به نظر من کسی شایسته این رنک هست که واقعاً بتونه ملت رو با پست هاش ترغیب به ادامه دادن داستان بکنه ، در همه صحنه ها به طور عالی باشه ، قدرت بالای رول نویسی داشته باشه و همه چیز رو به چالش بکشه اون هم از نوع رول.
و به نظر من تنها کسی که شایسته این رنک هست : پرسی ویزلی
به نظرم بهترین نویسنده سال شایستهی کسی هست که در طول یکسال تمام نوشتههاش همواره در سطح بالایی بوده باشه. من به کسی رای میدم که با وجود اینکه چند ماه غائب بود ولی هر وقت در رولپلینگ حضور داشت همواره بهترین پستها رو میزد. از کوچکترین سوِژهای هم برای نوشتن رولهاش استفاده میکرد ، قدرت نویسندگیش واقعا قابل تقدیره و یک دفعه نشد من رولی از ایشون بخونم و لذت نبرم. پستهای بینظیرش در هالیویزارد هم فراموشنشدنیه ...
با تشکر از مورگانا لی فای ، مری باود و تد ریموس لوپین که جزو شایستهترین نویسندههای سال بودن به پرسی ویزلی رای میدم.
آمدنت به رنگ برتي باتهاي صورتي است و بوي خوش يويو ميدهد!!!
با پيكان گوجه ايي هم نيامدي، به خونه ي ريدل (به جهنم مشنگي ديگه باووو)
پس با آمبولانس جيــــــــــغ كش بيا! مورفين را به ستاد مبارزه با چيز ببر و اگر مقاومت كرد، در مرلينگاه بيفكن!
اصلا سوار بر يك نهنگ بيا! اما مواظب باش كه خودش مسواكش را زده باشد، چون خشمگين است و كار تو را سخت تر ميكند!!!
تو فقط بيا!
بيا كه با يك دنيا فرندشيپ، منتظرت هستم
[spoiler=راي من!!!]جيمز سيريوس پاتر[/spoiler]
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
در كنار درياچه ي نقره ايي قدم ميزنم و با بغضي که مدتهاست گلويم را ميفشارد، رو به امواج خروشانش مي ايستم و در افق، طرح غم انگيز نگاهش را ميبينم، كه هنوز هم اثر جادويي اش را به قلب رنجورم نشانه ميرود.. كه هنوز نتوانستم مرگ نا به هنگام و تلخش را باور كنم.. كه هنوز بند بند اين تن نا استوار به نيروي خاطره ي لبخند اوست كه پابرجاست.. با يأس يقه ي ردايم را چنگ ميزنم و در برابر وزش تند نسيم، وجودِ ويرانم را از هر چه برودت و نيستي حفظ ميكنم.. از سمت جنگل ممنوعه، طوفاني به راهست و حجم نامشخصي از برگ و شاخه ي درختان مختلف را به اين سو ميآورد.. اخم ميكنم تا مژگانم دربرابر اين طوفان، از چشمان اشكبارم محافظت كند.. شايد يك طوفان همه ي آن خاطره ي تلخ را از وجودم بزدايد..
بیست و چهارمین مرحله از ترین های سایت جادوگران(ترین های سال) آغاز شد !
لطفا از تاریخ 17 تا 23 کاندیدای بهترین نویسنده سال در ایفای نقش را در این تاپیک معرفی نمایید.
برای معرفی نام مورد نظرتان باید دلایل انتخاب وی را نیز توضیح دهید، فراموش نکنید که نام کسی را معرفی کنید که در این یک سال اخیر بر اساس فعالیت و تلاش رنک به وی برسد.
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!