سلامنقل قول:
پرسي ويزلي نوشته اند:
سلام
هوووم ، زحمت اینیگو و آلبوس برای این بخش قابل تقدیره ، چیزی دیدم که لازم دیدم اطلاع بدم و مربوط به کارگاه نمایشنامه نویسی هست . تصاویری که گذاشته میشه رو دیدم و به نظرم ثقیل هستند ! اونجا قرار هست یه سری عضو تازه وارد که هنوز نوشتن بلد نیستند بنویسند ! اولا تصاویر خیلی سنگین هست و دوما سختگیری بسیار زیادی میشه !
مثلا تصاویری داده میشه که الان بهترین رول نویس هم نمیتونه در موردش چیزی بنویسه ، ما نمیتونیم با یک کارگاه نمایشنامه نویسی ، یه فرد مثلا 13 ساله رو که معنی فضاسازی و پفک ! رو تشخیص نمیده رولینگ کنیم .
فکر میکنم اولا تصاویر باید طوری باشن که نوشتن در موردشون راحت تر باشه و بعد هم سختگیری ها در مورد نوشتن پایین تر بیاد تا هر کسی که وارد ایفای نقش میشه ، حداقل در سطح ضعیف رو به بالا باشه . این بر عهده مسئولین اینجا هست ولی فکر میکنم باید تجدید نظری بشه
ممنون
موفق باشید
پرسي عزيز، دوست خوب، ببين اين رو باهات موافقم كه كمي سخت گيري اعمال مي كنم، اما خب شما خودت هم ميگي بچه سيزده ساله، خب اين بچه ديگه سيزده سالش شده وارد دوره راهنمايي شده، درس ادبيات فارسي داره، حداقل اينه كه با عبارات و انواع نوشتارهاي سنگين تر مواجه ميشه. خب طبيعيست كه بايد كم كم ياد بگيره كه مهارتش رو بالا ببره. ببينيد يه جورايي هم به نفع ايفاي نقش هست اين سخت گيري، كاربراني كه ضعف دارند در نوشته هاشون، اينجا تقويت ميشن تا خيلي هم آماتور وارد ايفاي نقش نشوند. آشنا باشند، مثل چند نفر نشن كه اسم نمي برم، نمايشنامه هايي نامناسب ديديم ازشون. حتي به مرحله اخطار و بلاك هم رسيدن.
ولي به روي چشم. سخت گيري رو كمتر مي كنم.
موفق باشي
نقل قول:
روبيوس هاگريد نوشته اند:
سلام به همه دوستای قدیم و جدید ( دوستن ؟)
چه خبر ؟!
یه سوال داشتم . با یکی از ناظرای خوب سایت حرف زدم می خواستم ببینم که من قبلآ هم تو سایت بودم و موقعی که داشتم میرفتمم گفتم میرم واسه درس بازم باید بازی با کلمات و... زجر بکشم یا نه ؟! ). یا فقط معرفی شخصیت کنم ؟!
به هر حال خوشحالم برگشتم . امید وارم بتونم به فعالی قبل باشم .
موفق باشید . هگر همیشه کوچولو !!!!
خوشحالم كه دوست قديمي مون رو دوباره مي بينيم. اميدوارم كه موفق باشي. ببين من نميدونم آخه مدت خيلي زيادي بيرون بودي از ايفاي نقش، در ضمن براي عضو حرفه اي مثل شما طي كردن دو تا مرحله يك روز زمان مي بره فقط. با نوشته هاي خوبي كه داري موفق خواهي شد. باز اين مسئله رو از طريق پيام شخصي از يكي از مديران انجمن سوال كن، ولي من فكر مي كنم بايد دوباره طي كنيمراحل رو. موفق باشي.
با تشكر