اول اينكه در اين بازي ها،مهم كار گروهيه تيم هاست و بازيكنان موظف هستن كه رول بزنن تا تيمشون به موفقيت برسه..در واقع هدف همه پيشرفت تيمشون هست ولي خب اينجا اين موضوع مطرح ميشه كه فردي كه زحمت ميكشه با فردي كه زحمت نميكشه چه فرقي ميكنه؟
براي اين منظور من با توجه به كيفيت و كميت پستهاي ليگ پيش اومدم و اين موضوع رو تحت بررسي قرار دادم كه در بازي ها چه بازيكناني پست زدند.افرادي كه پست زدن كه خب امتياز لازم رو گرفتن و اگر پستشون كيفيت خوبي هم داشته،امتياز بيشتري هم گرفتن ولي كساني كه تو يه بازي حتي يه پست هم نزدند،ازشون امتياز كم شده چون در واقع غايب بودن و بي خيال تيمشون!
بازيكناني كه ازشون امتياز كم شده،براي اين هست كه به فرض تو هفت بازي،تو سه تاش بازي كردن ولي تو 4 تاش بازي نكردن ازشون امتياز اون يه بازي كم شد..وظيفه هر بازيكنيه كه تو تمام بازي هاي تيمش شركت بكنه و اگر سستي به خرج بده و تنبلي كنه،ازش امتياز كم ميشه!
وقتي يكي پست ميزنه،پستشم با كيفيت باشه بهش امتياز اضافه خوبي اضافه ميشه و از اونورم موفقيت تيمش رو به همراه داره!
موفق باشيد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1387/3/25 18:41:06
سلام. من وظیفه ی خودم می دونم به عنوان یک بازیکن کوییدیچ (تبم هدنور) نارضایتی خودمو نسبت به بعضی موارد اعلام کنم.
درسته که هر تیمی که یکی از 3 مقام اولو بدست می آره ، به موجودی تیمش اضافه می شه اما تکلیف بازیکنانش که باعث برد تیمشون شدن چی می شه؟
آیا در جایی در قوانین گفته شده که همه ی اعضای به تیم باید در یک مسابقه پست بزنند؟ (شایدم گفته شده و من نمی دونم) آیا تعداد پست های تیم مهمه یا محتواشون؟ خب معلومه محتوا.
همون طور که قبلا پرسی هم گفته یک تیم می تونه با 3 یا 4 پست خوب باعث برد تیم بشه در حالی که ممکنه یک تیم با10-12 تا پست هم برنده نشه. پس تیمی که می خواد با 4 پست سر و ته قضیه رو هم بیاره ، دلیلی نداره که به علت شرکت نکردن همه ی اعضاش و پست نزدن همه ی اعضا ،از موجودی بازیکنانش کم بشه ؛ الآن در موجودی بازیکنان می بینیم که اعضای تیم ما و بعضا اعضای 2 تیم برنده ی دیگر (البته نه همشون) از 1000 گالیون که حداقل قیمت به بازیکن می باشد ، کمتره.این در حالیه که ما وقتی می خواستیم تیم تشکیل بدیم قیمت هر بازیکن 1000 گالیون بود و حالا با اینکه بردیم اما ارزش و قیمت بعضی بازیکنانمون پایین اومده.
درسته ؛ قبول دارم به موجودی کل تیم اضافه شده اما بازیکنان چی؟ آیا ارزش و قیمت بازیکنان تازه وارد از بازیکنان تیمی که با تلاششون باعث برد تیمشون شدن بیشتره؟ آیا به خاسر بردشون نباید قیمتشون بالا بره؟ (با توجه به اینکه ارزش هر بازیکن به قیمت اوست و اگه تیمی بخواد اونو بخره به قیمتش توجه می کنه) کافیه کمی عاقلانه و عادلانه بیندیشیم تا جواب این سوالا رو پیدا کنیم.
البته شاید در این موارد قوانینی وجود داشته باشه که من ازشون بی خبرم .پس اگه قانونی وجود داره ،لطفا صحفه ی اونو برام لینک کنید تا قانع شم و پاسخ این سوالامو پیدا کنم.
برادر من..شما هر روز داري اينجا يكي رو خارج ميكني دوباره مياريش تو تيمت و دوباره خارجش ميكني..برادر من،اول بذار تثبيت بشه بعد بيا اعلام كن.دفعه بعد ببينم پستتو پاك ميكنم و مقداري از گاليون تيمت كسر ميكنم.
ليست بازيكنان تا يكشنبه به روز خواهد شد.فعلا درگير مشكلاتيم كه نميتونم زياد بيام!
جینی ویزلی نیز به دلایلی از تیم هدنور خارج میشه. من خروجش از تیم رو تایید می کنم. خودشم در فرصت مناسب میاد و خروجشو میگه. این مسافرتا بد چیزین که یه تیمو از هم می پاشن. تیم هدنور به یک مهاجم نیاز داره.