جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: شنبه 8 تیر 1387 15:06
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
قديمي بود امتياز كم كنيم؟ كلا اگه اين پست مدتيه ويرايش نشده، چرا پاكش نميكنن، يا ويرايش نميكنن درست بشه؟ بالاخره ما ميريم ميخونيم چون تو تاپيك قوانينه و بايد براساس اون اجرا كنيم!

هووم ، اون قوانین خیلی وقت پیش نوشتند و همونطور که گفتم آخرین ویرایشش برای 85 توسط پرفسور کوییرله ، الان دیگه مدیران مدرسه به قوانینی که خودشون بنویسند اکتفا میکنند و همونطور که دیدم دو مدیری که بعد از کوییرل اومدند هر کدوم در پستی در تابلوی اعلانات یه سری قوانین مشخص کردن که اونها رو اجرا میکنند ، در نتیجه این قوانین اصلا ملاک نیست . ولی خوب برای اینکه سر در گم نشن دانش آموزان و اساتید صحبت میکنم و این قوانین رو ویرایش میکنیم که مشکلی پیش نیاد .

مثلا در اون قانون نوشته شده که از هر دانش آموز پنج امتیاز کم بشه اگر قدیمی بود و شرکت کرد و الان با این قانون امتیاز دهی فعلی ، پنج امتیاز کسر یعنی هدر رفتن دانش آموزان زیادی و ما نمیتونیم بگیم چون یکی بدون اطلاع شرکت کرده زحمت سایرین هدر بره ، ولی خوب همونطور که گفتم میشه با نماینده گروه صحبت کنید و اطلاع بدید که شرکت نکنه فرد و اگر عضو قدیمی ای مجددا شرکت کرد اون موقع میشه با مدیر مدرسه صحبت کرد تا یه میزان امتیاز توافقی کسر بشه .

در مورد هانا هم ویرایش کردم لیست ها رو ، بهتره دانش آموزانی که تغییر شخصیت میدن اطلاع بدن چون من یا مدیر یا هر کسی که لیست ها رو بروز میکنه اطلاع نداره .

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 8 تیر 1387 14:34
نمایش جزئیات
آفلاین
هوووم!
چرا پس تو اين پست مرلين اينجوري نوشته:
نقل قول:
-هر دانش آموزي كه بدون ثبت نام وارد مدرسه هاگوارتز گردد و پست بزند اولا پستش پاك خواهد شد...دوما اگر عضو قديمي بود از گروهش 5 امتياز كسر خواهد شد.ولي اگر عضو جديد و غير وارد بود امتيازي از او كسر نخواهد شد!

قديمي بود امتياز كم كنيم؟
كلا اگه اين پست مدتيه ويرايش نشده، چرا پاكش نميكنن، يا ويرايش نميكنن درست بشه؟ بالاخره ما ميريم ميخونيم چون تو تاپيك قوانينه و بايد براساس اون اجرا كنيم!

نكته بعد:
مرسي از ليست! هانا آبوت شناسه قديمي اوتو بگمن ميباشد. پس هانا رو حذف كن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

ارسال شده در: شنبه 8 تیر 1387 13:49
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

فقط افرادی امتیاز میگیرند که اسمشون در این لیست وجود داشته باشه ، برای سایر افراد نیازی نیست که امتیاز دهی بشه یا امتیازی از گروهشون کسر بشه ... در صورتی که در جلسه بعدی هم افراد غیر عضو شرکت کردند میتونید به نماینده گروهشون اطلاع بدید که از حضورش تا بعد از ثبت نامش در هاگوارتز جلوگیری به عمل بیاره .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 8 تیر 1387 11:47
نمایش جزئیات
آفلاین
ممنون پرسی جان !

من یک سوال دارم ! اگر شخصی اسمش در این لیست نباشه و در کلاس من پست بزنه من نباید امتیاز بدم بهش ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

تصویر تغییر اندازه داده شده

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: جمعه 7 تیر 1387 23:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

هووم ، با توجه به غیاب مدیر مدرسه ، من لیست اسامی دانش آموزان رو مینویسم و اطلاع میدم که زده بشه توی اطلاعیه ها

اسامی دانش آموزان گروه ها

گریفیندور :
پرسی ویزلی
جیمی پیکس
جیمز سیریوس پاتر
پیتر پتی گرو
سیموس فینیگان
کینگزلی شکلبوت
هرمیون گرنجر
باب آگدن
آلبوس دامبلدور
آلیشیا اسپینت
تد ریموس لوپین
ریموس لوپین
دنیس کریوی
گودریک گریفیندور
هدویگ
ایگنتیوس پورال
الفیاس دوج
ویکتور کرام
پرسیوال دامبلدور
آماندا لانگ باتم
آقای الیواندر
پرنل فلامل
چارلی ویزلی
لاوندر براون
نیکلاس فلامل
ویکتوریا ویزلی
استن شانپایک
تعداد : 27 نفر

هافلپاف :
آراگوگ
ویلیامسن
آلبوس سوروس پاتر
فابيان پريوت
الستور مودی
فلورين فورتسكيو
اوتو بگمن
پروفسور اسپراوت
لودو بگمن
ریتا اسکیتر
اریکا زادینگ
ماتیلدا استیونز
رز ویزلی
هلگا هافلپاف
سدریک دیگوری
اما دابز
دنیس
مرلین مک کینن
آنتونین دالاهوف
لورا مدلی
پیوز
پرد فوت
سوزان بونز
اسکورپیوس مالفوی
تعداد : 24 نفر

اسلیترین :
اینیگو ایماگو
بارتی کراوچ
مورگان الکتو
کاساندرا تریلانی
سوروس اسنیپ
آمیکوس کرو
آرماندو دیپت
نارسیسا مالفـوی
فنریر گری بک
سلسیتنا واربک
گلرِت گرِیندل والد
تعداد : 11 نفر

راونکلاو :
آلفرد بلک
لونا لاوگود
گابریل دلاکور
ماریه تا اجکامب
چو چانگ
فینیاس نایجلوس بلک
دورنت دایلیس
آریانا دامبلدور
فلور دلاكور
لیلی پاتر
تعداد : 10 نفر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/4/8 14:53:04
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/4/8 21:00:35
ارسال شده در: جمعه 7 تیر 1387 23:19
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اين ليست ثبت نامي هاي اين ترم هاگوارتز رو چرا من نميتونم پيدا كنم؟

پس چجوري بايد چك كنيم ببينيم اينا كه پست ميزنن تو كلاسمون ثبت نام كردن يا نه؟ لابد بايد بريم كل تاپيك ثبت نام رو بخونيم!
همچنين ليست ثبت نامي هاي هافل رو ميخوام و ...
لطف كنيد يه ليست از اين ثبت نامي ها هر چه زودتر تهيه كنيد ممنون ميشم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دنیس در 1387/4/7 23:23:56
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

ارسال شده در: جمعه 7 تیر 1387 14:00
نمایش جزئیات
آفلاین
آنتونین عزیز ، حرفی که من زدم با توجه به قوانین مدرسه بود و در ضمن رد اخطار شما توسط یک استاد صورت نگرفت ! با توجه به اختیارات بازرس عالی رتبه و رئیس شورا این حرف زده شد ... و همینطور با توجه به اون قانون گفته شده که این اساتید برنامه کلاسشون رو ارسال کنند تا اضافه بشه به تدریسشون ، ولی نیازی به اخطار برای این مورد نبود ! البته نظر مدیر محترم هست و من در غیاب ایشون با توجه به وظیفم اطلاع دادم و میتونیم منتظر مدیر مدرسه بمونیم

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 7 تیر 1387 13:44
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
پرسی نوشته:آنتونین عزیز ،اگر دقت کنی اون قوانینی که بابتش اخطار دادی آخرین ویرایشش برای 85 هست ! ما فقط به قوانینی که مدیر میذاره اکتفا میکنیم .
همونطور که گفتم اون اخطار به شما اساتید رد هست و کسر امتیازی در آینده نخواهد داشت !

بله قبلا دیده بودم برای 85 هست ولی اگه بخونی اون قوانینو میبینی که همشون الان دقیقا اجرا میشن تو مدرسه از جمله همون بند 6 که باید اجرا بشه چون اولا اگه قانونی هست باید طبق اون پیش رفت نه اینکه هر جور خواستیم قانون رو عوض کنیم ثانیا همه اساتید به غیر از دو نفر ذکر شده این موردو رعایت کرده بودن.

مضاف بر اینکه شما مدیر نیستی و نمیتونی و نباید بیای بگی اخطارها بقوت خودشون باقین یا نه همونطور که پرفسور کوئیرل گفت باید صبر کرد تا مدیر اصلی یعنی استرجس پادمور برگردن.

من نظرمو گفتم شمام گفتی،باید منتظر نظر مدیر اصلی باشیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 7 تیر 1387 13:00
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

به روبیوس هاگرید :
اواخر تیر ماه یک بار دیگه دفتر ثبت نام باز میشه و میتونی ثبت نام کنی

به تد ریموس لوپین و آلبوس سوروس پاتر :
به نظرم کار شما مشکلی نداشت ، سعی کنید یه خلاصه کلی در مورد جلسات آیندتون بنویسید و اطلاع بدید که به پست تدریستون اضافه بشه ... دست اساتید کاملا باز هست و این گفتن جلسات آینده در واقع یه حرکت نمادین هست و برای این هست که اطلاع داشته باشیم هر جلسه انتظار چه چیزی رو باید داشته باشیم ، شما اگر سوژه خاص دیگه ای به ذهنتون رسید میتونید تغییرش بدید .

مثلا من برای پیشگویی ، عناوین تدریس رو با توجه به مواردی که توی ذهنم بود در مورد پیشگویی نوشتم و ممکنه جا بجا بشن برای تدریس ها ، و اینکه سوژه ای که توی ذهنتون هست تفاوت چندانی با سر فصلی که ارائه میکنید نخواهد داشت در کل ، اگر داشته باشه هم موردی نداره .

لازم به ذکره ما فقط ترم پیش به خاطر تعویض مدیر مدرسه این سرفصل ها رو در آغاز ترم نداشتیم و در ترم های قبلی با مدیریت پرفسور کوییرل عزیز ، به همین صورت بود .

اون اخطار ها هم از نظر من رد هستند ، فقط شما سعی کنید یه خلاصه کلی در مورد جلسات آینده بنویسید و اینجا بزارید تا به تدریستون اضافه بشه ، فقط برای اینکه هماهنگ باشید با سایر اساتید .

به بازرسین هاگوارتز :
معیار برای امتیاز کسر کردن و اخطار دادن صرفا این پست هست .

آنتونین عزیز ،اگر دقت کنی اون قوانینی که بابتش اخطار دادی آخرین ویرایشش برای 85 هست ! ما فقط به قوانینی که مدیر میذاره اکتفا میکنیم .

همونطور که گفتم اون اخطار به شما اساتید رد هست و کسر امتیازی در آینده نخواهد داشت !

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 7 تیر 1387 12:44
نمایش جزئیات
آفلاین
به هاگرید:
از بازرسان هاگوارتز بپرس

به سایرین:
در مورد نحوه تدریستون و اخطارهای دریافت شده باید خود مدیر جوابگوی شما باشه چون من خیلی در جریان نیستم

لطفا یه هفته صبر کنید
برای تدریس پیشنهاد میکنم فعلا طبق برنامه ای که ارائه دادید پیش برید. ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!