سلام
در رابطه با اخطار بازرس عالی رتبه:
مدیر عزیز، ما همچین برنامه هایی رو ترم پیش نداشتیم! استاد باید حداقل آزادی داشته باشه توی کلاس و نحوه تدریسش! من استادم و تشخیص دادم که برنامه کل ترم رو جلسه اول نگم! این قانون ترم پیش هم برقرار بود ولی مدیر وقت، ایگور کارکاروف زیاد به این مساله اهمیت نمی دادن و کار درستی هم میکردن! شاید یکی دلش نخواد برنامش رو بگه، شاید تشخیص بده اینجوری بهتره و در نحوه تدریسش اثر خوبی داره!
در هر صورت باز هم میگم! استاد باید آزادی داشته باشه! وقتی جلسه اول برنامه نمیده دلیل بر این نیست که نمیتونه یا برای کل ترم هنوز برنامه هاش رو مشخص کرده! همون طور که من در پست تدریسم هم گفتم که بحث های تئوری و مقدماتی نداریم و هرجلسه یک گیاه جالب رو به دانش آموزان معرفی می کنیم! فقط تشخیص دادم اسم گیاه ها رو نگم تا هیجان بیشتری داشته باشه و مطمئنا در نحوه تدریسم هم موثر خواهد بود!
لطفا یک تجدید نظر بکنید!
ممنون!
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
22 کاربر(ها) آنلاین هستند (14 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
19
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1387/4/7 11:36:17
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1387/4/7 13:30:37
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1387/4/7 13:30:37
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1386/07/11
آخرین ورود: پنجشنبه 22 تیر 1396 23:55
از: دور شبیه مهتابیام.
پستها:
1495

با سلام
در مورد این پست بازرس علی رتبه هاگوارتز در شرح امیتازات لازمه مواردی رو ذکر کنم:
طبق پست ایشون، به خاطر رعایت نکردن قانون ذکر برنامه ی تدریس در جلسه ی اول که ترم پیش هم برقرار بود ولی به خاطر رعایت نکردنش کسی توبیخ نشد؛ یک اخطار دریافت کردم.
اين قانون از نظر من ضرورتي نداره و اساتيد بايد آزاد باشند که مطابق ميل و برنامه ريزي براي کلاسشون ، برنامه ي کل ترم رو اعلام کنند يا نکنند. شايد استادي برنامه ي خودش رو جلسه ي اول اعلام کرد اما در طول ترم براي يکي از جلسات به سوژه ي جالب تري برای تدريس رسید اما براي اينکه از اين قانون سرپيچي نکنه، مجبور ميشه اون سوژه رو فراموش کنه.
من عقيده داره اين قانون باعث بسته شدن دست و پاي استاد ميشه. ترم قبل که اساتيد برنامه اي اعلام نمي کردن، موضوع هايي متنوع و گسترده هر جلسه ارائه ميشد اما الان که برنامه ي تدريس اين ترم کلاسها رو مقايسه مي کنم چيزي که بيشتر از همه به نظر ميرسه اينه که اساتيد به برنامه اي محدود که موضوعاتش شباهت نسبي بهم دارن محدود شدن.
ضمن اينکه بنده اگه برنامه ام رو اعلام نکردم دليل بر بي برنامگي نيست بلکه چون هر جلسه چندين موضوع متنوع رو در کلاسم مطرح مي کنم که نميشه براشون سرفصل تعيين کرد تشخيص دادم بهتره جلسه ي اول اين موضوعات رو نگم.
با تشکر
در مورد این پست بازرس علی رتبه هاگوارتز در شرح امیتازات لازمه مواردی رو ذکر کنم:
طبق پست ایشون، به خاطر رعایت نکردن قانون ذکر برنامه ی تدریس در جلسه ی اول که ترم پیش هم برقرار بود ولی به خاطر رعایت نکردنش کسی توبیخ نشد؛ یک اخطار دریافت کردم.
اين قانون از نظر من ضرورتي نداره و اساتيد بايد آزاد باشند که مطابق ميل و برنامه ريزي براي کلاسشون ، برنامه ي کل ترم رو اعلام کنند يا نکنند. شايد استادي برنامه ي خودش رو جلسه ي اول اعلام کرد اما در طول ترم براي يکي از جلسات به سوژه ي جالب تري برای تدريس رسید اما براي اينکه از اين قانون سرپيچي نکنه، مجبور ميشه اون سوژه رو فراموش کنه.
من عقيده داره اين قانون باعث بسته شدن دست و پاي استاد ميشه. ترم قبل که اساتيد برنامه اي اعلام نمي کردن، موضوع هايي متنوع و گسترده هر جلسه ارائه ميشد اما الان که برنامه ي تدريس اين ترم کلاسها رو مقايسه مي کنم چيزي که بيشتر از همه به نظر ميرسه اينه که اساتيد به برنامه اي محدود که موضوعاتش شباهت نسبي بهم دارن محدود شدن.
ضمن اينکه بنده اگه برنامه ام رو اعلام نکردم دليل بر بي برنامگي نيست بلکه چون هر جلسه چندين موضوع متنوع رو در کلاسم مطرح مي کنم که نميشه براشون سرفصل تعيين کرد تشخيص دادم بهتره جلسه ي اول اين موضوعات رو نگم.
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 12 خرداد 1391 13:40
از: دیروز تا حالا چشم روی هم نذاشتم ... نمی ذارم
پستها:
466

با سلام به مدیر محرتم
می خواستم ببینم منم می تونم درس نجوم رو مثل ژرمانيا پندلتون ، استاد قبلی درس نجوم تدریس کنم . یعنی نه مثل سایر درس ها با رول تدریس کنم بلکه مثل همان ژرمانيا پندلتون ولی این بار دانش آموزان می تواننداگر خواستند با رول تکلیف هایشان را ارائه دهند .
البته یه مختصری هم رول بکار می برم . و گاهی هم برای تکلیف در کنار تکلیف اصلی تست می ذارم مثل همان استاد . اگر متوجه باشین آن درس هنگامی که این گونه تدریس می شده بسیار محبوب بوده .
لطفا تا آخر امروز جواب دهید .
پ . ن : من می خواستم لیستی از اساتید سابق درس نجوم رو داشته باشم چی کار باید بکنم ؟
می خواستم ببینم منم می تونم درس نجوم رو مثل ژرمانيا پندلتون ، استاد قبلی درس نجوم تدریس کنم . یعنی نه مثل سایر درس ها با رول تدریس کنم بلکه مثل همان ژرمانيا پندلتون ولی این بار دانش آموزان می تواننداگر خواستند با رول تکلیف هایشان را ارائه دهند .
البته یه مختصری هم رول بکار می برم . و گاهی هم برای تکلیف در کنار تکلیف اصلی تست می ذارم مثل همان استاد . اگر متوجه باشین آن درس هنگامی که این گونه تدریس می شده بسیار محبوب بوده .
لطفا تا آخر امروز جواب دهید .
پ . ن : من می خواستم لیستی از اساتید سابق درس نجوم رو داشته باشم چی کار باید بکنم ؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: یکشنبه 5 آبان 1392 21:32
از: مرلینگاه شوری خانه ریدل
پستها:
1540

جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 19 تیر 1388 18:23
از: يه ذره اون ور تر ! آها خوبه
پستها:
334

به استر... جس خوبی ؟! درسا خوبه ؟ً
یه سوال من واسه هاگوارتز ثبت نام نکردم میتونم شرکت کنم باید چیگار گنم ؟!
یه سوال من واسه هاگوارتز ثبت نام نکردم میتونم شرکت کنم باید چیگار گنم ؟!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
شناسه قبلیم
اگه میخواین سوابقمو بدونید حتما یه سر به اطلاعات اضافی من بزنید !
اگه میخواین سوابقمو بدونید حتما یه سر به اطلاعات اضافی من بزنید !
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/21
آخرین ورود: پنجشنبه 20 آذر 1399 03:38
از: توی دیوارای تالار هافلپاف
پستها:
1511

ببخشید من یک سوال دارم چون ترم زمستانی حاضر نبودم و از سیستم جدید (بعد از کنار کشیدن کوئیرل از مدیریت) خبر ندارم ! آیا ما اساتید باید کل امتیازات رو تو شرح امتیازات بنویسیم و پست کنیم یا فقط میانگین گروه رو ؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پستها:
3574

نقل قول:
اصلا مشکلی نیست !
این مسئله رو یک هفته مانده به امتحان نیم ترم در دفتر اساتید یا حداقل اواسط تیر ماه مطرح میکنیم تا همه ی اساتید نظرشونو بدن !
صحبت شما منطقی و درست است ... ممنون ...
نقل قول:
حالا فعلا زیاد مهم نیست ! اول با مشخص کنیم که آیا 10 تا سوال اندازه هستش یا نه ! توضیحات بیشتر رو نزدیک امتحان هم در اعلامیه ها و هم در دفتر اساتید مطالعه نمایید.
نقل قول:
اعضای تیم کوییدیچ اسلاترین دقت کنن نام اینیگو ایماگو از لیست خط نمیخوره و هر بازی باید یک ذخیره به انتخاب کاپیتان جدید بازی رو انجام بده به جای ایشون !
من تا اون مدتی که کوییرل گفت نیستم ! مسئولیت ها کاملا به عهده ی پروفسور کوییرل هستش !
موفق باشید.
یه مسئله ای در مورد تعداد سوالات امتحانات نیم ترم و پایان ترم مد نظرمه...
عقیده دارم محدود کردن اساتید به تعداد معینی سوال کار درستی نیست و بهتره در مورد تعداد و نحوه ی امتیاز دهی آزادی عمل داشته باشن.
علتشم اینه که اینطوری برای اینکه به جای اینکه فرضا" چهار تا سوال مفید از مطالب جلسات گذشته مطرح بشه ممکنه یکی بیاد از اینکه توی فلان جلسه دست کی توی دماغش بوده یا اینکه چرا فلانی اون روز الکی خوش بود هم سوال بوده.
در کل نظرم اینه که اگه قراره روی نحوه ی امتحانات نظارتی باشه، بیشتر روی محتوا و کیفیت انجام بشه تا کمیت!
اصلا مشکلی نیست !
این مسئله رو یک هفته مانده به امتحان نیم ترم در دفتر اساتید یا حداقل اواسط تیر ماه مطرح میکنیم تا همه ی اساتید نظرشونو بدن !
صحبت شما منطقی و درست است ... ممنون ...
نقل قول:
خب راستش من نفهمیدم که ما باید این 10 و 15 سؤال رو بیایم قرار بدیم ؟ یا نه ... یه رول بنویسیم و این 10 و 15 سؤال رو توش قرار بدیم که دانش آموزا جواب بدن ؟
حالا فعلا زیاد مهم نیست ! اول با مشخص کنیم که آیا 10 تا سوال اندازه هستش یا نه ! توضیحات بیشتر رو نزدیک امتحان هم در اعلامیه ها و هم در دفتر اساتید مطالعه نمایید.
نقل قول:
همچنین ایشون دیگه نمیتونن برای تیم کوییدیچ اسلیترین کاری کنن و خواست که به بارتی کراوچ اطلاع بدم تا ایشون مسئولیت تیم رو به عهده بگیره
اعضای تیم کوییدیچ اسلاترین دقت کنن نام اینیگو ایماگو از لیست خط نمیخوره و هر بازی باید یک ذخیره به انتخاب کاپیتان جدید بازی رو انجام بده به جای ایشون !
من تا اون مدتی که کوییرل گفت نیستم ! مسئولیت ها کاملا به عهده ی پروفسور کوییرل هستش !
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 19 آذر 1394 04:11
از: اون بالا کفتر که هیچ، کرکس هم نمیاد
پستها:
299

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: پنجشنبه 29 خرداد 1404 20:14
از: مدرسه جادوگری هاگوارتز
پستها:
2956

جزئیات کاربر