جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

24 کاربر(ها) آنلاین هستند (14 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
23 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: شنبه 8 فروردین 1388 13:20
نمایش جزئیات
آفلاین
به پرسي:

در مورد بلاك بودن ايشون:

شما خودتون رو بذاريد جاي من.داوري يه كار بسيار سخت هست كه خب خيلي هم وقت گير و فرد رو هم به شدت خسته ميكنه.حالا اين وظيفه رو بايد يكي از اعضاي ريون بعد از مري بر عهده ميگرفت.به نظرت كسي هست كه اينو قبول كنه؟واقعا اگر كسي ديگه بود كه بتونه اين كار رو بكنه من خوشحال هم ميشدم كه يه فرد ديگه اين پست ها رو داوري كنه ولي خب نيست!من حتي خودمم وقت اضافي نداشتم ولي مجبور شدم داوري كوييديچ رو بردارم چون كسي نبود واقعا اين كار رو بر عهده بگيره.داوري خيلي سخت هست و خب همه هم از اين كار هم ميترسن هم تنبليشون ميگيره اين كار رو بكنن!

امثال من و خودت كه احساس مسووليت داشته باشيم كم پيدا ميشه و خب اون عده رو هم به زور گروه ها پيدا كردن و معرفي كردن به مدرسه كه داوري كنن!

واقعا يعني فك ميكني اگر حتي يه نفر عضو خوب كه اين كار رو بكنه بود من بازم به مري اصرار ميكردم كه داوري ها رو بزنه؟ايشون به اصرار من لطف كردن كه اين كار رو بكنن و گرنه داوري يه چيزي نيست كه به نفعش باشه و ميتونس بگه من بلاكم..هر كاري خواستي بكن به من ربطي نداره!

--------------
در مورد امتياز ها من خودم كه يه بار خوندم.نميتونم از طرف مري هم بخونم ولي خب مري كلن به همه گروه ها امتياز كم داده.يعني تو داوري قبلش هم امتياز كمتر از من داده بود.

من نميدونم واقعا..اگر شما هم كسي رو ميشناسيد از ريون كه بتونه جاي مري داوري كنه معرفي كنيد.منم ميگردم دنبال اون شخص كه يه بار دوباره پست هاي گريفيندوري ها رو بخونه.

پ.ن.و موضوع آخر اينكه كلن داوري يه چيز سليقه اي شده و خب منم اعتراف ميكنم كه خيلي داور حرفه اي نيستم و فقط از روي يه ذره تجربه داوريم امتياز ميدم.ممكنه امتياز هاي من مشكل داشته باشه و از روي علايق خودم امتياز داده باشم.نميدونم ديگه!

ممنون كه به عنوان نماينده گريف اومدي و حرف همه گريفي ها رو زدي.اينجوري خيلي بهتره و خب از بهم ريختگي اينجا هم جلوگيري ميكنه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: جمعه 7 فروردین 1388 17:16
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

من با تمام امتیازاتی که مری باود به کوییدیچ گریفیندور داده اعتراض دارم ! روی تمام اون پست ها خیلی کار کردن نویسنده هاش و این امتیاز واقعا کم لطفیه ! مخصوصا وقتی با امتیازاتی که خودت دادی مقایسه میشه ، آدم واقعا دهنش باز میمونه !

نقل قول:
پرسی ویزلی : 1 + 2.5 + 1.5 + 1.5 + .5 = 7

اگر این امتیازات رو بخوایم با معیار های مری باود در نظر بگیریم ، واقعا عجیب میشه ، فضاسازی پست توی بهترین حالته و دو و نیم گرفته ، سوژه هم هم تکراری نیست و هم خوب پرورش داده شده و یک و نیم گرفته ، جالب پاراگراف بندی و ظاهر رول هست که امتیاز کامل نگرفته ! تا حالا نشده من پستی بزنم توی این سایت و ظاهر و پاراگراف بندیش مشکل داشته باشه ! کوییدیچی هم که بود و در مورد زیبایی رول هم فکر میکنم ایشون انتظار داشتن من گل و سنبل و بلبل بذارم توی پستم تا زیبا بشه !

به نظر من باید این امتیازات تغییر داده بشن و ضمنا با امتیاز دهی کسی که شناسش بسته شده هم کاملا مخالفم ! همونطور که خودت در مورد بتی به آسپ گفتی ، ایشون اگر برای داوریشون ارزش قائل بودن صبر میکردن اول نتایج رو ارسال کنن ، بعد درخواست بدن شناسشون بسته شه !

همونطور که توی تالار خصوصیمون هم گفته شده ، سایرینم با این امتیازا مخالفن ! آدم واقعا یه چیزایی میبینه که شاخ در میاره !!

ارشد گریفیندور !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 فروردین 1388 14:50
نمایش جزئیات
آفلاین
آبرفورث:

نقل قول:
سلام

ایگور جونیور توی درس دفاع به پست من نمره داده نشده

لطفا رسیدگی کنید

ممنونم

عیدتونم مبارک

عيد شما هم مبارك جونيور آبر! !

لطف كن و اين موضوع رو تو دفتر اساتيد بگو تا معلم مربوطه رسيدگي كنه و البته بگو جلسه چندم و لينك پستت رو هم بده كه بشه به درخواستت رسيدگي كرد.

ممنونم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: دوشنبه 3 فروردین 1388 22:13
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

ایگور جونیور توی درس دفاع به پست من نمره داده نشده

لطفا رسیدگی کنید

ممنونم

عیدتونم مبارک

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
seems it never ends... the magic of the wizards :)
ارسال شده در: دوشنبه 3 فروردین 1388 13:15
نمایش جزئیات
آفلاین
آسپ:

نقل قول:
درسته که مسابقات آخر کوییدیچ شروع شده اما با توجه به عقب افتادن مسابقات و شروع تعطیلات و افزایش مسافرت‌ها درخواست دارم اجازه بدید ما یک تغییر در ترکیب تیم بدیم و در بازی آخر هافلپاف که با ریون هست مرلین مک‌کینن به جای بتی بریسویت بازی کنه!‌ درسته که لطف کردید و وقت بیشتری دادید اما قبول کنید که یکم برنامه‌ی بازیکن‌ها با توجه به سفرهایی که دارن بهم می‌ریزه و منم اگر از جفت بازیکن ذخیره‌ام استفاده کنم بازم به مشکل بر می‌خورم چون مهم‌تر از تمام اینها بسته شدن شناسه‌ی بتی بریسویت هست که اصلا پیش‌بینی نمی‌شد. اگر شناسه‌اش باز بود من همچین درخواستی رو نمی‌کردم و تو بازی‌های قبل هم شاهد بودید که هافل هیچ تغییری در تیمش نداد و همه حاضر بودن اما بسته شدن شناسه‌ی یکی از بازیکن‌ها عملا یعنی حذف شدن اون و شانس صفر درصد برای شرکت در مسابقه و فقط در صورتی جبران میشه که اجازه بدید مرلین مک‌کینن رو جایگزین ایشون کنم. لازم هم نیست تغییری در لیست و اسم‌ها داده بشه ... فقط اجازه بدید مرلین به جای بتی پست بزنه.

چرا بلاك شدن ايشون؟

در هر صورت من نميتونم كاري بكنم.تا قبل شروع بازي ميتونستين تركيب تيم رو عوض كنيد ولي خب اين كار رو نكرديد.حالا اينكه يكي از بازيكنهاي گروه ها ممكنه بلاك بشه،ممكنه خسته بشه و خيلي چيزهاي ديگه!اينو كاپيتان بايد از قبل پيشبيني ميكرده خو!

و اينكه ايشون خودش درخواست كرده بلاك بشه.من دليلش رو نميدونم ولي به هر جهت يعني براي تيمش ارزشي قائل نيست كه اين رول آخريشو بفرسته و بعد درخواست بسته شدن شناسشو بكنه!

متاسفم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1388/1/3 20:07:47

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: پنجشنبه 29 اسفند 1387 14:09
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!

عیدت پیشاپیش مبارک مدیر!

درسته که مسابقات آخر کوییدیچ شروع شده اما با توجه به عقب افتادن مسابقات و شروع تعطیلات و افزایش مسافرت‌ها درخواست دارم اجازه بدید ما یک تغییر در ترکیب تیم بدیم و در بازی آخر هافلپاف که با ریون هست مرلین مک‌کینن به جای بتی بریسویت بازی کنه!‌ درسته که لطف کردید و وقت بیشتری دادید اما قبول کنید که یکم برنامه‌ی بازیکن‌ها با توجه به سفرهایی که دارن بهم می‌ریزه و منم اگر از جفت بازیکن ذخیره‌ام استفاده کنم بازم به مشکل بر می‌خورم چون مهم‌تر از تمام اینها بسته شدن شناسه‌ی بتی بریسویت هست که اصلا پیش‌بینی نمی‌شد. اگر شناسه‌اش باز بود من همچین درخواستی رو نمی‌کردم و تو بازی‌های قبل هم شاهد بودید که هافل هیچ تغییری در تیمش نداد و همه حاضر بودن اما بسته شدن شناسه‌ی یکی از بازیکن‌ها عملا یعنی حذف شدن اون و شانس صفر درصد برای شرکت در مسابقه و فقط در صورتی جبران میشه که اجازه بدید مرلین مک‌کینن رو جایگزین ایشون کنم. لازم هم نیست تغییری در لیست و اسم‌ها داده بشه ... فقط اجازه بدید مرلین به جای بتی پست بزنه.

ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 24 اسفند 1387 23:21
نمایش جزئیات
آفلاین
خب پس مسابقات كوييديچ هاگوارتز تا 5 فروردين ادامه خواهد داشت!

موفق باشيد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: شنبه 24 اسفند 1387 23:17
نمایش جزئیات
آفلاین
ایگور ... ارزشی ... بوقی

تو خجالت نمیکشی ؟! شرم نمیکنی ؟! حیا نداری ؟!

خب بوقی من الان توی این مدت ِ کم ! توی این همه درخواست برای ساخت ِ فیلم های مفرح جدید ! توی این موقعیت که بشدت دنبال یه پنه لوپه میگردم برای عشق بازی چطوری بیام رول ِ کوییدیچ بنویسم ؟!

هاگوارتز که آخره عمرشه ، پنج روزم تمدید بشه چیزی نمیشه که ! جلسات خصوصیم که تحریم کردی ، وگرنه میومدم همچین جلسه خصوصی برات میذاشتم که تا عید ِ نوروز ِ بعدی تمدید کنی مسابقات رو

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 24 اسفند 1387 21:50
نمایش جزئیات
آفلاین
ایگور بنا به دلایلی فکر نمیکنم بتونم پست داوری و کلاس رو ارسال کنم .

این جوابها رو برای خودت میفرستم بعداً بزنشون توی سایت

مرسی .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: جمعه 23 اسفند 1387 09:13
نمایش جزئیات
آفلاین
پيوز گفته:

نقل قول:
با سلام ...

ببخشید منم مثل مری کاپیتان تیم نیستم اما خوب چون میدونم آسپ ممکنه نیاد به این زودی وارد بحث میشم !

موافقم کاملا ! تاپیک ها دیر باز شده هیچ ... الان توی شلوغی های عیده من خودم صبح تا شب خونه نیستم ! واقعا پست زدن توی این شرایط که ملت تمرکز هم ندارن سخته ! به نظر من هم بهتره مهلت بازی تا 5 فروردین تمدید بشه !!!

از اونجایی که هافل و راون این مساله رو گفتن حداقل میتونید بازی بین این دو تیم رو تمدید کنید !

در کل هرجور مدیر صلاح بدونن !

خب از اونجايي كه ميدونيد بازي هاي مقابل هم اصلن مهم نيستن و اين امتياز هست كه مهمه نميتونيم بازي شما رو چنين كاري بكنيم.

براي مثال يه ترم تيم اسليترين هر 3 گروه رو برده بود ولي چون گريفيندور امتياز بيشتري كسب كرده بود اونا قهرمان كوييديچ شدن پس ربطي به برد و باخت يه بازي نداره.

براي همين گفتم هر سه گروه بايد موافق باشن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین