جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: پنجشنبه 5 اردیبهشت 1387 01:50
نمایش جزئیات
آفلاین
به در خواست مسئول جام آتش من یه بار دیگه پستای مرحله ی آخر رو خوندم تا امتیاز بدم.
به نظر من پست ها بخصوص دو پست آخر اصلاً در حد فینال جام آتش زده نشده بودن.
لازمه اشاره کنم سبک پست یعنی طنز یا جدی بودنش روی امتیاز دهی اثر نداشته و امتیازات بر اساس شاخص هایی مثل: نحوه ی بیان، پرداخت مناسب سوژه، فضا سازی، شروع و پایان مناسب و هماهنگ با سبک پست و ... داده شده.
ضمن اینکه منکر این موضوع نمی شم که نوشتن یه پست جدی قوی در مقایسه با پست طنز دشوار تره چون این سبک آزادی عمل نویسنده رو کم می کنه.

لردولدمورت: 28 ( پست خوبی بود 2 امتیاز فقط به خاطر این کسر شده که پایان کمی عجولانه نوشته شده بود)

بلیز زابینی: 24

گلگومات: 25

همونطور که قبلاً اشاره کردم دو پست آخر در حد فینال جام آتش نبودن و به نظر می رسید کاملاً عجولانه و بدون فکر نوشته شدن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 اردیبهشت 1387 19:16
نمایش جزئیات
آفلاین
این پست در جواب آلبوس سوروس پاتر به عنوان ناظر این انجمن است.

نقل قول:
در ترم زمستانی هاگوارتز، جلسه دوم معجون سازی پروفسور مک کینن تکلیفی دادن که در اون طرز درست کردن معجون بلاکیوس رو از دانش آموزان خواستن. من تکلیفم رو نوشتم ولی نمره کمی ازش گرفتم. اون موقع دلیلش رو نفهمیدم ولی بر حسب تجاربی که در این مدت کسب کردم فهمیم که اشکال تکلیفم چی بوده. من یکی از مواد مهم معجون رو ننوشتم و اونم وقت به میزان کافیه. درسته که زمان زیادی از ارسال اون تکلیف گذشته ولی خواهشمندم پستم رو ویرایش کنید و وقت به میزان کافی رو به عنوان یکی دیگه از مواد معجون به تکلیفم اضافه کنید.

به نظر من وقتی استاد امتیاز شما رو داده دیگه ما بعدش نمیتونیم بریم تکلیف شما رو اصلاح کنیم چون برای فرد دیگه ای که اونا رو میبینه علامت سوال باقی میذاره و کلا دست بردن تو پست های امتیاز دهی شده و قدیمی اصلا درست نیست و فکر نکنم نه برای شما و نه برای من و نه برای گروهتون اهمیت داشته باشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 1 اردیبهشت 1387 08:29
نمایش جزئیات
آفلاین
حدس میزدم اعتراض کنید !

مشکلی نیست به یکی از مدیرا میگم امتیاز بده به جای من !

موفق باشید.

نقل قول:

مورد چهارم در نظر گرفتن 30 امتياز براي مرحه اخر بود چرا كه به نظر من مرحله اخر همونقدر حساسيت داره كه بقيه مراحل اون حساسيت رو دارند.

فرقی داره ؟ این مورد رو بلیز گفتش و من گفتم بررسی میشه هیچ کسم حرفی نزد تازه بلیز گفتش از 100 من دیدم اگر از 100 باشه یک میگه چرا من 98 گرفتم یکی میگه من چرا 90 گرفتم !

نقل قول:

مورد سوم نداشتن قوانين مشخص براي مسابقات بود شما به جاي اينكه يه سري قانون جامع در مورد امتيازات و نحوه جمع بنديشون بنويسي به صورت لحظه اي با هر پستي كه توي مديريت ميخورد قوانين رو تغيير ميدادي و اين وسط ملت ميموندن كه بلاخره امتيازات چجوري حساب ميشه.

بهتره زیاد شلوغش نکنی چون تمام قوانین داوری فقط یک کپی پیست بودش ! به غیر از نحوه ی امتیاز دادن ! اول مسابقات گفتم شیوه ی امتیاز دادن در هر مرحله متفاوته !

نقل قول:

مسئله دوم مهلت كم براي شركت در مسابقات بود و مسئله ارسال پستها تا ساعت هشت شب كه من خيلي دوست دارم فلسفه اين يك موردو بدونم .

فلسفش درگیری روز بعدش هستش ! من یک ساعت تعیین کردم که همه مهلت داشته باشن پست بزنن !

نقل قول:
اما متاسفانه تا ساعت 10 خونه يكي از اقوام بوديم و بنده هم رولمو با يك كيبرد راب در عرض نيم ساعت فقط جهت رفع تكليف نوشتم كه نتيجه اش يك نمايشنامه بسيار بد شد.

گفتم که گریفیندوری و هافل و ... برام مهم نیست ! شما هم میتونستی توی دو روز قبلش پست رو بزنی نه اینکه بزاری ساعت آخر!

نقل قول:

مورد پنجم نداشتن نظم و هماهنگي در سوژه ها يي بود كه ميدادي ، شخصا تا الان رابطه مشخصي ما بين اين سوژه هايي كه داده شد و جام اتش پيدا نكردم ميشه كمكم كني ؟!

جام آتش یک مسابقه ی رول نویسی هستش ! تا الان کلا دو دوره برگزار شده از این مسابقه !
میتونی دوره ی قبل رو هم یک نگاه بکنی ببینی چطوری سوژه میدادن!

نقل قول:

مورد هفتم مهلت كمي كه براي داوري داده ميشد و مطمئنا از كيفيت اون كم ميكرد به شخصه دليل اين همه عجله براي تموم كردن اين مسابقاتو نفهميدم.

فکر نمیکنم خواندن 5 یا 10 پست اونم در مرحله ی اول زیاد سخت باشه .ضمنا مرحله ی سوم سه تا پسته نه 30 تا پست !

*داوری من باطل هستش ولی پست رو پاک نمیکنم تا پست امتیاز های جدید ارسال بشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: شنبه 31 فروردین 1387 22:57
نمایش جزئیات
آفلاین
محدود كردن نويسنده براي نوشتن در يك ژانر خاص به نظر من كار اصلا جالبي نيست.

من اينجا نيومدم به امتيازي كه گرفتم اعتراض كنم بلكه امدم به عنوان يك كسي كه توي اين مسابقات شركت كرده نظر خودمو در مورد اين دوره بدم تا دوره هاي بعدي با كيفيت بهتري برگزار بشه.

مسئله اول كه باعث شد كيفيت رولها خيلي بياد پايين زمان برگزاري مسابقات بود كه دقيقا زده بوديد وسط امتحانات بچه ها.

مسئله دوم مهلت كم براي شركت در مسابقات بود و مسئله ارسال پستها تا ساعت هشت شب كه من خيلي دوست دارم فلسفه اين يك موردو بدونم .

چرا كه شما خودت روز بعد از مهلت تعيين شده ان ميشدي و اعلاميه جديد مسابقات رو ميزدي اما اصرار داشتي كه بچه ها تا ساعت هشت رولهاشونو ارسال كنن ، اگه مثلا مهلت طبق شيوه معمول تا 12 بود هم ابتداي كار با حاشيه ي حذف هافلي ها مواجه نميشديم هم اينكه پستها از كيفيت بيشتري برخوردار ميشد به طور مثال من خودم اگه تا 12 وقت داشتم ميتونستم رولم رو يك ويرايش درست حسابي بكنم اما متاسفانه تا ساعت 10 خونه يكي از اقوام بوديم و بنده هم رولمو با يك كيبرد راب در عرض نيم ساعت فقط جهت رفع تكليف نوشتم كه نتيجه اش يك نمايشنامه بسيار بد شد.

مورد سوم نداشتن قوانين مشخص براي مسابقات بود شما به جاي اينكه يه سري قانون جامع در مورد امتيازات و نحوه جمع بنديشون بنويسي به صورت لحظه اي با هر پستي كه توي مديريت ميخورد قوانين رو تغيير ميدادي و اين وسط ملت ميموندن كه بلاخره امتيازات چجوري حساب ميشه.

مورد چهارم در نظر گرفتن 30 امتياز براي مرحه اخر بود چرا كه به نظر من مرحله اخر همونقدر حساسيت داره كه بقيه مراحل اون حساسيت رو دارند.

مورد پنجم نداشتن نظم و هماهنگي در سوژه ها يي بود كه ميدادي ، شخصا تا الان رابطه مشخصي ما بين اين سوژه هايي كه داده شد و جام اتش پيدا نكردم ميشه كمكم كني ؟!

مورد ششم مديريت ضعيف اين مسابقات بود به طور مثال در مرحله دوم اگر كه شما سوژه ادامه دار دادي بايد پست اول مسابقه رو خودت وقت ميذاشتي و ميزدي چون خيلي كم كساني هستند كه زير بار اين برند كه مسابقه شروع كنن چون رقابت و زدن پست اغازين ريسكش بالاست ، سوژه هايي هم كه داده شد همون طور كه قبلا اشاره كردم خيلي ضعيف و بي ربط به جام اتش بود.

مورد هفتم مهلت كمي كه براي داوري داده ميشد و مطمئنا از كيفيت اون كم ميكرد به شخصه دليل اين همه عجله براي تموم كردن اين مسابقاتو نفهميدم.

با اصلاح اين موارد اميدوارم در دوره بعدي مسابقات بهتري داشته باشيم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گلگومات در 1387/1/31 23:23:19
اگه كسي يه بار زد توي گوش تو ، تو دو بار با چماغ بزن تو سرش.

يكي از ضرب المثلهاي غول ها

ارسال شده در: شنبه 31 فروردین 1387 22:56
نمایش جزئیات
آفلاین
استرجس عزیز من نمیدونم این چه کاریه که شما موقع توضیح مراحل بازی به جای یک توضیح روشن از جملات چند پهلو و ایهام دار استفاده میکنید:

نقل قول:
2-رول به صورت جدی بوده و به نظر من که نمیشه طنز نوشتش !

من با خوندن این قسمت از پست شما اینجور تصور کردم که شما صرفا نظر خودتونو گفتید و وقتی که میگید به نظر من که نمیشه طنز نوشت یعنی ممکنه از نظر دیگران بشه طنز نوشت و چون از نظر دیگران این کار شدنیه پس ممکنه یک نفر با خوندن این بخش قوانین پست زنی بگه خب حالا که من میتونم پست طنز بزنم پس لابد من میتونم جدی ننویسم چون انگار مدیر برگزاری این بازی ها فقط نظر خودشو گفته.

در ثانی اگر قرار بود این پست جدی باشه پس چرا در قسمت دوم جملتون نظرتونو در مورد پست طنز هم گفتید؟ چون اگر شما واقعا منظورتون این بوده که جدی بنویسیم اصلا لزومی نداشت که در ادامه جمله اولتون جمله دومتون که به قول خودتون هیچ ربطی به مسابقه نداشته رو بیارید.

جای این جمله میتونستید از جمله زیر استفاده کنید تا منظورتونو روشن تر برسونید:

* همه پست ها باید جدی باشند.
و در قسمت دوم جملتون هم میتونستید بگید:
* طنز نویسی ممنوع.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 31 فروردین 1387 20:51
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

امتیاز داور سوم رو من میدم چون وقتش خیلی وقته که تموم شده !

ولدمورت : 29

بلیز زابینی : 23

گلگومات : 21

پست های بلیز و گلگومات برای این امتیاز کم گرفتن چون محتوای پست رو رعایت نکردن ! اولا من نوشتم پست به صورت جدی هستش بعد شماها طنز هم قاطیش کردین ؟

من مهلت اعتراض هم تعیین میکنم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: شنبه 31 فروردین 1387 15:31
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

در ترم زمستانی هاگوارتز، جلسه دوم معجون سازی پروفسور مک کینن تکلیفی دادن که در اون طرز درست کردن معجون بلاکیوس رو از دانش آموزان خواستن. من تکلیفم رو نوشتم ولی نمره کمی ازش گرفتم. اون موقع دلیلش رو نفهمیدم ولی بر حسب تجاربی که در این مدت کسب کردم فهمیم که اشکال تکلیفم چی بوده. من یکی از مواد مهم معجون رو ننوشتم و اونم وقت به میزان کافیه. درسته که زمان زیادی از ارسال اون تکلیف گذشته ولی خواهشمندم پستم رو ویرایش کنید و وقت به میزان کافی رو به عنوان یکی دیگه از مواد معجون به تکلیفم اضافه کنید.

ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 30 فروردین 1387 18:01
نمایش جزئیات
آفلاین
امتیازات مرحله ی پایانی جام آتش به شرح زیر است:

باید گفت داوری کردن در مورد پست های سه تن از بهترین رول نویسان سایت کار فوق العاده سختیه، اگر قبول ندارید یک بار امتحان کنید.

به هر حال سبک پست ها تفاوت داشت بنابراین در مورد هرپست بر اساس خودش نظر داده میشه،یعنی دو پست گلگومات و بلیز با هم مقایسه می شوند و پست لردولدمورت بر اساس معیار های یک پست جدی بررسی میشه.

بنابراین:

لرد ولدمورت: 28

بلیز زابینی: 29

گلگومات: 27

با توجه به پایانی بودن این مرحله ، شاید نیاز به نقد باشه ، در این صورت من رو مطلع کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگان الکتو در 1387/1/30 18:12:00
ارسال شده در: جمعه 30 فروردین 1387 13:44
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

داوری مرحله پایانی جام آتش

لرد ولدمورت : 28

بلیز زابینی : 27