جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  13 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  122 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  243 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  239 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  322 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر بازرسین هاگوارتز
ارسال شده در: جمعه 18 مرداد 1387 11:57
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اممم ، درسته !
من به این قانون دقت نکرده بودم وگرنه همون اول اطلاع میدادم که تغییر کنه ! مسخرست از تدریس پست زده امتیاز کم بشه ، فقط لازمه که توسط استاد در نظر گرفته نشه .

در هر صورت در کار گابریل مشکلی نبود .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: جمعه 18 مرداد 1387 02:43
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام !

پیوز نوشته :

نقل قول:
ببخشید فکر نمی کنم بازرسین چنین اختیاری داشته باشن ! اصلا فکر نمی کنم نیاز به کسر امتیاز باشه !

اگر لازم باشه معلم مربوطه میتونه نمره پست رو نده !!!! !

چرا ، این قانون جزو وظایف بازرسین هست . توی پست استرجس در تابلوی اعلانات :

نقل قول:
8-در صورتی که دانش آموزی بعد از تدریس جدید استاد در کلاسی تکلیف جلسه ی قبل را ارسال کرد بدون هیچ درنگی 3- از گروه دانش آموز کسر گردد

من هم همین کار رو کردم !

با تشکر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب
ارسال شده در: جمعه 18 مرداد 1387 02:13
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

گابریل دلاکور نوشته:
با سلام ،

به خاطر ارسال پست ِ جلسه ی سوم بعد از تدریس جلسه ی چهارم توسط تد ریموس لوپین در کلاس دوئل ، -3 امتیاز از گریفندور کم میکنم .

ببخشید فکر نمی کنم بازرسین چنین اختیاری داشته باشن ! اصلا فکر نمی کنم نیاز به کسر امتیاز باشه !

اگر لازم باشه معلم مربوطه میتونه نمره پست رو نده !!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: چهارشنبه 16 مرداد 1387 21:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

درسته ، دفتر اساتید رو خوندم و پستت رو هم خوندم ... دو امتیاز بهت اضافه میکنم .

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 16 مرداد 1387 17:09
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من از امتیازی که پرفسور کرواچ در امتحانشون به من دادن شکایت دارم.در دفتر اساتید هم گفتم ولی رسیدگی نشد.دلایلم هم دلایل درستی بودن.لطفا یک بازرس دیگه بجز بارتی کرواچ به این مسئله رسیدگی کنه.

مرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 9 مرداد 1387 18:18
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نیازی به مطرح کردن نبود ، رسیدگی شد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 9 مرداد 1387 16:42
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام ...

خدمت بازرسین باید بگم که آلبوس دامبلدور معلم آموزش دوئل باید تا دیشب ساعت 10 سوالات امتحان میان ترم رو ارسال می کرد که نکرد ... لطفا رسیدگی کرده و امتیاز مقتضی رو از گروه ایشون کم کنید ...

ممنون ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1387 12:25
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
مهم اون چند دقیقه نیست مهم اینه که گفته شده 29 ام باید تدریس میشده ولی تاریخ تدریس 30 ام هست و اشکال کار از من بعنوان بازرس نیست اشکال کار از معلمه که باید در اون روز مقرر تدریس میکرده ولی نکرده نباید اینقدر دیر اقدام به پست زدن میکرده که این مشکل هم براش پیش بیاد باید چند ساعت قبل با خیال راحت و نه بصورت سرسری پستشو میفرستاده و یا اگر نمیتونسته بفرسته تو اون روز مقرر باید در دفتر مدیریت اعلام میکرده تا در درجه اول مدیر و بعد بازرسا هم در جریان باشن،مثلا در مورد کوئیدیچ هم میبینیم که وقتی گفته میشه تا ساعت 24 وقت دارید پستتونو بفرستید اگه چند دقیقه بعدم بفرستی بازم مورد قبول نیست.

امم ، کوییدیچ خیلی فرق میکنه ! با توجه به مشکلات فعلی و رفتن برق و باز نشدن تاپیکا به نظرم مشکلی نیست ! اون کوییدیچه که یه هفته وقت داره برای ارسال پست ، اینجا استاد اکثرا تدریس رو همراه امتیاز دهی مینویسه و میفرسته و به نظرم این نه دقیقه تاخیر مشکلی نیست !

همه جوانب رو باید در نظر بگیریم ، وقتی میخوایم یه کاری کنیم ! الان اساتید یکسری امتیازاتشون رو کامل زدن و یکسری به مشکل صفحه سفید نمیتونن بفرستن ! امتیاز باید کم بشه ؟ باید جوانب رو در نظر گرفت .

نقل قول:
تو هم مثل من بازرسی و نه بالاتر و من با علم و تحقیق در مورد موضوع پست زدم،چیزی که واضحه نیاز به سوال کردن نداره.

اینجا بالاتر و اینا مهم نیست ! شما که اطلاع نداری از چیزی باید بپرسی ، حالا میخواد مثل من بازرس باشی یا مدیر مدرسه !

در مورد امتیازی که کسر شده با مدیر مدرسه صحبت میشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1387 11:53
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
پستت رو توی شرح امتیاز پاک کن ! اگر لازم بود امتیازی کم بشه ، من این کار رو تا الان کرده بودم بعد از گذشت چند روز ... 9 دقیقه تاخیر ارزشی نداره که امتیاز کم بشه ! یعنی همیشه همینطور بوده !

مهم اون چند دقیقه نیست مهم اینه که گفته شده 29 ام باید تدریس میشده ولی تاریخ تدریس 30 ام هست و اشکال کار از من بعنوان بازرس نیست اشکال کار از معلمه که باید در اون روز مقرر تدریس میکرده ولی نکرده نباید اینقدر دیر اقدام به پست زدن میکرده که این مشکل هم براش پیش بیاد باید چند ساعت قبل با خیال راحت و نه بصورت سرسری پستشو میفرستاده و یا اگر نمیتونسته بفرسته تو اون روز مقرر باید در دفتر مدیریت اعلام میکرده تا در درجه اول مدیر و بعد بازرسا هم در جریان باشن،مثلا در مورد کوئیدیچ هم میبینیم که وقتی گفته میشه تا ساعت 24 وقت دارید پستتونو بفرستید اگه چند دقیقه بعدم بفرستی بازم مورد قبول نیست.

نقل قول:
لطفا در مورد چیزی که اطلاع نداری سوال کن

تو هم مثل من بازرسی و نه بالاتر و من با علم و تحقیق در مورد موضوع پست زدم،چیزی که واضحه نیاز به سوال کردن نداره.

شمام موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1387 11:22
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

به آنتونین دالاهوف :
پستت رو توی شرح امتیاز پاک کن ! اگر لازم بود امتیازی کم بشه ، من این کار رو تا الان کرده بودم بعد از گذشت چند روز ... 9 دقیقه تاخیر ارزشی نداره که امتیاز کم بشه ! یعنی همیشه همینطور بوده !

لطفا در مورد چیزی که اطلاع نداری سوال کن

ممنون و موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!