دامبی جون و لرد جیگر . با ما با برنامه ی سیاسی ِ جادوگران همراه باشید الان هم برید و پیام ببینید :.
.
.
.
نقاشی سنا ! برای تمامی ماگل های ابلهی که نمی تونن نقاشی بکشن .
.
.
.
پودر ماشین لباسشویی برای افرادی نمی توانند با استفاده از جادو لباس هایشان را بشورند . :no:
خب آقایان دامبی و لرد حاضر هستن .
جناب لرد چون خوشگل ترن اول شروع می کنن .
- سلام به همه ی افراد جیگر شکنجه گر و آدم کش !! آی هیت یو سو ماچ ! مرسی که ریختید تو خیابون و با کراواتاتون ملتو خفه کردین ! م اگه رئیس جمهور جادوگران شم یک برنامه های جیگری واستون دارم که تا عمر دارید فراموش نکنید ! برنامه هاشم نمی گم چون مایلم سورپرایز شید ! از همین جا می گم آی لاو یو آنیتا !
- خب مرسی از جناب لرد بابت این همه جیگر بازی . بوس س س ! چون آقای لرد همه ی مسائل رو عرض کردن و کلی ما رو مشعوف کردند دیگه آقای دامبی وقتی ندارن و می تونن حدود 3 مین نطق بفرمایند .
- سلام به همه ی کسانی که دیشب توی سفید کننده خوابیدند ! بوس س س برای همشون
به ریش مرلین سوگند که می خوام دنیا نباشه من همه جا را از صلح و آرامش پر می کنم . دیبگه برنامه ندارم . لرد : همین ؟
ملت حاضر در پشت صحنه : :proctor:
ملت اسلی : مال لرد ! یوهو ! آی لاو یو مای لرد !
ملت گریف : دامبی جون فدات
لاو یو وری ماچ. مجری : از مهمانان عزیز خواهش می کنم سکوت رو رعایت کنن و اعلام می کنم که شما یک ووله که توسط خبرنگار ما تهیه شده رو ببینید :
- با عرض سلام . بوس س س
امشب براتون ووله و گزارش دارم جیگر . اول یک خبر در همین حین بدم که افراد مدافع لردی جون از کنکور معافن و می تونن هر رشته ای که مایلن تو ویزارد یونیورسیتی بزنن ! به افتخار لرد همگی لاو ..بوس س س
- خفه شو !
- ایش ! ملت دامبی همشون بی ادبن ...
دامبی و لرد در هنگام خروج از استودیو :
لرد :
دامبی :
مجری : بوس س س مسواک بزنین . ادامه ی برنامه بعد از این جنگولک بازیای کنفدراسیونها تا اون موقع همتون رو به خدای یکتا می سپارم
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

متشکرم خانوم گرنجر .