من سنگ رستاخیر رو انتخاب می کردم. اگر چه چوب الدر رو در مرحله ی دوم قرار میدم ولی شنل نامرئی هم چیز بدی نیست:
اما در کل ، نظر من: سنگ رستاخیز
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
شما كدوم قديس رو انتخاب مي كنيد؟چرا؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

من شنل رو می خوام و به بقیه شون ترجیح میدم.
داشتن چوب ارشد یه دردسر به تمام معناست و اصلا از داشتنش خوشحال نمیشم چون جونمو دوست دارم.
سنگ هم چیزه جالبیه ولی چرا باید با استفاده از سنگ مرده ها رو از دنیای خودشون بکشم بیرون در صورتی که خودشون این رو نمیخوان ؟؟!!
پس شنل رو انتخاب میکنم چون یه شئ معرکست و هیچ عیبی توش نیست.
داشتن چوب ارشد یه دردسر به تمام معناست و اصلا از داشتنش خوشحال نمیشم چون جونمو دوست دارم.
سنگ هم چیزه جالبیه ولی چرا باید با استفاده از سنگ مرده ها رو از دنیای خودشون بکشم بیرون در صورتی که خودشون این رو نمیخوان ؟؟!!
پس شنل رو انتخاب میکنم چون یه شئ معرکست و هیچ عیبی توش نیست.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
im back... again!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 29 آبان 1387 18:23
از: کهکشان راه شیری،منظومه شمسی،سیاره سوم(زمین)
پستها:
57

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: دوشنبه 30 خرداد 1390 17:33
از: يت نكن! شايدم، اذيت نكن!
پستها:
708

خب سلام! آنتونی خودتو نکش! نــــــــــــــــه!
!!
خب، من در مورد اینکه اگر هر سه تا رو داشتم چی میشد صحبت میکنم که هم آنتونی خودشو نکشه هم اینکه آنتونی خودشو نکشه!
چوب الدر: خب اگه من این چوبدستی رو داشتم اولا که باید میرفتم جادو یاد میگرفتم! من فکر میکنم زیاد به درد نمیخوره. چونکه احتمالا تعداد کمی آدم هست که بخواد با کسی بجنگه، وقتی شما اخلاقتون خوب باشه. این چوبدستی برای کسی خوبه که دشمن های زیادی داره و به قدرت نیاز داره! پس من چوبدستی رو نمیخوام!
سنگ رستاخیز: خیلی چیز خوبی به نظر میرسه! من میخواستم که اینو داشته باشم تا اگه کسی رو لازم داشتم که پیشم نبود زنده اش کنم و حداقل باهاش صحبت کنم! اما این هم همیشه به درد من نمیخورد! پس فقط میخواستمش، دوستش نداشتم!
شنل نامرئی: به نظرم بهترین قدیس بود و هست! چون هر وقت کاری کنم که بد باشه دوست دارم نامریی شم! اگه بخوام کاری رو بکنم که یواشکی باشه، باید نامریی باشم! اگه بخوام کسی متوجه نشه که من دارم کاری میکنم یا نخوام کسی بدونه کی بوده، لازمه نامرئی باشم!
به نظرم این طوری تقسیم بندی اشون کنم بهتره:
شنل نامرئیی رو دوست دارم!
سنگ رستاخیز رو میخوامش!
چوب الدر رو میدم به کسی که لازمش داره!
!!خب، من در مورد اینکه اگر هر سه تا رو داشتم چی میشد صحبت میکنم که هم آنتونی خودشو نکشه هم اینکه آنتونی خودشو نکشه!
چوب الدر: خب اگه من این چوبدستی رو داشتم اولا که باید میرفتم جادو یاد میگرفتم! من فکر میکنم زیاد به درد نمیخوره. چونکه احتمالا تعداد کمی آدم هست که بخواد با کسی بجنگه، وقتی شما اخلاقتون خوب باشه. این چوبدستی برای کسی خوبه که دشمن های زیادی داره و به قدرت نیاز داره! پس من چوبدستی رو نمیخوام!
سنگ رستاخیز: خیلی چیز خوبی به نظر میرسه! من میخواستم که اینو داشته باشم تا اگه کسی رو لازم داشتم که پیشم نبود زنده اش کنم و حداقل باهاش صحبت کنم! اما این هم همیشه به درد من نمیخورد! پس فقط میخواستمش، دوستش نداشتم!
شنل نامرئی: به نظرم بهترین قدیس بود و هست! چون هر وقت کاری کنم که بد باشه دوست دارم نامریی شم! اگه بخوام کاری رو بکنم که یواشکی باشه، باید نامریی باشم! اگه بخوام کسی متوجه نشه که من دارم کاری میکنم یا نخوام کسی بدونه کی بوده، لازمه نامرئی باشم!
به نظرم این طوری تقسیم بندی اشون کنم بهتره:
شنل نامرئیی رو دوست دارم!
سنگ رستاخیز رو میخوامش!
چوب الدر رو میدم به کسی که لازمش داره!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 4 مهر 1387 19:50
از: در خوابگاه دخترانه ي گريفندور
پستها:
245

من هم شنل رو انتخاب مي كنم. خيلي جالبه.
ممكنه قدرت ابرچوبدستي زياد باشه و آدمو وسوسه كنه ، ولي هميشه قدرت از چوبدستي نيست. نيروي فكر و انديشه از هزاران هزار ابرچوبدستي ممكنه بيشتر باشه.
من ترجيح ميدم از فكرم استفاده كنم.
درباره ي سنگ هم بايد بگم ضرورتي نداره كه آدم با دنياي مردگان در ارتباط باشه. چه لزومي داره؟ ما در دنياي خودمون زندگي مي كنيم.
ممكنه قدرت ابرچوبدستي زياد باشه و آدمو وسوسه كنه ، ولي هميشه قدرت از چوبدستي نيست. نيروي فكر و انديشه از هزاران هزار ابرچوبدستي ممكنه بيشتر باشه.
من ترجيح ميدم از فكرم استفاده كنم.
درباره ي سنگ هم بايد بگم ضرورتي نداره كه آدم با دنياي مردگان در ارتباط باشه. چه لزومي داره؟ ما در دنياي خودمون زندگي مي كنيم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق ايمان است.
عضو محفل ققنوس عضو ارتش دامبلدور
عضو محفل ققنوس عضو ارتش دامبلدور
جزئیات کاربر

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج