جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: شنبه 22 اسفند 1388 03:28
نمایش جزئیات
آفلاین
مصاحبه ها و فعالیت این تاپیک تا هفته آینده دوباره از سر گرفته میشه. اگه پیشنهادی در مورد نحوه اداره تاپیک دارید یا عضو خاصی مد نظرتون هست که دوست دارید بعنوان مهمان دعوت بشه لطفا بگید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 1 مهر 1388 12:28
نمایش جزئیات
آفلاین
با توجه به رفتن پرسی ویزلی از این به بعد مسئولیت این تاپیک به عهده ریپر هستش و ایشون مصاحبه ها رو انجام میدن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: سه‌شنبه 31 شهریور 1388 17:47
نمایش جزئیات
آفلاین
مصاحبه با آبرفورث دامبلدور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 41.65 KB; بازدیدها: 17

ارسال شده در: سه‌شنبه 31 شهریور 1388 01:45
نمایش جزئیات
آفلاین
مصاحبه رو نوشتم منتها پیوست فایل مشکل داره؛ کوییرل فردا پیوست میکنه مصاحبه رو.

از همتون ممنونم

خدافس
موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آبرفورث دامبلدور در 1388/6/31 1:54:21
ویرایش شده توسط آبرفورث دامبلدور در 1388/6/31 2:01:11
seems it never ends... the magic of the wizards :)
ارسال شده در: دوشنبه 30 شهریور 1388 16:11
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

مصاحبه آبرفورث پیوست شد !
مسئول بعدی قلم پر با نظر مدیران معرفی میشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 17.93 KB; بازدیدها: 19
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 23 شهریور 1388 01:32
نمایش جزئیات
آفلاین
يك نمونه از نمونه پست هاي مري :

سلام آقاي فلاني..چطوري؟

فحححححححش !

بله شما خيلي آدم فلاني هستي ،شما عرضه نداري ،شما اصن آدم نيستي !

فحششششششش!

شما اصن لياقت نداري..شما اصن در حد من نيستي !

فحششششششش !

پ.ن.البته اين بحثا اصن اهميتي نداره و مهم نيست.هممون اومديم اينجا خوش بگذرونيم و تفريح كنيم !اصن نميخواستم بيام اينجا و در اين مورد پست بزنم ولي ديگه شد و اومدم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=6600FF][font=Arial][url
ارسال شده در: دوشنبه 23 شهریور 1388 01:28
نمایش جزئیات
آفلاین
رفقا این واقعا بحثی نیس که بخواین خاطرتونو تلخ کنینا.
من سال 85 اومدم سایت، به دلایلی رفتم. که اونام خیلی اونطور که فکر میکنین مهم نیستن باب.

اینکه کی قدیمیه و کی جدیده آخه چه بحثیه جونیورز. تو همون پست مری که الان در ادامه جوابشو میدم، من خودم این قدیمی جدید بودن رو از دیدگاه خودم اشتباه دونستم. واقعا فرقی نداره، هرکی به سهم خودش اینجا داره وقت میگذرونه.

نظر ی هم اگر مطرح میشه، شخصیه. حالا هزاری هم که بیایم روش بحث کنیم، نظر یه فرده. تازه این نظر مطروحه اصلا چیز خاصی هم نیست، الان خود منم بی حوصله شدم تا حدودی

و اما پست مری :

من این جواب رو به تفصیل در خود مصاحبه هم خدمت دوستان عرض خواهم کرد، اینام میگم پیش درآمدی باشه بر موضوع اصلی.

ببین فریز باود، من اونجا حرف از کنار هم بودن زدم، حرف از قبول همدیگه به اون چیزی که هستیم زدم. الانم تمام کسانی که با من ارتباط دارن میدونن نظرم اینه.

اما متاسفانه شما بد جایی مطرح کردی بحثو. دوست عزیزم، کنار هم بودن ما، با یه سری غرض ورزی ها مختل میشه. دوستی های ما با اعمال یه سری از افراد بهم میریزه. این چیزیه که شما باید بهتر از هر کسی بدونی.

من در مصاحبه دقیقا این موضوع رو شرح میدم.
اما نکته ای که اینجا لازمه که گفته بشه، این فرافکنی هست که شما انجام میدی.

از خیلی از همگروهیت میتونی بپرسی، از همه کاربرا بپرس. من قبل از این ترم هاگوارتز درگیری داشتم؟ کوچکترین مشکلی داشتم با کاربران؟ پست اعتراضی من رو کسی دیده بود؟

خیر!

این ترم با با شما سر همه چیز مشکل داشتیم. بله هر روز یه دعوا بوده، هر روزش با افراد خاصی بوده، من یه نفرم نبودم!

این اواخ هم شکر خدا در غیبت شما مشکلات عدیده دیگه ای داشتیم. بله من انکار نمیکنم، مسائلی پیش اومده، درگیری های حادی هم شده، اما هر کدومش بی دلیل بوده، هر کدومش بنده بی منطق و اساس پا به میون گذاشتم، بیاید و اعتراض کنید!

بنده در مصاحبه کامل تر این موضوعات رو شرح میدم.

مرسی
موفق باشید

پ.ن : اینجا من شفاف سازی کنم، چه مسائلی که میخوام مطرح کنم در مصاحبه، چه این مسائل، هیچگونه ربطی به گروه یا گروه هایی که فرد مورد خطاب من در اونها عضو هست نداره، فقط مربوط به شخص مخاطب بنده هست. سو تفاهم پیش نیاد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آبرفورث دامبلدور در 1388/6/23 1:32:31
seems it never ends... the magic of the wizards :)
ارسال شده در: یکشنبه 22 شهریور 1388 23:59
نمایش جزئیات
آفلاین
بلا جان نسبت به شما ايشون قديمي هستن ولي با يوزر آيدي هيجده هزار جز قديمي ها محسوب نميشن كه قرار باشه مث ما فرسوده شده باشن !

پ.ن.البته بحث ارزشي نداره ها اما عادي شده تو جادوگران كه هر كي هر چيزي دلش بخواد تو پستش بياره و بفرسته !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 22 شهریور 1388 21:28
نمایش جزئیات
آفلاین
هممم اولا که من از روی تاریخ عضویت گفتم..و این که یه مدت آبرفورث عضو ایفای نقش نبود..و دوباره برگشت بعد از مدتی تقریبا طولانی! خب طبیعتا کمی سخت بود که با جو ایفای نقش فعلی جا آشنا بشه و بعد هم همچین پتانسیلی برای فعالیت در این ایفای نقش غریبه داشته باشه!

بعدم، منظورم این نیست که فعالیت صفره! مثلا خود شما، چند بار گفتی که با این سوژه های هری پاتری خیلی نوشتی و دیگه حوصلت نمیاد که بنویسی؟! همم خُب نمیشه توقع داشت که اعضای قدیمی مثل تازه واردی که دیروز وارد ایفای نقش شده فعالیت کنه و انرژی چنان فعالیتی رو داشته باشه!

برای همین این سوال برام پیش اومد که آبر چطور بعد از مدتی که از ایفای نقش دور بوده و برگشته..تونسته خیلی زود با جو اشنا بشه و بعدم همچین انرژی داشته باشه برای فعالیت !

موفق باشی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتی شب برمی خیزد
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
ارسال شده در: یکشنبه 22 شهریور 1388 19:30
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
1- چطور شد که بعد از دو سه سال برگشـتی و بر خلاف بقیه ی قدیمی ها، چطور چنین پتانسیلی برای فعالیت داری؟! "

آبر جان شما شناسه قبليت چي بوده؟تا حالا رو نكرده بودي قديمي هستي؟

پ.ن.ببخشيدا ولي من و مينروا و پرسي ،لرد بوقيم كه اعضاي قديمي پتانسيل فعاليت ندارن؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مرلین در 1388/6/22 19:32:04