جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

181 کاربر(ها) آنلاین هستند (172 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
181 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

دور دوم انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: پنجشنبه 8 اسفند 1387 13:33
نمایش جزئیات
آفلاین
ایوان ممنون،مصاحبه خوبی بود.به دو دلیل:1)هیچ کدوم از کسانی که تا حالا دعوت شده بودن مثل تو به ادبیات نگارشی مسلط نبودن مثلا مصاحبه من بعضی جاهاش خیلی عوامانه شده بود ولی تو طوری نوشتی که آدم کیف میکنه میخونه نه افراط نه تفریط.
2)اصولا از آدم که تعریف کنن بیشتر بش میچسبه

انشالا بزودی آشنا میشیم

بازم موفق و موید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 8 اسفند 1387 11:44
نمایش جزئیات
آفلاین
هوممم...ایول شامپو ! مصاحبه ی قشنگی بود!

البته خوشحالم که طولانی تر نبوده، چون اونوخ دهن جفتمون آسفالت بود، میدونی که...!

و اون آهنگ...فوق العاده اس...دیشب دیوونه ام کرده بود...فوق العاده اس!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 8 اسفند 1387 11:38
نمایش جزئیات
آفلاین
قشنگ بود ... با اینکه فقط تا وسطهاش خوندم ولی خوشم اومد .

تا آنجا که زیاد انتخاب کرده بودم منتهی رسید به آخرش یادم رفت ...

نقل قول:
توی تاپیک ها پست های بی ربط میزدم و کلا همینجوری خوش بودم تا اینکه اولین و اخرین اخطارم رو گرفتم!یکی از مدیرها اخطار داده بود که اگه بازم ارزشی بازی در بیارم بلاک میشم

از این مدیرا الان نداریم ...

نقل قول:
(به نظرم کلا این چند وقته خیلی دارم بد میشم.همه کارها با هم قاطی شده و به بعضی ها فرصت نمیکنم برسم.برای همین ممکنه دیگران ازم رنجیده بشن.امیدوارم کسی همچین احساسی پیدا نکرده باشه.چون واقعا عمدی در کار نبوده و ازشون معذرت میخوام.)

اینم جاش آن وسطها نبود باید آخر و اول بُلد میشد :دی

نقل قول:
از یه دیدگاه دیگه خود این عکس رو هم دوست دارم.چون حس عجیب و مرموزی داره.میشه سکوت غم حاکم رو فضا رو کاملا حس کرد.بتمن قهرمانیه که ما عادت داریم ببینیم همیشه همه جا حاضر میشه و به دیگران کمک میکنه

از بدترین قهرمانهاست این بشر از بین بدمن بلند شده باب ، برا همینه حس نافرم میده به آدم .

نقل قول:
باشگاه دوئل واقعا ایده خوبی بود.اینکه یه نفر میاد کسی رو دعوت میکنه و بعد اونا با یه سوژه خوب به وسیله رول هاشون با هم دوئل میکنن خیلی باعث بیشتر شدن انگیزه میشه.

لرد به چند نفر گفتی این ایده تو بوده یاایوان نکنه اینو تو گفتی ؟

نقل قول:
چون من خودم توی سایت طرفداران دارن شان مدیرم میدونم که مدیریت چطوره

اتفاقاً آنجا هم تو رو به خاطر بد قولی به ناظرا باید بندازن بیرون

از پرسی هم ممنون اول فکر کردم سوالهای من بوده که فقط پرسیده نشده اما دیدم توی مصاحبه خود پرسی زحمتش رو شیده بود ...

مرسی .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: چهارشنبه 7 اسفند 1387 22:05
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
میخوای بدونی که چی بشه؟

مورگانا: من غلط بکنم که بخوام بدونم. یه از مرلین بی خبر گفت اینو از ایوان بپرس، منم پرسیدم. اصلا عاشق نشو! به من چه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 7 اسفند 1387 19:20
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض پوزش فراوان بخاطر تاخیر.تا حالا به این حجم سوال جواب نداده بودم،نزدیک بود بینشون غرق بشم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 32.20 KB; بازدیدها: 23
ایوان روزیه...اسکلتی که وجود ندارد!
ارسال شده در: چهارشنبه 30 بهمن 1387 14:20
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

هوم ، بابت تاخیر ببخشید ! دیگه پیش میاد ، هزار تا کار هست و اینجا هم که وقت گیره ! سعی میکنم از این به بعد بیشتر دقت کنم به زمان !

لطفا مهمان ها از این به بعد ، مصاحبشون رو توی فایل ورد آفیس قرار بدن و سوالات رو رنگی کنن تا خوندنش راحت تر باشه ، اینطوری اصلا نمیشه خوند مصاحبه ها رو !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 4.58 KB; بازدیدها: 17
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: چهارشنبه 23 بهمن 1387 23:36
نمایش جزئیات
آفلاین
ایوان

اول اینکه حاشیه اصلا نداری تو سایت فقط فعالیت خودتو میکنی و این خیلی خوبه.

دوم آواتورت خیلی شبیه ایفای نقش و کلا فعالیتت تو سایته یعنی مثل بتمن معروف یا ورژن 2008 اِش یعنی شوالیه سیاه چهره واقعیت پشت نقاب ایفای نقش مخفیه در حالی که صد در صد مثل شوالیه سیاه(بتمن) یه روی بدون نقاب هم در زندگی واقعی داری،لطفا در مصاحبه ت بیشتر در اون مورد بگو که برای من و امثال من که هیچی در موردت نمیدونیم جالبه.

موفق و موید باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 بهمن 1387 23:44
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
تا حالا عاشق چن نفر از دخترای سایت شدی (و اگه سکرت نیست) کدوماشون؟

ايول ايول مورگانا..سوالت عالي بود!مرسييي!
مهدي جان حتما به اين سوال جواب بده..واقعا جالبه!

---------------------
1-چرا اينقد تو هم مثل من آسوده طلبي؟(ميخواستم كلمه ي ديگه به كار ببرم ديدم زشته :ygirn:

2-چرا ايوان روزيه؟از شون پن چجوري رسيدي به ايوان و چرا اسليترين رو انتخاب كردي؟

همينا..مرسي!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: سه‌شنبه 22 بهمن 1387 22:44
نمایش جزئیات
آفلاین
ایوان ...ایوان ..ایوان

یک سوال اساسی ازت دارم ..پرسی خواهشا اینو بذار توی سوالا :

تو نظرت در مورد شعار چیـــــــــــه؟!

با فعالیت و تالار و قول جمله بساز.

اصولا مشکلت با تالار چیه؟همیشه از بعضی قدیمی ها میشنوم که می گن دیگه ما برای تالار قدیمی شدیم..ولی از تو اینو نشنیدم،تو گفتی باشه بزودی می ام پست میزنم.کو؟

سوژه های تالار که معمولا ضعیف نیست.بجز بعضی وقتا که از زور بی سوژه ای ضعیف میشن می تونم بگم بعد از خانه ریدل تا اونجایی که من حس می کنم سوژه های قوی ای دارن (بقیه گروه هارو نمی دونم .منظور سایر انجمن های ایفای نقشه)پس چرا توی تالار نمی بینمت؟مشکل کجاست؟بابا حتی بلیز هم دو ماه پیش اومد یک پست زد تو تالار

می ای پست میزنی ولی در کل احساس می کنم کم پیدایی.در حالی که در مسنجر بیست و چهار ساعته انی! خب کلا نظرت چیه؟

ایوان..چرا شخصیت ایوان روزبه؟در حالی که می تونی خیلی شخصیت های قوی رو بگیری ..با سابقه و قدرت نوشتنی که داری خیلی شخصیت ها هست که می تونی بگیری ..من هروقت ایوان رو می بینم یاده تراس می افتم که

به نظر من بعد از تموم شدن هری پاتر کم کم داره سوژه های هری پاتری خالص هم ته میکشه و به حاشیه میریم..نظرت چیه؟به نظرت جادوگران چی کار باید بکنه؟بهتر نیست این قدر کلیشه ای نباشه؟همم؟

کلا به نظرم اواترت خیلی بامزست.یاد یک قالب توی پارس تم می افتم(ارزشی بازی کنیم یه ذره:D!)یه کمی هم شکل کاکل خروسه..چرا این اواتر؟دوست داشتی مرموز باشه؟دوست داشتی ایوان رو هرکسی از دید خودش بشناسه؟مثل اواتر قبلی مورگانا؟

سوال که دیگه نمی اد به ذهنم.مطمئنم وقتی که مهلت تموم شد یادم می افته که چند تا سوال نپرسیدم.

مرسی از پرسی به خاطر مهمون مرموز و خوبش!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتی شب برمی خیزد
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 بهمن 1387 17:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام دوست داشتم اینا رو توی معجون راستی میپرسیدم ، منتهی چون انور واقعاً وقت پست زدن نیست سوالام رو اوردم اینجا ، امیدوارم پرسی اینا رو هم بزار جزو سوالاش ...

1. از وقتی لرد شدی و برگشتی ، خیلی زیاد یا شاید بهتره بگم بیش از 90 در صد فعالیتت مربوط به مرگخوارانه و جای دیگه نمیری ، احساس ادای دین میکنی یا میخوای فعالیتت رو جبران کنی ؟

2. به هاگوارتز علاقه داشتی؟ داری؟ منتهی الان ندیدم زیاد طرفش بری ، این کلاسی رو هم که گرفتی مثل اینکه داری ول میکنی !

3. از فعالترین مشاورین فکر کنم ... اصلاً این مشاورین چی هست ؟ خوردنیه ؟

( همینا ، چیزی به ذهنم رسید اضافه میکنم )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!