جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

[[educate]] بررسی پست‌های انجمن مرگخواران

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: بررسی پست های خانه ی ریدل ها
ارسال شده در: دوشنبه 19 مرداد 1388 10:23
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ماي لرد . تورو سالازار من رو ببخش كه همش مزاحمت ميشم . اگه ميشه اينو برام نقد كن .

خانه ي ريدل!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خدا ایشالا به ما خدمت بده به شما توفیق کنیم ...
ارسال شده در: پنجشنبه 15 مرداد 1388 22:56
نمایش جزئیات
آفلاین
بررسی پست شماره 249 انجمن تفرقه،روفوس اسکریم جیور:

روفوس عزیز

نقل قول:
لرد اجازه ي حرف زدن رو به هيچ يك از مرگخوارها نداد .
- خب ، بلا ، لوسيوس ، رودلف ، سيسي و اين عملي .

احترام به پست قبلی یه اصل مهمه.شما باید پست قبل رو ادامه بدین.مگه اینکه واقعا قابل ادامه دادن نباشه.اینجا لزومی نداشت که منظور نویسنده قبلی رو عوض کنین.

دیالوگهای مربوط به لرد کمی غیر قابل باور بود.سعی کنین شخصیتهای اصلی کتاب رو عوض نکنین.مثلا لرد اسم کسی رو مخفف نمیکنه(شاید بجز بلا)...یا مثلا "ولدمورت : بنال ديه !"اصلا برای لرد مناسب نیست.منظورم این نیست که دقیقا مثل کتاب و همه کاراش جدی باشه.فقط موقع نوشتن دیالوگاش کمی ابهتشو حفظ کنین.

قسمتهای طنز پستتون خیلی خوب بود.

نقل قول:
اون قصد داشت در صورتي كه دادگاه بر عليه او راي بده ، به دادگستري حمله كنه ولي بعد از مدتي فكر كردن ، اتحاد با دامبلدور رو بهترين راه دونست بنابراين تصميم گرفت تا با دامبلدور متحد بشه .

بهتره زیاد درباره افکار یه شخصیت توضیح ندین.اجازه بدین خودمون از حرکات، رفتار و حرفاش متوجه بشیم.مخصوصا در این مورد که لرد از فکرش منصرف شده دلیلی برای مطرح کردنش وجود نداشت.

نقل قول:
مورگانا پرسيد : ارباب ، ميشه نقشه تون رو به ما هم بگيد .
ولدمورت : ...

بارها گفتم که پست نباید اینجوری تموم بشه.بازم تکرار میکنم!در این حالت نفر بعدی مجبوره که دیالوگ شما رو کامل کنه و این محدودش میکنه.بهتر بود بعد از جمله مورگانا تمومش میکردین.با این همه به نفر بعدی سوژه خوبی دادین.گرچه بهتر بود اجازه نمیدادین لرد نقشه رو فاش کنه.البته هنوزم برای نفر بعد راه برگشت هست.

از شکلکا خوب، به اندازه و به جا استفاده کردین.

با کمی اغماض میشه گفت بهتر از پستهای قبلیتون بود.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 مرداد 1388 15:02
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ، ارباب ببخشيد كه همش زحمت برات دارم . اگه ميشه اين رول رو براي من نقد كنيد .
تفرقه بين سياه و ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 مرداد 1388 04:39
نمایش جزئیات
آفلاین
بررسی پست شماره 211 دفتر فرماندهی کاراگاهان،ترورس:

ترورس عزیز

یه نگاه به کله ارباب بندازین؟برق نمیزنه؟احساس نمیکنین کچل شده؟احساس نمیکنین نقشی هر چند کوچیک در این کچلی داشتین؟؟

نقل قول:
کاشی ها مرمرين ساختمان، ديوار های شكسته شده و ترك برداشته شده، اما تميز، سفيد و طلاكاری شده، با ظاهر بيرونی ساختمان هيچ تناسبی نداشتند.

فضا سازی و توصیفتون خیلی خوبه ولی سعی کنین تا جاییکه ممکنه از جمله های طولانی استفاده نکنین.اینجوری احتمال اشتباه کردنتون کمتر میشه.

نقل قول:
و دید با چندین مرد که نقاب های مشکی به صورت دارن درهال دوئل اند.

اولا به صورت دارند و دوما در حال دوئل هستند.
وقتی میخوایین جدی بنویسین باید دقت بیشتری داشته باشین.مخصوصا اشتباهات تایپی و املایی میتونه جدیت پستتونو از بین ببره.

نقل قول:
روفوس به سرعت وارده معرکه و طلسمی را به سمت یکی از مردان سیاه پوش فرستاد

وارد معرکه شد و طلسمی فرستاد.نمیدونم چند سالتونه و تا جاییکه ممکنه سعی میکنم ایرادای ادبیاتی نگیرم.ولی بعضی چیزا باید رعایت بشن. اگه فعل اول(شد)و فعل دوم(فرستاد)با هم دقیقا یکی باشن میتونین یکیشونو حذف کنین.ولی اینجا یکی نیستن.

نقل قول:
رفوس و ترورس طلسمی را به سمت یک مرد فرستادند و مرد نقش بر زمین شد.

در این جمله(به همراه جمله قبلش)سه بار از کلمه "مرد"استفاده کردین.این کار باعث میشه جمله نامتناسب به نظر برسه.میتونین یکی دو تا از این کلمه های تکراری رو حذف و به جاش از کلمه یا ضمیر دیگه ای استفاده کنین.

کلا نه تا اشتباه تایپی و املایی داشتین که احتمالا نتیجه همون نظریه منه که شما صد درصد هفت ماهه به دنیا اومدین...کمی دقت بیشتر!!

تاکیدتون روی در و تکرارش در آخر پست، خیلی جالب بود و پستتونو جذابتر و هیجان انگیزتر کرده بود و این حس رو به خواننده منتقل میکرد که سرسری پست نزدین و از قبل برنامه ریزی خاصی براش داشتین.

مهمترین قسمت پست رو گذاشتین برای آخرش.کار جالبی کردین.این کار باعث میشه پستتون روی خواننده تاثیر لازم رو بذاره و تشویقش کنه که پستتونو ادامه بده.

روی هم رفته خوب بود.کمی دقتتونو بیشتر کنین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 12 مرداد 1388 04:57
نمایش جزئیات
آفلاین
بررسی پست شماره 170 مرگخواران دریایی روفوس اسکریم جیور:

روفوس عزیز

نقل قول:
لوسيوس به سختي آب دهانش را قورت داد و گفت : خب ما غذاي زيادي تو كشتي داريم ، نيازي به جنازه نيست .

این شروع خیلی بهتر از قبلیا بود.درست از آخر پست قبلی ادامه دادین.بدون هیچ توضیح اضافی که ممکنه حوصله خواننده رو سر ببره.

بهتره قبل از نوشتن دیالوگ گوینده رو مشخص کنین.میتونین با آوردن اسمش یا توضیح رفتار و حالتش این کارو بکنین.آوردن اسم گوینده بعد از گفتن دیالوگ بیشتر تو کتابا و نوشته های انگلیسی بکار برده میشه.مثلا:
نقل قول:
- يعني اينكه به اين آدما غذا بديم ؟
لوسيوس با حركت سر حرف رودلف را تاييد كرد .

ولی ما وقتی از این حالت استفاده میکنیم که جمله حالت غافلگیرانه ای داشته باشه یا بخواد موضوع مهمی رو بگه.مثلا:
نقل قول:
-تو اینجا چیکار میکنی رودولف؟
شنیدن صدای لرد سیاه در آن کلبه تاریک رودولف را کاملا شوکه کرد.

اینجا اگه قبل از جمله گوینده رو مشخص میکردم اون ضربه لازم رو نمیتونست به خواننده وارد کنه.ولی در دیالوگهای عادی اول گوینده رو مشخص کنین.

نقل قول:
بلا به حدي عصباني شده بود كه ميخواست آنيتا رو خفه كنه.
بلا خواست براي مورفين كروشيو بفرسته ولي دراكو جلوي اورا گرفت .

قسمتهای غیر دیالوگ پستتونو به حالت نوشتاری نوشتین.این خیلی خوبه.ولی دقت کنین که این حالت تو همه پستتون حفظ بشه.

اشکالات تایپی تون کاملا حل شده(البته صرفنظر از کلمه"بالافاصله!")

پستتون طنز ملایم ودلنشینی داره.سعی کنین این حالت رو حفظ کنین.

پست کمی کمبود شکلک داره.مثلا عصبانیت بلا یا حالتهای آنیتا با استفاده از شکلکهای مناسب میتونست بهتر به خواننده منتقل بشه.

پستتون سیر مشخصی داره و جای خوبی هم تموم شده.روی هم رفته اثری از اشکالات پست قبلی نمیبینم و همین نشون میده نقدای قبلی رو خوندین و به توصیه ها عمل کردین.پیشرفت خوبی داشتین.

موفق باشید.

استن عزیز

نقل قول:
بلا:فردا میاین طرف کوه های هاگژمید

یک اشتباه تایپی شما بلا رو معتاد کرد!

نقل قول:
مارکوس رو جلو چشماتون تیکه تیکه می کنیم.
بیب بیب بیب
روونا با حالتی نا امیدانه و پریشان به همگی نگاه کرد.سرش را تکانی داد و گفت:مارکوس زندست.

نقل قول:
خانه ریدل

وقتی قصد دارین صدا یا مکان یا زمان خاصی رو مشخص کنین باید فونت یا رنگ رو عوض کنین طوری که اون قسمت از بقیه نوشته جدا بشه.درباره "خانه ریدل"این کارو کردین ولی چون فاصله ای با سطر قبل و بعدش نداره قاطی بقیه نوشته شده و نظم پستتونو از بین برده.در مورد صدای بوق تلفن هم همینکارو باید انجام بدین.فونت مشخص و فاصله لازم!

این پستتون منظم تر ار پست قبلی بود.شکلکای اضافی حذف شدن.گرچه بازم جا داره کمتر بشن.

نقل قول:
روونا:اما اسمشونبر اونو گروگان گرفته.

من برای این جمله به شما نشان درجه 1 سالازار اهدا میکنم.بالاخره یکی پیدا شد لرد سیاه رو طبق کتاب خطاب کنه.امیدوارم بقیه هم از شما یاد بگیرن.

نقل قول:
آی آی ...ببین باسمر چه کرده این جوجه آبدارچی.بلا بلا دستمال بده؟

این دیالوگ(که نمیدونم از کجا باید بفهمیم دیالوگه!!)برای لرد سیاه مناسب نیست.تا جاییکه میتونین سعی کنین ابهت این شخصیت رو از بین نبرین.ضمنا آخر اون جمله احتیاجی به علامت سوال نبود.

نقل قول:
لرد تو دستمال فین میکنه بعد دستی بر روی سرش که می کشه و بعد می گوید:بگو!

مثلا اینجا لرد کار مسخره ای کرده ولی چیزی از ابهتش کم نمیشه.از این حالتها و رفتارهای مسخره و حتی احمقانه میتونین برای لرد استفاده کنین.ولی تا جاییکه با شخصیتش زیاد تضاد نداشته باشه.

نقل قول:
بلا:بفرمایید مای لرد. ارباب می تونم 1 سوال ازتو ن بپرسم؟

این "1" رو تو پستای قبلیتونم دیدم.نوشتن عدد در اینجا جالب نیست و ظاهر پستتونو خراب میکنه.

نقل قول:
بلا:آخه چرا می خواین این سالوس رو() رو به آبدارچیا پس بدین؟

شکلک توی پرانتز خیلی مضره.سعی کنین اصلا ازش استفاده نکنین.مگه اینکه واقعا لازم باشه.شکلک توی پرانتز هدف نویسنده از جمله و دیالوگ رو مستقیما مشخص میکنه و به نوعی برای خواننده تعیین تکلیف میکنه که مثلا شما باید اینجا بخندین! و احتمالا خواننده از این تعیین تکلیف خوشش نمیاد.

نقل قول:
لرد بادی به غبغب میندازه و میگه:مورگانا رو با 1 طلسم شبیه این پسره کردم .به جا اون مورگانا رو بهشون میدیم.و بعد اون میتونه مگی رو بکشه.ما هم این جوجه رو می بریم تو سیاه چال.

خیلی خوبه که آخر پستتون سوژه رو کاملا برای نفر بعدی باز کنین.اینجوری خواننده بیشتر تشویق میشه که پستتونو ادامه بده.ولی همیشه دقت کنین که سوژه ای رو که در جریانه عوض نکنین.اگه سوژه دیگه جای کار نداره میتونین مسیرشو عوض کنین،یا یه جوری زندش کنین.ولی سعی کنین که این کارتون تا حد ممکن ساده و روشن باشه.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 11 مرداد 1388 17:08
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر تو ای لرد کچل ...

باید خدمتت عرض کنم من بر صدد این هستم که علاوه بر موهای کلت که قبلا ریخته موهای دماغتم بریزونم!

هالا به امید سالازار این مهم در اینده نه چندان دور به وقوع خواهد پیوست !

قربون کله کلت بشم برو این پستمو بنقد و امضامم بنقد!

دارک ولدی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خدا يكي ؛ زن يكي ، يكي !

"تا دنیا دنیاست ابی مال ماست / ما قهرمانیم جام تو دست ماست"
ارسال شده در: یکشنبه 11 مرداد 1388 15:06
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!مای لرد بیا او پست منو بنقد.
قوربونه ریشات برم

رو شکلک کلیک کنید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 11 مرداد 1388 11:24
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ارباب . خوب هستين ارباب ؟ سالازار رو شكر ارباب .
ارباب من يه زحمتي براتون دارم ارباب . ارباب اگه ميشه اين پست منو نقد كنيد ارباب .
ممنون ارباب .

پست من ، ارباب

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 10 مرداد 1388 03:13
نمایش جزئیات
آفلاین
بررسی پست شماره 201 خانه ریدل استن شانپایک:

استن عزیز

در نگاه اول پستتون شلوغ و بی نظم به نظر میرسه.این نکته مهمیه چون میتونه خواننده رو از خوندن پست منصرف کنه.علتش هم شکلکهای بیش از حد و دیالوگهای کوتاه پست شماست.دیالوگهای کوتاه و غیر ضروری فقط طول پستتونو افزایش میدن و فایده ای ندارن.بهتره تا جاییکه ممکنه حذفشون کنین.مثلا:
نقل قول:
بلا:رفته پیش اون جونور.لرد:برو بهش بگو بیاد.

نقل قول:
مورگانا:آره و وارنا ... یعنی چیز... واقعا کار خوبی کردید.
بلا:مای لرد!این بچه می خواد اینجا جشن تولد بگیره؟
لرد:پس شما چه بوقی می خورید اینجا! باید یه جوری راضیش کنید. من تحمل جنگولک بازی ندارم.
در با ز می شه و رودولف و رابستن وارد می شن. لرد:کروشیو!مگه گفتم بدون اجازه وارد نشین
رودولف که کم مونده بود گریش بگیره می گه: شرمن.... شترق
در از جاش کنده می شه و رودولف و رابستنو به دیوار می چسبون
رودولف و رابستن:...

از چندین دیالوگها پشت سر هم استفاده نکنین.مگه اینکه واقعا لازم یا جالب باشه.

سعی کنین دیالوگهاتون از نظر لحن کمی با بقیه نوشته متفاوت باشه.توصیفات بهتره تا این حد محاوره ای نباشن:
نقل قول:
گابریل که مثل اجل معلق ظاهر شد می گه من 1 فکری دارم.

نقل قول:
گابر دستشو تو مو هاش می کنه و 1 دور دور اتاق تاب می خوره بالا و پایین می پره و ...
ما می تونیم تغییر قیافه بدیم خودمونو گریم کنیم و شبیه این بوقا در بیاریم.نظرتو چیه؟

وقتی یه سوژه ساده و مشخص داریم بهتره عوض و پیچیدش نکنیم.چون بالاخره یه جایی گره میخوره و دیگه نمیشه ادامش داد.برای همین بهتره ماجراجویی رو بذاریم کنار و همون سوژه ساده رو ادامه بدیم.خلاقیت در ایجاد و ادامه سوژه خیلی خوبه ولی باید کاملا واضح،روشن و ساده باشه که نفر بعدی بتونه بدون مشکل ادامش بده.

کمی هم در تایپ عجله کردین و بعضی جاها علامتهایی که برای رسوندن منظور شما به خواننده لازمه فراموش شده.مثلا برای یعضضی از دیالوگها!

کلا پستتون هم درمورد ظاهر و هم مفهوم احتیاج مبرمی به نظم داره.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 مرداد 1388 23:29
نمایش جزئیات
آفلاین
بررسی پست شماره 112 اتاق تسترالها،روفوس اسکریم جیور:

روفوس عزیز

نقل قول:
ساعت ها بود كه لرد به مركز كاشت مو رفته بود ولي هنوز بر نگشته بود .

شروع پستتون کمی ناگهانی بود.این شروع میتونه خواننده رو کمی گیج کنه.بهتر بود یا درباره رفتن لرد یه توضیح کوتاه میدادین و یا پست رو با دیالوگ شروع میکردین.شروع ناگهانی با دیالوگ قابل قبولتره.مثلا یکی از مرگخوارا با تعجب اعلام میکرد که ساعتها از رفتن لرد به مرکز کاشت مو گذشته و اون هنوز برنگشته.

نقل قول:
مورگانا كه ساعت ها به فكر دزديدن منو بود ، طي يك عمليات انتحاري مورگانا پريد و دست مونتي رو گاز گرفت و بالافصله آنها با هم درگير شدند .

اینجا ظاهرا کمی با عجله تایپ شده.استفاده از اسم مورگانا در جمله اول کافی بود و نباید دوباره تکرارش میکردین.بلافاصله هم اشتباه تایپ شده.کمی دقت میتونست هر دو مشکلو حل کنه.

نقل قول:
نه مورگانا دست مونتي را ول ميكرد و نه مونتي حاضر بود به راحتي منوي مديريت رو از دست بدهد .

اینجا لزومی نداشت که به سرخط برین.چون کاملا مرتبط با جمله قبلی بود.وقتی سطر عوض میکنین ارتباط دوجمله با هم قطع میشه.مگه اینکه جمله تون دیالوگ باشه.

نقل قول:
مورگانا كه ساعت ها به فكر دزديدن منو بود ، طي يك عمليات انتحاري مورگانا پريد و دست مونتي رو گاز گرفت و بالافصله آنها با هم درگير شدند .

درحالت عادی ممکن بود بگم که این رفتار مناسب مورگانا نیست ولی اینجا با شرایط خاصی که وجود داره درگیری عجیب و بچگانه مونتگومری و مورگانا کاملا بامزه به نظر میرسه.

نقل قول:
هنگامي كه مونتي و مورگانا در حال در گيري با هم بودند ، ناگهان يك طلسم از منوي مديريت به او برخورد كرد و رودلف به روي زمين افتاد.

این قسمت به کمی توضیح بیشتر احتیاج داشت.اصولا خواننده باید در این قسمت متعجب و کمی شوکه بشه ولی به دلیل عجولانه نوشته شدن این اثر رو نمیذاره.

نقل قول:
مورگانا كه ديگر قادر به تحمل كردن آن شرايط نبود ، گفت : ...

بهتر بود پستتون اینجوری تموم نمیشد.با این پایان شما، نفر بعدی مجبوره که قبل از شروع پست خودش جمله ناقص شما رو کامل کنه و اگه دیالوگ مناسبی به ذهنش نرسه پستش شروع جالبی نخواهد داشت.

پیشرفتتون کاملا واضح و روشنه.ظاهر پستتون مرتب شده.از دیالوگهای خسته کننده و توضیحات اضافی خبری نیست.پستتون کوتاه و سرگرم کنندس و به هیچ عنوان خواننده رو خسته نمیکنه.شخصیتها و حالات و رفتارشون خیلی بهتر از قبل توصیف شده.از شکلک اضافی هم خبری نیست.

روی هم رفته مشکلات پستتون خیلی کمتر از گذشته شده.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!