ایوان
اول اینکه حاشیه اصلا نداری تو سایت فقط فعالیت خودتو میکنی و این خیلی خوبه.
دوم آواتورت خیلی شبیه ایفای نقش و کلا فعالیتت تو سایته یعنی مثل بتمن معروف یا ورژن 2008 اِش یعنی شوالیه سیاه چهره واقعیت پشت نقاب ایفای نقش مخفیه در حالی که صد در صد مثل شوالیه سیاه(بتمن) یه روی بدون نقاب هم در زندگی واقعی داری،لطفا در مصاحبه ت بیشتر در اون مورد بگو که برای من و امثال من که هیچی در موردت نمیدونیم جالبه.
موفق و موید باشی
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
12 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] قلمپر تندنویس
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

نقل قول:
ايول ايول مورگانا..سوالت عالي بود!مرسييي!
مهدي جان حتما به اين سوال جواب بده..واقعا جالبه!
---------------------
1-چرا اينقد تو هم مثل من آسوده طلبي؟(ميخواستم كلمه ي ديگه به كار ببرم ديدم زشته :ygirn:
2-چرا ايوان روزيه؟از شون پن چجوري رسيدي به ايوان و چرا اسليترين رو انتخاب كردي؟
همينا..مرسي!
تا حالا عاشق چن نفر از دخترای سایت شدی (و اگه سکرت نیست) کدوماشون؟
ايول ايول مورگانا..سوالت عالي بود!مرسييي!
مهدي جان حتما به اين سوال جواب بده..واقعا جالبه!
---------------------
1-چرا اينقد تو هم مثل من آسوده طلبي؟(ميخواستم كلمه ي ديگه به كار ببرم ديدم زشته :ygirn:
2-چرا ايوان روزيه؟از شون پن چجوري رسيدي به ايوان و چرا اسليترين رو انتخاب كردي؟
همينا..مرسي!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر

ایوان ...ایوان ..ایوان
یک سوال اساسی ازت دارم ..پرسی خواهشا اینو بذار توی سوالا :
تو نظرت در مورد شعار چیـــــــــــه؟!
با فعالیت و تالار و قول جمله بساز.
اصولا مشکلت با تالار چیه؟همیشه از بعضی قدیمی ها میشنوم که می گن دیگه ما برای تالار قدیمی شدیم..ولی از تو اینو نشنیدم،تو گفتی باشه بزودی می ام پست میزنم.کو؟
سوژه های تالار که معمولا ضعیف نیست.بجز بعضی وقتا که از زور بی سوژه ای ضعیف میشن می تونم بگم بعد از خانه ریدل تا اونجایی که من حس می کنم سوژه های قوی ای دارن (بقیه گروه هارو نمی دونم .منظور سایر انجمن های ایفای نقشه)پس چرا توی تالار نمی بینمت؟مشکل کجاست؟بابا حتی بلیز هم دو ماه پیش اومد یک پست زد تو تالار
می ای پست میزنی ولی در کل احساس می کنم کم پیدایی.در حالی که در مسنجر بیست و چهار ساعته انی! خب کلا نظرت چیه؟
ایوان..چرا شخصیت ایوان روزبه؟در حالی که می تونی خیلی شخصیت های قوی رو بگیری ..با سابقه و قدرت نوشتنی که داری خیلی شخصیت ها هست که می تونی بگیری ..من هروقت ایوان رو می بینم یاده تراس می افتم که
به نظر من بعد از تموم شدن هری پاتر کم کم داره سوژه های هری پاتری خالص هم ته میکشه و به حاشیه میریم..نظرت چیه؟به نظرت جادوگران چی کار باید بکنه؟بهتر نیست این قدر کلیشه ای نباشه؟همم؟
کلا به نظرم اواترت خیلی بامزست.یاد یک قالب توی پارس تم می افتم(ارزشی بازی کنیم یه ذره:D!)یه کمی هم شکل کاکل خروسه..چرا این اواتر؟دوست داشتی مرموز باشه؟دوست داشتی ایوان رو هرکسی از دید خودش بشناسه؟مثل اواتر قبلی مورگانا؟
سوال که دیگه نمی اد به ذهنم.مطمئنم وقتی که مهلت تموم شد یادم می افته که چند تا سوال نپرسیدم.
مرسی از پرسی به خاطر مهمون مرموز و خوبش!

یک سوال اساسی ازت دارم ..پرسی خواهشا اینو بذار توی سوالا :
تو نظرت در مورد شعار چیـــــــــــه؟!
با فعالیت و تالار و قول جمله بساز.
اصولا مشکلت با تالار چیه؟همیشه از بعضی قدیمی ها میشنوم که می گن دیگه ما برای تالار قدیمی شدیم..ولی از تو اینو نشنیدم،تو گفتی باشه بزودی می ام پست میزنم.کو؟

سوژه های تالار که معمولا ضعیف نیست.بجز بعضی وقتا که از زور بی سوژه ای ضعیف میشن می تونم بگم بعد از خانه ریدل تا اونجایی که من حس می کنم سوژه های قوی ای دارن (بقیه گروه هارو نمی دونم .منظور سایر انجمن های ایفای نقشه)پس چرا توی تالار نمی بینمت؟مشکل کجاست؟بابا حتی بلیز هم دو ماه پیش اومد یک پست زد تو تالار
می ای پست میزنی ولی در کل احساس می کنم کم پیدایی.در حالی که در مسنجر بیست و چهار ساعته انی! خب کلا نظرت چیه؟
ایوان..چرا شخصیت ایوان روزبه؟در حالی که می تونی خیلی شخصیت های قوی رو بگیری ..با سابقه و قدرت نوشتنی که داری خیلی شخصیت ها هست که می تونی بگیری ..من هروقت ایوان رو می بینم یاده تراس می افتم که

به نظر من بعد از تموم شدن هری پاتر کم کم داره سوژه های هری پاتری خالص هم ته میکشه و به حاشیه میریم..نظرت چیه؟به نظرت جادوگران چی کار باید بکنه؟بهتر نیست این قدر کلیشه ای نباشه؟همم؟
کلا به نظرم اواترت خیلی بامزست.یاد یک قالب توی پارس تم می افتم(ارزشی بازی کنیم یه ذره:D!)یه کمی هم شکل کاکل خروسه..چرا این اواتر؟دوست داشتی مرموز باشه؟دوست داشتی ایوان رو هرکسی از دید خودش بشناسه؟مثل اواتر قبلی مورگانا؟
سوال که دیگه نمی اد به ذهنم.مطمئنم وقتی که مهلت تموم شد یادم می افته که چند تا سوال نپرسیدم.

مرسی از پرسی به خاطر مهمون مرموز و خوبش!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وقتی شب برمی خیزد
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
جزئیات کاربر

سلام دوست داشتم اینا رو توی معجون راستی میپرسیدم ، منتهی چون انور واقعاً وقت پست زدن نیست سوالام رو اوردم اینجا ، امیدوارم پرسی اینا رو هم بزار جزو سوالاش ...
1. از وقتی لرد شدی و برگشتی ، خیلی زیاد یا شاید بهتره بگم بیش از 90 در صد فعالیتت مربوط به مرگخوارانه و جای دیگه نمیری ، احساس ادای دین میکنی یا میخوای فعالیتت رو جبران کنی ؟
2. به هاگوارتز علاقه داشتی؟ داری؟ منتهی الان ندیدم زیاد طرفش بری ، این کلاسی رو هم که گرفتی مثل اینکه داری ول میکنی !
3. از فعالترین مشاورین فکر کنم ... اصلاً این مشاورین چی هست ؟ خوردنیه ؟
( همینا ، چیزی به ذهنم رسید اضافه میکنم )
1. از وقتی لرد شدی و برگشتی ، خیلی زیاد یا شاید بهتره بگم بیش از 90 در صد فعالیتت مربوط به مرگخوارانه و جای دیگه نمیری ، احساس ادای دین میکنی یا میخوای فعالیتت رو جبران کنی ؟
2. به هاگوارتز علاقه داشتی؟ داری؟ منتهی الان ندیدم زیاد طرفش بری ، این کلاسی رو هم که گرفتی مثل اینکه داری ول میکنی !
3. از فعالترین مشاورین فکر کنم ... اصلاً این مشاورین چی هست ؟ خوردنیه ؟
( همینا ، چیزی به ذهنم رسید اضافه میکنم )
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/03/29
آخرین ورود: جمعه 26 دی 1399 19:03
از: یه دنیای دیگه!
پستها:
516

عرضم به حضور منورتون، ایوان روزیه و بلیز زابینی همیشه درنظر من موجودات مرموزی بودن که آوردن اسمشون هم منو یاد سایه میندازه 
البته ممکنه مربوط به آواتارشونم باشه (همون آواتار اسبق بلیز و آواتار همیشگی ایوان)
خیلی دوست داشتم ازش سوال بپرسم ولی چون واقعا شخصیت مرموزیه، هیچی به ذهنم نمی رسه جز همین:
به نظرت چرا اینقدر مرموز به نظر می رسی؟
اینم یکی از بروبکس خواست ازت بپرسم

البته ممکنه مربوط به آواتارشونم باشه (همون آواتار اسبق بلیز و آواتار همیشگی ایوان)

خیلی دوست داشتم ازش سوال بپرسم ولی چون واقعا شخصیت مرموزیه، هیچی به ذهنم نمی رسه جز همین:
به نظرت چرا اینقدر مرموز به نظر می رسی؟

اینم یکی از بروبکس خواست ازت بپرسم

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/09/23
آخرین ورود: شنبه 20 اردیبهشت 1393 20:29
از: قدح اندیشه
پستها:
1323

ايوان روزيه يك موجود(!) عجيب! كسي كه اصولا هميشه بوده، فعاليت خوبي داره، اما تازگيا باعث شده كه من تا مرز خودكشي هم پيش برم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( رجوع كنيد به سوال 10 )
1- چرا با اينكه از اوايل سايت بودي، شخصيتت اصولا توي چشم نيست؟ چه وقتي كه شون پن بودي و چه الان؟ قصد نداري تغيير شخصيت بدي؟
2- سوژه ي موزه ي تاريخ جادوگري( درست گفتم اسمشو؟) دقيقا چي بود؟ چرا اونقدر بهش علاقه داشتي؟؟( فك كنم نصف پستات با شون پن توي اين تاپيك بود!!!)
3- چرا شخصيت شون پن رو انتخاب كردي؟ و چرا بعدش ايوان رو؟
4- اگر الان بخواي تغيير شخصيت بدي، چه شخصيتي رو ميداري؟ و به كودوم يكي از شخصيت هاي فعال الان علاقه داري كه مال تو مي بود؟
5- چرا بين سطورت اينقدر كم اينتر ميزني؟ و چرا اصولا هيچوقت از شكلك استفاده نميكني؟ آيا شكل زدن رو يه امر ارزشي تلقي ميكني؟ يا كدها رو حفظ نيستي؟
6- اصولا توي خانه ريدل ها هستي، دوست داري اگه وقت داشتي، توي كودم انجمن فعاليت ميكردي؟
7- هيچوقت دوست داشتي محفلي باشي؟ مثلا در زمان يه دامبل خاص ؟؟ وضعيت فعلي محفل؟
8- اگه مدير بودي اينجا، چه تغييراتي مد نظرت بود؟ چه كارهائي رو ميكردي؟ چه چيزهائي رو نقاط ضعف و يا قوت در حال حاضر ميدوني؟ در قياس با گذشته ي سايت، وضعيت فعلي بهتره يا ...؟!
9- خوشحال ميشم اگه يه پست توي " غار تنهائي" در انجمن" مطالب اشتراكي" بزني. چون موضوعش خيلي خاصه. دوست دارم بدونم در اون شرايط چه عكس العملي خواهي داشت.
10- پستاي منتخبت كو؟؟
( احتمالا من رو دق ميدي!!!!
)
---
من از مورگاناي عزيز تشكر ميكنم، مصاحبش واقعا خوندني و عالي بود. ممنونم ازش.( ببخشيد كه اينقد گذشت)
1- چرا با اينكه از اوايل سايت بودي، شخصيتت اصولا توي چشم نيست؟ چه وقتي كه شون پن بودي و چه الان؟ قصد نداري تغيير شخصيت بدي؟
2- سوژه ي موزه ي تاريخ جادوگري( درست گفتم اسمشو؟) دقيقا چي بود؟ چرا اونقدر بهش علاقه داشتي؟؟( فك كنم نصف پستات با شون پن توي اين تاپيك بود!!!)
3- چرا شخصيت شون پن رو انتخاب كردي؟ و چرا بعدش ايوان رو؟
4- اگر الان بخواي تغيير شخصيت بدي، چه شخصيتي رو ميداري؟ و به كودوم يكي از شخصيت هاي فعال الان علاقه داري كه مال تو مي بود؟
5- چرا بين سطورت اينقدر كم اينتر ميزني؟ و چرا اصولا هيچوقت از شكلك استفاده نميكني؟ آيا شكل زدن رو يه امر ارزشي تلقي ميكني؟ يا كدها رو حفظ نيستي؟

6- اصولا توي خانه ريدل ها هستي، دوست داري اگه وقت داشتي، توي كودم انجمن فعاليت ميكردي؟
7- هيچوقت دوست داشتي محفلي باشي؟ مثلا در زمان يه دامبل خاص ؟؟ وضعيت فعلي محفل؟
8- اگه مدير بودي اينجا، چه تغييراتي مد نظرت بود؟ چه كارهائي رو ميكردي؟ چه چيزهائي رو نقاط ضعف و يا قوت در حال حاضر ميدوني؟ در قياس با گذشته ي سايت، وضعيت فعلي بهتره يا ...؟!
9- خوشحال ميشم اگه يه پست توي " غار تنهائي" در انجمن" مطالب اشتراكي" بزني. چون موضوعش خيلي خاصه. دوست دارم بدونم در اون شرايط چه عكس العملي خواهي داشت.
10- پستاي منتخبت كو؟؟
( احتمالا من رو دق ميدي!!!!
)---
من از مورگاناي عزيز تشكر ميكنم، مصاحبش واقعا خوندني و عالي بود. ممنونم ازش.( ببخشيد كه اينقد گذشت)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
مهمان این برنامه : ایوان روزیه
اعضا تا چهار روز آینده میتونن سوالاتشون رو از مهمان بپرسن !
* اگر سوالی دارید زودتر بپرسید که بعد اعتراضی نباشه که چرا زمان کم بود و اینا !!
مهمان این برنامه : ایوان روزیه
اعضا تا چهار روز آینده میتونن سوالاتشون رو از مهمان بپرسن !
* اگر سوالی دارید زودتر بپرسید که بعد اعتراضی نباشه که چرا زمان کم بود و اینا !!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر

نقل قول:
جغله من بودم.تو باید فقط به من بگی جغله.این نارسیسا اول راهنماییه.11 سالشم هست.دختر بد .
نقل قول:
هممم ،از اولش هم می دونستم که عاشق شخصیت مورگانا هستی،دقیقا وقتی که باهات دوست شدم روزایی بود که داشتم برای شخصیت بلا معرفی می زدم و اینا.چه بعدم بهت اصرار کردم نارسیسا بشی..از طرفی مای لرد هم بهت پیشنهاد دادن و بعدم که کم کم حاضر شدی نارسیسا باشی .اون موقع خیلی خوشحال شدم که یک نفر نارسیسا میشه و نقش مکمل بلاتریکس رو بازی می کنه که فعاله و می خواد فعال باشه.
نقل قول:
کتک می زنیم.نه همه رو،بعضی هارو!
بعضی هارو که دلمون نمی اد کروشیو کنیم وقتی پروانه ای میشیم کتک می زنیم.مثلا اونایی که شناسشون نارسیسا داره توش!
نقل قول:
گمون نکن.دقیقا اینطور بود.به نظرم اواتر قبلی مورگانا لی فای هم جالب بود و در عین حال لوس!
اون اواتر می تونست یک تصور ذهنی خاص و شخصی هرکس رو از مورگانا به وجود بیاره.ولی خب بهتره اواتر بذاری
نقل قول:
اولا ،مطمئن باش من هیچ وقت عادت نمی کنم.پس هیچ وقت نمی تونی بری.
دوم:
ممنونم.منم نمی تونم ناراحتی تورو ببینم
جغله من بودم.تو باید فقط به من بگی جغله.این نارسیسا اول راهنماییه.11 سالشم هست.دختر بد .
نقل قول:
خوب من عاشق مورگانا هستم. اولین دلیلش همون حسیه که ملت به عشق اولشون دارن ولی گذشته از شوخی، هرگز اون احساسی رو که برای اولین بار لاگین کردم و جلوی چشام اومد: «خوش آمدید مورگانا لی فای» رو فراموش نمی کنم. خیلی حس زیبایی بود.
نارسیسا رو به خاطر خواهش هم گروهی هام قبول کردم. همون موقع هم به سوروس و هم به بلا (که بعد بلا شد) گفتم که من اصلا نارسیسا رو دوست ندارم و وجودش برام قابل تحمل نیست من مغرور هستم (به شدت) ولی هیچکس نمی تونه بگه افاده ای هم هستم. چون ابدا افاده ندارم (یعنی اون چیزی که یه بانوی اشراف زاده باید باشه) ولی چون به این نتیجه رسیدم که وجود یه نارسیسا برای اسلیترین مفیده، قبول کردم که تغییر شخصیت بدم. و همه سعیم رو کردم که نارسیسای خوبی باشم که نمی دونم بودم یا نه الانم دیگه خسته شدم ازش. تا کی می تونی با شخصیتی بسازی که دوسش نداری؟
هممم ،از اولش هم می دونستم که عاشق شخصیت مورگانا هستی،دقیقا وقتی که باهات دوست شدم روزایی بود که داشتم برای شخصیت بلا معرفی می زدم و اینا.چه بعدم بهت اصرار کردم نارسیسا بشی..از طرفی مای لرد هم بهت پیشنهاد دادن و بعدم که کم کم حاضر شدی نارسیسا باشی .اون موقع خیلی خوشحال شدم که یک نفر نارسیسا میشه و نقش مکمل بلاتریکس رو بازی می کنه که فعاله و می خواد فعال باشه.
نقل قول:
بهترین ناظر انجمن : راستشو بگم؟ بلاتریکس لسترنج! کم مونده به ضرب کتک ملت اسلی رو بکشونه به فعالیت
کتک می زنیم.نه همه رو،بعضی هارو!
بعضی هارو که دلمون نمی اد کروشیو کنیم وقتی پروانه ای میشیم کتک می زنیم.مثلا اونایی که شناسشون نارسیسا داره توش!
نقل قول:
گمونم به اصرار بلاتریکس بود که باعث شد آواتار بذارم
گمون نکن.دقیقا اینطور بود.به نظرم اواتر قبلی مورگانا لی فای هم جالب بود و در عین حال لوس!
اون اواتر می تونست یک تصور ذهنی خاص و شخصی هرکس رو از مورگانا به وجود بیاره.ولی خب بهتره اواتر بذاری
نقل قول:
و اینکه چرا نمیرم؟ به خاطر بلاتریکس. هیچ وقت نمی تونم ببینم که باعث ناراحتی اون بشم. تصمیم دارم فعالیتم رو به تدریج کم کنم که نبودن من باعث آزارش نشه و کم کم به نبودن من عادت کنه. به محض اینکه بفهمم نبودنم هیچ ناراحتی ای براش ایجاد نمی کنه، نخواهم بود..
اولا ،مطمئن باش من هیچ وقت عادت نمی کنم.پس هیچ وقت نمی تونی بری.
دوم:
ممنونم.منم نمی تونم ناراحتی تورو ببینم_____________
اول از همه از پرسی ممنونم که مهمون به این خوبی رو دعوت کرد
دوم از نارسیسا که اومد جواب داد..
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وقتی شب برمی خیزد
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
نقل قول:
شوخی اما قشنگ بود ! واقعا !
نقل قول:
برو باب ! من همه جوره نوشتم و مینویسم ! چطور اونا رو کسی در نظر نمیگیره بعد بیناموسی خیلی به چشم میاد ؟!
نقل قول:
نمیدونم چه کسی میدونه که من چقدر از این سوال بدم میاد !
هوم ، گفتی که تو برای دل ِ خودت مینویسی ! اگر برای دل ِ خودت مینویسی اونطوری که دوست داری مینویسی ، با سوژه و سبک ِ مورد علاقت !
منم به بیناموسی نویسی کم علاقه ندارم و توی ذهنم همیشه سوژه های بیناموسی معلق هستن
ضمنا ، تو هنوز پست ِ بیناموسی از من ندیدی ! اون پستایی که میشد بهشون گفت بیناموسی الان پاک شدن !
نقل قول:
یادمه قبلا یه نفر گفت ، سعی کن از سوالات ملت فقط زمانی استفاده کن که جالب باشن و یه چیزی که به ذهنت نرسیده داشته باشن ! وگرنه بیشتر سوالاتشون رو حذف کن ! هوم ، تو دو گانگی قرار گرفتم !
ولی خب ، این قسمت سوالات اعضا رو برای این اضافه کردم که سوالاتی که نمیشه اضافه کرد بین سوالات رو بذارم توش ! با ذکر نام طراح سوال !
مهمان بعدی هم بعد از صحبت و تبادل نظر معرفی میشه !
نقل قول:
اولین دلیلش همون حسیه که ملت به عشق اولشون دارن
شوخی اما قشنگ بود ! واقعا !
نقل قول:
اگه دست از بی ناموسی نویسی برداره میشه باهاش کنار اومد.
برو باب ! من همه جوره نوشتم و مینویسم ! چطور اونا رو کسی در نظر نمیگیره بعد بیناموسی خیلی به چشم میاد ؟!

نقل قول:
و سوالی که من می خوام از تو بپرسم: چه جذابیتی در بی ناموسی نویسی می بینی؟
نمیدونم چه کسی میدونه که من چقدر از این سوال بدم میاد !
هوم ، گفتی که تو برای دل ِ خودت مینویسی ! اگر برای دل ِ خودت مینویسی اونطوری که دوست داری مینویسی ، با سوژه و سبک ِ مورد علاقت !
منم به بیناموسی نویسی کم علاقه ندارم و توی ذهنم همیشه سوژه های بیناموسی معلق هستن
ضمنا ، تو هنوز پست ِ بیناموسی از من ندیدی ! اون پستایی که میشد بهشون گفت بیناموسی الان پاک شدن ! نقل قول:
تنها یه پیشنهاد دارم. اصلا سوالات اعضا رو حذف نکن مگر زمانی که تکراری باشن. یادمه سوالای من از هوکی تکراری نبودن و تو حذفشون کرده بودی و البته اینکه بچه ها از مهمونت سوال می پرسن نشون دهنده علاقه اونا به مهمون برنامه هم هست. نه فقط صرفا برای تکراری نبودن سوالا
یادمه قبلا یه نفر گفت ، سعی کن از سوالات ملت فقط زمانی استفاده کن که جالب باشن و یه چیزی که به ذهنت نرسیده داشته باشن ! وگرنه بیشتر سوالاتشون رو حذف کن ! هوم ، تو دو گانگی قرار گرفتم !
ولی خب ، این قسمت سوالات اعضا رو برای این اضافه کردم که سوالاتی که نمیشه اضافه کرد بین سوالات رو بذارم توش ! با ذکر نام طراح سوال !
مهمان بعدی هم بعد از صحبت و تبادل نظر معرفی میشه !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1399/10/23
آخرین ورود: سهشنبه 13 بهمن 1388 14:23
از: یه دنیای دیگه !
پستها:
392

سلام
خوب من عجله داشتم که زودتر این پست رو بزنم که چهارصدمین و آخرین پستم با نارسیسا مالفوی باشه. البته اگه با تغییر شناسۀ من موافقت بشه.
فقط یه چیزی: پرسی قراربود یه سوال خشن ازم بپرسی. باز دل رحمیت گل کرد؟
فایل رو به صورت word 1997-2003 پیوست می کنم.
فایل notepad هم اینجا لینک میشه:
پرسی
خوب من عجله داشتم که زودتر این پست رو بزنم که چهارصدمین و آخرین پستم با نارسیسا مالفوی باشه. البته اگه با تغییر شناسۀ من موافقت بشه.
فقط یه چیزی: پرسی قراربود یه سوال خشن ازم بپرسی. باز دل رحمیت گل کرد؟
فایل رو به صورت word 1997-2003 پیوست می کنم.
فایل notepad هم اینجا لینک میشه:
پرسی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نارسیسا مالفوی در 1387/11/12 1:40:30
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج