نقل قول:
کینگزلی عزیز، یه سوالی داشتم که تو رو با صلاحیت تر از بقیه دیدم و برای همین به ستادت اومدم تا جوابشو برام بگی... ما تا به حال دوستی های زیادی توی سایت دیدیم که باعث شده این دوست ها بدون هیچ نگرشی و تفکری به دوستشون رأی بدن و یا ازش حمایت کنن. میخواستم نظرت رو در این مورد بدونم. به نظرت اینجور رأی ها ارزشی دارن؟! از ارزش میشه 2 تا برداشت کرد که میتونی جواب هر دوتاشو بدی. یکی ارزش برای خود انتخابات که رأی طرف قبول بشه یا نه و یکی هم برای خود طرف که با رأی های دوستاش وزیر شده! به نظرت این رأی ها ارزشی دارن؟!
من اصلا" با اين موضوع موافق نيستم كه يكی فقط به خاطر رفاقتش با يكی ديگه بياد بهش رای بده، ولی بايد قبول كنيم تعداد رای هايی كه به خاطر رفاقت، هم گروه بودن، دوستی و اين جور چيزا داده می شن، خيلی بيشتر از تعداد رای هايی هست كه به خاطر توانايی طرف بهش داده ميشه.
من به شخصه توی اين انتخابات، از دوستام نخواستم ازم حمايت كنن، واسه كسی پيام شخصی مبنی بر حمايت از خودم نفرستادم، توی مسنجر به كسی نگفتم بياد و به من رای بده... گذاشتم خودِ اعضا انتخاب كنن و از اون جايی كه می دونم من رو انتخاب نكردن و تعداد زيادی ازم حمايت نمی كنن، ترجيح دادم به نفع كانديدايی كه بتونه مقداری از طرح های من رو هم اجرا كنه كنار بكشم...
بايد قبول كنيم، انتخابات هايی كه لااقل من تو اين سايت بودم، اكثر رای ها فقط و فقط به خاطر دوستی بوده. من از شما يه سوال می پرسم: « چند نفر به طور دقيق برنامه های من، مينروا، مری، لودو، خودت و يا هر كس ديگه ای رو خوندن؟ چند نفر؟ » شك نكن تعدادشون به سه يا چهار نفر هم به زور می رسه! مثلا" من توی سايت آن می شم، می بينم لودو كانديد شده، با خودم می گم: « اِ؟ اين رفيق خودمه كه! قبلا" با هم تو هافلپاف بوديم و همگروهی بوديم! » و بدون اين كه برنامه های اون يا هر كانديدای ديگه ای رو بخونم به خاطر رفاقتم بهش رای می دم! الآن اكثر رای ها اين طوری داده می شن...
من دو قسمت از برنامه هام رو ارائه كردم، ولی وقتی به خودم اومدم ديدم اصلا" كسی زحمت خوندن اون ها رو به خودش نمی ده، ديگه برای من چه انگيزه ای می مونه كه بيام و ساير ايده هام رو برای ايفای نقش توی اين تاپيك ارائه كنم؟!
اين رای ها غير منطقی هستن اما چه بخوايم و چه نخوايم، با ارزشن... وزير به خاطر همين رای ها انتخاب ميشه! وزيری كه با اين طور رای ها انتخاب ميشه، در هر صورت بايد تمام تلاشش رو بكنه تا يه ايفای نقش قوی و يه انجمن وزارت قدرتمند رو بسازه...
ولی اين كه كسی با اين آراء وزير بشه، خودش بايد واسه خودش ناراحت باشه كه ملت به خاطر رفاقت باهاش بهش رای دادن، نه به خاطر برنامه هاش، نه به خاطر قدرت مديريتش و نه به خاطر خيلی چيزهای ديگه!
اين نظر من بود... موفق باشی!