سلام بر دوست خوبم، آلبوس دامبلدور
و تشکر از اینکه مهمان برنامه آلبوس دامبلدور انتخاب شدند
من دو سوال دارم که خیلی دوست دارم جواب اونها را اینجا از دامبلدور بشنوم!
1- ضعیف ترین نقطه سایت الان کجاست و به نظرش قوی ترین نقطه کجاست؟
2- آیا دوران انتشار کتاب ششم و هفتم رو به یاد داره؟ بهترین خاطره ای که برای اون اتفاق افتاد چه بوده؟
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
8 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] قلمپر تندنویس
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 4 مهر 1392 13:25
از: ما که گذشت، فقط درگذشتمان مانده!
پستها:
414

به به ايگور سابق! سلام و خسته نباشي و اينا...
- نظرت راجع به چرخش 179 درجه اي از ايگور كه خيلي سياه بود به آلبوس سفيد و سفيد دوست؟؟؟ چي شد كه تصميم گرفتي به اين شخصيت وارد بشي؟ مگه نميخواستي از سايت خداحافظي كني؟
- محفل ققنوس يا حلقه ي مرگخوارها؟؟
- انگيزت از اون همه افتخار آفريني در سايت چي بوده/ هست/ خواهد بود؟
- چقدر هري پاتري هستي؟؟دوستات چطور ميشناسنت؟؟چقدر براي سايت وقت ميذاري؟؟؟
- با توجه به اينكه تو يكي از دوستام بودي كه اول عضويتم خيلي بهم كمك كردي( و تو تاپيكش ازت تشكر كردم
) به نظرت حجم ورودي اعضاي جديد سايت رو چطور ميشه منظم كرد و به مسير درست راهنمايي كرد؟؟
- بيشترين مشكل سايت چيه؟؟؟ راهكاري ارائه بده.
- اگه دوست داشتي واقعا واقعا تو دنياي جادوگرا بودي ، كدوم ورد رو يا كدوم قدرت جادويي رو بيشتر دوست داشتي؟؟؟
دمت چيز.كارت درسته.
-
- نظرت راجع به چرخش 179 درجه اي از ايگور كه خيلي سياه بود به آلبوس سفيد و سفيد دوست؟؟؟ چي شد كه تصميم گرفتي به اين شخصيت وارد بشي؟ مگه نميخواستي از سايت خداحافظي كني؟
- محفل ققنوس يا حلقه ي مرگخوارها؟؟
- انگيزت از اون همه افتخار آفريني در سايت چي بوده/ هست/ خواهد بود؟
- چقدر هري پاتري هستي؟؟دوستات چطور ميشناسنت؟؟چقدر براي سايت وقت ميذاري؟؟؟
- با توجه به اينكه تو يكي از دوستام بودي كه اول عضويتم خيلي بهم كمك كردي( و تو تاپيكش ازت تشكر كردم
) به نظرت حجم ورودي اعضاي جديد سايت رو چطور ميشه منظم كرد و به مسير درست راهنمايي كرد؟؟- بيشترين مشكل سايت چيه؟؟؟ راهكاري ارائه بده.
- اگه دوست داشتي واقعا واقعا تو دنياي جادوگرا بودي ، كدوم ورد رو يا كدوم قدرت جادويي رو بيشتر دوست داشتي؟؟؟

دمت چيز.كارت درسته.
-
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
اینم طاخچه ی افتخارات... ریا نشه البته!

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1386/07/17
آخرین ورود: یکشنبه 7 خرداد 1396 12:37
از: طلا گشتن پشیمان گشته ایم، مرحمت فرموده ما را مس کنید.
پستها:
1531

آلبوس دامبلدور ! شخصیتی که همیشه دوستش داشتم ، البته بعد از حرف رولینگ به ولدمورت گرایش پیدا کردم !
همه ی سوال هایی که باید ! پرسیدن بچه ها فک می کنم ...
بازم... :
چرا حذب باد ؟ اونم زمانیکه یه کودتا بود خودش .... اونم شما که سری از سران محفل بودی ! چرا یه کودتای جداگانه؟؟
...
و عکسی زیبا !
واقعا زیبا بود ، ولی برای من سواله که چرا گاهی با اشخاص حاضر در همون عکس با هم بحث می کنید؟؟ واقعا چرا؟
....
دوستی شما و گلگومات ، داخل سایته .. یا خارج از اون؟ بعد از عضویتش ؟ یا قبلا هم می شناختیش؟! ( مسابقه ی پته ریزی روی آب !
)
.....
یه عکسی دریافت کردم ... که یه دامبل غمگین نشسته بود رو پله های هاگوارتز ، غمگین و افسرده ... دامبل ما که افسرده نیس؟
همه ی سوال هایی که باید ! پرسیدن بچه ها فک می کنم ...
بازم... :
چرا حذب باد ؟ اونم زمانیکه یه کودتا بود خودش .... اونم شما که سری از سران محفل بودی ! چرا یه کودتای جداگانه؟؟
...
و عکسی زیبا !
واقعا زیبا بود ، ولی برای من سواله که چرا گاهی با اشخاص حاضر در همون عکس با هم بحث می کنید؟؟ واقعا چرا؟
....
دوستی شما و گلگومات ، داخل سایته .. یا خارج از اون؟ بعد از عضویتش ؟ یا قبلا هم می شناختیش؟! ( مسابقه ی پته ریزی روی آب !
) .....
یه عکسی دریافت کردم ... که یه دامبل غمگین نشسته بود رو پله های هاگوارتز ، غمگین و افسرده ... دامبل ما که افسرده نیس؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1387/4/21 11:04:47
جزئیات کاربر

سلام
سورنا، شما چرا به سمت گونه های نا معتبر نمایشنامه نویسی هری پاتری مانند چرت و پرت هایی به نام "آسلام" و ... گرایش یافتید؟ تا اونجایی که به یاد داشتم یک نمایشنامه نویس خوب بودید و تبحر خودتون رو هم تو جدی نویسی و هم توی طنز به رخ همه کشیدین. اصلا فکر میکنی چیزی به اسم "آسلام" و این موارد جایگاهی در قسمت ایفای نقش هری پاتر دارند؟
با توجه به اینکه یک استاندارد رسمی را ما در رابطه با سرگرمی ایفای نقش در سایت های هواداران هری پاتر داریم و آن هم نمایشنامه نویسی به سبک خود هری پاتر، یعنی جدی و گاهی آمیخته با طنز است، اونوقت آسلام وتاپیک آسلام با این مورد مغایرت ندارد؟
حتی ما نوشته تمام طنز در جادوگران داریم و شکلک هایی بین اونها در انتهای دیالوگ ها به عنوان خلاصه کردن چهره کاراکترها حین بیان دیالوگ ها، مشاهده می کنیم. حقیقا این درست نیست و ما چنین کردیم، البته قابل قبول است. حداقل ما مثلا تاپیک هایی مثل هالی ویزارد رو می تونیم قبول کنیم، اما آسلام رو نه. فرض گرفتیم که گرایش جادوگرها به وسایل ماگلی و تی وی و سینما به حدی رسید که اونها یک مرکز تهیه فیلم های جادویی را در نقطه ای پنهان در لندن ساختند. اما چیزی مثل آسلام چطور؟
اینها رو توضیح بده. دلایل منطقی و استاندارد بیار. عموما در کتاب ها دیدیم که اعتقادات جادوگرها به چوبدستی شان بود، نه به دین. حرفی از کاتولیک و مانند اینها هم در کتاب زده نشد. دو عنصر حیاتی وجود داشت، چوبدستی، و امید. شاید امید به کمک خداوند و... . اینها رو چطور توجیه میکنی. اصلا نوشته های اون تاپیک رو واقعا در حد هری پاتر می دانید؟
در آخر: حیا کن پیر مرد!
ممنون
سورنا، شما چرا به سمت گونه های نا معتبر نمایشنامه نویسی هری پاتری مانند چرت و پرت هایی به نام "آسلام" و ... گرایش یافتید؟ تا اونجایی که به یاد داشتم یک نمایشنامه نویس خوب بودید و تبحر خودتون رو هم تو جدی نویسی و هم توی طنز به رخ همه کشیدین. اصلا فکر میکنی چیزی به اسم "آسلام" و این موارد جایگاهی در قسمت ایفای نقش هری پاتر دارند؟
با توجه به اینکه یک استاندارد رسمی را ما در رابطه با سرگرمی ایفای نقش در سایت های هواداران هری پاتر داریم و آن هم نمایشنامه نویسی به سبک خود هری پاتر، یعنی جدی و گاهی آمیخته با طنز است، اونوقت آسلام وتاپیک آسلام با این مورد مغایرت ندارد؟
حتی ما نوشته تمام طنز در جادوگران داریم و شکلک هایی بین اونها در انتهای دیالوگ ها به عنوان خلاصه کردن چهره کاراکترها حین بیان دیالوگ ها، مشاهده می کنیم. حقیقا این درست نیست و ما چنین کردیم، البته قابل قبول است. حداقل ما مثلا تاپیک هایی مثل هالی ویزارد رو می تونیم قبول کنیم، اما آسلام رو نه. فرض گرفتیم که گرایش جادوگرها به وسایل ماگلی و تی وی و سینما به حدی رسید که اونها یک مرکز تهیه فیلم های جادویی را در نقطه ای پنهان در لندن ساختند. اما چیزی مثل آسلام چطور؟
اینها رو توضیح بده. دلایل منطقی و استاندارد بیار. عموما در کتاب ها دیدیم که اعتقادات جادوگرها به چوبدستی شان بود، نه به دین. حرفی از کاتولیک و مانند اینها هم در کتاب زده نشد. دو عنصر حیاتی وجود داشت، چوبدستی، و امید. شاید امید به کمک خداوند و... . اینها رو چطور توجیه میکنی. اصلا نوشته های اون تاپیک رو واقعا در حد هری پاتر می دانید؟
در آخر: حیا کن پیر مرد!
ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
جزئیات کاربر
آخرین ورود: یکشنبه 5 آبان 1392 21:32
از: مرلینگاه شوری خانه ریدل
پستها:
1540

به به ! به به !
1. چه چیزی در آلبوس دیدی که در ایگور ندیدی ؟
2. اون دو تا خط ریش ضایت واسه چیه ؟؟
3. گریف بهتره یا اسلی ؟
4. محفل بهتره یا زیر سایه ؟
5. نظرت راجع به بارتی کراوچ که پریروز دیدیش چی بود ؟
6. چجوری به این سطح رول نویسی رسیدی ؟؟
7. سطح دید آلبوس دامبلدور به سایت ، با ایگور کارکاروف چه تفاوتی داره ؟
8. به نظرت خودت از همه بیشتر رنک گرفتی تو سایت ، یا کس دیگه ای ؟ کی ؟؟
9. نظارت کدوم انجمن برات راحت تر بوده ؟
10. کدوم مدیریت رو ترجیح می دی ؟
11. و ...
1. چه چیزی در آلبوس دیدی که در ایگور ندیدی ؟
2. اون دو تا خط ریش ضایت واسه چیه ؟؟

3. گریف بهتره یا اسلی ؟
4. محفل بهتره یا زیر سایه ؟
5. نظرت راجع به بارتی کراوچ که پریروز دیدیش چی بود ؟
6. چجوری به این سطح رول نویسی رسیدی ؟؟
7. سطح دید آلبوس دامبلدور به سایت ، با ایگور کارکاروف چه تفاوتی داره ؟
8. به نظرت خودت از همه بیشتر رنک گرفتی تو سایت ، یا کس دیگه ای ؟ کی ؟؟
9. نظارت کدوم انجمن برات راحت تر بوده ؟
10. کدوم مدیریت رو ترجیح می دی ؟
11. و ...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

1) با ایگور راحت تری یا با دامبلدور؟ فکر می کنی تو کدوم بهتر عمل کردی؟
2)یه پست رول تو سایت بگو که محشر بوده و خیلی خوشت اومده و اینا! اگه لینک بدی هم خیلی خوشحال میشیم!
3) به نظر خودت چجور مینویسی؟ و چه سبکی رو به نظر خودت از همه قشنگتر مینویسی و خودت خوشت میاد ازش!
با تشکر...سازمان طرح سوال
2)یه پست رول تو سایت بگو که محشر بوده و خیلی خوشت اومده و اینا! اگه لینک بدی هم خیلی خوشحال میشیم!
3) به نظر خودت چجور مینویسی؟ و چه سبکی رو به نظر خودت از همه قشنگتر مینویسی و خودت خوشت میاد ازش!
با تشکر...سازمان طرح سوال
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 19 آذر 1394 04:11
از: اون بالا کفتر که هیچ، کرکس هم نمیاد
پستها:
299

به به آلبوس دومبولی! ببین من از این حال و احوالا بلد نیستم، برو سوالا رو بخون حالشو ببر
--------------------------------------
1- راسته که میگن اصلا پیر نیستی و فقط تظاهر می کنی سنت زیاده تا پسرای جوون ازت نترسن؟
2- راسته که میگن رنگ سفید ریش به خاطر اینه که همیشه شیرموز روش ریخته؟
3- روزانه چند لیتر شیرموز مصرف می کنی؟
4- درسته که میگن علت مخالفتت با وزارت فعلی طرح سهمیه بندی شیرموزه؟
5- درسته که میگن علت اینکه آسپ رو تو محفل معاونت کردی (علارغم مخالفتت با آسپ) اینه که یه استخر پر از شیرموز بهت هدیه داده؟
6- چرا فقط به سیفیتا علاقه داری؟ مگه سبزه ها چه گناهی دارن؟
7- اگه به جرم تبعیض نژادی محکوم به آزکابان بشی، آزکابان رو ترجیح میدی یا اینکه برای سبزه ها هم کلاس خصوصی بذاری؟
8- راسته که میگن علت اینکه هیچ وقت لرد رو نکشتی (با توجه به اینکه چوب برتر رو داشتی) اینه که لرد خیلی سفیده؟
9- راسته که میگن علت افزایش قیمت ناگهانی شیرموز اینه که تو مقدار زیادی شیرموز رو احتکار کردی؟

--------------------------------------------
1- چرا با وزیر (آسپ) مخالفی؟ مگه وزر چی کار باید بکنه که آسپ نکرده؟
2- تالار گریف بهتره یا اسلی؟
3- فرض کن هنوز ایگوری و شناسه های لرد و دامبل هر دو خالین، کدوم رو انتخاب می کنی؟ چرا؟
4- فرض کن الآن اعضای سایت بخوان دو قسمت بشن و با هم کل بندازن، دوست داری کیا طرف تو باشن و کیا مخالف تو. (منظور فقط برای کل کله)
5- اگه بتونی یکی از مشکلات ایفای نقش رو حل کنی، اون مشکل کدومه؟ (یعنی چه مشکلی توی ایفای نقش هست که بیشتر از همه ناراحتت می کنه. در هر زمینه ای از ایفای نقش فرقی نمی کنه)
--------------------------------------
1- راسته که میگن اصلا پیر نیستی و فقط تظاهر می کنی سنت زیاده تا پسرای جوون ازت نترسن؟
2- راسته که میگن رنگ سفید ریش به خاطر اینه که همیشه شیرموز روش ریخته؟
3- روزانه چند لیتر شیرموز مصرف می کنی؟
4- درسته که میگن علت مخالفتت با وزارت فعلی طرح سهمیه بندی شیرموزه؟
5- درسته که میگن علت اینکه آسپ رو تو محفل معاونت کردی (علارغم مخالفتت با آسپ) اینه که یه استخر پر از شیرموز بهت هدیه داده؟
6- چرا فقط به سیفیتا علاقه داری؟ مگه سبزه ها چه گناهی دارن؟
7- اگه به جرم تبعیض نژادی محکوم به آزکابان بشی، آزکابان رو ترجیح میدی یا اینکه برای سبزه ها هم کلاس خصوصی بذاری؟
8- راسته که میگن علت اینکه هیچ وقت لرد رو نکشتی (با توجه به اینکه چوب برتر رو داشتی) اینه که لرد خیلی سفیده؟
9- راسته که میگن علت افزایش قیمت ناگهانی شیرموز اینه که تو مقدار زیادی شیرموز رو احتکار کردی؟

--------------------------------------------
1- چرا با وزیر (آسپ) مخالفی؟ مگه وزر چی کار باید بکنه که آسپ نکرده؟
2- تالار گریف بهتره یا اسلی؟
3- فرض کن هنوز ایگوری و شناسه های لرد و دامبل هر دو خالین، کدوم رو انتخاب می کنی؟ چرا؟
4- فرض کن الآن اعضای سایت بخوان دو قسمت بشن و با هم کل بندازن، دوست داری کیا طرف تو باشن و کیا مخالف تو. (منظور فقط برای کل کله)
5- اگه بتونی یکی از مشکلات ایفای نقش رو حل کنی، اون مشکل کدومه؟ (یعنی چه مشکلی توی ایفای نقش هست که بیشتر از همه ناراحتت می کنه. در هر زمینه ای از ایفای نقش فرقی نمی کنه)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1385/09/06
آخرین ورود: یکشنبه 3 خرداد 1405 23:58
از: سر قبرم
پستها:
1506

من سوال ها رو یه بار نوشتم ولی قبل از ارسال برق رفت و همه چیز نابود شد!برای همین دوباره نوشتم.سعی کردم همه چیز رو دست به خاطر بیارم و کامل بنویسم.
منم میخواستم بپرسم که چی شد یهو از ایگور تبدیل به آلبوس شدی و محفل رو انتخاب کردی.البته چون این سوال رو ارباب قبلا پرسیده بود من بقیه سوال ها رو مطرح میکنم!
اول بگم که در این سوال هیچ سوء نیتی ندارم و چیزی که میپرسم بر اساس چیزهایی که دیدم به ذهنم رسیده و خواستم که مطرحش کنم.احساس میکنم محفل خیلی وقته ضعیف شده.یعنی اعضای محفل به جای اینکه بیشتر به رول نویسی بپردازن و رول نوشتنشون رو قوی تر کنن سعی میکنن در جنگ ها از شیوه های غیر رول برای رسیدن به پیروزی استفاده کنن.مثلا با جنجال یا ایجاد درگیری و اجازه ندادن به بقیه در پست زدن(این اخری شیوه چند نفر خاص از اعضای محفله و در بقیه تا الان این مورد رو ندیدم)یعنی محفل نمیخواد بیشتر روی رول کار کنه و ترجیح میده با شیوه ها روانی خودش رو به اصطلاح برنده کنه؟
دومی هم باز درباره محفله.متاسفانه در پست های محفل به طور نسبتا شایع ژانگولر بازی و ایجاد کارهای خفنز به شدت دیده میشه.یعنی وقتی سوژه اونها رو در تنگنا قرار میده با یه پست به شیوه ژانگولر همه چیز رو به نفع خودشون نشون میدن.نظرت درباره این کار چیه و اینکه راهی برای ریشه کن کردن اون داری؟
چقدر انتقاد پذیر هستی؟یعنی اگه کسی بگه که مثلا محفل وضع خوبی در مورد کیفیت پست ها نداره مثل چند نفر با تمام وجود همه دلایل رو رد میکنی یا اگه چیزی از حرف های طرف مقابل به نظرت درست اومد قبولش میکنی؟
فرض کن الان همون روز اولیه که اومدی توی سایت و خواستی برای ایفای نقش ثبت نام کنی.کدوم شخصیت رو انتخاب میکردی؟ایگور سیاه یا آلبوس سفید؟چرا؟
تو از اعضای قدیمی هستی و توی این مدت اومدن و رفتن خیلی از اعضا رو دیدی.میخوام بدونم نظرت درباره این موضوع چیه.در بیشتر مواقع اعضا عضو میشن،فعالیت خیلی مثبت و خوبی هم ممکنه داشته باشن ولی آخر در بیشتر مواقع اونها با یه دعوا یا زده شدن از سایت اون رو برای همیشه ترک میکنن.
نظرت درباره جلد هفتم هری و مخصوصا نوع تموم شدنش چیه؟جزو اون دسته هستی که کتاب رو یه شاهکار اساسی میدونن یا گروهی که اعتقاد دارن رولینگ با این جلد تمام افتخارهای جلدهای قبل رو هم از بین برد؟
به عنوان سوال اخر یه سوال سبک میپرسم!کدوم انجمن رو توی سایت بیشتر از بقیه دوست داری؟این رو بدون در نظر گرفتن شخصیت فعلی سفیدت بگو!(کلا از بین انجمن هایی که تا حالا توشون فعالیت داشتی)
امیدوارم این سوال ها زیاد وقتت رو نگیره.اما با چیزی که من میبینم معلومه تو این مصاحبه سوال های زیادی برای جواب دادن انتظارت رو میکشه!

منم میخواستم بپرسم که چی شد یهو از ایگور تبدیل به آلبوس شدی و محفل رو انتخاب کردی.البته چون این سوال رو ارباب قبلا پرسیده بود من بقیه سوال ها رو مطرح میکنم!
اول بگم که در این سوال هیچ سوء نیتی ندارم و چیزی که میپرسم بر اساس چیزهایی که دیدم به ذهنم رسیده و خواستم که مطرحش کنم.احساس میکنم محفل خیلی وقته ضعیف شده.یعنی اعضای محفل به جای اینکه بیشتر به رول نویسی بپردازن و رول نوشتنشون رو قوی تر کنن سعی میکنن در جنگ ها از شیوه های غیر رول برای رسیدن به پیروزی استفاده کنن.مثلا با جنجال یا ایجاد درگیری و اجازه ندادن به بقیه در پست زدن(این اخری شیوه چند نفر خاص از اعضای محفله و در بقیه تا الان این مورد رو ندیدم)یعنی محفل نمیخواد بیشتر روی رول کار کنه و ترجیح میده با شیوه ها روانی خودش رو به اصطلاح برنده کنه؟
دومی هم باز درباره محفله.متاسفانه در پست های محفل به طور نسبتا شایع ژانگولر بازی و ایجاد کارهای خفنز به شدت دیده میشه.یعنی وقتی سوژه اونها رو در تنگنا قرار میده با یه پست به شیوه ژانگولر همه چیز رو به نفع خودشون نشون میدن.نظرت درباره این کار چیه و اینکه راهی برای ریشه کن کردن اون داری؟
چقدر انتقاد پذیر هستی؟یعنی اگه کسی بگه که مثلا محفل وضع خوبی در مورد کیفیت پست ها نداره مثل چند نفر با تمام وجود همه دلایل رو رد میکنی یا اگه چیزی از حرف های طرف مقابل به نظرت درست اومد قبولش میکنی؟
فرض کن الان همون روز اولیه که اومدی توی سایت و خواستی برای ایفای نقش ثبت نام کنی.کدوم شخصیت رو انتخاب میکردی؟ایگور سیاه یا آلبوس سفید؟چرا؟
تو از اعضای قدیمی هستی و توی این مدت اومدن و رفتن خیلی از اعضا رو دیدی.میخوام بدونم نظرت درباره این موضوع چیه.در بیشتر مواقع اعضا عضو میشن،فعالیت خیلی مثبت و خوبی هم ممکنه داشته باشن ولی آخر در بیشتر مواقع اونها با یه دعوا یا زده شدن از سایت اون رو برای همیشه ترک میکنن.
نظرت درباره جلد هفتم هری و مخصوصا نوع تموم شدنش چیه؟جزو اون دسته هستی که کتاب رو یه شاهکار اساسی میدونن یا گروهی که اعتقاد دارن رولینگ با این جلد تمام افتخارهای جلدهای قبل رو هم از بین برد؟
به عنوان سوال اخر یه سوال سبک میپرسم!کدوم انجمن رو توی سایت بیشتر از بقیه دوست داری؟این رو بدون در نظر گرفتن شخصیت فعلی سفیدت بگو!(کلا از بین انجمن هایی که تا حالا توشون فعالیت داشتی)
امیدوارم این سوال ها زیاد وقتت رو نگیره.اما با چیزی که من میبینم معلومه تو این مصاحبه سوال های زیادی برای جواب دادن انتظارت رو میکشه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایوان روزیه در 1387/4/20 15:10:56
ویرایش شده توسط ایوان روزیه در 1387/4/20 15:13:13
ویرایش شده توسط ایوان روزیه در 1387/4/20 15:13:13
ایوان روزیه...اسکلتی که وجود ندارد!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: دوشنبه 30 خرداد 1390 17:33
از: يت نكن! شايدم، اذيت نكن!
پستها:
708

خب، به نظرم باید زودتر از این ها آلبوس رو می آوردید!
سوالای من از ایشون! :
1)- چرا ایگور کارکاروف ؟ اون موقع یک عالمه شخصیت بوده !
2)- چرا توی اطلاعات اضافی از رنک ها و سوابقت مینویسی ، نه راجع به خودت ؟ فکر نمیکنی یکم مغرورانه اس؟
3)- حالا ایگور رو به یه دلیلی انتخاب کردی، ولی مشکوک بود که از ایگور شدی آلبوس دامبلدور ! اون هم بعد از اینکه مشخص شد آلبوس .. بوده !!
4)- یک سوال مشنگی .. چرا طرفدار ایتالیا بودی ؟
5)- در رابطه با سایت، اگر یکی از مدیر ها یک زمانی بهت توهین بکنه ( که امیدوارم نکنه!! ) تو همه ی سوابق و خاطراتتو ول میکنی و از سایت میری ؟
6)- یه چیزی بگو که بچه های سایت در موردت نمی دونن.
7)- با جنبه ترین عضو سایت؟ ( قضیه داره!! )
8)- دوست داری کی رو توی سایت خفه کنی ؟
9)- چرا نت رو انتخاب کردی که وقتتو توش بگذرونی؟
با تشکر !
پ.ن، آلبوس به هر کدوم خواستی جواب نده!!
سوالای من از ایشون! :
1)- چرا ایگور کارکاروف ؟ اون موقع یک عالمه شخصیت بوده !
2)- چرا توی اطلاعات اضافی از رنک ها و سوابقت مینویسی ، نه راجع به خودت ؟ فکر نمیکنی یکم مغرورانه اس؟
3)- حالا ایگور رو به یه دلیلی انتخاب کردی، ولی مشکوک بود که از ایگور شدی آلبوس دامبلدور ! اون هم بعد از اینکه مشخص شد آلبوس .. بوده !!
4)- یک سوال مشنگی .. چرا طرفدار ایتالیا بودی ؟
5)- در رابطه با سایت، اگر یکی از مدیر ها یک زمانی بهت توهین بکنه ( که امیدوارم نکنه!! ) تو همه ی سوابق و خاطراتتو ول میکنی و از سایت میری ؟
6)- یه چیزی بگو که بچه های سایت در موردت نمی دونن.
7)- با جنبه ترین عضو سایت؟ ( قضیه داره!! )
8)- دوست داری کی رو توی سایت خفه کنی ؟
9)- چرا نت رو انتخاب کردی که وقتتو توش بگذرونی؟
با تشکر !
پ.ن، آلبوس به هر کدوم خواستی جواب نده!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج