جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

61 کاربر(ها) آنلاین هستند (52 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
60 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۵ تا ۲۸ شهریور

[[continious]] دفتر توجیهات عالیه

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر توجیهات عالیه
ارسال شده در: شنبه 20 تیر 1388 14:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

امم ، نه ! هر کسی فقط یه پست میتونه بزنه !

ضمنا ، من شرمنده ام ، ولی ارباب دستور داده بود اگر یکی از محفلیا اومد دفتر توجیهات ، بعد از توجیه اجازه ندم بره تا ایشون برگردن

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 20 تیر 1388 09:46
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام !

می گم جناب مدیر توی تاپیک " مسابقات هاگوارتز " یک نفر از یک گروه می تونه دو تا پست بزنه؟

من اون تاپیک یه مقداری بررسی کردم ولی خب چیزی در این زمینه پیدا نکردم!

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 20 تیر 1388 00:58
نمایش جزئیات
آفلاین
مری :
ممنون از رسیدگیت ... تغییر دادم امتیاز بلا و اسلیترین رو

پیوز :
عزیز من اون موقع که پست زدی نیم ساعت از زدنِ امتیازات توسط ایوان گذشته بود ! باید صبر کنی یکم خب ! زدم پستشو

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 19 تیر 1388 22:45
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ...

میگم قرار نیست که این بلاک امتیازات رو اضافه کنید و تابلو شنی رو به روز کنید ...

خسته شدم از بس هر روز امتیازات رو با هم جمع زدم

هفته اول هم که تموم شد بجنبین ...

مرسی پرسی !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

تصویر تغییر اندازه داده شده

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: جمعه 19 تیر 1388 21:46
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

با توجه به این پستخواستار تغییر امتیاز بلاتریکس لسترنج از 22 به 27 هستم .

متشکر .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: جمعه 19 تیر 1388 14:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

مری :
بله ! وظیفه ی نماینده ی هر گروه که همون بازرس عالی رتبش هست ، هستش که به اعتراضاتِ اعضای گروهش رسیدگی کنه و اون ها رو بیاد اینجا مطرح کنه ، ولی متاسفانه بازرس گریفیندور توی اداره کردنِ گروهش هم به مشکل برخورده ، چه برسه به اینکه بخواد به این مسائل هاگوارتز هم رسیدگی کنه .

ایگور :

قرار بود دو جلسه اول رو تو تدریس کنی ، بعد قرار شد من جلسه دوم رو تدریس کنم ، وقتی دیدم پست زدی توی کلاس ، دیگه وقت نشد برم بخونم و فکر کردم جلسه دوم رو هم تدریس کردی ! الان رفتم دیدم که فقط امتیازات رو زدی مشکلی نیست امروز تدریسشو میزنم .

در مورد امتیازاتِ طلسمات و وردها هم ، امتیازاتِ جلسه ی قبل همزمان با امتیازاتِ جلسه ی جدید زده میشه بعدا !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 19 تیر 1388 12:37
نمایش جزئیات
آفلاین
خب از اونجایی که امروز دو روز از زمان تدریس کلاس آموزش گزارشگری کوییدیچ گذشته و هنوز توسط پرسی تدریسی نشده من یه پیشنهادی دارم.(این جلسه نوبت پرسی بود که تدریس کنه.)

چون قرار داد من برای این کلاس فقط دو جلسه هست و یه جلسم تدریس کردم.شمام که گویا وقت یا حوصله شو نداری!

بیا و کلن این درس رو حذف کنیم و یا بدیم به یه معلمی که کلن مسوولش بشه و منظم بشه اون کلاس هم!

البته برای من فرقی نداره.من جلسه سوم رو تدریس میکنم و قرار دادم با این کلاس هم تموم میشه ولی برای مدرسه گفتم که بی نظم نباشه!

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: جمعه 19 تیر 1388 12:34
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

پرسی من هر دفعه سایت میام میخوام دودقیقه راحت بشم ، نمیتونم هر فدعه اومدم یه پست تهاجمی الکی یا چیزایی شبیه آن توی چت باکس و دفتر اساتید و ... ببینم.

بد نیست این اعتراضا دسته بندی بشه که هر کسی هر دقیقه اعتراض نکنه ، یا با این طور پست زدن ...

گروه مگه نماینده نداره ؟

فکر کنم از کلیه سمتام توی هاگوارتز با این وضعیت کنار بکشم .

راستی :
امتیازهای همه اعضای کلاس رو من اضافه کردم ، اونایی که جا داشت .

منتهی امتیاز آبر رو به قبل برگردوندم ، از نظر من امتیاز ایشون همونی هست که ارسال شده ، تازه اونم با کلی ارفاق ... ایشون اگر مشکلی دارند در دفتر بازرسین بگن تا بازرس مربوطه نسبت به امتیازشون رسیدگی کنه .

خیلی ببخشید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مری فریز باود در 1388/4/19 13:46:39
ویرایش شده توسط مری فریز باود در 1388/4/19 13:46:59
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: جمعه 19 تیر 1388 00:02
نمایش جزئیات
آفلاین
اول اینکه اینجا صرفا برای صحبت با مدیر و معاون هاگوارتز هست ، دوست ندارم با هم کسی بحث کنن افراد اینجا !

با پرفسور بیدل صحبت شد در مورد لحن ِ صحبت و این موارد و سه امتیاز از گروهشون بابتِ طریقه ی صحبت کردنشون کسر شد . از این به بعد ، هر کسی که با لحن ِ نادرست صحبت کنه حتی در جوابِ کسی که بهش فحش داده ، ازش امتیاز کم میکنم ! هاگوارتز مثل ِ بقیه ی انجمن ها نیست که هر کسی هر طور دوست داره صحبت و بحث کنه توش !

در مورد کسر امتیاز از گودریک گریفیندور ، من با اجازه ی مری عزیز پستش رو ویرایش کردم و سه امتیاز رو به گریفیندور برگردوندم ! اینجا تقصیر من بود که به پرفسور گودریک گریفیندور اطلاع دادم و گفتم که امتیازاتی رو اونطور که اعلام کرده بودم تغییر بده و صحبت کردنِ من با ایشون باعث شد که دیگه امتیازات کل رو تغییر ندن .

در مورد کسر امتیاز از آبرفورث باید بگم که ، آبرفورث عزیز ، این قانونِ هاگوارتز هست ! به فرض توی قوانین کوییدیچ اومده که اگر پستی با یک ثانیه تاخیر !! ارسال بشه در نظر گرفته نمیشه ! اینجا هم همینطوره ، هر استادی از هر گروهی ، اگر یک دقیقه تاخیر هم داشته باشه ، باید ازش امتیاز کسر بشه و این توی قوانین هم اومده که پست باید در موعد مقرر زده بشه .

در مورد امتیازات مری باود عزیز هم ، به نظرم ایشون به همه در یک سطح امتیاز داده بودن و میدونم که خیلی هم دقیق هستن در امتیاز دهی ، ولی خب به ایشون گفتم که توی امتیاز شما و ریتای عزیز تجدید نظر کنن .

دیگه نمیخوام این بحث ها ادامه پیدا کنه ، وگرنه برخورد میکنم ... فقط اینکه همه ی گروه ها باید بدونن که اگر اشتباهی انجام بدن ازشون امتیاز کسر میشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/4/19 0:13:31
ارسال شده در: پنجشنبه 18 تیر 1388 23:37
نمایش جزئیات
آفلاین
مری باود گرامی، دوست من
توجیه نکنید
همه ما مفهوم انجام وظیفه رو بخوبی میدونیم و مفهوم افراط رو هم میدونیم.

و در مورد پ.ن : دوست خوب من، گودریگ به من هم 15 داده بودن که درستش کردن بعدا.فقط در اونجا اعلام نشد.
پرسی ویزلی در جریان کامل این موضوعات هستند.که امتیاز بنده هم تغییراتی داشته.حالا شما فکر نمیکنید زود تر نظر دادید؟

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آبرفورث دامبلدور در 1388/4/18 23:45:14
seems it never ends... the magic of the wizards :)