جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

24 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
23 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: دوشنبه 31 تیر 1387 22:12
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
گابریل دلاکور:هوووم من واقعا از شخصیتش خوشم میاد.کلا همه کاراش رو جدیدا با فکر انجام میده.اون اولا که پیشنهاد نظارتش رو دادم و ناظر شد یه مقدار مشکل داشت ولی کم کم با راهنمایی های من تو تالار اسرار برای خودش استادی شد و الانم که ناظر بسیار خوبیه که تونسته ریون رو اینجوری هماهنگ کنه.

این تیکه بس مشکوک بود !!

مرسی منم از شخصیت جالب تو خیلی خوشم میاد ؛ رفیق باز هستی و من میتونم حس کنم که به آرزوهات راحت میرسی! جدیدا آره ولی اون موقع یادمه که نه! واقعا آلبوس اگه یه نفر باعث شد من پیشرفت کنم تو بودی واسه نظارت تالار اسرار !!

بعد تیکه ی مشکوک :

تو از کجا میدونی ریون هماهنگه ؟ تصویر تغییر اندازه داده شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب
ارسال شده در: چهارشنبه 26 تیر 1387 07:32
نمایش جزئیات
آفلاین
مصـاحبه ی بسیار بسیار جالبی بود.

راستش آلبوس دامبلدور رو من خوب نمی شناختمتش..اصلا تصوراتم نسبت بهش یک چیز دیگه بود که کم کم دوستایی مثل گابـریل و ویولت بودلر قبلی سایت و اینا به من حرف از معرفت و اخلاق خوبش زدند.این شد که ازش معذرت خواهی کردم برای این که درست نمی شناختمش و رفتارم خیلی درست نبوده..!

نظر کلیم در مورد البوس دامبلدور شخصیت خودش رو می گم اینه که خیلی بچه با معرفتی هست.به هیچ عنوان دهن لق نیست و با فکر تصمیم میگیره .!از خودش حرفی نمی زنه که بعدا پشیمون بشه ...!

توی این سایت البوس دامبلدور خیلی به من کمک کرد.{از لحاظ نوع رول نویسی و اینا } جدا از این توی یک سایت دیگه هم که بودیم و اینا یک مدت پستام رو نقد می کرد خیلی کمکم کرد .!

خودت گفتی که مغروری ولی اصلا این طوری نیستی ..وقتی عصبانی بشی کمی اعصاب خورد کن میشی فقط

من خیلی رولاشو می خونم ..خیلی جدی نویسی هاش قشنگه طنز ش هم خوبه.!

از پرسی ویزلی هم ممنون که مثل همیشه وقتشو گذاشت و مصاحبه ی کاملی رو ارسال کرد.!

امیدوارم که مشکل تاپیک حل شه که این قدر با بدبختی نیایم تو

هلنی !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عظیم ترین گنجینه ی هر انسان هوش سرشار اوست

این بار ثابت می کنم کی هستم

only raven .
ارسال شده در: دوشنبه 24 تیر 1387 21:45
نمایش جزئیات
آفلاین
خیلی باحال بود!
نقل قول:
البته من همینجا میگم تیم اول من انگلیسه و بعد ایتالیا!

در مورد انگلیس هم هستم!
چند تا سوال دیگه دارم!
موسیقی چی گوش میدی؟
فک میکنی این ترم کی قهرمان شه؟
نقل قول:
اسلیترین سایت ---»گریفیندور کتاب

چرا این فکر رو میکنی؟

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][b]و جسم سیمو
ارسال شده در: دوشنبه 24 تیر 1387 21:11
نمایش جزئیات
آفلاین
قسمت سوم:

47- یکی از بهترین ناظران ما هستی که انجمن های زیادی رو نظارت کردی ، میخوام بدونم که با ارزش ترین انجمنی که نظارتش رو داشتی کدوم انجمن بوده ؟ برای چه انجمنی بیشتر وقت گذاشتی ؟ و اینکه دوست داری نظارت چه انجمنی رو داشته باشی ؟

نظارت چيز خوبيه..كلا ناظر بايد شخصي توانا باشه و هر انجمن هم هر كسي نميتونه اداره كنه!براي مثال انجمن هاي رول بايد ناظراني داشته باشه كه از نظر نويسندگي و سوژه سازي حرفه اي باشند.

-تالار اسرار و اصلی با ارزش ترین ها بودن برای خودم که روشون خیلی وقت گذاشتم.بعدشم مدیریت هاگوارتز بود که واقعا براش زحمت کشیدم و وقت گذاشتم و واقعا براش مایه گذاشتم.

-در حال حاضر نظارت هیچ انجمنی اونقدر برام جالب و خوب نیست ولی نظارت انجمن ناظرین رو به بقیه ترجیح میدم.

48- ناظران زیادی داریم در حال حاضر که عموما اعضای جدید هستند ! میخوام نظرت رو در مورد کیفیت فعلی نظارت و کیفیت نظارت در گذشته بدونم ؟ به نظرت الان چه فرقی کرده نظارت با گذشته ؟ چطور میشه کیفیت کار ناظرین رو بالا برد ؟ بهترین ناظر ؟

ناظران مقام داشتند.در واقع وقتي كسي ناظر بود يه جورايي درجه بالاتر به حساب ميومد.رول هاش مورد ارزيابي اعضا بود و كلا نمونه بودن براي اعضا!در حال حاضر ناظران مثل عضو عادي ميمونند..اصلا رو پست هايي كه ميزنن حساس نيستن و كلا متفاوت شدند.

نظارت قبلا يه چيز خيلي بزرگ بود و كلا ديد اعضا نسبت به ناظر يه جور ديگه بود ولي الان يارو ميره تو ارتباط با ناظرين اون انجمن كلي فحش ميده به ناظر و بعدش هم درخواستش رو ميده!شايد عدم قدرت نظارت ناظران اين مشكل رو به وجود آورده!

اگر چند نفر مسوول بشن و نظارت درست رو به یه عده یاد بدن واقعا کمک بزرگی میکنن.

بهترین ناظرین:گلگومات و لرد ولدمورت و پرسی ویزلی(البته از خودم فاکتور گرفتم)!

49- هر کسی سبکی داره برای نوشتن که توی اون سبک بهتر مینویسه ، میخوام بدونم که سبکی که تو باهاش راحت تری و بیشتر دوستش داری چی هست ؟ فکر میکنی چه سبکی نیاز به هنر بیشتری برای نویسندگی داره ؟ یه پست رول تو سایت بگو که محشر بوده و خیلی خوشت اومده و اینا! اگه لینک بدی هم خیلی خوشحال میشیم .

من بیشتر با سبک جدی حال میکنم.البته یه مدت هست که حس جدی نویسی هم ندارم و کلا خسته م..شاید بعدا بهتر بشم ولی از نظر راحتی طنز برام راحتتر از جدیه.به نظرم جدی نویسی نیاز به هنر بسیار بالایی داره.

من رول خاصی مد نظرم نیست ولی پست های قصر خانواده مالفوی و فرانک اشتاین واقعا قشنگن..تک تک پست هاش جالب و خوبن و واقعا لذت بخش..پیشنهاد میکنم اگر وقت اضافه آوردید حتما اونا رو بخونید.

پست های اولیه هالی ویزارد که مخصوص بیگانه هم هست واقعا قشنگ و جالبه و خنده داره..از اونها هم خیلی خوشم میاد.

طنز:گراوپ و بیگانه(هالي ويزارد)

جدي:نارسيسا مالفوي و آرمينتا ملي فلوا تاپيك قصر خانواده مالفوي.اما دابز هم خوب مينويسه،تاپيك قبرستان يكي از پست هاش هست!!

طنز و جدي:آرشام!بهترين نويسنده اين سبك هست.اسم تاپيكهاش يادم نيست ولي مطالب اشتراكي پر پست هاي آرشامه!

50- اگر قرار باشه مسابقه رولی برگذار بشه بین شما و یکی از کاربران... کدوم کاربر رو انتخاب میکنی تا شاخشو بشکونی و در واقع ثابت کنی که ازش برتری ؟

هوووم..اگر قرار باشه مسابقه باشه که دوست دارم با چو و آرشام کل بندازم..اگرچه جفتشون از دوست هام هستن ولی کلا دوست دارم باهاشون مسابقه ی رولی داشته باشم.البته شاخ و اینا مطرح نیست اصلا..ما شاخمون خیلی وقت پیش شکسته!

51- میرسیم به انتخابات جادوگران ! اول یه سوال کلی در این مورد میپرسم که به نظرت کیفیت این انتخابات در حال حاضر چطور هست ؟ چه افراد و گروهی سلامت انتخابات رو بهم میزنن و چرا ؟ و اینکه با توجه به اینکه رنک های زیادی گرفتی و خودت رو توی همه زمینه ها ثابت کردی ، باز هم رنک گرفتن برات ارزش داره ؟

هميشه و هميشه تقلب تو اين رنك ها بوده و من فكر ميكنم اصلا اين رنك ها تو عقيده اعضا هم تاثيري نداشته باشه..براي مثال ممكنه ايكس 100 تا شناسه داره و رفته با اونا راي داده ولي ايگرگ فقط اعضا بهش راي دادن با اينحال كمتر از صد شده!حالا رنك ميرسه به ايكس ولي ملت خودشون ميدونن كه اين رنك حق ايگرگ بوده!
اگرچه آدم بیشتر که فکر میکنه میبینه ملت فقط به اون عکسه توجه دارن..اگر بالا سر کسی باشه فکر میکنن اون چقدر خوب بوده تو اون مساله در حالی که خودشون میدونن چقدر تقلب کرده.

من یه رنک نگرفتم تا کلکسیون رنک هام کامل بشه اونم بهترین نویسنده روله..خوشبختانه اعضا بهم رای دادن تا شاید این رنک به ما برسه و ما هم با افسردگی دچار نشیم..این رنکو بگیرم دیگه دایورت میکنه و شاید اصلا ترین ها رای هم ندادم.

52- برای هر کدوم از این عناوین مثال بزن :

بهترین عضو سایت :از اول سایت تا الان؟مک گوناگل،لاکهارت،بیل ویزلی و مونالیزا!
بهترین نویسنده طنز :بلیز،امپراطور تاریکی،گراوپ و آرشام
بهترین نویسنده جدی :آرشام،سرز،بووبو،نارسیسا مالفوی،آرمینتا ملی فلوا و لرد ولدمورت
بهترین نویسنده هر دو سبک :آرشام و سالازار اسلیترین
بهترین ناظر انجمن :یه مدت اسکاور،الان لرد.
بهترین مدیر انجمن :مک گوناگل و کوییرل
بهترین ایده انجمن :همون تاپیک های قشنگی که گفتم.
بهترین گروه انجمن :اسلیترین
خسته کننده ترین عضو انجمن : --
خسته کننده ترین بخش انجمن : هاگوارتز!

پ.ن.تو اینا من خودمو فاکتور گرفتم.

53- به نظرت چطور میشه اعضای جدید رو کنترل و راهنمایی کرد ؟ یه پیشنهاد بده

اعضای تازه وارد یه مقدار باید خودشون پشتکار داشته باشن تا اول با مسائل سایت آشنا بشن.اعضای تازه وارد حتما باید آیدی یکی از اعضای خوب سایت رو داشته باشه تا وقتی سوال خاصی داشت یا مشکلی براش پیش اومد بپرسه.البته عضو باید یه مقدار رو هم داشته باشه تا مثلا اگر یه رول بد زد و بهش اعتراض شد سریع افسرده نشه و سایتو ترک نکنه.محیط فعلی جادوگران به این شکل شده که هر عضو تازه واردیو مسخره میکنن و انگار خودشون از اول ناظر عضو سایت شدن یا مدیر بودن به فرض.

به هر حال به نظر من پشتکار خود فرد تازه وارد بیشتر از هر مساله ی دیگه ای میتونه کمکش کنه و البته این وظیفه اصلی ناظرین گروه هاست تا به هم گروهیاشون انرژی بدن و یا باهاشون کار کنن..کاری که متاسفانه الان فراموش شده.

54- توصیت به اعضای قدیمی و جدید در مورد فعالیت مناسب چی هست ؟

توصیه میکنم که یه مقدار غرور رو بذارید کنار..وقتی عضو تازه واردی یه جا پست زده اگر میتونید ادامه ش بدید تا اون عضو تازه وارد هم راه بیفته و امید بگیره.اگر جایی سوژه شهید شده بود فقط گیر ندید،خودتون برید درستش کنید.با حرف و کل کل و توهین و درگیری چیزی درست نمیشه.

55- پنج مورد از دارایی هات در این سایت رو بگو!

دوست هام،خاطره هام،ماموریتهایی که شرکت کردم !

56- نظرت در مورد این اعضا چیه : لرد ولدمورت ، لیلی اوانز ، بارتی کراوچ ، گراوپ ، باب آگدن ، استرجس پادمور ، تره ور ، پرسی ویزلی ؟

لرد ولدمورت:یکی از بهترین عضو های قبلی و فعلی سایت که واقعا بهش احترام میذارم.حرفاش رو قبول دارم و به پیشنهاد هاش ارزش بیشتری قائل میشم.
یکی از بهترین ارباب های سایت که واقعا از نظر مدیریت و ایفای نقش شایسته لرد ولدمورت هست.
تو اسلیترین هم خاطرات خوبی باهاش دارم.

بارتی کراوچ:بارتی یه مقدار باید بیشتر رو خودش کار کنه.هم رو رولهاش هم رو رفتارش.اینجوری بیشتر موفق میشه.الان به جایی رسیده که من سالها پیش رسیدم و دنبال نظارت میگرده در حالی که نمیدونه جز وقت گیری و بدبختی و مسوولیت بیخود چیز دیگه ای براش نداره.با استعداد و خوبه!

لیلی اوانز:خانم مدير..خفن و گولاخ!سر گرفتن شناسه دامبلدور خيلي كمكم كرد و كارم رو زود پيش برد..كلا احساس مسووليتش بالاست!از نظر هماهنگي و رول نويسي هم كه قهرماني چيورون تو ليگ قبلي نمايانگر زحماتشه!به نظرم بس مدیر خوبی برای جادوگرانه.

گراوپ: .یکی از بهترین رفیق هام..بهنام عزیز که کلی با هم خاطره داریم و همه جای سایت با هم بودیم و پست زدیم و ترکوندیم..خاطره های آجاس..ماموریت ها.جدیدا به خاطر مشکلاتش نت کمتر میاد ولی تلفنی ارتباط زیاد دارم باهاش..بس عضو خوب و جیگریه! .

باب آگدن:هووم شخصیت جالبی داره.از نظر رولی هم هنوز جای پیشرفت داره و باید سعی بیشتری بکنه.عضو با انگیزه ایه.

استرجس پادمور:هووم رفیق خیلی خوبیه..همیشه با هم شوخی داریم ولی از ته دلم دوستش دارم.از نظر مدیریت هم که آچار فرانسه س.تو همه جاهای سایت کمک میکنه و کمکش هم بسیار خوب و مناسبه.

پرسي ويزلي:خوبه..ايده هاي جالبي داره..بي ناموسيش هم كه تا بالاترين در صد خودشو داره!فكر كنم به زودي دست گيليدي رو از پشت ببنده!
فقط يه مقدار زود عصباني ميشه و همه چي رو سخت ميگيره!سايت براي تفريحه جيگر اينقدر با اين هافلي ها دعوا نكن!!

گلگومات:دوست صميمي من!يكي از بهترين تازه وارد ها كه خيلي رول هاي قشنگي مينويسه و فكر كنم امتياز هاي خوبي هم تو جام آتش آورده!به نظر من يه فرد با استعداده تو نويسندگي!
از نظر اخلاقي هم كه خيلي پسر باحاليه..كلا باهاش حال ميكنم!

سيريوس بلك:داوش جيگر ما..خيلي از راهنمايياش استفاده كردم و اينا!از نظر رول نويسي هم كه خيلي پيشرفته ست.البته جدیدا برای اعضای دیگه زیادی خودشو میگیره ولی خب بازم جیگره.
بيرون سايت هم خيلي دوستش دارم و اينا!كلا جيگريه!

تد ریموس لوپین:والا من موندم اين بشر چجوري اينقدر ميتونه خفن بنويسه؟من تا حالا كسي رو نديده بودم اينجا كه از وقتي عضو سايت ميشه رول هاش قشنگ باشه!كل خيلي دوستش داريم..مادر بزرگ ماست و از تجربياتش استفاده ميكنيم :دي!
ايول ايول!تو مسنجر كلا خيلي باهم شوخي داريم و صحبت ميكنيم و ميخنديم..اينم مثل سيريوس و گلگومات خيلي دوستش دارم!مادر بزرگ خودمه !

تره ور:هووم عضو خوبیه..از اول تو اسلیترین من پست هاشو نقد کردم تا از ارزشی بازی در اومد.الانم که جز شاخ های طنز نویسیه و کلا مایه افتخار منه که چنین شاگردی داشتم.

گابریل دلاکور:هوووم من واقعا از شخصیتش خوشم میاد.کلا همه کاراش رو جدیدا با فکر انجام میده.اون اولا که پیشنهاد نظارتش رو دادم و ناظر شد یه مقدار مشکل داشت ولی کم کم با راهنمایی های من تو تالار اسرار برای خودش استادی شد و الانم که ناظر بسیار خوبیه که تونسته ریون رو اینجوری هماهنگ کنه.

لودو بگمن:هووم من خیلی این بشرو دوست دارم.یادمه از همون لحظه اول برخورد هم ازش خوشم اومده بود و مسوولیت چند تا تاپیک بهش دادم.کم کم ناظر شد و هافلو درست کرد و خلاصه ترکوند.آجاس هم بوده و اینا..کلا جیگره.

دنیس:تنیس جیگر.. .تو سایت باهاش درگیری زیاد دارم و اینم تقصیر خودشه ولی تو مسنجر کلی هم باهاش رفیقم و حرف های مفید میزنیم و میخندیم و اینا..یه مقدار سایت رو جدی گرفته و شایدم نمیخواد تو کل کل ها کم بیاره.

پ.ن.من چند نفر رو که دوست داشتم نظرمو در موردشون بگم رو هم به لیست اضافه کردم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 24 تیر 1387 20:52
نمایش جزئیات
آفلاین
قسمت دوم:

(چون تو یه پست جا نشد مجبور شدم دو پست بزنم).

تره ور:هووم عضو خوبیه..از اول تو اسلیترین من پست هاشو نقد کردم تا از ارزشی بازی در اومد.الانم که جز شاخ های طنز نویسیه و کلا مایه افتخار منه که چنین شاگردی داشتم.

57- از بین کتاب های فانتزی و غیر فانتزی ای که هست ، کدوم رو مطالعه کردی و بهش علاقه داری ؟ اسم نویسنده اون کتاب و دلیل علاقت بهش چی هست ؟

فانتزی:

دیموناتا و کوهستان اشباح(درن شان).چون واقعا جذاب و هیجان انگیز نوشته و تقریبا جوریه که آدم نمیتونه کتابو بذاره زمین بره آب بخوره.دوست داره حتما یه دفعه تمومش کنه.

هری پاتر(رولینگ).

سه گانه ارباب حلقه ها و سیلیماریون(تالکین).

سه پایه ها(جان کریستوفر).

دلتورا(امیلی رودا).

از کتاب های نیروی اهریمنی اش و بچه های بدشانس(یا یه چنین چیزایی) هم بدم نمیاد.

غیر فانتزی:

یکی داستان های محمد بهرنگیه.یکی هم از کتاب های ژول ورن بسیار خوشم میاد.البته کتاب های غیر فانتزی زیاد خوندم که اسمهاشون رو یادم نیست بگم.

58- از چه شکلکی بیشتر خوشت میاد ؟

و

59- توی میتینگ های زیادی شرکت کردی ، نظرت در مورد میتینگ ها و افرادی که توی میتینگ ها شرکت میکنند چی هست ؟ جذابیتشون برات چی هست که توشون حضور پیدا میکنی ؟ دوست داری چه کسانی رو ببینی ؟

ميتينگ هاي عمومي جاييه براي صحبت پشت اعضايي كه نيستن..دو به هم زني و غيره و غيره!البته هماهنگي اعضا براي انجام يه كار مهم تو سايت هم توش نقش داره و كلا اعضا توش صحبت ميكنند و همديگه رو از نزديك ميبينن..با هم ميخندن و صحبت ميكنن و ... !كلا سوژه سازي تو ميتينگ ها زياده!

ولي ميتينگ هاي خصوصي كه فقط يه عده اعضا باشن كه اتفاق نظر دارن خيلي خوبه!چون همه با هم دوست صميمي هستن و نظرشون يكيه و كلا برنامه ريزي ميكنن تا يه كار خفن انجام بدن!

پومانا اسپروات،دنیس،لودو بگمن،درک،گابریل دلاکور!

60- نظرت در مورد کتاب هفتم هری پاتر و نحوه تموم شدن اون و روند کلی داستانش چی هست ؟ و تو اگر جای نویسنده بودی چطور تموم میکردی کتاب رو ؟

من اگر جاي رولينگ بودم اولا موخره رو حذف ميكردم و هري و ولدمورت رو ميكشتم!اينجوري قشنگ تر و دراماتيك تر ميشد!
بقيه جاهاي كتاب هفت خوب و قشنگ بود.

61- جمله بساز : آواتار پرسی ، نیمه شب ، کوییرل ، طرفدار دامبلدور !

نیمه شب کوییرل به همراه آواتور پرسی برای تحریک طرفداران دامبلدور قدم میزد. .

62- نظرت در مورد این ها چیه : زوپس ، محفل ، حزب باد ، قلم پر تندنویس ، هاگوارتز ؟

زوپس:سيستم مديريت خوبيه..تقريبا مسلطم بهش!

محفل:جای کار زیادی داره و همه اعضاش خوبن.محفل و اعضاش به سمت پیشرفت حرکت میکنن.

حزب باد:قشنگ تر کردن ماجرای کودتا.

قلم پر:جذاب برای خواننده،خسته کننده برای جواب دهنده..ایده بسیار خوب پرسی!

هاگوارتز:بچه بازی.

63- بهترین و بدترین خصوصیت اخلاقیت در محیط اینترنت و جادوگران و در زندگی واقعی ؟

بهترین:سعی و تلاش برای رسیدن به موفقیت!
بدترین:درس نخوندن و غرور!

البته من كه نميتونم جواب دقیق بدم..بايد از دوستان پرسيد!

64- تاثیر گذار ترین حرفی که شنیدی و یادت هست از چه کسی بوده و چی بوده ؟

اپیکور: کسی که از هیچ چیز کوچکی خوشحال نمی شود ، هیچگاه خوشبخت نخواهد شد.

بعدش هم جمله هایی که رون ویزلی تو جملات کوتاه(مطالب اشتراکی)مینویسه واقعا قشنگ و تاثیر گذاره.پیشنهاد میکنم حتما بخونینش.

65- علاقه مندیهات در هر زمینه ای که تمایل داری ؟

موسيقي:نميتونم ازش جدا بشم..حتي الانم كه دارم به اينا جواب ميدم دارم آهنگ گوش ميدم!به نظرم آرام بخشه و كلا تفريح خوب و سالميه!
داستان نوشتن.
گذروندن وقت با دوستان.
کتاب خوندن.

66- سوال هری پاتری ما ! بهترین فیلم ؟ بهترین کتاب ؟ بهترین بازیگر ؟ بهترین شخصیت ؟ بهترین کارگردان ؟ بهترین بخش کتاب و فیلم ؟

بهترین فیلم: محفل ققنوس
بهترین کتاب:کتاب هفت و شیش
بهترین بازیگر:دنیل رادکلیف
بهترین شخصیت:اسنیپ
بهترین کارگردان:کارگردان فیلم یک و دو.(اسماشون رو قاطی کردم الان..بهتره نگم که ضایع نشم. )
بهترین بخش کتاب:زمانی که هری خاطرات اسنیپ رو میبینه.
بهترین صحنه فیلم:راز و نیاز چو و هری! .جدی صحنه جالبی نداشت.فیلم هاش معمولی بودن.

67- یه مسئله فنی ! هووم ، کم پیش میاد که ما دختری رو توی نت ببینیم که به مسائل فنی و امور سایت ها آگاهی کامل داره ، با این حال من یک نفر رو پیدا کردم ! پرفسور پومانا اسپراوت هست که من واقعا از این اطلاعاتش لذت بردم ، نظرت در مورد این عزیز و همینطور افرادی که آشناییشون در این حده چیه ؟

هووم پومانا بسیار شخصیت جالبی داره.من قبلا هم تو یه کنف باهاش آشنا شدم و کلا دختر باحالیه.کمتر پیش میاد چنین دختری پیدا بشه و به نظرم وقتی پیدا میشه نباید از دستش داد.اطلاعاتش حتی از خودمم بیشتره.

68- چه سوالی دوست داشتی ازت بپرسم که نپرسیدم و خودت لطف کن بپرس و جواب بده بهش ! چه سوالی دوست داری از من بپرسی ؟

-زمانی که عضو سایت شدی ، کسی کمکت کرد تا راه بیفتی توی رول نویسی ، نحوه کار کردن توی سایت و با بخش های مختلف ؟

من هر كدوم از ابعاد فعاليتم رو مديون يه فرد هستم.
وقتي ميخواستم ناظر بشم دراكو مالفوي خيلي بهم كمك كرد.واقعا تا وقتي راه افتادم كمك هاش منو بالا كشوند.

مرلين كبير تو رول زني خيلي كمكم كرد.يعني يه مدت من و آرشام و گراوپ و مرلين كه تو تيم كوييديچ آجاس بوديم(اولين مسابقات)كه اتفاقا قهرمان هم شديم هر سه تامون به خاطر كمك هاي مرلين پيشرفت كرديم و كلا تو سايت جا افتاديم.اگرچه كمك هاي اسكاور رو هم نميتونم ناديده بگيرم كه هر موقع ازش نقد يه پستي رو خواستم برام انجام داد!

كمك كردند به كاربران سايت هم جز يكي از بهترين كارهاست و به نظرم وظيفه اعضاي قديمي و جا افتاده سايته كه به اعضاي تازه وارد كمك كنن تا پيشرفت كنند.چون پيشرفت اونا باعث پيشرفت سايت هم ميشه و هم اينكه اونا هم ديگه لازم نيست برن فلان كار رو تجربه كنن راحت از تجربيات ما استفاده ميكنند.

--سوالم از تو..چرا اینقدر خودتو بیخود درگیر میکنی؟

69- بهترین سوال مصاحبه ؟

23!

70- نظرت در مورد این برنامه و ایده چی هست با توجه به اینکه صندلی داغ گریفیندور بسته شد و تمام مصاحبه ها در اینجا صورت میگیره ! چه پیشنهادها و انتقاداتی داره ؟

به نظر من همينجوري خيلي خوبه!فقط اگر سوالات رو بیشتر جنبه پرسشی داشته باشه تا اینکه یه جورایی جواب تو خود سوال باشه خیلی بهتر میشه.

71- پیشنهادت برای مهمان بعدی برنامه چی هست ؟

آلبوس سوروس پاتر !

72- سه نفر از تاثیر گذارترین افراد در سایت ( طی این چند سال) رو با ذکر دلیل انتخابت نام ببر!

-دراکو مالفوی.این بشر که هم تو وزارت هم زمانی که لرد بود واقعا گل کاشت و جز بهترین ها بود.اگرم جادوگران تا صد ها سال دیگه هم باشه فکر نکنم بهتر از دراکو پیدا بشه.
-آرشام.تحویل اساسی تو رول ایجاد کرد.سبک جدیدی وارد کرد و کلا سطح کیفی رول رو بالا برد.فکر میکنم الان که نیست یه مقدار سایت داره افت میکنه.
-ماندانگاس فلچر.این بشر هم که همه میدونن چقدر برای سایت زحمت کشید.
-بیل ویزلی.اووف پدرام جیگر هم تو مقالات هم تو ترجمه و هم تو انجمن خیلی تاثیر گذار بود.

73- نظرتو در مورد چهار گروه کتاب و فرقشون با چهار گروه سایت رو میخوام بدونم !

بهتره من حرف دقیق نزنم فقط میگم که کدوم گروه سایت جای کدوم گروه هاگوارتزو گرفته:

گریفیندور سایت ---»راونکلاو کتاب
هافلپاف سایت ---»اسلیترین کتاب
راونکلاو سایت ---»هافلپاف کتاب
اسلیترین سایت ---»گریفیندور کتاب

74- حذب باد! چرا اسم باد رو انتخاب كردي؟ تا چه حد اميد داري كه حذب باد پيروز بشه! يه توضيح كلي در مورد انگيزت از تشكيل اين حذب هم بگو اگه مي شه.

حزب باد فقط برای اینه که یه مقدار ماجراهای رول جذاب تر بشه.چون همیشه گروه ها اگر تعدادشون زیاد باشه و با هم مخالف باشن جذابیت کار بالاتر میره.اسمشم همینجوری انتخاب کردم..چون مثلا جوریه که هر جا منفعت خودش باشه،همونور میره.

75- از بين اين افراد يكيو انتخاب كن: پرسي ويزلي- گلرت گريندل والد- توحيد ظفر پور

هووم سعی میکنم هیچ کیو انتخاب نکنم.

76- چرا طرفدار ایتالیا بودی ؟

چون دوست داشتم.قهرمان جهانه و عشقه..البته من همینجا میگم تیم اول من انگلیسه و بعد ایتالیا!

77- با جنبه ترین عضو سایت؟

بلیز زابینی

78- فرض کن الآن اعضای سایت بخوان دو قسمت بشن و با هم کل بندازن، دوست داری کیا طرف تو باشن و کیا مخالف تو ؟

دوست دارم بلیز و لرد و دراکو و آرشام و ماندی و گراوپ حتما طرفم باشن.در مورد مخالفین هم نظری ندارم.

79- و عکسی زیبا ! واقعا زیبا بود ، ولی برای من سواله که چرا گاهی با اشخاص حاضر در همون عکس با هم بحث می کنید؟؟ واقعا چرا؟

درگیری که نبوده..اگرم بوده فقط تو سایت بوده و خارج اون با همشون رفیقم!

80- اگه دوست داشتي واقعا واقعا تو دنياي جادوگرا بودي ، كدوم ورد رو يا كدوم قدرت جادويي رو بيشتر دوست داشتي؟

اون ساعته که میشه باهاش زمانو به عقب برگردوند و البته طلسم فرمان هم خیلی مفیده. .

81- آیا دوران انتشار کتاب ششم و هفتم رو به یاد داری ؟ بهترین خاطره ای که برای اون اتفاق افتاد چه بوده ؟

بهترین خاطرم زمانه که سر کاور های کتاب هفت صحبت میکردیم و به نتیجه هم میرسیدیم و خیلی خوشحال میشدیم.فکر میکنم چندتا از حدس هامون هم درست در اومد.کلا خیلی کیف داد و من به شخصه خیلی با اون بحثهایی که به نتیجه قانع کننده برای همه رسید خوشحال شدم.

بعدشم که بحث های مختلف سر اتفاقات کتاب شیش و خبرهای جدید هر روز رولینگ که جذاب ترش میکرد.

------
ممنون از تمام دوستان که مصاحبه منو خوندن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 24 تیر 1387 20:44
نمایش جزئیات
آفلاین
هومک.... جالب بود.من که خوشم اومد. فقط یه مورد، این آی دی که برای شناسه ی دامبلدورت درست کردی، سرکاری بود دیگه!!

albus.dumbeldor@yahoo.com !! این چیه ؟ بوقه؟!!

در ادامه با بعضی قسمت های جواب سوال 39 که اصلا حال نکردم!!

ممنان...!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 24 تیر 1387 09:09
نمایش جزئیات
آفلاین
قسمت اول:

اوووف..دم همه اعضا گرم که از ما سوال پرسیدن..

1- اسم ، سن ، روز و ماه و سال تولد ، و شهر تولد و محل زندگیت ؟ مقطع و رشته تحصیلی ؟ چند تا برادر و خواهر ؟

سورنا هستم..17 سالو خورده اي!26 آذر سال 1370!
تهران به دنيا اومدم و همونجا هم زندگي ميكنم.

2- کی و توسط چه کسی با این شاهکار جی کی رولینگ آشنا شدی ، و اینکه الان چه احساسی داری نسبت به هری پاتری که تو رو با جادوگران هم آشنا کرد ؟ این دو چه جذابیتی برات دارن که هنوز هم بهشون وفادار هستی ؟

شايد خيلي خنده دار باشه..ولي پدر من براي سرچ در مورد يه موضوعي تو گوگل اقدام كرده بود بعد از چند ساعتي كه تا صفحه هاي فكر كنم 40(!)رفته بود رسيد به لينك سايتي به نام جادوگران..تا اون موقع من هري پاتر رو نخونده بودم..هری پاتر که تموم شدس و تقریبا دیگه برام هیچ جذابیتی نداره،اینو میشه از استعفام از انجمنهای تالار اسرار و اصلی هم میشه فهمید.کلا دیگه برام تموم شدس و الانم فقط به خاطر رول نویسی و دوستانی موندم که تو سایت هستن!

3- چه خصوصیتی در سری کتاب های هری پاتر دیدی که باعث شد به سمتش بیای و چه جذابیتی داشت که باعث شد تا الان بهش وفادار بمونی ؟

بالاتر هم گفتم..وفاداری الان من به سایت به خاطر اعضاشه نه به خاطر کتابش!
ولی داستان های جذاب هری پاتر خیلی جذبم کرد.رولینگ قشنگ مینویسه و منم از نوشته هاش خوشم میاد.البته جادوگران هم برای بیشتر علاقه مند شدن من به کتاب ها تاثیر زیادی داشت.

4- بهترین و بدترین اتفاقی که چو در سایت جادوگران تجربه کرده چی بوده ؟

چو رو نمیدونم چه اتفاقی براش جالب بود .

بهترینها:مورد های زیر به ترتیب الویته:

1)قهرمانی اسلیترین که به تنهایی این کارو کردم.
2)قهرمانی آجاس تو جام اول.
3)ناظر شدن.
4)رنک جادوگر سال که در واقع نشون دهنده فعالیت یک سالم بود.

بدترین ها:

1)بلاک شدن یه سری از دوستانم..مثل مسوت و کمیل و بهنام!
2)اینو و قبلی یکین..رفتن دوست عزیزم بیل ویزلی از سایت که واقعا باعث ناراحتیم شد.
3)درگیری های فعلی و قبلی و بچه گانه سر هاگوارتز که معلوم هم نیست اولش تقصیر کیه ولی همه طرف های دعوا مقصرن.

5- سایت جادوگران انجمن ها و تاپیک های بسیار زیادی داره ، بهترین انجمن و بهترین تاپیک سایت از نظرت کدوم هست و به چه دلیل ؟ بهتره یکی از تاپیک های فعلی رو مثال بزنی .

بهترین انجمن ها تالار اسرار و اصلی هستن که واقعا روشون زحمت کشیدم و قبل از من هم روش خیلی کار شده بود.بهترین جای سایت بود که سر کتاب بحث میشد و کلی جذابیت داشت و خیلی حال میداد.یعنی به نظر من وقتی کتاب تموم شد و جذابیت اون بخش از بین رفت(حداقل برای من)نصف سایت از بین رفت!!!

بهترین تاپیک:

1-قلم پر تند نویس که واقعا جالب و خوبه.من دوست داشتم با خیلی ها آشنا شم که به لطف پرسی و این تاپیک انجام شد.

2-من خودم شخصا با اتاق بوسه هم خیلی حال میکنم.

(تاپیک های یه سال اخیرو گفتم)

نقل قول:
6- آدریان پیوسی ! چی شد که با این شخصیت عضو سایت شدی و بعد چطور شد که ازش بیرون اومدی ؟ الان که نگاه میکنم پستی توی پروفایلش نمیبینم . چرا پست هاش حذف شده ؟

من میخواستم یه شخصی باشم که جز دانش آموزان اسلیترین باشه و اینا..کلا اون موقع تو جو سایت نبودم و یه مقدار جو گیرم شده بودم.برای همین آدریان پیوسی رو انتخاب کردم.
والا موضوع اين بود كه سرژ لرد شده بود..بعد بعضي از اسليتريني ها دعوامون شد باهاش و قرار شد از اسليترين بريم..خلاصه اولين نفر من بودم و اون موقع وقتي شناسه عوض ميشد شناسه قبلي رو حذف ميكردن!يوزر آيديم 2500 و خورده اي بود كه متاسفانه پريد.

من با شناسه آدریان پیوسی که حذف شد 100 تایی پست داشتم که فکر کنم یه عده اونو یادشون باشه که متاسفانه حذف شد.اینم که الان لینکشو گذاشتم شناسه ای که فقط نظر داده بودم تو گالری و اینا باهاش و برای مدتی بود که قهر بودم.بعد که دوباره برگشتم اینو معرفی کردم نمیدونم چرا نظر هاش حذف شد!

7- آرماندو دیپت شخصیتی بود که بعد از آدریان انتخاب کردی ، چی شد که یه مدت باهاش فعالیت کردی و بیخیالش شدی ؟ الان که توی پروفایلش هستم میبینم که بسته نشده و توی امضاش نوشته شده که متعلق به برادر ایگور شده ! توضیح بده .

هوووم..یه مدت به خاطر درگیری های بالا که گفتم رفتم آرماندو تو گریف..آرماندو شخصیتی بود که مدیر مدرسه هاگوارتز هم بود و این برام جالب بود.
اونم به این خاطر بود که میخواستم نذارم اینم حذف کنن برای همین یه بهونه پیدا کردم وفقط گفتم دسترسی ایفای نقشو ازش بگیرن!

8- ایگور کارکاروف رو بعد از آرماندو دیپت انتخاب کردی . دلیل اینکه این شخصیت انتخابت بود چی هست ؟ فعالیت زیادی با این شناسه داشتی ، چی شد که دامبلدور رو انتخاب کردی و به قول خیلی ها بیخیال اون تعداد پست و فعالیت و رتبه شدی ؟

بعد از درگیری ها و اینکه من اسلیترین رو خیلی دوس داشتم برگشتم.برای اینکه برگردم دنبال یه شناسه میگشتم که مرگخوار باشه حتما..بین مرگخواران این و چند تا دیگه آزاد بود.منم از ایگور به خاطر ابهتی که داشت خوشم اومد و برداشتمش و کلیم بهش عادت کردم و کلا خیلی دوستش داشتم.

به نظرم رول سايت نياز داشت به يه دامبلدور فعال!به يكي كه از نظر رولي بتونه محفل رو به جلو ببره و منم به خاطر سايت مجبور شدم چنين حركتي بكنم!

9- دابی رو بعد از ایگور انتخاب کردی و چند روزی داشتی و باهاش فعالیت کردی و دوباره به ایگور برگشتی . دلیل این تغییر شخصیت چی بود و چی شد که دوباره به شخصیت قبلیت برگشتی ؟

یه مدت از ایگور خسته شده بودم.میخواستم تغییر شناسه بدم و یه مقدار مسیر فعالیتمو تغییر بدم.رفتن ریونکلاو و اتفاقا خیلی هم گروه خوبی بود و واقعا لذت بردم یه مدتی که توش بودم ولی وابستگیم به ایگور و اسلیترین باعث شد برگردم.

10- آلبوس دامبلدور شخصیت فعلیت توی سایت هست . دلیل انتخاب این شخصیت چی بود ؟ فکر میکنی چقدر توش جا افتادی ؟ و اینکه فکر میکنی تا چه زمانی این شخصیت رو نگه میداری ؟ آیا تو از مدیران خواسته بودی که با شناسه دامبلدور به هافلپاف بری یا همچین چیزی نبوده ؟ اگر الان مدیریت انجمن بخواد شخصیت دامبلدور رو ازت بگیره ، چه شخصیتی انتخابت خواهد بود و به کدوم گروه میری ؟

دلیلش رو که بالا گفتم.

الان به دامبلدور خيلي علاقه مندم.چند تا رول اوليه كه زدم بسيار خوشم اومد و كلا شخصيت مناسبيه و پر سوژه!از نظر جا افتادن هم به نظر خودم که تا حد متوسطی جا افتادم.باز نظر اعضا در این مورد مهمه و فکر میکنم تا آخر تابستون با دامبل تو سایت باشم.البته اینم اصلا مشخص نیست و همش برای خودمم یه حدسه.حدسی که شاید به واقعیت بپیونده.

قرار نبود با دامبل به هافل برم..قرار بود هافل بیاد تو دامبل! .ولی جدا قرار بودش که با دابی برم هافل که نرفتم!بین هافل و ریون شک داشتم اون موقع که ریون رو انتخاب کردم.

مدیران انجمن بخوان شناسه رو ازم بگیرن به زور که از سایت میرم.چون فکر نکنم کارم ضعیف بوده باشه ولی شناسه بعد از دامبلدورم همون ایگوره که باهاش بر میگردم اسلیترین.

11- اگر قرار باشه به فعالیت هر کدوم از شناسه هات از 1 تا 10 نمره بدی ، به هر کدوم چند میدی ؟ و اینکه میخوام این شخصیت هایی که داشتی رو از لحاظ علاقه و فعالیتت بررسی و ارزیابی کنی . به نظرت کدوم یکی از شناسه هات فعالیت مفید تری داشته ؟

1)آدریان پیوسی ---»2 از 10!این شناسه ایه که دوران اولیه عضویتم باهاش بودم و کلا فعالیت چندان مفیدی نداشتم باهاش..اون دو تا هم به خاطر قهرمانی بود که با این شناسه برای اسلیترین آوردیم.(زحمت اصلیلشو شهاب دراکو کشید)

2)آرماندو دیپت ---»0 از 10!با این شناسه یه کار مفید داشتم اونم تدریس تو هاگوارتز بود که البته به خاطر چندین امتیازی که به علت تاخیر تو تدریس ازم کم شد اینم خنثی میشه.

3)ایگور کارکاروف و دابی ---»9 از 10!اولای که این شناسه رو داشتم یه مقدار به فکر افزایش پست هام بودم و البته مقداریش هم به کل کلم با آنی مونی بر میگشت ولی خب زحمات زیادی تو آخراش کشیدم باهاش که تقریبا تمام رنک هامم با ایگور گرفتم..به این خاطر به خودم نه دادم.

4)آلبوس دامبلدور ---»9 از 10!یه سری اشتباهات کردم باهاش که نباید میکردم و جدیدا هم چون رو بعضی رولهام وقت کمتری میذارم نمره منفی داره.از این به بعد رو رولهام وقت بیشتری میذارم..اگرچه اصلا وقت کافی ندارم.

12- سوال خیلی ها بود که چطور ایگور کارکاروف مرگخوار و آدم کش و طرفدار لرد ولدمورت و سیاهی ، تبدیل شد به آلبوس دامبلدور مظهر سفیدی و انصاف و عدالت ؟ چقدر برات سخت بود که بعد از یک مدت طولانی نوشتن در مورد سیاهی ، یهو 180 درجه برعکس بنویسی با توجه به اینکه دامبلدور هم یکی از شخصیت های اصلی هست ؟

والا این سوال بسیار عجیبه..نمیدونم خودت پرسیدی یا کسی ازم پرسیده ولی قرار نیست من تو رول هام کسیو برنده بکنم یا مثلا یکی رو پیروز جنگ کنم..من چه مرگخوار باشم چه محفلی یه جور رول میزنم و اونم درست ادامه دادن رول قبلیم هست..حالا ممکنه این ادامه منجر به شکست محفل تو رول باشه نه چیزی از من کم میشه نه محفل..مهم شرکت خوب و قشنگ هست.چیزی که من خیلی سعی میکنم به اعضای تازه وارد یاد بدم ولی متاسفانه خیلی هاشون گوش نمیکنن!

یه مورد هست اونم تو پیام امروز ایناست که باید با توجه به دسته ای که هستیم بنویسیم که اینم کار مشکلی نیست.

13- تا به حال شده که با دو یا چند شناسه فعالیت کنی همزمان ؟ سوتی ای دادی یا اینکه به بهترین نحو کار کردی ؟

تازه وارد بودم یه مدت دو تا شناسه داشتم که البته فعالیت نمیکردم با جفتشون.کلا نه دیوونم که وقتمو بذارم رو دو تا شناسه نه وقت اضافی دارم.دو تا شناسه فعال داشتن فقط زحمت آدمو اضافه میکنه که منم از هر گونه زحمت اضافی کنار میکشم.

من یادم میاد یه فردی بود که دو تا شناسه تو یه گروه داشت و باهاش فعالیت میکرد و جفتشو فعال میکرد و اتفاقا کلی هم بهش خندیدیم و مسخرش کردیم وقتی فهمیدیم..بهتره اسمشو فاش نکنم که ناراحت نشه.

14- من الان بهت میگم که تو میتونی از بین همه شناسه هایی که داشتی یکی رو انتخاب کنی و مجددا باهاش فعالیت کنی . کدوم یکی رو انتخاب میکنی ؟ اگر قرار باشه تو از بین همه شخصیت های هری پاتری و درن شانی و ... یک شخصیت رو برای فعالیت در جادوگران انتخاب کنی اون چی خواهد بود ؟

من اگر شخصی مناسب پیدا بشه برای دامبلی از این وظیفه سنگین و حساس کنار میکشم و بر میگردم همون ایگور..در حال حاضر فرد مناسبی نیست تو سایت که این شناسه رو بخواد.

من چند تا شخصیت رو دوست دارم ولی اونایی که دوست دارم باهاشون تو سایت باشم رو میگم چون مثلا من لرد ولدمورت رو دوست دارم ولی اصلا دوست ندارم با اون شناسه تو جادوگران باشم.

هری پاتری ها:

1)دراکو مالفوی
2)آلبوس دامبلدور
3)لاکهارت
4)اسنیپ

درن شانی ها:

1)گروبز
2)ارباب بارتالومیو
3)ونچا مارچ
4)پاریس اسکیل

...:

1)سائورون
2)فراپاول
3)فئانور

از کتاب امیلی رودا هم خوشم میاد البته ولی شخصیت جالبی توش پیدا نکردم که دوست داشته باشم.

15- به این دلیل که عضو خیلی خوبی هستی میتونی یکی از شناسه های سایت رو انتخاب کنی و با یوزر و پسوردی که بهت داده میشه وارد اون شناسه بشی و باهاش فعالیت کنی و پیام شخصی هاش رو بخونی و ... ! چه شناسه ای رو انتخاب میکنی و علاقه داری که داشته باشیش ؟

هوووم والا دوست ندارم پیام شخصی های فرد خاصی رو بخونم.چون اگر توجه بشه که نوشته پیام شخصی!!!بهتره تو زندگی شخصی ملت وارد نشیم .
ولی من خودم تو سایت های دیگه جای مدیران هستم..میدونم که چقدر سخته و کار میخواد و اینا و اینو واقعا از ته دلم درک میکنم.پس شناسه مدیرانو نمیخوام امتحان کنم.بیشتر از اینکه بخوام شناسه خاصی رو داشته باشم میخوام جای یه سری افراد باشم تا ببینم چجوری فکر میکنن و کار میکنن..افرادی مثل تد ریموس،آلبوس سوروس(فردی بس عجیب که واقعا دوست دارم ببینم چجوری فکر میکنه و کارهاشو میکنه)،پرسی ویزلی(فردی بسیار مشکوک که واقعا نمیشه کامل درکش کرد.)،هری پاتر و پرفسور کوییرل(میخوام بدونم که به چند نفر فحش میده که این همه اذیتش میکنن )

16- توی پروفایلت در مورد سوابقت ، نظارت هات ، رنک هات و ... نوشتی ، دلیلش چی بوده و اینکه فکر میکنی این کار مغرورانست یا نه ؟

اول از همه اینکه این موارد رو من هر هفته میخونم..یه جوری اعتماد به نفس برای خودمه..امید میگیرم و انرژیم پر میشه تا اون افتخارات رو زیاد تر کنم.البته این هدف اصلی من نیست..مثلا فکر نکنید من تو سایت موندم تا اونا رو افزایش بدم.من تفریح میکنم ولی از اون گوشه ها به اینم فکر میکنم!

دوم اینکه وقتی آدم یه سری کارها میکنه و افتخاراتی کسب میکنه بالاخره باید یه جا جمع آوری بشه تا ملت هم بدونن این فرد این زحمت ها رو کشیده و اینم مدرک هاشه..تو جادوگران چنین چیزی خیلی نیازه!

17- آلبوس دامبلدور سایت چقدر انتقاد و پیشنهاد پذیر هست و چقدر به حرفهایی که بهش زده میشه اعتنا میکنه و بهشون اهمیت میده ؟ آیا آلبوسی که ما الان میبینیم مغرور هست و سرد یا نه ؟ چرا اینطوری به نظر میرسه که یه نفر این سوال رو میپرسه ؟

انتقاد پذیر که هستم..یعنی کلا از انتقاد ناراحت نمیشم و اکثرشون هم اجرا میکنم و هر بار خودمو از دیروز بالا تر میبرم ولی از نظر نقد پست های رولم که اصلا گوش نمیکنم و اینم باعث ناراحتی خودمم هست.تو زمان طولانی مشکلات رولمو حل میکنم.

مغرور که نیستم والا ولی سرد هستم بعضی اوقات.باز دارم خودمو باز تر میکنم و با اعضا رابطه بهتری دارم و کلا مردمی شدم ولی هنوزم یه مقدار سرد هستم..ولی یه مدت واقعا سرد بودم و بارها این جمله رو از دوستان میشنیدم که یه عده میترسن با من چت کنن تا باهاشون برخورد تند نشه و اینا!به هر حال خودمو اصلاح میکنم کم کم!

18- آلبوس دامبلدور چه زمانی از جادوگران به کلی میره و حاضر میشه که همه فعالیت ها و سوابقش رو کنار بگذاره ؟ بهتره این رو هم بپرسم که هدفت از فعالیت توی جادوگران چی هست ، یعنی اون چیزی که تو رو تا الان توی سایت نگه داشته و در آینده هم نگه میداره ؟

جو دوستانه جادوگران و محیطی که میشد توش تفریح کرد و در کنار هم نوشتن و بحث کردن(مفید)باعث شده بود که من تو این سایت بمونم ولی خب این دو مورد دیگه تو جادوگران یافت نمیشه..بهتره بگم هر چیزی پیدا میشه جز این دو مورد مهمی که من به خاطرش موندم.من کلی خاطره دارم از جادوگران..رول نوشتن ها و ماموریت هایی که با بچه ها داشتیم و هاگوارتز و کوییدیچ و نظارت و بحث و صحبت و انتقاد و نحوه و ... .اینا هیچوقت فراموش نمیشن ولی بالاخره هر شخصی یه نقطه پایانی داره..نقطه پایان منم نزدیکه و خودم دارم میبینمش..شاید این نقطه ی پایانی باشه برای کارهای نظارتی و اینا،شایدم رفتن کامل از سایت باشه.کلا هر فردی تا یه مدت کشش داره..منم خودمو زیاد تر از حدم کشیدم و بالاخره خسته شدم..شاید تموم شدن هری پاتر هم یکی از عوامل خستگیم باشه.شاید اینکه دیگه نمیشه اینجا تفریح سالم کرد دلیل اصلیش باشه.هر چی هست دیگه من نمیتونم.

فقط از همینجا به همه میگم..فقط خاطره هاست که میمونه.من خیلی خاطره از جادوگران دارم.حتی جدیدا هم با خیلی از موارد سایت خوشحال و ناراحت شدم که همش خاطره های جالبیه.ای کاش میشد دور از جادوگران هم با تمام اعضای سایت رابطه داشت.حیف وقت افرادی که برای درگیری های بیخود تلف میشه.

در کل برای اینکه رابطه ها نزدیک تر بشه من آیدیمو میدم تا ادش کنید و اینا..sos_harrypotter@yahoo.com

19- ارتباط تو و پرسي هميشه ارباب لرد ولدمورت رو گيج كرده ، گاهي اينطور به نظر ميرسه كه شما دو نفر سايه همو با تير ميزنين در حالي كه شواهد نشون ميده دوستاي خوبي هستين . واقعا قبلا اختلاف داشتين يا اونم جزو ايفاي نقش و براي ايجاد سوژه يا سركار گذاشتن ديگران بود ؟

بالاتر هم گفتم که پرسی شخصیت جالب و درک نشدنی داره..با این حال من و آرش تو بیرون سایت با هم رفیق هستیم..بعضی اوقات هم سر مواردی که توافق نداریم که مربوط به سایت هم میشه فقط درگیر میشیم.در کل اگر ما از این محیط جدا باشیم خیلی رفیق های خوبی هستیم و اونایی که میتینگن یا باهامون در ارتباطن این موضوعو میدونن ولی کلا هر فردی ممکنه تو سایت با شخص دیگه درگیری داشته باشه.

ارباب؟سوسکه باو! !

20- الان تو اختیار داری که یکی از اعضایی که به دلیلی رفته یا شناسش بسته شده رو به سایت برگردونی چه کسی انتخابت هست ؟ همینطور این اختیار رو داری که یکی از اعضایی که در حال حاضر توی سایت فعالیت میکنه رو ببندی و به کلی دسترسیش رو به سایت مسدود کنی ، چه کسی رو انتخاب میکنی ؟

من با کسی مشکل خاص ندارم که شناسه شو ببندم و اینا..با تمام بچه ها رفیق هستمو و بعضا تو سایت با بعضی هاشون درگیر میشم که اونم عادی شده برام و فکر نکنم اونا هم تو روابط خارج سایتی تاثیرش بدن!به هر حال اعضا تقریبا همه خوبن.

شناسه مسوت و بهنام و کمیل رو حتما باز میکردم..اینا دوستانی هستن که برای این سایت زحمت کشیدن و به هر حال جز بهترین های جادوگران بودن و هستن!به هر حال امیدوارم یه روزی شناسه این دوستان باز بشه اگرچه میدونم دیگه فعالیتی مثل اون موقع نخواهند داشت!این اشتباه مدیران بود که سر این مساله پا فشاری بیخود کردن.

21- از اول طرفدار بیناموسی و بیناموسی نویسی بودی یا وقتی با پرسی آشنا شدی به این سمت اومدی ؟ اگر نویسنده کتاب همچین موردی رو در مورد دامبلدور ذکر نمیکرد باز هم دامبلدور رو انتخاب میکردی ؟ فکر میکنی در اون صورت دامبلدور هنوز هم انقدر جذاب بود ؟

هوووم نه من یه اخطار هم قبلا به خاطر بی ناموسی نویسی گرفتم که بعضی از دوستان در جریانش هم هستن ولی خب بلاک نشدم.از اول هم بی ناموسی کم مینوشتم تا اینکه کم کم این موضوع تو سایت رواج پیدا کرد و خب ما هم بی بهره نموندیم.

البته به نظرم این باید کنترل بشه تا هم از حد خودش خارج نشه هم خز نشه.این وظیفه ناظران جیگره که سیریوس بلک عزیز رو میدونم کارشو خوب انجام میده..بقیه رو نمیدونم والا!

من برای پیشرفت رول سایت و نیاز شدیدی که به دامبل بود برداشتمش..یه مقدار هدفمم این بود که محفلو درست کنم که تا حد خوبی جلو رفتم ولی نمیتونم بگم جذابیت سوژه ای شناسه م اینقدر که الان هست،می بود.سوژه جالب و خوبی برای نوشتنه اگرچه در حال نابودیه!

22- تا حالا شده که جای کسی رول بنویسی و بهش بدی که بفرسته ؟ کی و برای چه کسی ؟

سر کوییدیچ این کارها رو زیاد انجام دادم..بقیه جاهای سایت فکر نمیکنم چنین حرکتی کرده باشم.کوییدیچم اینقدر تعدادش زیاده و بهتره اسمشونو نیارم شاید راضی نباشن! .

23- آلبوس دامبلدور سایت ، از چه کسی توی سایت بیشتر حساب میبره و حرفش براش اهمیت بیشتری داره

من لرد ولدمورت رو خیلی قبول دارم و به نظرم فرد خیلی خوبیه برای اهمیت دادن و مشورت کردن و اینا.
دراکو مالفوی هم که رفت خیلی روش حساب میکردم و حساب میبردم و حرفاش برام اهمیت داشت.
مرلین کبیر هم خیلی کاربر خوبیه که از اونم مثل بالایی هاست.
حرفهای سیریوس بلک و پرفسور کوییرل هم برام مهمه!

24- بدترین بحث و جدلی که در سایت جادوگران داشتی چه زمانی و با چه کسانی بوده و نتیجش چی شده ؟ پشیمونی الان یا راضی ؟

بدترینش که سر بحث حذب و اینا بود که به نظرم کاملا حق با ما بود و پشیمون هم نیستم.نتیجه شم این شد یه سری از اعضای حذب از سایت رفتن و اینا!البته از اینکه یه مقدار این بحث ها زیادی تند شد و اینا ناراحتم ولی کلا نیاز بود.

25- الان اعضای سایت چه چیزی رو در مورد تو نمیدونن که دوست داری همینجا بهشون بگی تا خبر دار بشن ؟

والا اعضا خیلی چیزها در مورد من نمیدونن که من دوست ندارم بگمشون..هوووم.والا یه چیز رو همه میدونن ولی بهتره واضح بگمش..من تازگیا رو رولهام وقت نمیذارم برای همین کیفیتش اومده پایین..اینم دلیلش اینه که یه مقدار خسته و دلسرد شدم که با کمی استراحت بیشتری که خواهم داشت این مشکلم حل میشه.

26- چرا الان با توجه به این فعالیت فعلیت ، محبوبیتی که بین اعضا داری ، قدرت نویسندگی ای که داری و توانایی ای که داری جزو مدیران نیستی ؟ فکر میکنی مدیر باید چه خصوصیتی داشته باشه که الان تو یا اشخاص دیگه ای ندارید و مدیر نیستید ؟

هوووم اینم بر میگرده به خود مدیران.بهتره از خودشون بپرسید دلیلشو..مثلا اگر پرسی تونست یکیشونو خفت کنه اینجا بیاره،ازش بپرسین که چرا ما ها رو مدیر نمیکنن! .

مدیر باید فعال باشه و یه مقدارم با اعضا رفیق باشه و از نظر مدیریت هم خودشو اثبات کرده باشه و صد البته مورد اعتماد هم باشه و مورد های دیگه..منم نمیدونم ما کدومشو نداریم به هر حال قسمت نبوده.

27- بدون شک جادوگران چهار سال پیش که آلبوس دامبلدور توش عضو شده ، با جادوگرانی که الان توش لاگین کرده خیلی فرق کرده از همه نظر ! میخوام یه مقایسه ای انجام بده و بگه که جادوگران قبل با فعلی از چه نظر بهتر و از چه نظر بدتر شده .

اون موقع كه من عضو سايت شدم..جو سايت جوري بود كه اگر دعوايي ميشد تو نحوه يا سر وزارت كلا براي تفريح بود.يعني اگر يه ذره كسي احساس ميكرد ديگه با يه كار حال نميكنه ميذاشتش كنار!به هر حال جو دوستانه اي حاكم بود و اگرچه رول ها ضعيف تر از حالا بودن ولي به نظرم اون فعاليت مي ارزيد.

انجمن ها خوبند.پرفسور كوييرل خيلي به انجمن ها كمك كردند..از نظر مديريت يه فرد بسيار درجه بالايي هستن و كلا اگر ايشون هم نبودن كلا انجمن ها نابود بود.بقيه مديران انجمن هم هماهنگيشون بالاست ولي بعضي اوقات(وقت هايي كه كوييرل نيست)واقعا جاي خاليش احساس ميشه!

ناظران مقام داشتند.در واقع وقتي كسي ناظر بود يه جورايي درجه بالاتر به حساب ميومد.رول هاش مورد ارزيابي اعضا بود و كلا نمونه بودن براي اعضا!در حال حاضر ناظران مثل عضو عادي ميمونند..اصلا رو پست هايي كه ميزنن حساس نيستن و كلا متفاوت شدند.

سایت یه مقدار فعالتر از حالا بود.یعنی به فرض اگر من یه پستی میزدم باید دعا میکردم که پستم 2 ساعت تو بلاک آخرین پست ها بمونه.الان وقتی پست میزنی بیشتر از دو روزم اونجا میمونه..اینم به این دلیله که شاید یه مقدار ضعف و بی توجهی مدیران به این بخش و البته هماهنگ نبودن ناظرین ایفای نقشه..شاید اگر یه فردی مسوول ایفای نقش بشه و همه ناظران رو هماهنگ کنه و سوژه و اینای جدید و باحال بدن سایت دوباره به اوج بر گرده!این چیزیه که در حال حاضر مدیران حاضر نیستن به کسی بدن و خودشون هم رسیدگی نمیکنن که قبلا یا خودشون بودن یا اگرم نبودن به افرادی کنترل این بخشو میسپاردن.

28- تاریخ تولد یکی از اعضای سایت ( با ذکر نام عضو ) ؟ بهترین دوستانت در سایت چه کسانی هستند و اینکه دوست داری به چه کسانی آشنا بشی که نیستی ؟

تعدادشون خيلي زياده!آرشام،ماندانگاس فلچر،گراپ،موناليزا،ليلي اوانز،استرجس پادمور،سالازار اسليترين،پرسي ويزلي،ويولت بودلر،لرد ولدمورت(بلاتريكس)،مرلين مك كينن،رودولف،تد ريموس لوپين،آناكين مونتاگ،بليز زابيني،جرج ويزلي،سارا اوانز و سامانتا ولدمورت،دنيس و لودو و درك و بيل ويزلي و ... كه اسمشون رو نياوردم ولي خيلي باهاشون حال كردم.

تولد موناليزا:30 تير!

هووم فرد خاصی نیست که باهاش اصلا آشنایی نداشته باشم.

29- اولین سوال انجمن ها رو به هاگوارتز اختصاص میدم . نظرت در مورد این شش ترمی که در هاگوارتز حضور داشتی چی بوده ؟ مدیریت روی ترم ها چطور بوده و افرادی که شرکت کردن در هاگوارتز چطور بوده و کلا هاگوارتز رو چطور ارزیابی میکنی ؟

ترم اول در واقع به شدت ارزشی بود.یادم میاد امتیاز اسلیترین بیست و خورده ای بود اونم برای من بود.معلم های هاگوارتز خوب بودن ولی یه مدت مدیرانش گویا بی خیال شده بودن و کلا نیومدن و همه چی بهم ریخت.در کل به نظرم هاگوارتز کلا جای جالبی بود و اون زمان،منم که تو جریان نبودم و تازه وارد و فقط به فکر رول پلیینگ هری پاتری!البته این ترم به خاطر نصف کار موندن به حساب نیومد.

ترم اول:این ترم من برای اولین بار معلم شدم.اون زمان خیلی افراد خوب دیگه ای هم بودن که اسکاور به من اعتماد کرد و من و به عنوان معلم یه درس انتخاب کرد.کلا اون اولین گام من به سمت پیشرفت تو سایت بود که خوشبختانه این ترم با قهرمانی اسلیترین همراه شد و اینم به خاطر زحمات دراکوی عزیز و خورده زحمت من و بلیز و بقیه بچه ها بود.تو این ترم حق اسلیترین رو سر کوییدیچ خوردن و ما اونجا هم باید قهرمان میشدیم.

ترم دوم و سوم:من بازم معلم بودم تو هر دو ترم ولی کلا در جریان کارهای هاگوارتز نبودم..هر از گاهی رولی میزدم و اینا.این ترم هم حق اسلیترین رو سر کوییدیچ خوردن!

ترم چهارم:این ترم رویایی من بود.ترمی بود که به تنهایی برای اسلیترین کار کردم و زحمت کشیدم و قهرمانش کردم.کوییدیچ هم که نبود خیالمون راحت بود.من بازم معلم هاگوارتز بودم.

ترم پنجم:بهتره خودم نظر ندم..فقط خیلی خیلی سخت بود و واقعا خستم کرد.مدیریت هاگوارتز واقعا سخته و من علاوه بر مدیریت این ترم مدیر و بازرس هم بودم.

ترم شیشم:این ترمم که در راهه مثل ترم پنجم و چهارم دعواها و بچه بازیهاش هنوز در جریانه و اینا..بازم من معلم!

در کل نتیجه میگیریم تمام ترم ها من معلم بودم و اینم یه رکوردیه واسه خودش.

30- نظرت در مورد کل کل هایی که در هاگوارتز صورت میگیره چی هست ؟ عموم کل کل ها بین هافلپاف و گریفیندور هست ، فکر میکنی سعی و تلاش گریفیندور باعث به وجود اومدن این کل کل ها میشه یا هافلپاف که خودش رو بالاتر از سطحی که توش هست میبینه ؟ این روزا خیلی چیز ها میشنویم از اعضا در مورد هاگوارتز ! چه کسی توی هاگوارتز باید بیشترین ادعا رو داشته باشه و اینکه به نظرت داره یا نه ؟

به نظرم این کل کل ها فقط اعضا رو خسته میکنه و باعث میشه که کیفیت کار هم پایین بیاد.معلم دچار استرس میشه و درجه کیفیت پایین میاد و کلا هدف اصلی آدم فراموش میشه و ملت فکر میکنن اگه گروهشون قهرمان بشه نفری کلی پول براشون واریز میشه.باید یه مقدار قضیه رو راحتتر بررسی کنن و اینا..کل کل تا وقتی از حدش خارج نشه هاگوارتزو جذاب میکنه ولی نه تا این حد فعلی..مثلا اگر کل کل باشه و همه شرکت کنن حساس میشه و آدم بهش کیف میده و میدونه که پستی میزنه ممکنه باعث قهرمانی گروهش بشه ولی اگر کل کلی نباشه و هر ترم فقط یه گروه شرکت کنه خیلی مزخرف میشه.

گریف و هافل جفتشون تقصیر دارن و به نظرم مقصر های اصلی هم دنیس و پرسی هستن که یه مقدار جریان رو داغ میکنن و اصل مطلب و به قولی منبع انرژی این دو هستن که یه مقدار بیش از حد این کارو میکنن.

به نظرم همه گروه ها شانس قهرمانی رو دارن و نمیشه گفت چه گروهی بیشتر شانس قهرمانی داره و این در نوع خودش خیلی جالبه!

31- می رسیم به محفل ققنوس ! مرگخواران یک لرد ولدمورت دارند که کاملا هم ازش پیروی میکنند و هر چیزی بگه قبول می کنند ، ولی در محفل افرادی مثل سارا اوانز ، سیریوس بلک ، سوروس پاتر و خودت هستند که نظر میدن و به کارها رسیدگی میکنند ! به نظرت این چقدر به محفل لطمه زده ؟ با توجه به اینکه از بین این افراد خودت شخصا کارهای اصلی محفل رو انجام میدی ، چرا هنوز این افراد هم جزو مسئولین محفلن ؟

خب این یه مقدار دست و پای منو برای هر کاری بسته و مجبورم برای هر عملی مشورت بکنم و اینا..کلا نظر واحد نمیشه داد.سارا اوانز هم تو محفل دخالت زیادی نمیکنه،هر چیزیم میگه فقط پیشنهاده و همیشه هم اجرا نمیشه و ما هم فقط یه نظر به عنوان عضو قدیمی محفل بررسیش میکنیم.آل سو و من هستیم که نظر آخرو میدیم..البته جدیدا که من تقریبا مشورت هم نمیکنم باهاش و اینا.بعضی کارها که نیاز دارم یه مشورتی با یه فردی بکنم با آل سو میکنم.

البته از آل سو انتقاد زیاد میشه و همه میگن رفتارش تغییر کرده و اینا و منم خلاف اینو نمیگم و نمیخوام ازش دفاع کنم ولی به عنوان یه کسی که میشه باهاش مشورت کرد فرد مناسبیه.

32- به نظر خیلی ها محفل ققنوس سطح خیلی پایینی داره ! نه به واسطه اعضای تازه واردش . ما در ماموریت ها میبینیم که محفل فقط به ژانگولری نوشتن اهمیت میده ، یعنی اینکه کسی که میخواد پست بزنه میاد یه نگاهی به پست قبلیش میندازه و شروع به نوشتن میکنه و طوری مینویسه که گویا قصدش اینه که هر طور شده محفل رو برتر نشون بده ! حالا فرقی نمیکنه توسط یه عضو تازه وارد نوشته میشه یا یکی از محفلی های قدیمی ! دلیلش چیه ؟

نمیخوام تقصیر کسی بندازم ولی به نظرم به خاطر مدیریت بد دامبلدور قبلی بود که یه مقدار بی خیال گذاشته بود و کلا هدف خودشم همین بود و برای همین تقریبا تو محفل یه عادت شده ولی اینکه محفل ضعیفه رو قبول ندارم..محفل خیلی قدرتمنده و منم دارم اصلاحش میکنم تا تو ماموریت ها قدرت اصلیشو نشون بده فکر میکنم کم کم دارم موفق هم میشم.

33- اخیرا بحث هایی در دفتر نظارت محفل ققنوس صورت گرفت که دیدیم چقدر سیریوس و سوروس پاتر بد بحث کردند و جواب دادند ، نظرت چیه ؟ آیا غیر از اینه که ناظر انجمن باید بیاد با دقت پست ها رو بخونه و یه جواب قانع کننده بده و با توجه به منطق بحث ها رو تموم کنه ؟ هر پستی که زده میشد ما دیدیم که سیریوس پست میزد که پست نزنید و پست ها رو پاک میکنم و اینطوری و اونطوری ، آلبوس سوروس هم که یکی از پست های مرگخواران رو پاک کرد . فکر میکنی ناظر محفل ققنوس که یکی از گروه های اصلی هست باید واقع بینانه نظر بده یا جو گیرانه ؟ چرا این اتفاق افتاد ؟

من تو اون بحث ها اصلا دخالت نکردم.بهتر میدونستم سیریوس هم دخالت نمیکرد تا آل سو از خودش دفاع کنه.چون اونجا دعوا نبود که هم دسته ای هاش برن ازش دفاع کنن و اینا..بالاخره منم مجبور شدم یه پستی بزنم و سیریوس هم به نظرم حق داشت.چون بحث بیخودی داشت انجام میشد کم کم..اولش جالب بود ولی کم کم بلیز و آل سو شروع کرده بودن به نقد تک تک پست های هم و این مناسب نبود.حالا دور از اینکه حق با کی بود.به هر حال اینکه این بحث باید نحوه ادامه پیدا میکرد.

در مورد این که باید جواب اعضا رو به صورت قانع کننده بده بله درسته ولی وقتی مثلا من پستی میزنم و میبینم جواب قانع کننده ای نمیگیرم یا بی خیال میشم یا میرم نحوه یا به مدیران میگم یا کلا بی خیال میشم..هر چی بحث بیشتر ادامه پیدا کنه هیچ کدوم از طرف ها حاضر نیست کوتاه بیاد و این تجربه ای که من کسب کردم.

کار بلیز هم اشتباه بود که بحث و اونجا ادامه داد ولی در مورد پاک کرن پست ها من کلا مخالف پاک کردن پست هام..تا اونجا که میشه بهتره پستی پاک نشه و هر موقع دیگه خیلی مجبور شد ناظر پاک کنه..آل سو یه اشتباه ریز کرد که جای جبران داشت و این همه درگیری نیاز نداشت.

34- میریم سراغ وزارت سحر و جادو ! از حاشیه میگذرم ، فکر میکنی وزارت سحر و جادو تا الان چقدر موفق بوده که به اهدافی که وزیر باید به اونها بپردازه برسه ؟ فکر میکنی وزیر باید چه توانایی هایی رو داشته باشه که وزیر فعلی نداره ؟ با وزیر فعلی مخالفی ؟ چرا ؟

به نظر من وزیر باید هماهنگ کننده ناظرین ایفای نقش باشه..اگر نه،حداقل سوژه دهنده تاپیک های مختلف باشه.اینکه من بیام و 10 نفرو مسوول کنم برن تاپیکای مختلف سوژه بدن هنر من نیست..من خودم باید برم چند جا رو فعال کنم و سوژه بدم و کلا به قول معروف وزارت کنم.به نظرم 40 درصد موفق بوده وزیر فعلی به اهداف یه وزیر نمونه برسه.

به نظرم آل سو اگر دوره بعدی وزیر میشد خیلی بهتر میتونست کار کنه..این دوره هنوز تو جریان کارها نبود و من فکر میکنم اگر بلیز یا سیریوس وزیر میشدن خیلی مناسب تر میشد و کلا تابستون خوبی داشتیم و آل سو هم تو زمستون کاندید میشد و رای میاورد.یه جورایی احساس میکنم به جای اینکه یه پله یه پله بره بالا،چهار تا پله رو خواست بره بالا و داره میفته پایین!

35- در مورد نحوه انتخابات وزارت زیاد بحث شد ، میخوام این سوال رو از تو هم بپرسم . اولا اینکه نظرت در مورد کاندید ها چی بود ؟ بعد هم اینکه نظرت در مورد نظرسنجی استاندارد ! وزارت چی بود ؟ در این مدت ما دیدیم تعداد زیاد شناسه جدید اضافه شد و همینطور افرادی که مدت زیادی بود آنلاین نشده بودن و همینطور ما هم باهاشون مشکل داشتیم اومدن و توی رای گیری شرکت کردن !

نامزد های انتخابات مناسب نبودن.به نظرم اگر سیریوس تا آخر میموند یا بلیز کاندید میشد و یا من قهر نمیکردم از وزارت ،یه مقدار هم جذاب تر میشد هم اینکه وزیر مناسب تری میومد رو کار.

نظر سنجی ها همیشه تقلب توش بوده ولی قبلا آی پی ها رو چک میکردن و یه جورایی تقلب ها رو میگرفتن که این کار دیگه انجام نمیشه ولی تا اونجا که من یادمه تو تمام انتخابات وزارت خونه تقلب بوده و این یه چیز کاملا عادیه..هر کس کاندید میشه این مسائلم باید در نظر بگیره و بعد بیاد وسط.

36- میرم سراغ مرگخواران ... مرگخواران به فعالیتشون ادامه میدن و کارهای فوق العاده ای هم انجام میدن ، نمونش همین کودتا بر علیه وزیر و جایگزین شدن بلیز به جای سوروس پاتر ، میخوام نظرت رو در مورد توانایی مرگخواران بگی ؟ لرد ولدمورت حال حاضر یکی از بهترین نویسندگان ما هست که لایق جادوگر ماه هست ، توانایی بالایی توی امر مدیریت داره و اینکه واقعا رفتار یه لرد واقعی رو برای ما به نمایش میگذاره ، فکر میکنیم تنها چیزی که در حال حاضر باعث جدی تر شدن ایفای نقش میشه لرد ولدمورت عزیزمون هست ، فکر میکنی چی باعث شده که انقدر توانایی بالایی داشته باشه ؟

باو تو یه جورایی میخوای مطلب رو به خورد ما بدی..یعنی این جوری که آره این مطلب هست..نظرت چیه؟

لرد ولدمورت یکی از قوی ترین لرد ولدمورت هاست و همین مرگخواران رو هماهنگ کرده.البته این موضوع که همه از لرد حساب میبرن هم تاثیر داره.

37- این اواخر ما دیدیم که عده ای از اعضای محفل ققنوس به هر طریقی به انجمن خصوصی مرگخواران دسترسی پیدا کردن و تعدادی از پست های اونجا رو کپی کردند . فکر میکنی این هم به همون پتانسیل جوگیرانه یکسری از اعضای محفل بر می گرده ؟ و اینکه چه دلیلی میتونه داشته باشه و این اعضا فکر کردن که خیلی کار شاقی کردند ؟ مثلا دسترسی به محفل ققنوس برای کسی مثل من یا سایر مرگخواران کار سختی هست ؟

اینکه شما و بقیه مرگخوارا هم به انجمن خصوصی ما دسترسی دارید معلومه..مثلا تو یکی از پست هات من یادم میاد که تاپیک های انجمن خصوصی ما رو مسخره کرده بودی و کلا دسترسی داشتن به گروه های خصوصی تقریبا یه کار عادی و مسخره شده که هر کسی نداشته باشه این دسترسی رو بهش میخندن. .

به نظر منم راه حل خاصی نداره این موضوع جز اینکه فرد خودشو مدیریت کنه و بدونه که مثلا اگر از حمله بعدی محفل خبر نداشته باشه و زمانشو ندونه چقدر جذاب تر میشه یا بالعکس!

این اتفاق تو تمام گروه ها هم میفته و تقریبا میتونم بگم من حرفی که تو تالار گریف میزنم رو احساس میکنم تو انجمن های عمومی دارم میزنم و هیچ فرقی بینشون قائل نمیشم.

38- کوییدیچ ! توی همه لیگ های کوییدیچ حضور داشتی و همه داوران رو دیدی . به نظرت چه لیگی بهتر بود ؟ چه داوری ای بهتر بود ؟ و اینکه توی چه تیم های کوییدیچی بازی کردی و بهترینش به نظرت کدوم بوده ؟

بهترین لیگ:لیگ اولی که بلرویچ داوری میکرد و واقعا درست و منصفانه داوری میکرد و این باعث جذاب شدن مسابقات میشد.

بهترین داور:لرد بلرویچ

تیمهام:آجاس و پالمری دراگونز!بهترینش هم که مطمئنا آجاس بوده مخصوصا تو لیگ اول که واقعا بچه ها وقت گذاشتن و زحمت کشیدن و از وقت کارهای دیگشون گذاشتن برای کوییدیچ تا قهرمان شدیم و واقعا لذت بردیم..چون مزد فعالیت های زیادمون برای آجاس رو گرفته بودیم.

39- به نظرت لیگ فعلی کوییدیچ که خودت داورش هستی چطور خواهد بود ؟ الان چه سوژه های خوبی توی کوییدیچ هست که باعث افزایش کیفیتش میشه ؟ گرانقیمت ترین تیم کوییدیچ ؟ گرانقیمت ترین بازیکن کوییدیچ ؟

به نظرم لیگ خوبی خواهد بود.با توجه به اینکه سه تا داور دارن امتیاز دهی میکنن،فکر میکنم که کار راحتتر و منصفانه تر شده برای تیم های کوییدیچ و این باعث جذابیت دوباره انجمن میشه.
به نظرم جام حذفی و لیگ در کنار هم یه ایده بسیار مناسبه که خودم خیلی باهاش حال کردم.

بهترین تیم این دوره به ظاهر بی نوایان و هدنوره ولی تیم های گرین فایر و منتخب اسلیترین و گانگستر هم بسیار خوب پست میزنن و شانس زیادی دارن.

بهترین بازیکن این لیگ:من فکر میکنم گلگومات،لیلی پاتر،سیریوس بلک،مک گوناگل،ایوان روزیه و بسیاری از بازیکنان خوب دیگه ای که تو لیگ هستن.

40- الان هر کسی که میبینی در مورد آلبوس دامبلدور و جلسات خصوصی و پسر سفید و اینها مینویسه ! فکر میکنی دلیل این استقبال چی بود ؟ فکر میکنی چه کسانی میتونن واقعا دامبلدور و جلساتش رو اونطور که هست بنویسن و رول بیناموسی قوی برای این سوژه بنویسن ؟ مثالی با لینک داری که بدی ؟

هووم خب اینم یه مقدار باعث لوس شدن این ماجرا شده..جوری که من تازگیا تصمیم گرفتم اصلا در این مورد دیگه ننویسم.چون سوژه جالب و بی ناموسیه و پتانسیل این موضوع هم بسیار بالائه باعث شده تا فعالیت هم روی این موضوع زیاد باشه ولی به نظرم در حال ارزشی شدنه.

من فکر میکنم خودم و پرسی این موضوع کلاس خصوصی رو خیلی خوب پرورش میدیم و لینک هم نمیخواد..پست های رول اخیر پرسی تماما روی این موضوع میگرده و میتونین تو پروفایلش ببینید.

41- جادوگران برای ما جاییه که دوستان خوبی پیدا کردیم ولی می دونم باز همین سایت وقتی مسائلش به بیرون کشیده شده خیلی از این دوستیها رو نابود کرده، سر مسائلی مثل کل کل بین گروه ها، هاگوارتز، رنکینگ ها و ...! تو برات کدوم در اولویت قرار داره؟ حاضری یک روز به خاطر دوستانت از سایت دل بکنی؟

هوووم خب کلا بردن این مسائل به خارج سایت واقعا کار اشتباهیه.مخصوصا سر مسائلی مثل رنک و هاگوارتز و کل کل هاش که واقعا مسخره س و به نظرم ارزش این دعواهای خارج سایت رو نداره.

من برام دوستی تو الویت هست و فکر میکنم صد ها برابر بهتر،مفیدتر و پایدار تر از مسائل سایتیه و کلا مهمتره.بستگی داره چجوری دل بکنم اگر واقعا یه دوست نیاز داشته باشه که من به خاطرش از سایت برم خب این کارو میکنم ولی فعلا چنین موضوعی نبوده که من مجبور بشم به خاطر دوستام سایتو ترک کنم..اگرچه یه بار چندین ماه پیش این کارو کردم که بعد برگشتم.

42- خیلی ها میگن صمیمیت ها در سایت کم شده.رفاقت ها کم شده.ولی خودت نقض این گفته ای . یادم میاد یه گروه بودید،برای گرفتن حقتون ، از شناسه های قدیمی خودتون هم میگذشتید . بار ها برای نشون دادن اعتراضتون به مدیرا و یا مسائل رول ، استعفا دادید . میتونی یه چند موردش رو مثال بزنی تا همه بدونند ؟

من دقیقا نفهمیدم نقض چیم تو این سوال..نقض دوستی هام؟نقض گفته خیلی ها؟ .

چند موردشو میگم تا همه بدونن:

1)یه بار به خاطر اینکه لرد ولدمورت بدون مشورت با مرگخوارا انتخاب شده بود با دراکو قصد استعفا داشتیم که البته من گروهمم به دلیل اعتراض عوض کردم ولی خب زود برگشتم.

2)یه بار آلبوس دامبلدور قبلی نا داوری کرد سر کوییدیچ و آجاس از مسابقات کنار کشید.

3)یه بار بازم به خاطر بعضی مسائل مدیریتی و عدم مدیریت درست رو سایت توسط بعضی مدیران با دوستان از نظارت استعفا دادیم که البته مدیریت سایت با خواهش ما رو برگردوند.

و ... .

43- یادمه اولین نفری که در گفت و گو با مدیران پیرامون بلاک شدن آرشام پست زد ، خودت بودی . برای همین سوالم رو کلی تر میپرسم . قضیه چه شکلی شروع شد ؟ چه شکلی ادامه پیدا کرد ؟ حق رو به کی میدی ؟ چه گروهی مقصر بود و آیا با بلاک موندن اون شناسه ها موافقی یا مخالف ؟ چه افرادی تلاش کردند برای باز شدن این شناسه ها ؟

قضیه از اونجا شروع شد که سر ادامه دادن یه بحث توسط آرشام شناسه ش بسته شد.بعد قرار شد سه روز دیگش باز بشه..سه روز بعدش من وقتی پست زدم و یا آوری کردم هری گفت که قرار نیست باز بشه و بلاک مدتی نداریم و کسی بلاک میشه باز نمیشه و اینا..بعد این حرف خب طبیعتا وقتی یه پستی تو گفتگو با گردانندگان سایت میخوره یعنی مشورت همشون و ما نمیدونستم هری از طرف خودش حرفی زده و نظر بارون عزیز این نیست.رفتیم اعتراض کردیم پیرامون این مساله!

ادامه پیدا کردنش برای من خیلی جالب بود.تمام مدیران(جز بارون و استرجس)تو تاپیک نظر سنجی باز شدن شناسه آرشام پست مخالفت زدن با اینکه یه تعدادیشون اصلا تو بحث نبودن و فقط به خاطر دفاع از هری اومدن پست زدن که واقعا جای تاسف برای مدیران جادوگران داره.میتونستن راحت پست نزنن.

به نظر من شناسه این دوستان باید خیلی وقت پیش باز میشد و کاملا حق رو به آرشام و بقیه میدم.با اینکه اشتباهاتی کردن ولی کاملا حق با اینا بود و یه مقدار مدیریت ضعیف عمل کرد.

برای باز شدنش هم خود افراد به کمک دوستان دیگه که تقریبا تمام اعضا موافق باز شدن شناسه اینا بودن و من و پرسی هم به شدت فعالیت کردیم سر این مساله که متاسفانه مدیران انجام کارهایی که به نوعی توسط اعضا پیشنهاد شده بود رو ضعف مدیریتی و بی کلاسی میدونستن.

44- چرا به سمت گونه های نا معتبر نمایشنامه نویسی هری پاتری مانند چرت و پرت هایی به نام "آسلام" و ... گرایش یافتید؟ تا اونجایی که به یاد داشتم یک نمایشنامه نویس خوب بودید و تبحر خودتون رو هم تو جدی نویسی و هم توی طنز به رخ همه کشیدین. اصلا فکر میکنی چیزی به اسم "آسلام" و این موارد جایگاهی در قسمت ایفای نقش هری پاتر دارند؟ حتی ما نوشته تمام طنز در جادوگران داریم و شکلک هایی بین اونها در انتهای دیالوگ ها به عنوان خلاصه کردن چهره کاراکترها حین بیان دیالوگ ها، مشاهده می کنیم. حقیقا این درست نیست و ما چنین کردیم، البته قابل قبول است. حداقل ما مثلا تاپیک هایی مثل هالی ویزارد رو می تونیم قبول کنیم، اما آسلام رو نه. فرض گرفتیم که گرایش جادوگرها به وسایل ماگلی و تی وی و سینما به حدی رسید که اونها یک مرکز تهیه فیلم های جادویی را در نقطه ای پنهان در لندن ساختند. اما چیزی مثل آسلام چطور؟

من خودم به شخصه از این ماجرا ناراحتم و به شدت درگیر این موضوعم که کلا این بحث تموم بشه چون قبلا هم سر این موضوع به کالین شکایت کرده بودم که چرا موضوع رو ادامه میدی و اینا.اگر بتونم وزیر رو راضی کنم که تاپیک های مورد نظر رو قفل کنه و کلا این سوژه به دست فراموشی سپرده شه خیلی خوب میشه.چون هم نابود شدس هم قدیمی و به طبع پایان یافته!یه عده فکر میکنن چون دامبل ریش سفید داره پس میتونه آسلامی هم باشه که من مخالفم و یه مدتی هم که فعالیت میکردم برای این بود که وزیر بر عهدم گذاشته بود.جدیدا هم که میبینین فعالیت اون چنانی ندارم برای اون تاپیک ها!

سوژه تمام شده و قدیمی و خسته کننده جاش ته مغزه،نه روی مغز!

45- اگه بتونی یکی از مشکلات ایفای نقش رو حل کنی، اون مشکل کدومه؟

مشکل کم بودن سوژه مناسب برای نوشتن..چون تقریبا مشکل تمام اعضای سایت برای ننوشتن همینه.اگرچه نمیتونم این مشکلو حل کنم ولی میشه با کمک بقیه افرادی که تو پست های مهم رول هستن حلش کرد.

46- اگر قرار باشه به عنوان مدیریت انجمن انتخاب بشه ، چه کار هایی میکنی ؟ چه تغییراتی توی انجمن ها ایجاد میکنه ؟ چه ناظرانی رو بر میداری ؟ چه کسانی رو بیشتر استفاده میکنی ازشون ؟

والا من خيلي خوشحال ميشم كارهاي مديريتي رو انجام بدم.تغيير خاصي هم نميدم،كلا مناسبه سايت!
و اينكه به نظر من مديريت انجمن از بقيه مديريت ها بهتره..چون گالري بايد كلي عكس رو حفظ باشي كه تكراري تاييد نكني،مقالات بايد يه سري مطلب رو كامل بخوني و اينم كار سختيه!
خبر ها هم كه به نظر من بهتر از موناليزا مدير خبر نميشه پيدا كرد.

اگرچه همون مشکلات رول رو میتونم با کمک ناظران و مسوولان گروه های مختلف حل کنم.

ناظر ها تقریبا خوبن ولی یه سری ها برای انجمن های رول مناسب نیستن.به نظرم لرد و بلیز و سیریوس ناظرای خوبی برای ایفای نقشن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 21 تیر 1387 21:59
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

برنامه نهم قلم پر تندنویس
مهمان برنامه : آلبوس دامبلدور

سلام ، آلبوس عزیز به برنامه خودت خوش اومدی و امیدوارم که این برنامه سبب آشنایی بیشتر من و سایر اعضای سایت با تو بشه .

1- اسم ، سن ، روز و ماه و سال تولد ، و شهر تولد و محل زندگیت ؟ مقطع و رشته تحصیلی ؟ چند تا برادر و خواهر ؟

شاخه جادوگران

سوالات کلی جادوگران

2- کی و توسط چه کسی با این شاهکار جی کی رولینگ آشنا شدی ، و اینکه الان چه احساسی داری نسبت به هری پاتری که تو رو با جادوگران هم آشنا کرد ؟ این دو چه جذابیتی برات دارن که هنوز هم بهشون وفادار هستی ؟

3- چه خصوصیتی در سری کتاب های هری پاتر دیدی که باعث شد به سمتش بیای و چه جذابیتی داشت که باعث شد تا الان بهش وفادار بمونی ؟

5- سایت جادوگران انجمن ها و تاپیک های بسیار زیادی داره ، بهترین انجمن و بهترین تاپیک سایت از نظرت کدوم هست و به چه دلیل ؟ بهتره یکی از تاپیک های فعلی رو مثال بزنی .

سوالات مربوط به عضو

6- آدریان پیوسی ! چی شد که با این شخصیت عضو سایت شدی و بعد چطور شد که ازش بیرون اومدی ؟ الان که نگاه میکنم پستی توی پروفایلش نمیبینم . چرا پست هاش حذف شده ؟

7- آرماندو دیپت شخصیتی بود که بعد از آدریان انتخاب کردی ، چی شد که یه مدت باهاش فعالیت کردی و بیخیالش شدی ؟ الان که توی پروفایلش هستم میبینم که بسته نشده و توی امضاش نوشته شده که متعلق به برادر ایگور شده ! توضیح بده .

8- ایگور کارکاروف رو بعد از آرماندو دیپت انتخاب کردی . دلیل اینکه این شخصیت انتخابت بود چی هست ؟ فعالیت زیادی با این شناسه داشتی ، چی شد که دامبلدور رو انتخاب کردی و به قول خیلی ها بیخیال اون تعداد پست و فعالیت و رتبه شدی ؟

9- دابی رو بعد از ایگور انتخاب کردی و چند روزی داشتی و باهاش فعالیت کردی و دوباره به ایگور برگشتی . دلیل این تغییر شخصیت چی بود و چی شد که دوباره به شخصیت قبلیت برگشتی ؟

10- آلبوس دامبلدور شخصیت فعلیت توی سایت هست . دلیل انتخاب این شخصیت چی بود ؟ فکر میکنی چقدر توش جا افتادی ؟ و اینکه فکر میکنی تا چه زمانی این شخصیت رو نگه میداری ؟ آیا تو از مدیران خواسته بودی که با شناسه دامبلدور به هافلپاف بری یا همچین چیزی نبوده ؟ اگر الان مدیریت انجمن بخواد شخصیت دامبلدور رو ازت بگیره ، چه شخصیتی انتخابت خواهد بود و به کدوم گروه میری ؟

11- اگر قرار باشه به فعالیت هر کدوم از شناسه هات از 1 تا 10 نمره بدی ، به هر کدوم چند میدی ؟ و اینکه میخوام این شخصیت هایی که داشتی رو از لحاظ علاقه و فعالیتت بررسی و ارزیابی کنی . به نظرت کدوم یکی از شناسه هات فعالیت مفید تری داشته ؟

12- سوال خیلی ها بود که چطور ایگور کارکاروف مرگخوار و آدم کش و طرفدار لرد ولدمورت و سیاهی ، تبدیل شد به آلبوس دامبلدور مظهر سفیدی و انصاف و عدالت ؟ چقدر برات سخت بود که بعد از یک مدت طولانی نوشتن در مورد سیاهی ، یهو 180 درجه برعکس بنویسی با توجه به اینکه دامبلدور هم یکی از شخصیت های اصلی هست ؟

13- تا به حال شده که با دو یا چند شناسه فعالیت کنی همزمان ؟ سوتی ای دادی یا اینکه به بهترین نحو کار کردی ؟

14- من الان بهت میگم که تو میتونی از بین همه شناسه هایی که داشتی یکی رو انتخاب کنی و مجددا باهاش فعالیت کنی . کدوم یکی رو انتخاب میکنی ؟ اگر قرار باشه تو از بین همه شخصیت های هری پاتری و درن شانی و ... یک شخصیت رو برای فعالیت در جادوگران انتخاب کنی اون چی خواهد بود ؟

15- به این دلیل که عضو خیلی خوبی هستی میتونی یکی از شناسه های سایت رو انتخاب کنی و با یوزر و پسوردی که بهت داده میشه وارد اون شناسه بشی و باهاش فعالیت کنی و پیام شخصی هاش رو بخونی و ... ! چه شناسه ای رو انتخاب میکنی و علاقه داری که داشته باشیش ؟

16- توی پروفایلت در مورد سوابقت ، نظارت هات ، رنک هات و ... نوشتی ، دلیلش چی بوده و اینکه فکر میکنی این کار مغرورانست یا نه ؟

17- آلبوس دامبلدور سایت چقدر انتقاد و پیشنهاد پذیر هست و چقدر به حرفهایی که بهش زده میشه اعتنا میکنه و بهشون اهمیت میده ؟ آیا آلبوسی که ما الان میبینیم مغرور هست و سرد یا نه ؟ چرا اینطوری به نظر میرسه که یه نفر این سوال رو میپرسه ؟

18- آلبوس دامبلدور چه زمانی از جادوگران به کلی میره و حاضر میشه که همه فعالیت ها و سوابقش رو کنار بگذاره ؟ بهتره این رو هم بپرسم که هدفت از فعالیت توی جادوگران چی هست ، یعنی اون چیزی که تو رو تا الان توی سایت نگه داشته و در آینده هم نگه میداره ؟

19- ارتباط تو و پرسي هميشه ارباب لرد ولدمورت رو گيج كرده ، گاهي اينطور به نظر ميرسه كه شما دو نفر سايه همو با تير ميزنين در حالي كه شواهد نشون ميده دوستاي خوبي هستين . واقعا قبلا اختلاف داشتين يا اونم جزو ايفاي نقش و براي ايجاد سوژه يا سركار گذاشتن ديگران بود ؟

20- الان تو اختیار داری که یکی از اعضایی که به دلیلی رفته یا شناسش بسته شده رو به سایت برگردونی چه کسی انتخابت هست ؟ همینطور این اختیار رو داری که یکی از اعضایی که در حال حاضر توی سایت فعالیت میکنه رو ببندی و به کلی دسترسیش رو به سایت مسدود کنی ، چه کسی رو انتخاب میکنی ؟

21- از اول طرفدار بیناموسی و بیناموسی نویسی بودی یا وقتی با پرسی آشنا شدی به این سمت اومدی ؟ اگر نویسنده کتاب همچین موردی رو در مورد دامبلدور ذکر نمیکرد باز هم دامبلدور رو انتخاب میکردی ؟ فکر میکنی در اون صورت دامبلدور هنوز هم انقدر جذاب بود ؟

23- آلبوس دامبلدور سایت ، از چه کسی توی سایت بیشتر حساب میبره و حرفش براش اهمیت بیشتری داره ؟

24- بدترین بحث و جدلی که در سایت جادوگران داشتی چه زمانی و با چه کسانی بوده و نتیجش چی شده ؟ پشیمونی الان یا راضی ؟

25- الان اعضای سایت چه چیزی رو در مورد تو نمیدونن که دوست داری همینجا بهشون بگی تا خبر دار بشن ؟

26- چرا الان با توجه به این فعالیت فعلیت ، محبوبیتی که بین اعضا داری ، قدرت نویسندگی ای که داری و توانایی ای که داری جزو مدیران نیستی ؟ فکر میکنی مدیر باید چه خصوصیتی داشته باشه که الان تو یا اشخاص دیگه ای ندارید و مدیر نیستید ؟

27- بدون شک جادوگران چهار سال پیش که آلبوس دامبلدور توش عضو شده ، با جادوگرانی که الان توش لاگین کرده خیلی فرق کرده از همه نظر ! میخوام یه مقایسه ای انجام بده و بگه که جادوگران قبل با فعلی از چه نظر بهتر و از چه نظر بدتر شده .

28- تاریخ تولد یکی از اعضای سایت ( با ذکر نام عضو ) ؟ بهترین دوستانت در سایت چه کسانی هستند و اینکه دوست داری به چه کسانی آشنا بشی که نیستی ؟

سوالات مربوط به انجمن ها

29- اولین سوال انجمن ها رو به هاگوارتز اختصاص میدم . نظرت در مورد این شش ترمی که در هاگوارتز حضور داشتی چی بوده ؟ مدیریت روی ترم ها چطور بوده و افرادی که شرکت کردن در هاگوارتز چطور بوده و کلا هاگوارتز رو چطور ارزیابی میکنی ؟

30- نظرت در مورد کل کل هایی که در هاگوارتز صورت میگیره چی هست ؟ عموم کل کل ها بین هافلپاف و گریفیندور هست ، فکر میکنی سعی و تلاش گریفیندور باعث به وجود اومدن این کل کل ها میشه یا هافلپاف که خودش رو بالاتر از سطحی که توش هست میبینه ؟ این روزا خیلی چیز ها میشنویم از اعضا در مورد هاگوارتز ! چه کسی توی هاگوارتز باید بیشترین ادعا رو داشته باشه و اینکه به نظرت داره یا نه ؟

31- می رسیم به محفل ققنوس ! مرگخواران یک لرد ولدمورت دارند که کاملا هم ازش پیروی میکنند و هر چیزی بگه قبول می کنند ، ولی در محفل افرادی مثل سارا اوانز ، سیریوس بلک ، سوروس پاتر و خودت هستند که نظر میدن و به کارها رسیدگی میکنند ! به نظرت این چقدر به محفل لطمه زده ؟ با توجه به اینکه از بین این افراد خودت شخصا کارهای اصلی محفل رو انجام میدی ، چرا هنوز این افراد هم جزو مسئولین محفلن ؟

32- به نظر خیلی ها محفل ققنوس سطح خیلی پایینی داره ! نه به واسطه اعضای تازه واردش . ما در ماموریت ها میبینیم که محفل فقط به ژانگولری نوشتن اهمیت میده ، یعنی اینکه کسی که میخواد پست بزنه میاد یه نگاهی به پست قبلیش میندازه و شروع به نوشتن میکنه و طوری مینویسه که گویا قصدش اینه که هر طور شده محفل رو برتر نشون بده ! حالا فرقی نمیکنه توسط یه عضو تازه وارد نوشته میشه یا یکی از محفلی های قدیمی ! دلیلش چیه ؟

33- اخیرا بحث هایی در دفتر نظارت محفل ققنوس صورت گرفت که دیدیم چقدر سیریوس و سوروس پاتر بد بحث کردند و جواب دادند ، نظرت چیه ؟ آیا غیر از اینه که ناظر انجمن باید بیاد با دقت پست ها رو بخونه و یه جواب قانع کننده بده و با توجه به منطق بحث ها رو تموم کنه ؟ هر پستی که زده میشد ما دیدیم که سیریوس پست میزد که پست نزنید و پست ها رو پاک میکنم و اینطوری و اونطوری ، آلبوس سوروس هم که یکی از پست های مرگخواران رو پاک کرد . فکر میکنی ناظر محفل ققنوس که یکی از گروه های اصلی هست باید واقع بینانه نظر بده یا جو گیرانه ؟ چرا این اتفاق افتاد ؟

34- میریم سراغ وزارت سحر و جادو ! از حاشیه میگذرم ، فکر میکنی وزارت سحر و جادو تا الان چقدر موفق بوده که به اهدافی که وزیر باید به اونها بپردازه برسه ؟ فکر میکنی وزیر باید چه توانایی هایی رو داشته باشه که وزیر فعلی نداره ؟ با وزیر فعلی مخالفی ؟ چرا ؟

35- در مورد نحوه انتخابات وزارت زیاد بحث شد ، میخوام این سوال رو از تو هم بپرسم . اولا اینکه نظرت در مورد کاندید ها چی بود ؟ بعد هم اینکه نظرت در مورد نظرسنجی استاندارد ! وزارت چی بود ؟ در این مدت ما دیدیم تعداد زیاد شناسه جدید اضافه شد و همینطور افرادی که مدت زیادی بود آنلاین نشده بودن و همینطور ما هم باهاشون مشکل داشتیم اومدن و توی رای گیری شرکت کردن !

36- میرم سراغ مرگخواران ... مرگخواران به فعالیتشون ادامه میدن و کارهای فوق العاده ای هم انجام میدن ، نمونش همین کودتا بر علیه وزیر و جایگزین شدن بلیز به جای سوروس پاتر ، میخوام نظرت رو در مورد توانایی مرگخواران بگی ؟ لرد ولدمورت حال حاضر یکی از بهترین نویسندگان ما هست که لایق جادوگر ماه هست ، توانایی بالایی توی امر مدیریت داره و اینکه واقعا رفتار یه لرد واقعی رو برای ما به نمایش میگذاره ، فکر میکنیم تنها چیزی که در حال حاضر باعث جدی تر شدن ایفای نقش میشه لرد ولدمورت عزیزمون هست ، فکر میکنی چی باعث شده که انقدر توانایی بالایی داشته باشه ؟

37- این اواخر ما دیدیم که عده ای از اعضای محفل ققنوس به هر طریقی به انجمن خصوصی مرگخواران دسترسی پیدا کردن و تعدادی از پست های اونجا رو کپی کردند . فکر میکنی این هم به همون پتانسیل جوگیرانه یکسری از اعضای محفل بر می گرده ؟ و اینکه چه دلیلی میتونه داشته باشه و این اعضا فکر کردن که خیلی کار شاقی کردند ؟ مثلا دسترسی به محفل ققنوس برای کسی مثل من یا سایر مرگخواران کار سختی هست ؟

38- کوییدیچ ! توی همه لیگ های کوییدیچ حضور داشتی و همه داوران رو دیدی . به نظرت چه لیگی بهتر بود ؟ چه داوری ای بهتر بود ؟ و اینکه توی چه تیم های کوییدیچی بازی کردی و بهترینش به نظرت کدوم بوده ؟

39- به نظرت لیگ فعلی کوییدیچ که خودت داورش هستی چطور خواهد بود ؟ الان چه سوژه های خوبی توی کوییدیچ هست که باعث افزایش کیفیتش میشه ؟ گرانقیمت ترین تیم کوییدیچ ؟ گرانقیمت ترین بازیکن کوییدیچ ؟

40- الان هر کسی که میبینی در مورد آلبوس دامبلدور و جلسات خصوصی و پسر سفید و اینها مینویسه ! فکر میکنی دلیل این استقبال چی بود ؟ فکر میکنی چه کسانی میتونن واقعا دامبلدور و جلساتش رو اونطور که هست بنویسن و رول بیناموسی قوی برای این سوژه بنویسن ؟ مثالی با لینک داری که بدی ؟

41- جادوگران برای ما جاییه که دوستان خوبی پیدا کردیم ولی می دونم باز همین سایت وقتی مسائلش به بیرون کشیده شده خیلی از این دوستیها رو نابود کرده، سر مسائلی مثل کل کل بین گروه ها، هاگوارتز، رنکینگ ها و ...! تو برات کدوم در اولویت قرار داره؟ حاضری یک روز به خاطر دوستانت از سایت دل بکنی؟

42- خیلی ها میگن صمیمیت ها در سایت کم شده.رفاقت ها کم شده.ولی خودت نقض این گفته ای . یادم میاد یه گروه بودید،برای گرفتن حقتون ، از شناسه های قدیمی خودتون هم میگذشتید . بار ها برای نشون دادن اعتراضتون به مدیرا و یا مسائل رول ، استعفا دادید . میتونی یه چند موردش رو مثال بزنی تا همه بدونند ؟

43- یادمه اولین نفری که در گفت و گو با مدیران پیرامون بلاک شدن آرشام پست زد ، خودت بودی . برای همین سوالم رو کلی تر میپرسم . قضیه چه شکلی شروع شد ؟ چه شکلی ادامه پیدا کرد ؟ حق رو به کی میدی ؟ چه گروهی مقصر بود و آیا با بلاک موندن اون شناسه ها موافقی یا مخالف ؟ چه افرادی تلاش کردند برای باز شدن این شناسه ها ؟

44- چرا به سمت گونه های نا معتبر نمایشنامه نویسی هری پاتری مانند چرت و پرت هایی به نام "آسلام" و ... گرایش یافتید؟ تا اونجایی که به یاد داشتم یک نمایشنامه نویس خوب بودید و تبحر خودتون رو هم تو جدی نویسی و هم توی طنز به رخ همه کشیدین. اصلا فکر میکنی چیزی به اسم "آسلام" و این موارد جایگاهی در قسمت ایفای نقش هری پاتر دارند؟ حتی ما نوشته تمام طنز در جادوگران داریم و شکلک هایی بین اونها در انتهای دیالوگ ها به عنوان خلاصه کردن چهره کاراکترها حین بیان دیالوگ ها، مشاهده می کنیم. حقیقا این درست نیست و ما چنین کردیم، البته قابل قبول است. حداقل ما مثلا تاپیک هایی مثل هالی ویزارد رو می تونیم قبول کنیم، اما آسلام رو نه. فرض گرفتیم که گرایش جادوگرها به وسایل ماگلی و تی وی و سینما به حدی رسید که اونها یک مرکز تهیه فیلم های جادویی را در نقطه ای پنهان در لندن ساختند. اما چیزی مثل آسلام چطور؟

46- اگر قرار باشه به عنوان مدیریت انجمن انتخاب بشه ، چه کار هایی میکنی ؟ چه تغییراتی توی انجمن ها ایجاد میکنه ؟ چه ناظرانی رو بر میداری ؟ چه کسانی رو بیشتر استفاده میکنی ازشون ؟

47- یکی از بهترین ناظران ما هستی که انجمن های زیادی رو نظارت کردی ، میخوام بدونم که با ارزش ترین انجمنی که نظارتش رو داشتی کدوم انجمن بوده ؟ برای چه انجمنی بیشتر وقت گذاشتی ؟ و اینکه دوست داری نظارت چه انجمنی رو داشته باشی ؟

48- ناظران زیادی داریم در حال حاضر که عموما اعضای جدید هستند ! میخوام نظرت رو در مورد کیفیت فعلی نظارت و کیفیت نظارت در گذشته بدونم ؟ به نظرت الان چه فرقی کرده نظارت با گذشته ؟ چطور میشه کیفیت کار ناظرین رو بالا برد ؟ بهترین ناظر ؟

49- هر کسی سبکی داره برای نوشتن که توی اون سبک بهتر مینویسه ، میخوام بدونم که سبکی که تو باهاش راحت تری و بیشتر دوستش داری چی هست ؟ فکر میکنی چه سبکی نیاز به هنر بیشتری برای نویسندگی داره ؟ یه پست رول تو سایت بگو که محشر بوده و خیلی خوشت اومده و اینا! اگه لینک بدی هم خیلی خوشحال میشیم .

50- اگر قرار باشه مسابقه رولی برگذار بشه بین شما و یکی از کاربران... کدوم کاربر رو انتخاب میکنی تا شاخشو بشکونی و در واقع ثابت کنی که ازش برتری ؟

51- میرسیم به انتخابات جادوگران ! اول یه سوال کلی در این مورد میپرسم که به نظرت کیفیت این انتخابات در حال حاضر چطور هست ؟ چه افراد و گروهی سلامت انتخابات رو بهم میزنن و چرا ؟ و اینکه با توجه به اینکه رنک های زیادی گرفتی و خودت رو توی همه زمینه ها ثابت کردی ، باز هم رنک گرفتن برات ارزش داره ؟

بهترین عضو سایت :
بهترین نویسنده طنز :
بهترین نویسنده جدی :
بهترین نویسنده هر دو سبک :
بهترین ناظر انجمن :
بهترین مدیر انجمن :
بهترین ایده انجمن :
بهترین گروه انجمن :
خسته کننده ترین عضو انجمن :
خسته کننده ترین بخش انجمن :

56- نظرت در مورد این اعضا چیه : لرد ولدمورت ، لیلی اوانز ، بارتی کراوچ ، گراوپ ، باب آگدن ، استرجس پادمور ، تره ور ، پرسی ویزلی ؟

سوالات خارج از محدوده سایت

57- از بین کتاب های فانتزی و غیر فانتزی ای که هست ، کدوم رو مطالعه کردی و بهش علاقه داری ؟ اسم نویسنده اون کتاب و دلیل علاقت بهش چی هست ؟

59- توی میتینگ های زیادی شرکت کردی ، نظرت در مورد میتینگ ها و افرادی که توی میتینگ ها شرکت میکنند چی هست ؟ جذابیتشون برات چی هست که توشون حضور پیدا میکنی ؟ دوست داری چه کسانی رو ببینی ؟

60- نظرت در مورد کتاب هفتم هری پاتر و نحوه تموم شدن اون و روند کلی داستانش چی هست ؟ و تو اگر جای نویسنده بودی چطور تموم میکردی کتاب رو ؟

62- نظرت در مورد این ها چیه : زوپس ، محفل ، حزب باد ، قلم پر تندنویس ، هاگوارتز ؟

63- بهترین و بدترین خصوصیت اخلاقیت در محیط اینترنت و جادوگران و در زندگی واقعی ؟

66- سوال هری پاتری ما ! بهترین فیلم ؟ بهترین کتاب ؟ بهترین بازیگر ؟ بهترین شخصیت ؟ بهترین کارگردان ؟ بهترین بخش کتاب و فیلم ؟

67- یه مسئله فنی ! هووم ، کم پیش میاد که ما دختری رو توی نت ببینیم که به مسائل فنی و امور سایت ها آگاهی کامل داره ، با این حال من یک نفر رو پیدا کردم ! پرفسور پومانا اسپراوت هست که من واقعا از این اطلاعاتش لذت بردم ، نظرت در مورد این عزیز و همینطور افرادی که آشناییشون در این حده چیه ؟

68- چه سوالی دوست داشتی ازت بپرسم که نپرسیدم و خودت لطف کن بپرس و جواب بده بهش ! چه سوالی دوست داری از من بپرسی ؟

69- بهترین سوال مصاحبه ؟

70- نظرت در مورد این برنامه و ایده چی هست با توجه به اینکه صندلی داغ گریفیندور بسته شد و تمام مصاحبه ها در اینجا صورت میگیره ! چه پیشنهادها و انتقاداتی داره ؟

سوالات اعضا

72- سه نفر از تاثیر گذارترین افراد در سایت ( طی این چند سال) رو با ذکر دلیل انتخابت نام ببر!

74- حذب باد! چرا اسم باد رو انتخاب كردي؟ تا چه حد اميد داري كه حذب باد پيروز بشه! يه توضيح كلي در مورد انگيزت از تشكيل اين حذب هم بگو اگه مي شه.

75- از بين اين افراد يكيو انتخاب كن: پرسي ويزلي- گلرت گريندل والد- توحيد ظفر پور

78- فرض کن الآن اعضای سایت بخوان دو قسمت بشن و با هم کل بندازن، دوست داری کیا طرف تو باشن و کیا مخالف تو ؟

79- و عکسی زیبا ! واقعا زیبا بود ، ولی برای من سواله که چرا گاهی با اشخاص حاضر در همون عکس با هم بحث می کنید؟؟ واقعا چرا؟

80- اگه دوست داشتي واقعا واقعا تو دنياي جادوگرا بودي ، كدوم ورد رو يا كدوم قدرت جادويي رو بيشتر دوست داشتي؟

81- آیا دوران انتشار کتاب ششم و هفتم رو به یاد داری ؟ بهترین خاطره ای که برای اون اتفاق افتاد چه بوده ؟

* برای بهتر شدن و جدا شدن سوالات ، پنج شاخه به وجود اومد !

* مهمان لطفا سوالات رو بصورت بولد کنه و بهشون پاسخ بده .

* پست ها رو که خوندم یه چیزی برام جالب بود و اینکه همه اعضایی که سوال پرسیده بودند گفته بودند که سوالات زیاد شد و خسته میشه و نمیتونه جواب بده و باید کلی وقت بزاره و از این مسائل ! جالبه که هیچکسی به این توجه نکرد که من باید کلی وقت بزارم این همه پست رو بخونم و ترتیب بدم و تغییر بدم و یه طوری توی مصاحبه بیارم ! اگر کسی توجه میکرد میتونست سوالاتی رو که دیگران پرسیدن و تکراری بوده رو عینا نپرسه که وقت من بیشتر گرفته بشه ! دقت کنید ...

* ضمنا ! این نکته رو هم باید بگم که اینکه من نظرات مهمان رو در مورد اعضا میپرسم و یه سری کلمه میدم که جمله بسازه و نظرش رو بگه و این موارد کاملا دست مصاحبه کننده هست ! این مصاحبه که گذشت ولی از مصاحبه بعدی نمیخوام کسی بگه که مهمان در مورد چه کسی یا چه چیزی نظر بده .

* لطفا اعضا تا زمانی که مهمان جوابی نداده پستی در اینجا نفرستند . برای احترام به پست فلور عزیز پستم رو بعدش میفرستم . بعد از پست آلبوس هم بهش جواب میدم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: جمعه 21 تیر 1387 20:52
نمایش جزئیات
آفلاین
هووووووووووم خوبه خوبه!من همیشه مصاحبه دوست داشتم چه تو تی وی چه تو روزنامه و مجله چه جادوگران!

خب اولیشی مونالیزا بود هووووم بیشتر حول اخبار گشت زدین!ولی یادمه یه مدت تو چت باکس هی میگفتن مونالیزا و تابلو نقاشی و اینا من خوشم میومد ولی خب زود ول شد!اگه بیاد رول خوبه!تازشم من همیشه فکر میکردم این لیسانسشو گرفته نیدونم چرا!حالا پیداش کنم به خودش میگم!

بعدیش راجر بود خیلی کلی جواب داده بود خیلی تفره طفره چی میگن همینم رفته بود دوست داشتم واضح تر جواب بده!بعدشم من یه دفعه میگفتم این پروفسور بینز بوده طرف که بهش میگفتم باور نمیکرد! حالا یادم نیست کی بود!خیلی ضد حال بود یه آن شک کردم به خاطراتم!

بعدیش کی بود حالا دقیق یادم نیست ماشالا زیاد بودن ماله پرسی که اوههههههههه خیلی زیاد بود ولی میدونی پرسی من همیشه یه جور دیگه فکر میکردمو میکنم احساسم و دیدم چیز دیگه ای نسبت به کارات حالا بماند حوصله ندارم روش بحث کنم ولی گفتم بدونی! تازشم خیلی بی ناموس شدی!خیلی زیادی یعنیا خیلی خراب کردی این مقوله رو!آدم خوبه در حد اعتدال رفتار کنه برادر حمید و شناسه ی قبلی سرژ و و و رو به خاطر همین چیزا بلاک کردن و نزاشتن ادامه بدن!اصلا حرفم نیست که بحث رو دوباره زنده کنم ولی خب ناراحتم!ناراحت از اینکه الان اینقدر آزاد شده!آزادی زیادم جالب نیست!همه چیزم سوژه ی بی ناموسی نیست!این چند روزه بس که پسر سیفید مفید و کلاس خصوصی شنیدم حالم بد شد!کلا که گذشته ها گذشت ولی از یاد بقیه نمیره!بعدشم میخواستم بگم اینقدر بعضیارو نزن زمین!اونا اینجورم که فکر میکنی نیستن!خسته شدن تموم شده واسشون!دلشون زده!کاریش نمیشه کرد!شایدم من اشتباه میکنم نمیدونم در کل خیلی خیلی نظراتمون باهم فرق داره!

هاگرید هم خوب بود خوشم امد از مصاحبه اش!کلا جالب بود چی بگم دیگه منم باهاش موافقم رول قدیم با اینکه خیلی سطحش پایین تر بود ولی باحال تر بود حالا اینم بحث جداست که اصلا جاش اینجا نیست

چو هم که خب قبلا هم سامنتا باهاش مصاحبه کرده بود!دختر عشق گریفی!چیز خاصی یادم نمیاد بگم یکبار دیگه کلی باید بخونم همه ی مصاحبه هارو!ولی خب یه عالمه ذوقیدم کهههه تو بهترین دوستاش بودم من آدم ذوق مرگیم!

قصد نصیحتتو نداشتم ولی یکم رو این بی ناموسی کمتر تاکید کن!وقتی میبینم اینقدر راحت ازش حرف میزنی و میگی یه سبکه یعنی قاطی میکنم اساسی!امیدوارم رو حرفام فکر کنی انتظار ندارم قبولشون کنی ولی دوست ندارمم موضع بگیری چون من نه تا حالا با کسی دعوا کردم نه حالشو دارم نه دوست دارم اگه بخوام از جادوگران برم با دعوا برم!یه مدتمم نیستم خودت خبر داری دیگه اگه لحنمم بد هست پیشاپیش ببخشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: جمعه 21 تیر 1387 16:36
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

برنامه نهم قلم پر تندنویس
مهمان برنامه : آلبوس دامبلدور

سلام ، آلبوس عزیز به برنامه خودت خوش اومدی و امیدوارم که این برنامه سبب آشنایی بیشتر من و سایر اعضای سایت با تو بشه .

شاخه جادوگران

سوالات کلی جادوگران

سوالات مربوط به عضو

23- آلبوس دامبلدور سایت ، از چه کسی توی سایت بیشتر حساب میبره و حرفش براش اهمیت بیشتری داره ؟

سوالات مربوط به انجمن ها

بهترین عضو سایت :
بهترین نویسنده طنز :
بهترین نویسنده جدی :
بهترین نویسنده هر دو سبک :
بهترین ناظر انجمن :
بهترین مدیر انجمن :
بهترین ایده انجمن :
بهترین گروه انجمن :
خسته کننده ترین عضو انجمن :
خسته کننده ترین بخش انجمن :

سوالات خارج از محدوده سایت

69- بهترین سوال مصاحبه ؟

سوالات اعضا

* برای بهتر شدن و جدا شدن سوالات ، پنج شاخه به وجود اومد !

* مهمان لطفا سوالات رو بصورت بولد کنه و بهشون پاسخ بده .

* پست ها رو که خوندم یه چیزی برام جالب بود و اینکه همه اعضایی که سوال پرسیده بودند گفته بودند که سوالات زیاد شد و خسته میشه و نمیتونه جواب بده و باید کلی وقت بزاره و از این مسائل ! جالبه که هیچکسی به این توجه نکرد که من باید کلی وقت بزارم این همه پست رو بخونم و ترتیب بدم و تغییر بدم و یه طوری توی مصاحبه بیارم ! اگر کسی توجه میکرد میتونست سوالاتی رو که دیگران پرسیدن و تکراری بوده رو عینا نپرسه که وقت من بیشتر گرفته بشه ! دقت کنید ...

* ضمنا ! این نکته رو هم باید بگم که اینکه من نظرات مهمان رو در مورد اعضا میپرسم و یه سری کلمه میدم که جمله بسازه و نظرش رو بگه و این موارد کاملا دست مصاحبه کننده هست ! این مصاحبه که گذشت ولی از مصاحبه بعدی نمیخوام کسی بگه که مهمان در مورد چه کسی یا چه چیزی نظر بده .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/4/21 16:38:09
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری