جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  105 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  216 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  222 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  310 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  212 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر ناظرین شهر لندن
ارسال شده در: یکشنبه 1 شهریور 1388 23:06
نمایش جزئیات
آفلاین
میگم که شهردار جان، پست زدن من مگه تهدیده؟! من یه کاربر ایفای نقشم..خوب باید برم پست بزنم دیگه!
شما اون خط رو اینطوری بخونید:

پسرعمه زا به اقای مجری در قسمت 8 تم: اگه الان به من چیزی ندی وخورم، من کلاه قرمزی رو وخورم!

ریگولوس: اگه پست های ما رو برنگردونید، منم میرم پست میزنم!

:bigkiss: :banana:

حالا امشب من میخام برم 12 شب به بعد پست بزنم توی ایفای نقش! الان یعنی شما پاک می کنی من بزنم؟!
اینم محبت ماجرا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Toujours pur

" به خاطر یک مشت سوژه "

[b][size=small]�
ارسال شده در: یکشنبه 1 شهریور 1388 22:36
نمایش جزئیات
آفلاین
فینیاس عزیز

اینکه گفتن بنده تحت فشار هستم کلا حرف درستی هست، و نحوه برخورد بنده با اعتراضات در همین تایپیک موجود هست. صفحات پیشین رو نگاه کنید میبینید که اصولا آدم بد خلقی نیستم.

نقل قول:
متأسفانه همه شاهدن که شما جریانات رو شخصی مي‌کنید و تا حدی جلو می‌رید که خودتون رو بزرگ‌تر و بالاتر از همه می‌بینید. این‌جایی که شما دارید به ما پاسخ می‌دید رول‌پلینگ سایت نیست و شخصیت حقیقی افراد حضور دارند. کاش قبل از به کار بردن لحن‌های خار و کوچک کننده کمی هم فکر می‌کردید شاید کسی که طرف حساب شماست مثل احتمالاً 90 درصد سایتتون بچه‌های 13 الی 16 سال نیستند. من از سن و جایگاه اجتماعی جنابعالی اطلاعی ندارم و هیچ قضاوتی هم نمی‌خوام دربارش بکنم ولی در هر صورت برای خود شما هم خوب نیست که با کسانی که نمی‌شناسید نمی‌دونید چند سال دارند و کی هستند چنین برخوردی می‌کنین.

ببینید دوست عزیز، من نمیدونم کجا خودم رو بالاتر از همه حساب کردم. به خاطر همین با اون لحن اولیه برای شما پیام شخصی زدم که پستتون رو پاک کنید؟
من پست بازی با کلمات شما رو تایید نکردم. بهدش پیام شخصی زدم گفتم که چطوری بنویسید، وقت گذاشتم منتی هم نیست گرچه وظیفم نبود. اما آیا واقعا من خودم رو بالاتر میدونم که اینطوری با یه کاربر تازه وارد برخورد میکنم؟
پست های اول شما و ریگولوس، مشکلش این بود که شخصیت های شما در سوژه نبودن، و حضورشون هم به سوژه لطمه میزد. بنده پیام شخصی زدم عرض کردم پست رو پاک کنید فرمودید خیر. گفتم بسیار خوب، چقدر خوبه که تعصب ندارید روی ویرایش زیر پست هاتون و این باعث پیشرفت شما میشه و غیره و ذلک! این ها رو که یادتون هست. اگر پیام شخصی رو حذف هم کرده باشید، میشه برش گردوند. البته امیدوارم حذف نکرده باشید و به یاد بیارید که من این هیولایی که شما در ذهنتون ساختید نیستم.

نقل قول:
شما قدرت مطلق فروم هم که باشید حق اهانت، توهین، کوچک‌کردن هیچ بنی‌بشری رو ندارید. هیچ‌کس حق نداره. متأسفانه این جامعه‌ی خراب لعنتی به جوامع کوچک‌تر هم کشیده میشه و به طرز خنده‌داری دیکتاتوری کوچک شما مثال کوچکی از همین دیکتاتوری بزرگ‌تر بیرونی هست.

دوست گرامی، بنده دو جا به خاطر دارم که تند شدم هر دو هم در مورد ابرکسس بود. یکیش در جواب پست سه خطی ایشون بود که در همون ویلا زده بودند بدین شرح :

نقل قول:
دراکو و مورگانا که از شدت انرژی در پوست خود نمیگنجیدند، با سرعت هر چه تمام تر به سمت دریاچه هاگوارتز دویدند تا ببینند که زمان کودکی ولدمورت ماهی مرکب چه ریختی بوده!

همینطور که داشتن میرفتن، ییهو پای مورگانا گیر میکنه به یه چیزی و با کله میخوره زمین!

مورگانا: چی بود؟
دراکو میره چیزه! رو ورمیداره: آخ جون... مثل اینکه اسیده!
مورگانا: به به! بیا بزنیم!

مورگانا و دراکو اسیده رو میخورن و دوباره توهم میزنن که توی ویلای بلک ها هستن و دارن از دست همه فرار میکنن!

===========
نکته: سوء استفاده از قدرت ممنوع!

و اون یکی هم پست دیگه ایشون بود در دفتر ناظرین. بنده یه بار گفتم "خزعبلات" یه بار هم گفتم از ایفای نقش شوت میشید بیرون. خوب من اساسا در مورد دوم هیچگونه تحقیر و توهینی نمیبینم.
واژه خزعبلات تا حدی غیر مصطلح هست وگرنه فی نفسه حرف بدی نیست. اگر مشکل اینه من بابت اون مورد عذر خواهی میکنم حقیقتا فکر نمیکردم این همه مشکل پیش بیاره..
مود دوم رو هم فکر میکنم کاملا دلیلش معلوم باشه( ابرکسس باور کنید واقعا از حد ظرفیت من خارج بود اون پست شما) که چرا گفتم و تازه، دیگه این واقعا حرف ناسزایی نیست!
ببینید من این ها رو دارم اینجا میگم که دوستان بخونن فکر نکنن بنده چه ها به شما گفتم که با لفظ توهین و تحقیر خطاب میشن.

بنده ناظر تازه واردی نیستم که ندونم با کاربر معترض چگونه باید برخورد کنم. چیزی که شما ازش به عنوان دیکتاتوری یاد میکنید، کاری هست که بعدی میدونم ناظرین دیگه غیر از اون رو انجام بدن. کما اینکه دیدید، پست های دوستان در محفل ققنوس، دیاگون، و احتمالا هاگوارتز هم پاک شد. ناظرین هر سه انجمن هم از اساتید اینجانب به شمار میان. پس مشکل شخصی نبوده.

دوستان عزیز من، یه مقدار هم برگردید عقب ببینید که خودتون چه رفتاری نشون دادید. من اینجا میام تفریح کنم، شما هم همینطور. و من که اینجا مسوولیت دارم هر قدر هم که کم باشه، به هر حال باید به نحو احسن انجام بدم. ناظر باید نگذاره سوژه منحرف بشه. و کاری که ما کردیم در ابتدا همین بوده و فکر نمیکنم کسی بتونه این حرف رو تکذیب کنه!

ببینید دوست گرمی، شما به بده میگید از این اتق دور و برم بیام بیرون، خوب واقعا شما هم بیاید یه مقدار از جو فاصله بگیرید و به یاد بیارید. که بنده اول پیام شخصی فرستادم، با چه برخورد و لحنی، بعد پست ها رو ویرایش کردم. شما شروع کردید زیر ویرایش بنده پاسخ دادن، ریگولوس و ابرکسس هم ادامه دادن کار به اینجا کشیده شد.

برادر ارجمند، اگر همون ابتدا یا خودتون پست رو پاک میکردید یا حداقل به تجربه من از شما قدیمی تر، هر قدر هم این سابقه کم باشه احترام میگذاشتید و به ویرایش زیر پستتون اینقدر گیر نمیدادید، این مسائل انقدر حاد نمیشدن. این رو از یاد نبرید که خواست خودتون بود اون ویرایش وگرنه بنده گفتم اولش خودتون حذف کنید پست رو!

من از اینجا به بعد جواب های آرگوس فلیچ عزیز رو هم میدم :

ببینید قوانینی که سرهم بندی شده ، غیر منطقیه توسط مدیران گذاشته شده.اون قوانینی هم که مکتوب نیست و بعضی مواقع اکثر ناظر ها باهاش کار میکنند بین اعضا دیگه جا افتاده.اگه مایل باشید ما و یا خودتون میتونیم به مدیران اطلاع بدیم و باهاشون در مورد قوانین صحبت کنیم.
ما مطمئنا سعی میکنیم لحن پستها مون خار کننده نباشه.اما این تاپیک هم جزو ایفای نقش حساب میشه و ما در این جا هم با شخصیت حقیقی افراد سر و کار نداریم.(هر چند دلیل بر این نمی شه که دو طرف احترام همدیگه رو رعایت نکنند.)
ددر مورد اون دو مروردی که توهین تلقی کردید هم که در بالا توضیح دادم.

فلیچ عزیز
این که میفرمایید :
نقل قول:
فکر کنم قبلا هم توضیح دادم ، هر تاپیک در ایفای نقش یه مکانه و ما به اقتضای مکان می تونیم توش ایفای نقش کنیم.

خوب ببینید، اینجا الان اشتباهه که شما میفرمایید قبلا گفتید.دوست خوب من، شما اینجا قانون گذار نیستید بنده هم نیستم. قانون ایفای نقش رو هم در بالا توضیح دادم، بسیاریش منسوخ شده چون اشتباه بوده. سوژه ای که در تایپیک جریان داره باید ادامه داده بشه، نه اینکه هر کسی بیاد هر پستی بزنه با هر سوژه ای با هر کاراکتر اپهایی که دوست داره.بطور خلاصه چیزی که شما گفتید.

برای بار چندم عرض میکنم برادر گرامی، پست های شما که یکیش هم پاک شده، بی دلیل نبوده. در پست های قبل از پست شما ناظرین گفته بودن که پست محسوب نمیشه، شما از اون پست های محسوب نشده ادامه داید. خوب چه برخوردی انتظار داشتید؟ کما اینکه میدونید میشد در اون تایپیک پست نمیزدید و خودتون رو درگیر این مسائل نمیکردید! خواهش دارم با انصاف تامل کنید در این مسائل.

در آخر در مورد ابرکسس :
بنده گرچه شما رو نمیشناختم، اما خوب نمونه ای از پست های اغتشاش آمیزتون رو نقل قول کردم. خوب واقعا ابرکسس عزیز لازم بود؟ من از قدرت سو استفاده کردم؟ شما قدیمی هستید، تجربه دارید، نفعی برای بنده داره که پست یه نفر محسوب بشه یا نشه؟

بی انصافی نکنید دوستان عزیز، برید از اول ببینید چه اتفاقاتی افتاد. ویرایش های اولیه رو ببینید، بعد جواب هایی که زیر ویرایش های بنده و همکارم دادید رو ببینید!

ابرکسس، دوست عزیز من، پست سه خطی شما قطعا باید پاک میشد. هر ناظری بود این کار رو میکرد. بنده زیر پست نوشتم پست پاک خواهد شد! بدون هیچ پاسخی به حرف شما، همون سو استفاده از قدرت و اینا!

بعد شما زیر پست من نوشتید : پست دوباره زده خواهد شد!

حالا آیا واقعا بنده بودم که با شما درگیر شدم؟ این جواب شما دلیلی داشت؟ کلا اون بحث سو استفاده از قدرت جای مطرح شدن داشت؟ اون هم زیر یک پست سه خطی؟
شما از مدیران قدیمی سایت هستید باید این رو بدونید. دو مورد توهین یاد آوری کردید که مورد دومی که توضیح دادم زیر ویرایش دوم همین پستی بود که الان توضیح دادم. مورد دوم رو هم گرچه عرض کردم، تنها ایرادش غیر مصطلح بودن اون لغت هست، بابتش عذر خواهی میکنم.

خواهش میکنم هر سه نفرتون دقت کنید ریگولوس چه پستی زدن، بنده رو تهدید کردن که میرن یه جا پست میزنن و کاربر ارزشی هستن و غیره!
خوب ببینید من الان باید با چه صحبت هایی طرف باشم!
آیا واقعا پستی که ایشون میخواد بزنه و با تهدید قبلی ناظر انجمن، نباید پاک بشه؟ ببینید چه فضایی ایجاد شده! یک قدم عقب بگذارید و از دور مسائل رو ببینید. باور کنید بنده خیلی فراتر از اون چیزی که فکر میکنید مشکلات شخصی در زندگیم دارم و مشغول جنگیدن با اونام. دوستان نزدیک بنده هم همه با خبر هستن از این مشکلات.
اما جادوگران رو محملی میدونم که میام و با افرادی که دوستشون دارم میگم و میخندم تا یه مدت هر قدر هم کوتاه بتونم مشکلاتم رو کنار بگذارم.
حالا با این تفاصیل، آیا واقعا فکر مینید من علاقه دارم به هر قیمتی با یه کاربر درگیر بشم؟ اعصاب خودم رو در جادوگران هم خورد کنم؟
باور کنید اینطوری نیست.

در آخر، ابرکسس عزیز، دوست قدیمی من
فینیاس گرامی، برادر ارجمند
آرگوس فلیچ، رفیق عزیز

نه من و نه دراکو، هیچکدوممون قصد اتخاذ این تصمیمات رو در مورد این مسائل اخیر نداشتیم، اما واقعا جوی که پیش اومد دیگه راهی پیش روی ما نگذاشت. امیدوارم مشکلات حل شده باشه. توضیحات لازم رو دادم خدمت هر سه تاتون .و بابت یکی از موارد هم عذر خواهی کردم. امیدوارم بتونیم مسالمت آمیز در کنار هم تفریح کنیم.

پیروز باشید
ناظرین انجمن لندن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آبرفورث دامبلدور در 1388/6/1 22:42:12
seems it never ends... the magic of the wizards :)
ارسال شده در: یکشنبه 1 شهریور 1388 21:19
نمایش جزئیات
آفلاین
میگم که شهردار جان، این پست های سنت مانگو ما که سوژه خودمون دادیم و تمومش هم کردیم چی شد پس؟ هنوز برگردونده نشده ها...من تا امشب مثلا ساعت 12، ساعت سیندرلا! فرصت میدم که برگرده...اگر برنگشت...خوب بالاخره میرم یه جا پست می زنم!به هر حال من کاربر ارزشیم! خودتونم که گقتید مشکل درکی دارم!
بیاید همه با هم شاد باشیم و یخ بستنی بخوریم!
:banana: :bigkiss:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریگولوس بلك در 1388/6/1 21:24:39
Toujours pur

" به خاطر یک مشت سوژه "

[b][size=small]�
ارسال شده در: یکشنبه 1 شهریور 1388 20:18
نمایش جزئیات
آفلاین
آقای آبرفورث دامبلدور؛ ناظر محترم شهر لندن:

دوست عزیز به من گفته شده بود که جنابعالی تحت فشار هستید و این اخلافیات شما نیست و شما آدم منطقی و در کل مهربانی هستید. حقیقتش رو بخواهید من الان دیگه این‌طوری فکر نمی‌کنم و اون دوستی هم که این حرف رو به من زد و بنده رو توصیه به مدارا کرد فکر می‌کنم اشتباه کرده و یا حداقل بعد از این جریانات روی دیگه سکه رو هم دیده باشه.

ببینید دوست عزیز ما قصد حمله به شما رو نداریم، نداشتیم و نخواهیم داشت. ما هیچ مشکل و خصومت شخصی با شما یعنی آدمی که در منزل پشت پی‌سیش نشسته و داره این مطالب رو می‌نویسه نداریم. ما حتی با هویت حقوقی شما به عنوان یکی از پرسنل این سایت هم حداقل تا همین چند روز پیش هیچ مشکلی نداشتیم. مشکل ما با قوانین موجود هست که سرهم‌بندی شده، غیرمنطقی و در خیلی موارد حتی مکتوب هم نیست. حالا شما به عنوان ناظر قانونی سایت طرف حساب ما می‌شید چون من کاربر و دوستانم اون بالا داریم شما رو می‌بینیم و آدم دیگه‌ای نیست اعتراضمون رو پیشش ببریم.

متأسفانه همه شاهدن که شما جریانات رو شخصی مي‌کنید و تا حدی جلو می‌رید که خودتون رو بزرگ‌تر و بالاتر از همه می‌بینید. این‌جایی که شما دارید به ما پاسخ می‌دید رول‌پلینگ سایت نیست و شخصیت حقیقی افراد حضور دارند. کاش قبل از به کار بردن لحن‌های خار و کوچک کننده کمی هم فکر می‌کردید شاید کسی که طرف حساب شماست مثل احتمالاً 90 درصد سایتتون بچه‌های 13 الی 16 سال نیستند. من از سن و جایگاه اجتماعی جنابعالی اطلاعی ندارم و هیچ قضاوتی هم نمی‌خوام دربارش بکنم ولی در هر صورت برای خود شما هم خوب نیست که با کسانی که نمی‌شناسید نمی‌دونید چند سال دارند و کی هستند چنین برخوردی می‌کنین.

به عنوان مثال آبرکسس که بنده خودم هم به تازگی با ایشون آشنا شدم از اعضای بسیار قدیمی سایت هست و با نتیجه‌گیری از روند برخورد شما الان مطمئن هستم که ایشون "بزرگ‌تر" شما هم محسوب می‌شن.

شما قدرت مطلق فروم هم که باشید حق اهانت، توهین، کوچک‌کردن هیچ بنی‌بشری رو ندارید. هیچ‌کس حق نداره. متأسفانه این جامعه‌ی خراب لعنتی به جوامع کوچک‌تر هم کشیده میشه و به طرز خنده‌داری دیکتاتوری کوچک شما مثال کوچکی از همین دیکتاتوری بزرگ‌تر بیرونی هست.

به هر حال از اون‌جایی که هدف ما این‌جا دور هم بودن و خوش گذراندن هست و خوشبختانه قرار نیست کشور اداره کنیم من مجدداً از شما خواهش می‌کنم از بالای اون پله‌ها بیایین پایین شمشیرتون رو هم غلاف کنید و بذارین با هم خیلی دوستانه گفتمان کنیم. این دسته‌کشی‌ها برازنده مدیران اجرایی سایتی با این سابقه و در این ابعاد نیست.

یه کم از این اتاقی که دور خودتون ساختین بیایین بیرون هوای تازه بخورین دوست عزیز! همچی لازم نیست همیشه به یک شکل بمونه. تنوع هم چیز بدی نیست

دوستدار شما
یکی از کاربران سایت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط فینیاس نایگلوس بلک در 1388/6/1 20:20:39
usquequaque putus

ارزشی پیر و قرقرو

[b][size=medium][color=0000FF]حزب ارزشی‌ها؛ ق
ارسال شده در: یکشنبه 1 شهریور 1388 16:52
نمایش جزئیات
آفلاین
یکی دیگه از افرادی که پستای زیادیش پاک شده تصمیم گرفته که فعلا گیر نده! به خاطر همین هر چی فعلا ازش پاک کردین نوش جونتون! به قول یکی از دوستان شاعر پستی که خونده بشه و بعد پاک بشه خیلی بهتر از پستیه که پاک نشه ولی تا آخر عمرشم خونده نشه (به دلایلی مثل طولانی تر بودن از هر هفت تا کتاب هری پاتر رو هم)

فقط دو تا نکته خیلی جالب بود، بد نیس یه اشاره ای بکنیم:

"پستهايي كه ربطي به تاپيك ندارند پاك شوند"

بعله! این که بلک ها برن تو ویلاشون حضور سبز داشته باشن و تفریح کنن اصلا ربطی به تاپیک نداره ولی خاطرات دوران تحصیل لرد عزیز کاملا ربط داره!

"لحن صحبتتون تا حد زیادی زننده بود، ما کجا با شما اینطوری حرف زدیم که الان اینجوری جواب ما رو میدید دوست عزیز؟"

بدون شرح!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

[b][s
ارسال شده در: یکشنبه 1 شهریور 1388 16:51
نمایش جزئیات
آفلاین
پست من زننده نبود بستگی داره شما با چه لحنی بخونیدش.

ارتباط پست با تاپیک؟ فکر کنم قبلا هم توضیح دادم ، هر تاپیک در ایفای نقش یه مکانه و ما به اقتضای مکان می تونیم توش ایفای نقش کنیم.

و پست های ما کاملا با مکان مطابقت داشتند

" هر تاپیک ، یک سوژه نیست "

بله شاید فقط یه پست از من بوده ، ولی سایر پست هایی که پاک شدند منو خیلی خندوندند ، و این نوع پست ها الان تو این سایت خیلی خیلی نادر شده

می گید وقت اینجا و شما رو نگیرم ، میشه بپرسم کار این تاپیک الان چیه ؟

فقط دادن مجوز به تاپیک ها؟

مساله ی من با شما شخصی نیست که براتون پیام شخصی بزنم

و حرف شما کاملا متینه ، به شرطی که اون پست ها واقعا مشکلی داشته باشند که توضیحی نخواد
یعنی به دل بخواه شما میشه پست پاک شه؟

همین طور که میبینید ویلای بلک ها بعد از پاک شدن ما پست نخورد و تاپیک خوابید در حالی که قبلش خیلی فعال شده بود

وظیفه ی ناظر فعال نگه داشتن تاپیک هاشه ، نه خوابوندنشون

به هر حال ، برخورد شما تقریبا بچگانه و خودخواهانه بوده و من مجددا می خوام تجدید نظر کنید و پست ها رو برگردونید

* ویرایش : الان نوع رول نویسی و برخورد شما واقعا جای بحث زیادی داره ، ولی چون شما می خواید همه چیز تو آرامش بمونه و منم برای خواسته ی شما احترام قائلم ، یه تاپیک بهم معرفی کنید که بحثمو ادامه بدم و جواب هامو بگیرم چون خیلی خیلی خیلی برام مهمه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرگوس فیلچ در 1388/6/1 17:13:32
ارزشی قوزدار

[img]http://
ارسال شده در: یکشنبه 1 شهریور 1388 12:42
نمایش جزئیات
آفلاین
پاسخ دراکو :

آرگوس عزیز
فقط یک پست شما توی این انجمن پاک شده که توی تاپیک ویلای بلک ها زده بودین.اون یک پست هم به علت عدم ارتباط با سوژه و این که اخطار داده بودیم پست بی ربط نزین پاک شد.
نقل قول :

نقل قول:
2-پستهايي كه ربطي به تاپيك ندارند پاك شوند ...هرگز در مورد پاك كردن پستها توضيحي ندهيد چون اختيار تام انجمن با شماست

فکر می کنم در مورد افرادی هم که پست هاشون پاک شده خودشون باید توضیح بخوان نه شما.اگر هم توضیح بخوان ما بهشون علت حذف شدن پست هاشون رو میگیم.
در مورد این موضوع هم که ما صلاحیت نظارت داریم یا نه مدیران تصمیم میگیرن.فعلا هم ما داریم به کارمون در این انجمن ادامه میدیم.
از عزیزانی هم که با پاک شدن پست هاشون مشکل دارن خواهش می میکنم در باره ی این موضوع با پیام شخصی با ما در ارتباط باشن و نه در دفتر ناظرین لندن.
موفق باشید.

پاسخ آبرفورث :

آرگوس فلیچ

لحن صحبتتون تا حد زیادی زننده بود، ما کجا با شما اینطوری حرف زدیم که الان اینجوری جواب ما رو میدید دوست عزیز؟ پست هایی که پاک شدن همشون با اخطار قبلی بودن، و در ضمن همونطور که دراکو هم گفتن، تنها یک پستش مربوط به شما میشد. مشا هم کلا اصلا در این جریان نبودید اما خوب، بنده استنباط شخصیم اینه کهدرگیر جو اون زمان شدید و اون پست رو ارسال کردید.
پست های پاک شده رو هم برنمیگردونیم چون بی ارتباط به موضوع سوژه بودن. درست میگید شما،ما پستی رو پاک نمی کردیم تا بحال. فقط به صاحب پست اطلاع میدادیم که یا خودش پاک کنه یا اگر نمیکرد میگفتیم پست محسوب نمیشه. این سیاست رو اتخاذ کردیم منتها در مورد شما جواب نداد. اومدید و در همین تایپیک بحث های بی موردی رو مطرح کردید که اصلا در ارتباط با ما نبود. این شد که پست ها پاک شدن.

به هر حال، الان وضعیت انجمن آروم هست، امیدوارم دوباره نخواید خرابش کنین آرگوس گرامی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آبرفورث دامبلدور در 1388/6/1 13:17:26
seems it never ends... the magic of the wizards :)
ارسال شده در: یکشنبه 1 شهریور 1388 08:29
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

فکر کنم از نظر شما قرار بود این بحث تموم شه
اما من دیروز با پرفسور کوییرل حرف زدم و ایشون مجددا تاکید کردند که پست های پاک شده ی ما هیچ مغایرتی با قوانین نداشته و کاملا در چهارچوب قواین سایت بوده و نباید پاک میشده.

بنابراین من کاملا با احترام از شما خواهش می کنم که یا قوانین نقض شده توسط ما رو با گذاشتن لینک قانون مکتوب مربوطه اعلام کنید و یا هر چه زودتر پست های ما رو برگردونید.

ما برای اون پست ها وقت و انرژی گذاشته بودیم و اینجا هم شهر هرت نیست که ناظر اختیار تام داشته باشه که " هر کاری که دلش می خواد بکنه "
بله ناظر اختیار تام شاید داشته باشه ، اما این اختیار کاملا در چهارچوب قوانین مکتوب سایت باید باشه ، نه مد رول نویسی کنونی سایت و سلیقه ی شخصی.

بنابراین منتظر برگردوندن پست هامون می مونم تا این بحث به خوبی و خوشی تموم شه ، وگرنه اگه شده پای تک تک وب مستران سایت که مسلما "عادلانه " قضاوت می کنند رو وسط می کشم تا ثابت کنم شما صلاحیت ناظر بودن رو ندارید و دارید از قدرت نظارت برای اعمال سلیقه ی کاملا شخصی خودتون سواستفاده می کنید.

موفق باشید!

پاسخ در پست بعدی ارائه شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرگوس فیلچ در 1388/6/1 8:35:50
ویرایش شده توسط دراکو مالفوی در 1388/6/1 10:31:28
ویرایش شده توسط آبرفورث دامبلدور در 1388/6/1 12:45:33
ارزشی قوزدار

[img]http://
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 مرداد 1388 05:31
نمایش جزئیات
آفلاین
خب حالا ادغام کنین! اگه واقعا خوشحالتون میکنه و سرگرم میشین وقت بیشتر صرف کنین، من جلوتونو نمیگیرم!

=====================

پروفسور کوییرل:
نقل قول:
هر کابر این حق رو داره بسته به سبک و سلیقه خودش بدون در نظر گرفتن موضوع تاپیک پست ارسال کنه

آبرفورث دامبلدور:
نقل قول:
من خوشحال میشم از این به بعد شاهد فعالیت شما در لندن باشم و اینکه پست هاتون رو در دم پاک کنم ( البته اگر به سوژه لطمه زده بود، کوتاه بود یا دلایل دیگه )

====================

آبرفورث دامبلدور:
نقل قول:
جدا از این قوانینی که شما نقض میکنید

دقیقا چه قوانینی رو نقض کردم؟ با لینک قانون مربوطه لطفا!

===================

آبرفورث دامبلدور:
نقل قول:
چندین جا اومده که ناظر در انجمنش اختیار تام داره

خب اختیار تام نوش جونتون! حتی فرض میکنیم که لازم نیس واسه هیچ کاری جوابم پس بدی و هیشکی هم حق نداره به هیچ کاری اعتراض کنه!

در این راستا آبرفورث دامبلدور:
نقل قول:
شایدم با لگد از ایفای نقش شوت بشید بیرون. شایدم مجبور به برخورد شخصی با شما بشم.

خب حالا شما لطف کن با تمام قدرت باور نکردنی داخل انجمن خودت پای حرفت وایسا! (مخصوصا قسمت برخورد شخصی) و اگه نمیتونی پای حرفت وایسی حرف نزن!

================

آبرفورث دامبلدور:
نقل قول:
من همیشه پست میزنم در جواب هر پستی اما برای شما ویرایش میکنم که عادت کنید همه جا نباید حرفتون به کرسی بشینه

مثال نقض: پست شماره 400 همین تاپیک که فینیاس زده! و من نزدم!

در ضمن لطفا برای جواب دادن به این پست من، همین پستو ویرایش کنید و پست جدید نزنید.

===============

همینجوری یادآوری:

من به کسی بی احترامی نکردم ولی تا حالا حداقل دو بار بهم بی احترامی و توهین شده!

اگه رفتار های ما رو بی احترامی میبینید میتونین به مدیران بلیت بزنین و بحث رو در این جا تموم کنین.اگه بی احترامی میبینید ولی مشکلی ندارید باز هم باید بحث رو تموم کنید.
ناظرین کارهای مهم تر از کل کل کردن با شما دارن.
بهتون اخطار میدم.یک پست دیگه در باره ی این مسائل بزنید پاک میشه!

دراکو جان، ما چیه دیگه این وسط؟ من رفتارهای شماها رو بی احترامی نمیبینم، فقط رفتار آبرفورث رو بی احترامی میبینم و دوست داشتم مثل بچه های سوم دبستان مجبور نشیم بریم پیش خانوم معلم زیرآب بزنیم!

در ضمن این اخطارتون دقیقا نمونه ی بارز همون شلوغ بازیه که گفتم! حرف میزنین پاش وایسین! میگین قانون نقض کردم، بگین کدوم قانونو! میگین برخورد شخصی میکنین، خب برخورد شخصی کنین! حرف الکی میزنین بعد میگین جواب بدی پاک میشه؟ کم میارین مجبور نیستین به قول خودتون کل کلو شروع کنین!

ویرایش آبرفورث :
ابرکسس مالفوی اینکه مشا فعالیت ناظرین رو زیر سوال میبرید، به سخره میگیرید بی احترامی نیست؟ اینکه من گفم از ایفای نقش شوت میشید بیرون بی احترامیه؟ به مراتب حرف شما ابعاد بزرگتری داره! پیش خانوم معلم هم اگه صلاح میدونید برید دوست عزیز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دراکو مالفوی در 1388/5/27 9:46:02
ویرایش شده توسط ابرکسس مالفوی در 1388/5/27 15:28:07
ویرایش شده توسط آبرفورث دامبلدور در 1388/5/27 15:57:24

[b][s
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 مرداد 1388 02:15
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
1- در انجمن های رول ارسال پست های پشت سر هم توسط اعضا مجاز نمی باشد. در صورتی فرد اجازه دارد در ادامه ی پست قبلی خود پست دیگری ارسال نماید که لااقل 7-10 روز ازارسال پست قبلی گذاشته باشد و اطمینان حاصل کند که فرد دیگری قصد ادامه دادن داستان را نداشته است.

دراکو جان! این مربوط به داستان نویسه قانونو کامل بخون! وقتی داریم بحث جدی میکنیم داستان!!! نمینویسیم!

بعدشم اون تاپیک توسط یکی زده شده که مدیر نیست و من عملا قبولش ندارم! ولی این تاپیکو هری پاتر زده و من قبولش دارم:

http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=5&forum=7

هزار تا تاپیک میزنین تو هزار تا انجمن مختلف بعد چه انتظاری دارین؟ اسم یکی قوانین ایفای نقشه اسم اون یکی قوانین فعالیت در ایفای نقش!

البته این به شما و بحث و این تاپیک کلا مربوط نیست ولی گفتم که گفته باشم!

بعدشم اصلا این چه کاریه که میکنین و جواب آدمو توی ویرایش میدین؟ خب پست بزنین که بفهمیم جواب دادین! تو کدوم فروم دنیا یه همچین کاری میکنن؟

بی احترامی هم واسه پاک کردن و اینا نبود دراکو جان! پست پاک کنین! من موردی ندارم هیچ کاری هم نمیتونم بکنم در موردش! ولی توهین مستقیم یه چیز دیگه س! متن کامل بی احترامی آبر اینجا نقل قول شده! و در پست بعدی آبر هم کاملا مشهوده!

====================

آبر:

عزیزم، پست پاک کن! تا میتونی پاک کن! پست ویرایش کن! پست ادغام کن! پست ویراستاری کن! پست نقد کن! قدرت بی انتهای خودت رو در امر ناظری نشون بده! مهم نیست.... ولی ادب داشته باش!

کاری که تو جادوگران الان خیلی مد شده اینه که میایین اول شلوغ بازی درمیارین بحث اصلی رو منحرف میکنین، بعدش دعوا راه میندازین، بعد طرف میخواد از خودش دفاع کنه میزنین بلاکش میکنین!

الانم لطفا بحثو عوض نکن، من به دراکو چی کار دارم اصلا؟ هی میای پای اونم میکشی وسط!

حرف من اینه که داری به من توهین و بی احترامی میکنی! و میگم معذرت خواهی کن! همین! هر چند تا تاپیک جدیدم واسه قوانین زده باشین بازم به هر حال توهین مستقیمو نمیتونین کاریش کنین حتی اگه اختیار تام داشته باشین! و مطمئنا توهین کردن به اعضا جزو این اختیارات بسیار تامتون نیست!

هم چنان منتظر معذرت خواهی هستم!

بسیار کار نیکی انجام میدید! منتظر باشید فعلا معذرت خواهی در دسترس نیست کاربر گرامی!!!
من همیشه پست میزنم در جواب هر پستی اما برای شما ویرایش میکنم که عادت کنید همه جا نباید حرفتون به کرسی بشینه

جدا از این قوانینی که شما نقض میکنید، چندین جا اومده که ناظر در انجمنش اختیار تام داره. صراحتا در قوانین اومده که ما حتی وظیفه توضیح دادن به شما رو نداریم اما خوب، توشیح میدیم چون نمیخوایم نا رضایتی پیش بیاد.

پس شما چه الان چه بعدا پست پشت سر هم بزنید ما در درجه ول با اتکا به قوانین مبنی بر عدم ارسال دو پست پشت سر هم، و در درجه دوم با اتکا به اختیار نظارت در زیمنه داشتن اختیار تام در انجمن، پستتون رو ادغام میکنیم. شما مثال هستید، با هر کس دیگه ای هم همین برخورد صورت میگیره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آبرفورث دامبلدور در 1388/5/27 2:28:19
ویرایش شده توسط آبرفورث دامبلدور در 1388/5/27 2:30:49
ویرایش شده توسط آبرفورث دامبلدور در 1388/5/27 2:51:37

[b][s