جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: پنجشنبه 4 تیر 1388 01:26
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسی پرسی پرسی

من خیلی خیلی ببخشید میخوام که واسه تکلیفم تاپیک مشخص ندادم و کار کلی ملت رو مختل کردم

اما این تاپیکی که تو گذاشتی اصلا سوژه نداره واسه تکلیفی که من دادم خب! باغ وحش چه ربطی به علف آبشش زا داره آخه!

لطفا لینک اسکله ی تفریحی رو بزار به جای اون. یا حداقل یه جایی که کم کمش یه مرداب توش باشه

ممنونیوس و قربونیوس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
... بگذرم گر از سر پیمان
میکشد این غم دگر بارم
می نشینم شاید او آید
عاقبت روزی به دیدارم...
ارسال شده در: چهارشنبه 3 تیر 1388 22:54
نمایش جزئیات
آفلاین
ها ؟! امم ، هووم ، فک کنم اینم بتونیم هیجان انگیز در نظر بگیریم ! هر چند تو در جریاناتِ سایت نبودی و الان نمیتونی خیلی هیجان انگیز برخورد کنی و منو کلا ناامید کردی

باز کردم کلاست رو برام ، امشب تدریس کن پس !

ضمنا ، دانش آموزی که توی پنج کلاس بتونه بطور مداوم شرکت کنه تا آخر ترم ، میتونه امتیاز زیادی رو برای گروهش کسب کنه ! مثل ترم های قبل ! لازم نیست که برای اینکه جلو بیفتید تو همه ی کلاس ها شرکت کنید !

پرونده ی اساتید این ترم ، با 18 درس بسته میشه اینجا ! ( این تیکه فک میکنم هیجان نداشت )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: چهارشنبه 3 تیر 1388 22:42
نمایش جزئیات
آفلاین
تق تق !

اِهِم ! سلام.

من بعد از این همه مدت اومده ام، اومده ام که بزنم تو گوشتون.

آقا این چه وضعیه؟ اینجا چه خبره؟ ببینم، مگه ما چی امون از اینا کمتره؟ همه جا تقلب هست! از مدرسه بگیر، به اداره ها برس و با انتخابات ِ کشور تمومش کن !! (یعنی من بلاک میشم؟ )

آقا من اعتراض دارم! ما توی دنیای جادویی امون هنوز اینقدر بدبخت نشده ایم که یه تقلب هم بلد نباشیم.

بچه های ما دارن بدون علم بار میان! یعنی چی اصلا من نمیتونم تحمل کنم! من میخوام برم خودکشی کنم، و پرسی تورو هم باخودم میبرم! یعنی مردی تو هم!

باب این عله خودش کلا سرتا پاش تقلبه! بحث ِ چی میکنید؟

من نمیدونم.. یا همین الان یک کلاس ِ دو طبقه همراه با استخر ِ تاشو!! و قسمت آفتاب گیر رو به دریاچه برام میگیرید ، یا همین ساختمون هاگوارتز رو میکنم تو سوراخ چپه ی دماغتون !

نام این کلاس هم تقلبات میذارید! من نمیدونم.. من باید به دانش آموزا یاد بدم. اقا علم بچه های ما در مورد مسائل روز داره کم وکمتر میشه! د ِ ..! همین شماهایید که باعثش ید! (بخونید : baeseshid )

بعد هم اینکه.. این کلاس رو میخوام 4شنبه ها تدریس کنم.

خدافس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب
ارسال شده در: چهارشنبه 3 تیر 1388 22:00
نمایش جزئیات
آفلاین
امم ، وای ! چقدر هیجان انگیز درخواست دادی ؟! من واقعا دارم لذت میبرم که فاکتور های انتخاب ِ اساتید توی دفتر مدیریت با فاکتور های انتخابیه رول ِ هالی ویزاردم داره یکسان میشه

من برای اینکه کلی هیجان انگیز بشه و لذت ببریم از این سوژه ی هیجان انگیزی که استرجس موجش رو توی سایت راه انداخت ، من تو رو به عنوان استاد درس آموزش جادوی سیاه فوق پیشرفته باستانی منصوب میکنم و زمان تدریست رو جمعه ها میذارم ! اگر نتونستی جمعه ها بگو پنجشنبه ها بذارم

وای چه هیجانی ! هیجان زده شدیم کلا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 3 تیر 1388 17:51
نمایش جزئیات
آفلاین
اینجا کلاس اموزش جادوی سیاه نداره؟ این یک درس بسیار اساسی و مهم می باشد! کلی هیجان انگیزه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلاتريكس لسترنج در 1388/4/3 21:06:05
وقتی شب برمی خیزد
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
ارسال شده در: چهارشنبه 3 تیر 1388 16:08
نمایش جزئیات
آفلاین
امم ، باید بگم که احتمالا تعداد کلاس ها باز هم یکی افزایش داده میشه !

ببین پیوز عزیز ، الان دیگه هری پاتر تموم شده و نمیتونیم همش روی سوژه های خسته کننده دفاع در برابر جادوی سیاه و تاریخ جادوگری و تغییر شکل و اینا مانور بدیم ! پس باید کلاس های جالب تری بیاریم که ملت رو جذب کنه !

در واقع مشکل هاگوارتز تا الان این بود که ملت فقط به خاطر امتیاز گرفتن برای گروهشون پست میزدن ، ولی چیزی که الان من توی این چهار روز شروع مدرسه میبینم ، اینه که ملت به خاطر جالب بودن ِ کلاسا میان پست میزنن و این یه شروع ِ خیلی عالی هست ، همین که افراد خوبی رو به عنوان اساتید داریم این رو نشون میده ! و این پیشرفت خوبی برای هاگوارتز هست !

ضمنا قرار نیست اینجا کسی توی همه ی کلاس ها شرکت کنه ! هر کسی توی کلاس هایی که دوست داشته باشه و بتونه شرکت میکنه ! من نمیتونم بیام بگم چون ایکس و ایگرگ دوست دارن توی همه کلاسا شرکت کنن پس چهار تا کلاس بذارم ! اینطوری خیلی جالب تر هست !

ضمنا اون کلاسی که گفتی مثل آموزش گزارشگری کوییدیچ ، خودش کلی سوژه داره و یکی از کلاس ها طنز ما هست و سوژه های خوبی هم توش قرار هست قرار بگیره ! و توی همه ی کلاس های فرعی اساتیده خیلی خوبی هستن ، مثل ایگور ، مورگانا ، مری و سایرین که هستن و یا قراره اضافه بشن !

آبرفورث عزیز ، اینکه تعداد کلاسا چقدر باشه ، مشکلی برای دانش آموز ایجاد نمیکنه ! اینکه کلاسی تعداد جلساتش مثل بقیه کلاس ها باشه فقط برای استادی که تدریس میکنه مشکل به وجود میاره نه برای شمایی که میخوای توی اون کلاس شرکت کنی !

همونطور که گفتم اجباری نذاشتیم که همه باید توی همه ی کلاس ها شرکت کنن ، من هاگوارتز ِ ایده آل رو این میبینم که ملت از روی جالب بودن ِ کلاس ها و خوب بودنِ سوژه ها بخوان پست بزنن ، نه اینکه از روی وظیفه هی سوژه های تکراری کلاس های اصلی رو بخونن و هی پست های تکراری بزنن ! ( البته اساتید این ترم مطمئنا کلاس های اصلی رو هم با سوژه های خوب ارائه میکنن )

در کل ، اعتراض در مورد کلاس ها برای من قابل قبول نیست و این چیزی نیست که دانش آموز ها بخوان بهش اعتراض کنن چون مسئولیتی نسبت به شرکت توی کلاس ها ندارن و اگر اعتراضی باشه اساتیده کلاس های فرعی باید بکنن که اگر اون ها اعتراض داشتن اصلا برای چی درخواست دادن !

قبلا هم با پرفسور کوییرل در مورد این کار صحبت شده و به این نتیجه رسیدیم که این کلاس های فرعی جالب هستن و سختی کار صرفا برای استاد این درس ها و مدیر مدرسه هست !

در مورد ارائه امتیازات هم ، به نظره من همین یک روز کافی هست ، یعنی استاد هم روزی که تدریس کرده وقت داره ، هم فردای تدریسش ! اینطوری نظم جلسات هم بهم نمیریزه ، استادی هم که نتونست این کار رو بکنه ، زمانی که تدریس رو بفرسته ، میتونه تو دفتر مدیریت پست بزنه و بگه که مثلا دو روز دیگه امتیازات رو میزنه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 3 تیر 1388 15:52
نمایش جزئیات
آفلاین
هو121

سلام

روز بخیر

ببینید فرمایش پیوز درسته،اما خوب اگر کلاس ها رو بتونیم از آب دربیاریم مشکلی نخواهیم داشت.
یشنهاد من اینه که کلاس های فوق برنامه رو تعداد جلساتشو کم کنید.
البته اینم بگم بعضی درسا مثل فلسفه میتونه خیلی خوب باشه و استادش هم مورگانا هستن و به نظرم میتونن یه کلاس خوب رو ارائه کنن،هم طنز کافی و هم جدی.
من کلا با این فلسفه خیلی موافقم،میشه درس هایی مثل ماگل شناسی یا همین گزارشگری رو کم کرد جلساتشو.

ممنون
موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
seems it never ends... the magic of the wizards :)
ارسال شده در: چهارشنبه 3 تیر 1388 14:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ...

یک نکته رو اومدم بگم : من دیدم تعداد کلاسا رو به 16 عدد افزایش دادید !
من میدونم هدف مدیر محترم جذابتر کردن هاگوارتزه اما به نظر من به عنوان یک مخاطب ، یک معلم و یک دانش آموز دیگه کلاسا خیلی داره زیاد میشه و علاوه بر جالب نبودن خسته کننده هم شده ...

بعد برای کسایی که تصمیم دارن تو همه کلاسا شرکت و کنن و اینا هم سخت شده ! به نظر من بهتره تعداد کلاسها رو دوباره کم کنید ! مثلا روز چهارشنبه 4 تا کلاس برگزار میشه که واقعا زیاده و همون 2 تا هم کافی بود ! به نظرم 2 تا از کلاسها که خیلی جذابیت نداره (مثل آموزش گزارشگری کوییدیچ) رو حذف کنید تا این تعادل هم دوباره برقرار بشه !

یک نکته دیگه هم من این ترم از سخت گیری ها و بی قانونی ها هاگوارتز واقعا متعجبم !

فقط به عنوان یاد اوری میگم که در تمام اون 4 ترم گذشته که من در هاگوارتز شرکت کردم مهلت ارسال امتیازات توسط معلم یک هفته بود اما الان توی تابلوی اعلانات دیدم شما فقط یک روز به استاد ها وقت دادین ! این واقعا بی انصافیه چون ممکنه یک استاد به هر دلیلی نتونه درست روز بعد از تدریسش امتیازات رو ارسال کنه ! بهتره این مهلت به همون یک هفته که همیشه بوده تغییر کنه !

ممنون ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

تصویر تغییر اندازه داده شده

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 تیر 1388 23:45
نمایش جزئیات
آفلاین
اوه ! مورگانا

با اینکه خیلی هیجان انگیز بود ولی خب ! برای اینکه هیجان انگیز تر بشه ، من موسیقی جادویی رو نمیدم بهت ، به جاش ذهن خوانی و چفت شدگی رو میدم که خیلی هیجان بیاد تومون و اینا

تابلوی اعلانات رو ویرایش کردم و این دو درسو زدم ، امیدوارم یه هاگوارتزه هیجان انگیزه با اساتیده هیجان انگیز تر داشته باشیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 تیر 1388 23:10
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

با توجه به اینکه تغییر کلا لازمه هر جامعه مدرن و متمدن و هزار تا چیز دیگه هست، و اینکه من به تازگی یه خورده جوگیر شدم و اینا، و همچنین تحول عمیقی که از خوندن پست هالی ویزارد (که توسط مدیریت بسیار محترم و کمی %&^% هاگوارتز نوشته شده) در من عارض گردیده، اومدم که هیجان هاگوارتز رو کمی (فقط کمی!) بالا ببرم.

درنتیجه دو درس بسیار هیجان انگیز و گولاخ رو برای تدریس پیشنهاد میدم: (اصلنم از روی خودت تقلب نکردم! )
1- فلسفه و حکمت جادویی
2- موسیقی جادویی

و استادش کی باشه؟؟؟ فقط حدس بزنین!

خوب دیگه هیجان بسیار، برای قلبتون ضرر داره. خودم افتخار میدم (اهم... اهم... اصلاح می شود) افتخار می کنم که این ترم در خدمت دانش آموزان هاگوارتز باشم.

همین دیه! بی زحمت اگه موافقی تاییدیه رو بزن و روز و ساعت کلاس ها رو مشخص کن که شرمنده خلق نشیم.

همین

after 3 virayesh

اوه پرسی! من عاشق هیجانم و درنتیجه هیجان رو یه کم بالاتر بردم تا اون هیجانی که ایجاد کردی کشنده بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1388/4/2 23:16:16
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1388/4/2 23:27:44
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1388/4/2 23:51:20