مودی و امپراطور پیشاپیش گروه در حال حرکت و بیرون آمدن از غار میباشند که ناگهان گلوله ای آتشین از آسمان بر روی زمین فرود میآید و هنگامی که با زمین برخورد میکند محو میشود و همه جا را تاریکی فرا میگیرد .
امپراطور : بچه ها فکر نمیکنین این صحنه براتون آشناست ؟
سالازار : باز خواب دیدی امپی ... صد بار بهت نگفتم زیادی نخور ؟
مری : ولی امپی راست میگه ها ... مثل اینکه منم اینو یه جا دیده بودم ... فکر کنم الان باید گلوله شبیه یک غول عظیمالجثه بشه و ...
ملت :

غولی عظیمالجثه سنگی که بدن وی پوشیده از گدازه های آتش بود دقیقاً همانجایی که شهاب سنگ فرود آمده بود قرار گرفته بود ، لحظه ای اطراف خود را که یک گودال وسیع درست در وسط شهر پدید آورده بود را از نظر گذراند و سپس به اولین سوی موجود زنده ای که در چشمانش تلالو افکند حرکت کرد .
خاکستریون همگی با هم : وارکرافــــــــــــــــــــت

خارج رول
ناظر : بوقی این یعنی چی ؟ غول آتشین چه ربطی به داستانهای هری پاتر داره ؟ ته ته غولای رولینگ خنگ و چغال با یدونه چماقن

نویسنده : باب خسته شدیم از بس علیه یدونه کچل و یه وزیر و دوربریاش جنگیدیم ... بسه دیگه !
ناظر : اصلاً بحث سر این گرگوریا نبود میخواستیم سایت رو بگیریم

نویسنده : باب چرا شما گیر دادین به عله ، چرا باورتون نمیشه یکیشون شوهر اون یکی زن گرفت رفت
ناظر :
در هر صورت مجوز داده نمیشه .در همین لحظه یک شهاب سنگ بر روی سر ناظر فرود میآد و ناظر به همراه دیگر دوستان و آشنایان تبدیل به غول آتشین میشن ...
ناظر : نـــــــــــــــــــــه ! نـــــــــــه ...
نویسنده : این داستانه منه

داخل رول
خاکستریون در حالی که از مواضع پیش آمده بسیار شکه شده اند در جای خود خشکشان زده و غولهای آتشین هزار هزار در حالی که از آسمان بر روی شهر فرود آمده و لندن را غرق در خاک و خون میکنند به هر طرف و مخصوصاً مقر انجمن خاکستری حمله میکنند تا دنیا را در تسخیر خود در بیاورند .
مودی : من میزنم این یکی رو له میکنم ... اسکاور تو با دستمالات برو سراغ آن یکی کریچر بدو لازمت داریم ! مرلین یه ذره ریشت رو بکار بگیر ... کرم سبز سنگ خوار رو روشن کن مری ... آمپراوطر از نیروهات کمک بگیر !
همگی یک صدا : بله قربان !
مودی : حمله ...
که ناگهان صدای همگی آنها را در خود فرو برد !
- ولی این راهش نیست ...
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

... ولی این که نخ نداره!!! 

یعنی همون کلانتر بدجنس نجات بدیم!