جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  45 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  160 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  170 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  278 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  192 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: *نقد پست های انجمن شهر لندن*
ارسال شده در: پنجشنبه 10 مهر 1393 13:15
نمایش جزئیات
آفلاین
نقد پست 708 جادوگر تی وی - جینی ویزلی

جینی برای درخواست نقد باید لینک پست خودتو بذاری و نه لینک تاپیک. که برای این کارم کافیه رو شماره ای که سمت چپ بالای پستت قرار داره(#708) کلیک کنی و لینکشو کپی کنی. ;)

اول از همه میخوام در مورد ظاهر پستت توضیح بدم. برداشت خودت چیه؟ فکر نمیکنی یکم نا منظم و درهم دیده می‌شه؟

انتخاب اینکه بین دیالوگات یک بار اینتر بزنی یا دوبار کاملا بستگی به خودت داره، اما برای رفتن سراغ توصیفاتی که بعد از دیالوگات میاری باید دوبار اینتر بزنی. همین طور بین پاراگراف‌های پستت هم باز باید دوبار اینتر بزنی تا بتونی ظاهر بهتری به پستت بدی و خوندن رو برای خواننده راحت تر کنی.

شکلک! چرا توی پستت از شکلک استفاده نکردی؟ شکلک علاوه بر اینکه می‌تونه به انتقال حس و حال شخصیتت هنگام بیان دیالوگ کمک کنه، رو ظاهر پست هم اثر مثبتی می‌ذاره. پس سعی کن جایی که می‌بینی با یه شکلک براحتی می‌تونی حالت گوینده ی دیالوگ رو نشون بدی، ازش استفاده کنی.

علائم نگارشی! وقتی داری چندین جمله رو پشت سر هم می‌نویسی لازم نیست بین همه شون نقطه بذاری، گاهی این جملات به هم ربط دارن و می‌شه با ویرگول ارتباط بین اونارو نشون داد. اینم بگم که ویرگول و نقطه و علامت تعجب و ... باید به کلمه‌ی قبلیه خودشون بچسبن اما با کلمه‌ی بعدی با یه space فاصله بندازیم.

تکرار! هرچیزی رو که بیش از حد تکرار کنی حالت بدی رو به پستت می‌ده. می‌خواد اون تکرار زیاد تو شکلک رخ بده، می‌خواد تو علائم نگارشی یا کلمات مشابه یا حتی اسم یه نفر باشه! در هر صورت بهتره از تکرار جلوگیری کنی. واسه رفع تکرار اسم می‌تونی از ضمیر استفاده کنی، رفع تکرار کلماتو با استفاده از کلمات مشابه و هم معنی می‌تونی انجام بدی و واسه علائم نگارشی هم جاهایی که ضرورت نداره بیخیالشون شو. مثلا بعضی جاها تو گذاشتن ویرگول زیادی وسواس به خرج دادی، یعنی نیاز نداشته اما تو ازش استفاده کردی. ویرگول باعث می‌شه خواننده مکثی تو خوندن داشته باشه ولی جایی استفاده کردی که لازم نبوده. مثلا:

نقل قول:
- البته، جینی!
- تو چیزی نمیخوای بگی، لیلی؟

یا حتی علامت تعجب! خیلی ازش استفاده کردی در حالیکه بعضی جاها هیچ تعجب یا شگفتی یا چیز عجیبی در کار نبوده که لازم باشه حتما علامت تعجب بذاری. حتی گاهی چندتا علامت تعجب پشت سر هم زدی! مثل:

نقل قول:
- بله، البتهمعلومه که جالبه! البته منظورم موضوع برنامه امروز و مهمانان ما هستند. ریتا، موافقی بریم بهشون یه سر بزنیم؟!

وقتی توی پستت تغییر"زمان" یا "مکان" داری، بهتره اونو با بولد کردن از سایر نوشته‌های متن مجزا کنی. چیزایی که تا الان گفتمو روی تیکه‌ای از پستت نشون می‌دم و تغییراتو با اصل پست مقایسه کن تا کامل متوجهشون شی.

نقل قول:
-یعنی... اوه! باورم نمیشه! لی لی اوانز... یک روحه؟!
-بهتره حوصله ی بینندگان رو سر نبریم ریتا! اگر میشه از جات بلند شو تا به اتاق مهمان بریم.

لحظاتی بعد، اتاق مهمانان:

-اوه! ببینید کی اینجاست! سلام لی لی، سلام سوروس. قطعا متوجه حضور هم شدید... نه؟!

لیلی تکان شدیدی به سرش داد، چنان که میخواست افکاری را از سرش بیرون براند.
-تو چیزی نمیخوای بگی لیلی؟

خب دیگه بهتره از نکات ظاهری و نگارشی و ... که موارد کوچیک، اما مهم و تاثیرگذاری هستن بیرون بیام. حالا می‌رسیم به خود محتوای رولت.

درسته که اینجا داری یه برنامه تلویزیونی رو شرح می‌دی و مسلما تو چنین رولی دیالوگ‌ها قسمت اعظمی از پست رو شامل می‌شن، اما بازم درست نیست که تعداد زیادی دیالوگ رو پشت سر هم بنویسی بدون اینکه بینشون توصیفی بیاری و حالت شخص و جو و فضارو موقع گفتن دیالوگ بیان کنی. نه لازمه که برای همه‌شون توصیف بنویسی و نه اینکه هیچ کدومشون توصیف نداشته باشن. به تناسب باید بینشون توصیف رو جا بدی.

مثلا تیکه اول پستت توصیف چندانی نداره اما برعکس تو تیکه دوم پستت هرجا لازم بوده ازش بهره بردی و جاهایی که توصیف آوردی کاملا به جا بوده و خیلی خوب وضعیتو شرح دادی. خواننده کاملا می‌تونه بفهمه شرایط چطوریه و تصویر ذهنی ازش بسازه. مثلا این تیکه از پستت که خیلی عالی وضعیتو شرح دادی! همه چیزو کاملا روشن کردی، دلیل انتخاب لیلی و البته اشاره ریتا به اینکه این یه برنامه تلویزیونیه خیلی خوب بود.

نقل قول:
-اجازه بده ریتا!فکر نمی کنم سوروس دلش بخواد تمام خاطرات لی لی رو ببینه...متوجهی که؟!بیشتر عمر لی لی در کنار جیمز بوده...
صورت اسنیپ در هم شد.
-با این حساب از دوشیزه اوانز میخوایم که این نوشیدنی رو میل کنه!
لی لی بهت زده به آن سه نگاه میکرد.بعد از چند دقیقه که در سکوت گذشت ریتا با صدای عصبی گفت:
-دوشیزه اوانز،تصور می کنید مدت این برنامه نا محدوده؟!
دستان لرزان لی لی دور لیوان حلقه شد...و ناگهان آن را نوشید.چشمان ریتا درخشید.

به نظرم تو خیلی خوب تونستی با دیالوگات کل سوژه تو پرورش بدی و ماجرارو جلو ببری. توصیفاتت هم به کمک دیالوگات اومدن و بهتر تونستن اونچه که تو ذهنت بود رو انتقال بدن.

کل کل بین جینی و ریتا و ممانعت جینی برای اینکه ریتا چنین سوالاتی رو بپرسه خوب بود. نشون می‌ده که فقط از ریتا انتظار می‌ره اینقد گستاخ باشه و اینطوری تو جزئیات زندگی مردم نفوذ کنه. ادامه کل کلشون و فراموش کردن حضور دو مهمون برنامه و عصبانی کردن اسنیپ هم برای نشون دادن شخصیتی که از ریتا می‌شناسیم جالب بود. اما اینکه ریتا یه سوالی می‌پرسه و با جینی درگیر بحث می‌شه اما با این وجود بلافاصله بعد از اتمام حرفشون لیلی جواب می‌ده یکم عجیب بود. بهتر بود یکم فاصله می‌نداختی تا معلوم باشه لیلی نمی‌خواسته اما ناچار شده جواب بده. هرچند اشاره به لحن سرد لیلی تا حدودی اینو نشون داده بود.

انتهای پستت یکم سریع ماجرا پیش رفته بود و خیلی ناگهانی کلهم برنامه به هم می‌ریزه و خواننده رو گیج می‌کنه. اما وقتی به جایی می‌رسیم که جینی با قاطعیت اتمام برنامه‌رو می‌خواد یا حتی هول می‌شه و اشتباهی به کریسمس اشاره می‌کنه، این مشکل رفع می‌شه.

در کل به نظرم رول خوبی زدی. نمی‌دونم این چندمین رولت بود، اما برای شروع و بعنوان یه تازه وارد میگم آورین! سوژه‌ی جالبی رو هم انتخاب کردی. رو در رویی دوباره لیلی و اسنیپ! جالب بود. دیالوگات خیلی واضح ماجرارو پیش بردن و توصیفاتت هم هرچند کم بودن و باید بیشتر ازشون استفاده کنی اما خوب بودن. مطمئنم اگه نکاتی رو که گفتم رعایت کنی خیلی بهتر از این می‌تونی بنویسی. اما روی ظاهر پستت خیلی بیشتر کار کن. چون شاید کسی که با قصد ادامه دادن رول بیاد جلو(می‌دونم پست تو تکی بود منظورم توی تاپیکای ادامه داره) براش ظاهر مهم نباشه و هررولی تو راهش ببینه رو بخونه، اما کسی که برای تفریح میاد جلو و همین‌طوری بی هوا دلش می‌خواد بره و رول بخونه، ممکنه با دیدن این ظاهر و رولی که سرتاسر دیالوگه بره سراغ تاپیک بعدی و انتخاب دیگه‌ای بکنه. در حالی که با چند حرکت ساده اما مهم، این مشکل می‌تونه کاملا رفع بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 9 مهر 1393 19:21
نمایش جزئیات
آفلاین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر !
میجنگیم تا آخرین نفس !!
میجنگیم برای پیروزی !!!
برای عـشـــق !!!!
برای گـریـفـیندور !!!!!

ارزشی انفجاری

تصویر تغییر اندازه داده شده

شناسه قبلی:لاوندر براون
ارسال شده در: جمعه 3 شهریور 1391 15:11
نمایش جزئیات
آفلاین
لطفا پست 28 غرفه بازی با مرگ رو نقد کنین.
پیشاپیش ممنون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟
Re: *نقد پست های انجمن شهر لندن*
ارسال شده در: یکشنبه 19 دی 1389 11:55
نمایش جزئیات
آفلاین
نقد پست شماره ی 37 گودریک گریفیندور ، دارالمجانین لندن

سلام، ببخشید بازم دیر شد!

بریم سر نقد این پست:

خب، شما اینجا از سه موضوع استفاده کردی که هر سه تا به هم مربوط میشن، و هر سه تا هم مهم هستن و متاسفانه شما هر سه تا رو یه جورایی مخفی کردی!

1ول: متن نامه ی جوکر
2وم: صحبتی که به واسطه ی گوش مبارک لرد به ایشون از طرف جوکر تزریق میشه!
3وم:همون محل دوئل که اسمش محفوظه

خب میتونیم محل دوئل رو یه چیز بی اهمیت در نظر بگیریم که در اون صورت نیازی به توضیح دربارهش نیست، صحبتی که بین جوکر و لرد رد و بدل شد، نقش زیادی در رول ایفا میکنه ، بهمین دلیل بهتر بود که حداقل به طنز مینوشتی. اما متن نامه خیلی مهمه و چون پست نفرقبلی به واسطه ی همین نامه به پست شما پیوند خورده، توضیح مختصری درموردش لازمه و عدم نوشتنش، پستو ناقص جلوه میده.

مورد دومی که تو نظرمه، عوض شدن لحن صحبت کردن شخصیتات وسط دیالوگه که یادمه تو نقد پست قبلی هم بهت گفتم:

* بیا میدان تا بهت نشون بدم.
آهان یه چیزه دیگه یادم اومد:

لرد شمائید؟ فکر میکردم خوشتیپ تر باشی کچل !

که تناقض ایجاد می کنه!

درباره ی آندرلاین های اول جمله هات هم که تو پست قبلی گفتم، اما چون احساس میکنم همونجوری راحت تری، دیگه نمی گم.

بعد به نظر من پست خیلی بد تموم شد؛ وسط دوئل با یه جمله پست تموم میشه، خلأ بطور فجیهی احساس میشه، رک بگم، من انتظار بیشتری از شما دارم و به شدت توصیه میکنم وقتی بی حالید، عجله دارید، انگیزه ای ندارید یا از این قبیل حالتها از رول زدن خودداری کنید.

امیدوارم بخاطر نقدهای رک من ناراحت نشی، اما اگه نظر منو بخوای، من این پست رو یه رول قابل قبول نمی دونم.
فراموش نکن، من انتظار بیشتری از تو دارم، خودتو دست کم نگیر .

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
»»» ارزشـی متفکــر «««
.
.
.

باید که شیوه ی سخنم را عوض کنم!
شد..شد! اگر نشد دهنم را عوض کنم!!

I have updated a new yahoo account, plz add the last one!
ارسال شده در: دوشنبه 13 دی 1389 21:43
نمایش جزئیات
آفلاین
لطفا این را در صورت ممکن بنقدین.
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 8 دی 1389 17:30
نمایش جزئیات
آفلاین
نقد پست شماره ی 73 نیکلاس استبنز، شهربازی ویزاردلند

خب، اگه اجازه بدین خط به خط بیایم.
تو نگاه کلی رول خیلی جالبیه وخواننده رو جذب خودش میکنه، اما صادقانه بگم، یه کم عجله کردی!
خب به اینجا یه نگاه بنداز:

نقل قول:
جلسه تموم شده بود و لرد رفته بود. ایوان در حالی که نیش خند می زد

این جمله ی خوبیه و وصف حالت ایوان رو خوب اومدی، اما به دلیل اینکه آخرین جمله ی پست قبلی در محفل بوده، بهتر بود که اینجوری شروع می کردی:

نقل قول:
در همین هنگام، خانه ی ریدل
جلسه تموم شده بود و لرد رفته بود. ایوان در حالی که نیش خند می زد

نکته ی بعدی اینه که زیاد به حالت دیالوگا و توصیف صحنه دقت نکردی، وسط دیالوگی که باید عامیانه باشه رسمی حرف می زنی، و وسط توصیف صحنه ای که عامیانه شروعش کردی هم رسمی حرف میزنی:

دیالوگ:
نقل قول:
خب مرگخواران گوش کنید. من سرگروه گروه موسیقی خواهم بود. این دستور لرد سیاه هست.

نقل قول:
ولی تو که بعد از جلسه دوان دوان رفتی دستشویی!

نقل قول:
خب صدام گشنگه. می خواهید یه دهن بخونم؟

یا مثلا توصیف:

عامیانه: نقل قول:
جلسه تموم شده بود و لرد رفته بود

رسمی: نقل قول:
ایوان که کم آورده بود گفت..

نقل قول:
و یک نگاه به مرگخواران حاضر در سالن انداخت و ادامه داد:

نقل قول:
در بین این همه سر و صدا ناگهان در باز شد و لرد سیاه وارد شد.

خب، چند تا نکته سرپایی بگم

اول اینکه پستت پر از دیالوگ بود و کم روی حالت ها و صحنه کار کرده بودی. خب ببین، دیالوگ نوشتن کاری نداره، همونطور که میگی می نویسی ، اما حالت ها چی؟
خب اینم کاری نداره ، حتی ما میتونیم با یه شکلک تمام حالتی رو که می خوایم تو دو جمله یا بیشتر از فرد رو بیان کنیم، نشون بدیم؛ جمله و حالت کامله، اما آیا این کافیه؟ مسلما نه!
همونطور که گفتم دیالوگ نوشتن خیلی راحته، اما چیزی که یه رولرِ حرفه ای و باتجربه رو از یه تازه کار تمیز میده، نحوه توصیف حالت هاست و این چیزیه که باعث میشه یک پست، واقعا ارزشی باشه! ( منظورم ارزش پسته ).

دوم اینکه زیاد از شکلک برای بیان حالت ها استفاده نکن، پستتو تنبل جلوه میده و از رو میندازه.

سوم اینکه سعی کن به جای آندِر لاین هایی که اول دیالوگ میزاری از "دَش، هایفِن، خط تیره، (-)" یا هر اسمی که خودت میدونی استفاده کنی. خوشکل تر میشه . ;)

چهارمین نکته، که یادم رفته بود اون اول بگم، استفاده نابجا و بی رویه ت از فوول استاپ یا نقطه س (.) :

نقل قول:
خب مرگخواران گوش کنید. من سرگروه گروه موسیقی خواهم بود. این دستور لرد سیاه هست.

گرچه استفاده از کلمه ی خونخواران در کنار مرگخواران بخاطر هم آوا بودنشون میتونه کمک به مهیج کردنش بکنه، اما باطنشو بهم میریزه و به خواننده این حسو میده که واسه جمع و جور کردن پست به هر چیزی دم دستت بوده چنگ زدی! امیدوارم منظورمو متوجه شده باشی.

در کل پست خوبی بود، ناراحت نشو اگه زیاد ازت اشکال گرفتم، معمولا کسی به این چیزا توجه نمی کنه، اما اگه به این نکته های کوچیک توجه کنی..وااای ! + اینکه سطح رول نویسیت اونقد بالاس که نمیشه به این راحتی ها ازت اشکال گرفت، واسه همین باید رفت تو عمق داستان؛ جای امید داره.

آینده ت روشنه..
موفق باشی./

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
»»» ارزشـی متفکــر «««
.
.
.

ارسال شده در: دوشنبه 6 دی 1389 18:12
نمایش جزئیات
آفلاین
لطفا این را بنقدین.

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا
ارسال شده در: جمعه 12 آذر 1389 18:25
نمایش جزئیات
آفلاین
نقد پست 112 اسکورپیوس مالفوی

ببخشید که دیر شد، یه مدت بود نمی تونستم به سایت سر بزنم.

و اما نقد:

اول اینکه بهتره وقتی پستی رو شروع می کنی، از پست قبلی شروع کنی. مثلا جمله آخر پست قبلی یا آخرین رخداد پست قبلی رو، اول پست خودت بیاری. میدونم کسی که بخواد بخونه میره از اول سوژه میخونه و وقتی به پست تو میرسه میدونه داره چی رو میخونه، اما گذشته از مدل درست نگارشی پست، پست رو محترم جلوه میده و نشون میده که واسه نوشتنش وقت صرف شده، به همین دلیل با دقت خونده میشه.

نقل قول:
-صبر کنید صبر چطوره واقعا این مسئله رو امتحان کنیم؟

یکم بیشتر دقت کن!

نقل قول:
فکر خوبیست،اما فقط وقت تلف کردن است ناجینی خیلی بهتر و با هوش تر از باسیلیسکه!

مثود متنو مشخص کن، اگه میخوای رسمی بنویسی، یا محاوره ای، کامل بنویس. مثلا اگه اینجوری مینوشتی بهتر بود:

نقل قول:
فکر خوبیه، اما فقط وقت تلف کردنه چون نجینی خیلی بهتر و باهوش تر از باسیلیسکه!

رسمی شم که خودت میدونی.

نکته دیگه در رابطه با جمله ی بالا، اگه " فکر خوبیه "،"پس چرا وقت تلف کردنه
پس نتیجه می گیریم که فکر خوبی نیست!
البته کسی زیاد به این چیزا توجه نمی کنه، میتونی تو هم بی خیال بشی.

در کل پست خوبی بود، ببخشید اگه زیاد اشکال گرفتم.

رو این نکته ها تمرکز کن، مطمئنم یه رولر عالی میشی.

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
»»» ارزشـی متفکــر «««
.
.
.

ارسال شده در: دوشنبه 17 آبان 1389 22:38
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت نظرا!

لطفا این پست من نقد بشه.

با تشکر!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسکورپیوس مالفوی در 1389/8/17 22:57:18
هلگا معتقد بود ...

[b]« هوش و علم ، [color=990000]شجاعت و غلبه بر ترس[
ارسال شده در: پنجشنبه 3 تیر 1389 11:15
نمایش جزئیات
آفلاین
نقد پست 306 بیمارستان سوانح جادویی ، ماریه تا اجکامب

ماریه تای عزیز.
پست کاملا قابل قبولی بود. از نظر من هیچ مشکلی نداشت جز این موردهای کوچیکی که میگم.

بهترین حالت رول نویسی هنگامیه که همونطور که حرف میزنی، همونطور هم بنویسی و شما هم این موردو رعایت کردی، جز یه مورد خیلی خیلی کوچیک:

نقل قول:
_به یه تقطه خیره شده و همش حرف از یه مرد با موهای بلند میزنه. ولی به نظر من دکتر اون طلسم شده.

بهتره وقتی داری مینویسی، گرچه کاملا جمله مفهومه اما، جملات رو از هم جدا کنی:

نقل قول:
_به یه تقطه خیره شده و همش حرف از یه مرد با موهای بلند میزنه. ولی به نظر من دکتر ، اون طلسم شده.

این مورد تو جمله های دیگه ت هم بود که اگر دقت کنی خودت میتونی پیداشون کنی.

نقل قول:
جونزرت راه افتاد تا به سمت دفترش برگردد.در این فکر بود که چه جوری راه حلی برای خلاص شدن از دست آن موها پیدا کند. ناگهان برگشت.

درست در مقابل جمله های گفتاری که بصورت عامیانه نوشته میشن، جملات ایراد حالات، باید لحن رسمی داشته باشن ( البته فقط تو این نوع سوژه ها که جدی ن! )

نقل قول:
جونزرت راه افتاد تا به سمت دفترش برگردد.در این فکر بود که چگونه راه حلی برای خلاص شدن از دست آن موها پیدا کند. ناگهان برگشت.

و در آخر یه مورد کوچیک دیگه :
همونطور که میدونی قبل از نقل یه جمله باید از علامت ( - ) استفاده کنی. توجه کردم که داری بجاش از ( _ ) استفاده میکنی، خب البته این مشکل نیست شاید یه علاقه ی شخصی باشه اما اگر بجای آندر لاین ( _ ) از دَش ( - ) استفاده کنی جلوه بهتری پیدا میکنه و یادت نره بعد از دَش حتما یه اسپیس بزنی.

پستت مورد خاصی نداشت. ببخشید بابت تاخیر .

موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
»»» ارزشـی متفکــر «««
.
.
.