جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

5 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
5
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  22 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  122 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  243 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  239 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  323 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: شورای هاگوارتز
ارسال شده در: دوشنبه 8 تیر 1388 17:23
نمایش جزئیات
آفلاین
این پیشنهادِ مسخره ای هست بادراد !
اگر قرار باشه چه دو نفر شرکت کردن چه بیست نفر امتیازاشون تقسیم بر سه بشه ، ملت علافن برن با تعدادِ زیاد تو کلاسا پست بزنن ؟! این کار یعنی اینکه ما بیایم تو هاگوارتز و کلاسا مگس بپرونیم ! ملت دوست دارن فعالیت کنن و با این قانون میگن میریم جای دیگه فعالیت میکنیم ، وقتی پستمون ارزشی نداره چرا هاگوارتز !

من پیشنهادم اینه که امتیازاتِ چه بیشتر از سه نفر چه کمتر از سه نفر تقسیم بر تعداد بشه ! یعنی اگر دو نفر شرکت کردن تقسیم بر دو بشه ، اگر بیست نفر شرکت کردن تقسیم به بیست !

اینطوری هم گروهایی که جمعیت کمی دارن به حقشون میرسن و حقی ضایع نمیشه ، هم گروهایی که عضو زیاد دارن !

این آخرین فرصت هست برای تغییر این قانون و اگر با این قانون موافقت نکنین من دیگه تغییری برای قانون نمیدم اگر بعدا نظرتون عوض بشه !

نماینده ی گروها اینجا پست بزنن و بگن که موافقن امتیازات بیشتر یا کمتر از سه نفر تقسیم بر تعداد بشه یا نه ! ( نماینده ای که پست نزنه تا فردا من موافقت اون فرد با این قانون در نظر میگیرم )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 8 تیر 1388 10:22
نمایش جزئیات
آفلاین
نه عزیزان ببینید منظور من این بود که اگر در کلاسی بیشتر از سه نفر از یک گروه شرکت کردند تقسیم بر تعداد نشه بلکه بازهم تقسیم بر سه بشه.

استرجس عزیز اینجور که بنده می بینم وضع گریفیندور تقریبا مثل هافلپافه از نظر شرکت کننده و به نظر من همون سه نفر هم کافیه!

طبق قانونی که من گفتم مثلا در کلاس تاریخ جادوگر پنج نفر شرکت می کنند امتیازات تقسیم بر سه میشه. سه نفر هم شرکت می کنن باز هم تقسیم بر سه میشه. یعنی کل امتیازات در هر صورت تقسیم بر سه بشه.

اینه اون چیزی که من می خوام عزیزان!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=FF0000][url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=883&post_id=219649#
ارسال شده در: دوشنبه 8 تیر 1388 10:03
نمایش جزئیات
آفلاین
من فکر میکنم که منظور بادراد رو استرجس نفهمید!

اینجوری که من برداشت کردم به این نتیجه رسیدم که بادراد میگه برای همه تقسیم بر سه بشه در هر صورت!

یعنی چه 10 نفر شرکت کرده باشن،چه 1 نفر،تقسیم بر سه بشه!

---------------
من مخالف این طرح هستم.اولن که دانش آموزان ریونکلاو آیا تو هر هیجده کلاس میتونن 5 نفری شرکت بکنن؟با برنامه ریزی میشه انرژی رو پخش کرد و امتیاز کامل تو هر 18 تا کلاس گرفت.

از طرفی هم الان اول ترم هست و همه انرژی دارن و انگیزه و اینا!وسطای ترم خسته میشن اعضا که اون موقع هست که کمتر فعالیت میکنن تو هاگوارتز!

من مخالف تغییر قانون هستم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: دوشنبه 8 تیر 1388 08:41
نمایش جزئیات
آفلاین
چه جالبه واقعا ... مرسی از یاد آوریت بادراد عزیز ...

یادآوری میکنم اول این ترم گفته شده بود که تمام کلاس ها طبق قانون تقسیم بر 5 میشه ! چی شده که الان این قانون اومده ؟ این قانون به نفع کسی نیست فقط زحمت های گروهی رو هدر میده که اعضاش بیشتره و دارن جون میکنن ... میخوای کلا تقسیم بر یک کن سنگین تریم !

کلا با برگشت قانون همون 5 نفر موافقم ... خدا رو شکر تمام گروه ها دارن زحمت میکشن پس دلیلی نداره که بگیم یکی سه نفر شرکت کنه یکی به قول بادراد جون بکنه 5 نفر شرکت کنه ... توی پست قبلیم هم گفتم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: یکشنبه 7 تیر 1388 22:25
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام دوباره.

امروز متوجه شدم یکی از قوانین امتیاز دهی این هست :
نقل قول:
3-اگر در کلاسی هر گروهی کمتر از 3 شرکت کننده داشته باشد (چه یک نفر چه دو نفر) امتیاز آن گروه تقسیم بر 3 میشود .در صورتي كه بيش از سه نفر شركت داشتن تقسيم بر تعداد بشه.

خب ببینید الان ممکنه برای گروه هایی که زیاد در هاگوارتز شرکت نمی کنند مهم نباشه ولی برای راون که این ترم هم داره جدی شرکت می کنه واقعا مهمه.

این نکته باعث میشه که به عنوان نمونه :

اومدیم از گروه راون 5 نفر شرکت کردن همشون 30 گرفتن. مجموعشون میشه 150
از اسلیم 3 نفر شرکت کردن همشون 30 گرفتن مجموعشون میشه 90
حالا کدوم بیشتر زحمت کشیدن؟راون
اما طبق قانونی که پرسی گفته تو شرح امتیازات
امتیاز راون = 150/5 = 30
امتیاز اسلی = 90/3 = 30

زیاد جالب نیست درسته؟

اینجوری واقعا یک مقدار حق راونکلاو خورده میشه تو این موضوع. ولی اگر همه پست ها فقط و فقط تقسیم بر سه بشه :
امتیاز راون = 150/3 = 50
امتیاز اسلی = 90/3 = 30

اینجوری به نظر من حق واقعا ادا میشه و فکر نکنم هم مشکل دیگه ای باشه.

من منتظر نظرات شما و هم چنین مدیر مدرسه در این مورد هستم.

موفق و موئد باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=FF0000][url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=883&post_id=219649#
ارسال شده در: شنبه 30 خرداد 1388 20:42
نمایش جزئیات
آفلاین
هر سه تاتون یک چیز گفتین دیگه من نقل قول نکردم

در مورد صحبتاتون من مخالفت و موافقتم کاربردی نداره چون من توی شورا ترم پیش نبودم نظری ندادم ترم پیش طبق صحبت هایی که نماینده ی گریفیندور در اون موقع انجام داد گفته شد که این قانون سه نفر فقط ویژه ی ترم های زمستانی هستش و الان هم تابستان هستش !!!

پس اینکه بگین سه نفر هیچ کس قبول نمیکنه چون تابستان هستش ...

نقل قول:

و مطلب دوم اینکه من هنوز درک نمیکنم اگر سه نفر باشه یا پنج نفر چه فرقی میکنه ! چون در نهایت گروهی که با قدرت بیشتر و اعضای بهتر شرکت میکنه در هر دو حالت برنده است ! در نتیجه به عنوان بحث اول اعضای شورا بهتره این مساله رو به مشورت بذارن تا ببینیم این قانون رو به سه نفر تغییر میدیم یا نه ...

این مطلب رو من ترم پیش براش جواب داشتم ولی چون عضو شورا نبودم چیزی نگفتم ... فرقش اینه که شما سه نفر ثابت هستین بر حسب مثال میرین توی تمام کلاس ها شرکت میکنین ولی گروه گریفیندور توی تابستان انقدر اعضاش زیاد میشه که تا میای به شخص x بگی پست نزن یا بزن نفر y پست رو زده !

در هر صورت من مشکلی ندارم میتونین با مدیر صحبت کنیم ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: شنبه 30 خرداد 1388 14:20
نمایش جزئیات
آفلاین
اصن ما5 تا عضو فعال نداریم تو گروهمون!

ما خودمون رو بکشیم میشیم 3 نفر!یعنی حتی سه نفر هم به زور میتونیم بیاریم که تو هاگوارتز شرکت بکنن.

من با تقسیم بر سه شدن موافقم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: شنبه 30 خرداد 1388 13:26
نمایش جزئیات
آفلاین
چون من هم از طرف راون مثل ترم قبل عضو شورا هستم لازم دیدم شرکت کنم توی بحث.
من کاملا با پیوز موافقم. به نظر من واقعا پنج نفر زیاده. حالا ممکنه گریفیندور این تعداد اعضا رو داشته باشه ولی واقعا کار رو سخت میکنه.
من ایرادی در سه نفره بودن هاگوارتز در ترم قبل مشاهده نکردم. رقابت هم بسیار نزدیک بود.
در کل راونکلاو فقط با کلاسی با محدودیت سه نفره می تونه شرکت بکنه. پنج نفر واقعا برای ما زیاده. همونطور که احتمالا برای اسلایترین و هافلپاف زیاد هستن.

منتظر نظر بقیه اعضای شورا می مونم.
با احترام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 30 خرداد 1388 12:09
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ...

میدونم استرجس هنوز اعضای سه گروه رو معرفی نکرده اما میخواستم مساله ای رو مطرح کنم :

تعداد دانش آموزان !

ترم قبل کلی اینجا بحث کردیم به این نتیجه رسیدیم که حداقل شرکت کنندگان در کلاس اگر 3 نفر باشه خیلی بهتر از 5 نفره ! الان این ترم پرسی دوباره قانون پنج نفر رو برگردونده !

من هنوز سر حرفام هستم ! مطلب اول اینکه هافلپاف هنوز هم پنج تا عضو فعال و آماده برای شرکت در کلاسها نداره و اگر قانون پنج نفر باشه حق هافلپاف یه جورایی ضایع میشه ! من مطمئنم گروه های دیگه بخصوص راونکلاو و اسلی هم ندارن این تعداد رو ...

و مطلب دوم اینکه من هنوز درک نمیکنم اگر سه نفر باشه یا پنج نفر چه فرقی میکنه ! چون در نهایت گروهی که با قدرت بیشتر و اعضای بهتر شرکت میکنه در هر دو حالت برنده است ! در نتیجه به عنوان بحث اول اعضای شورا بهتره این مساله رو به مشورت بذارن تا ببینیم این قانون رو به سه نفر تغییر میدیم یا نه ...

ممنون ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: پنجشنبه 28 خرداد 1388 14:39
نمایش جزئیات
آفلاین
مدیریت این ترم شورا بر عهده من هستش ... ناظران تالارهای خصوصی اعضاشون رو معرفی کردن به من ! ضمنا نفر پنجمی در کار نیست ایگور عزیز فقط چهار نفر هستیم !

ضمنا خودت که میدونستی میخوای نماینده بشی خب پیام شخصی میزدی دیگه

*اعضا در دفتر مدیریت معرفی میشن به زودی !

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!