایشنامه نویسی پست بزنید و بعد از تأیید در اون دو تاپیک شخصیتتون رو در اینجا معرفی کنید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لیلی اوانز در 1387/1/21 1:54:23
به ایگنوتیوس پورال:
احتمالاً اشکال از مترجم بوده چون اسم این شخصیت در لکسیکان به این شکل اومده:
نقل قول:
که پورال یا پورل خونده می شه.
در مورد معرفی شخصیتتون شما باید بر اساس ترتیبی که در قوانین ایفای نقش اومده بخش های مختلف رو بنویسید. من جزئیات رو در فیلد ایفای نقشتون کمی اصلاح کردم ولی اگه یک بار دیگه با ترتیبی که گفتم بنویسید و بخش ها مختلف رو از هم تفکیک کنید پروفایلتون شکیل تر می شه.
احتمالاً اشکال از مترجم بوده چون اسم این شخصیت در لکسیکان به این شکل اومده:
نقل قول:
Peverell, Ignotus
که پورال یا پورل خونده می شه.
در مورد معرفی شخصیتتون شما باید بر اساس ترتیبی که در قوانین ایفای نقش اومده بخش های مختلف رو بنویسید. من جزئیات رو در فیلد ایفای نقشتون کمی اصلاح کردم ولی اگه یک بار دیگه با ترتیبی که گفتم بنویسید و بخش ها مختلف رو از هم تفکیک کنید پروفایلتون شکیل تر می شه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
لیلی هم طوری به نظر می رسید که انگار دوباره تنبلی را کنار گذاشته! البته همه فهمیده بودند که لیلی گاهی اینطوری می شود، ولی می دانستند که زود خوب می شود و به همان تنبلی گذشته باز می گردد! به هر حال باعث شده بود همه یک تکانی بخورند! بعضی ها هم به او تهمت اعتیاد به آبنبات چوبی را می زدند، ولی همیشه آن را تکذیب می کرد!
لارتن کرپسلی، بالاتر از توهم، (جادوگران: سنه ی یکهزار و سیصدو هشتاد و شش) ، 70
لارتن کرپسلی، بالاتر از توهم، (جادوگران: سنه ی یکهزار و سیصدو هشتاد و شش) ، 70
جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 14 اسفند 1387 16:17
از: خر شیطون بیا پایین!
پستها:
126

ناظرین عزیز اسم من توی کتاب ایگنوتیوس پاورل نوشته شده ولی شما پورال گذاشتین.می خواستم بدونم چرا؟!
ضمنا من منظور خانم اوانز رو نفهمیدم.چه اشکالی توی پاراگراف بندیم وجود داشت؟!
ضمنا من منظور خانم اوانز رو نفهمیدم.چه اشکالی توی پاراگراف بندیم وجود داشت؟!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگنتیوس پورال در 1387/1/19 19:03:20
ویرایش شده توسط ایگنتیوس پورال در 1387/1/19 19:12:18
ویرایش شده توسط ایگنتیوس پورال در 1387/1/19 19:12:18
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج