جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

262 کاربر(ها) آنلاین هستند (35 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
258 مهمانان 4 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

دور دوم انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: چهارشنبه 12 آبان 1389 21:01
نمایش جزئیات
آفلاین
به به تنها مرگخوار دوست داشتنی :

من فک کنم کلاه گروه بندی تو رو یک کم زود تر از موعد گروه بندی کرد ( دامبلدور به اسنیپ ) : تو واقعیت مرگخواری رو انتخاب میکردی یا محفلی ؟!

فوتبال ؟ آبی یا قرمز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!

بهترین مگی سایت تا حالا کی بوده ؟

ولی واقعا اینو از ته قلب میگم تو یکی از وفادارترین و بهترین اعضای سایتی همینطور فرد بسیار مسدولیت پذیری هستی !
امید وارم موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 12 آبان 1389 18:54
نمایش جزئیات
آفلاین
آخي روفوسم:دي! شايد من تنها موجود جاندار اين سايتم كه قبل از جادوگران با وبلاگت شناختمت! بسيار بسيار بچه دوست داشتنيي هستي!!

1- چي شد كه اينقدر از چاووشي خوشت اومد؟
2- آهنگي كه بيشتر از همه از چاووشي دوست داري؟
3- تا حالا شده يكي حالت رو بگيره يا چيزي بهت بگه؛ زل بزني تو چشش و يه بيت از كاراي چاووشي رو واسش بخوني؟
4- به استفراغ علاقه داري:دي؟؟
5- چرا از اسم مهري خوشت نمياد؟؟
6- نميترسي من گازت بگيرم؟؟
7- چرا آواتارات همه جكوجونورن؟
8- چي كار كردي ارباب اينقدر دوست داره:دي؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تفاوت را احساس کنید:
این ----» :-| مثالی مناسب از همه ی انسان هاست.
این -----» : | لرد سیاه است.

ارسال شده در: چهارشنبه 12 آبان 1389 13:36
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.روفی خوبی؟
سوال های من:
1-فرق جبهه ی سیاه و سفید؟
-بهترین دوستت توی سایت؟
-فیلم مورد علاقت؟(به جز هری)
-چرا جونس برادرز رو دوست نداری؟ها؟چه چیزی در لینکین میبینی که عاشقشی؟
-استفانی میر یا دارن شان؟
-پست جدی خوبه یا طنز؟
-تو خجالت نمیکشی جـــــــــــــــــــــــــــــــــیغ!(سانسور شد!)
----------
ولی روفس واقعا بچه خوبیه.شخصا بهم خییییلیییی کمک کرده!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img]http://www.jadoogaran.org/ima
ارسال شده در: چهارشنبه 12 آبان 1389 00:30
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به دوست عزیزم روفوس

1- قهوه ی تلخ رو دیدی؟ اگه دیدی اسمای زیر نزدیک به کدوم شخصیت فیلم هستند ؟

روفوس اسکریم جیور ، لرد ولدمورت ، سالازار کبیر(خودم)، آلبوس دامبلدور ،پرفسور کوییرل و آنتونین دالاهوف .

نظرت در مورد شخصیت باباشاه چطوره؟!

2-روفوس جان كدوم رنك رو دوست داري بگيري؟قبول دارم كه رنك خيلي چيز بي ارزشي شده ولي حالا فرض كن يه چيز با ارزش بود ،كدوم رنك رو بيشتر دوست داري؟

3-آيا تا به حال شده سر يه مساله تو سايت به شدت بزني زير گريه و خيلي گريه کنی؟

4-آيا شما زورت به يه مورچه ميرسه؟اگر ميرسه خجالت نميكشي كه اين موجود زحمت كش رو ميكشي؟نه ميخوام بدونم تو چيكاره اي كه مورچه رو ميكشي؟تو چيكاره اي ميبري زندانيش ميكنه و شكنجش ميكني؟من سالازار نيستم ،پس چرا تو ميكشيش؟چرا اعتراف ميگيري ازش پدر سوخته ؟

5-آيا شما چرا چگونه ؟

6- آیا شده تا به حال عاشق یکی از بچه های تو سایت بشی؟!

موفق و پیروز باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلایتیرین در 1389/8/13 0:21:44
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: سه‌شنبه 11 آبان 1389 22:12
نمایش جزئیات
آفلاین
یکی از دوست داشتنی ترین اعضای سایتو دعوت کردین.اربابم نتونست ساکت بمونه،چون علاقه خاصی به این سیریش داره.

بعضی از آدما هستن که باهاشون خیلی راحتی.خود خودت میشی، چون طرف این آرامش و حس صمیمیت رو بهت انتقال داده.روفوس از اون دسته آدماس.ارباب خیلی خوشحاله که باهاش آشنا شده.
من روفوسو میشناسم و سوال خاصی ندارم.روفوس یکی از وفادارترین دوستان سایتی اربابه که همیشه هر کاری از دستش بر بیاد برای کمک انجام میده.

حالا میرسیم به سوالایی که ندارم!

بچه جون تو منو کچل کردی!
1-چرا اصرار داری پسر ارباب باشی؟!آیا این یه ویروسه که تعدادی از مرگخوارا بهش مبتلا میشن؟!

2-اگه جلوتو نمیگرفتم و ترکت نمیدادم آیا برای تک تک پستهایی که میزدی درخواست نقد میکردی؟!

تو کلا خیلی خونسرد و خوش اخلاقی.من یادم نمیاد عصبانیت تو رو دیده باشم و با توجه به اینکه چاره بسیاری از عصبانیتهای ارباب چت با روفوسه:
3-تا حالا شده چیزی (اتفاق یا رفتار یا حرفی) تو سایت واقعا عصبانیت کرده باشه؟عصبانی بشی چیکار میکنی؟!

4-این آواتار شما چه ربطی به وزیر جدی و نسبتا ترسناک توی کتاب داره؟بهتر نبود یه شخصیت شوخ تر انتخاب میکردی؟

ارباب از دست اندرکاران تشکر میکنن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 11 آبان 1389 21:44
نمایش جزئیات
آفلاین
سوال از روفوس!

1- برای هر پست چقدر وقت می ذاری؟؟

2- بیشترین وقتی که برای یک پست گذاشتی چقدر بوده؟؟

3- به نظرت رابطه ی بین زمان گذاشتن برای یک پست و خوب شدن اون پست چیه؟!!

تا اینجا:

4- چرا پست قبلی رو با دقت نمی خونی؟! می دونی من رو افسرده کردی؟؟

5- ولی هیچ کودومو از این حرفا، از باحال بودن، شلوغ و شر بودن، و گولاخ بودن تو کم نمیکند!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/profile/userinfo.php?
ارسال شده در: سه‌شنبه 11 آبان 1389 07:47
نمایش جزئیات
آفلاین
مهمان بعدی قلم پر: روفوس اسکریم جیور.

روفوس یکی از اعضا خوب و خلاق و خوش اخلاق سایت و قسمت ایفای نقشه که خودتون حتما میشناسیدش و نیاز به معرفی نداره. شما تا جمعه فرصت دارید سوالاتتونو از ایشون بپرسید.

من الان که دعوتش کردم تازه متوجه شدم ایشون دو تا وجه اشتراک با من داره. هم هافلپافیه هم مرگخوار.

-----------

_لرد عزیز ممنون از نظراتون. سعی میکنم مواردی که گفتید رو در نظر داشته باشم.

_همینطور ممنون از مینروا و مری.

_یه چیزیم به سرکار خانم فریز باود بگم: مرحمت فرموده نشستید بیرون گود میفرمایید لنگش کن! مینروا اگرم چیزی میگه اقلا یه بار یه مصاحبه رو اینجا انجام داده ولی من به شما قبلا پیشنهاد دادم و قبول نکردی. خب عزیز دل برادر، وقتی اینقد ایده های خوب داری چرا نمیای خودت اجراشون کنی؟ !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1389/8/11 7:49:19
ارسال شده در: یکشنبه 9 آبان 1389 14:36
نمایش جزئیات
آفلاین
با تشکر از ملیندا و آنتونین

درمورد کوتاه شدن مصاحبه ها

به نظر من مصاحبه های طولانی بهتر بودن.باعث میشد مهمون رو(که ممکنه تا مدتها دیگه دعوت نشه به قلم پر)به خوبی بشناسیم.درسته که برای شخصی که مجبور بود یه طومار سوالو جواب بده کمی خسته کننده بود، ولی لازم نبود همه جوابا رو یه روزه بدن .چند روز وقت دارن.میتونن تقسیم بندی کنن.سی تا سوال یه کمی کمه.من الان یه دور نمای کلی از ملیندا دارم.ولی به خوبی مهمونایی که مصاحبه های طولانی داشتن نمیشناسمش.

من دو تا مصاحبه داشتم تا الان.یکی بصورت آنلاین بود که تو مسنجر سامانتا سوالا رو میپرسید و همونجا باید جواب میدادم.این حالت کمی خسته کننده بود و سوالای آخرو دیگه سرسری جواب میدادیم.اشکالای دیگه ای هم داشت.مثلا اگه اشتباهی میکردیم یا فراموش میکردیم به مورد خاصی اشاره کنیم امکان اصلاح وجود نداشت.ولی فکر میکنم در مصاحبه ای که فرصت کافی برای جواب دادن داریم اشکالی نداره که تعداد سوالا بیشتر بشن و کمی بیشتر وارد جزئیات بشیم.

در مورد دعوت کردن تازه واردا

این کار میتونه جالب باشه.به شرطی که تازه وارد یه جوری جلب توجه کرده باشه.البته اینجا منظورم ملیندا نیست.ملیندا مهمون خوبی بود و با توجه به طرز نوشتن و جواب دادنش مشخصه که میتونه ایفای نقش کننده خوبی بشه.

ولی روی هم رفته فکر نمیکنم مصاحبه با افراد تازه وارد به اندازه قدیمیا جالب باشه.دلیلشم همینه که ما هنوز اونا رو نمیشناسیم.اگه به شما بگن میخوای بدونی اون آقایی که داره از خیابون رد میشه به چه میوه ای علاقه داره یا نه احتمالا جوابتون منفیه...میگین خب چه فرقی میکنه که به چه میوه ای علاقه داره! چون ما نمیشناسیمش.ولی اگه بگن "میخوای بدونی آنیتا دامبلدور اولین پستش رو تو کدوم تاپیک زده؟" عده زیادی کنجکاو میشن و همین کنجکاوی مصاحبه رو برای خیلیا جذاب میکنه.
در مورد طرف مقابل(مهمون)هم همینطوره.بیشتر سوالای جالب مصاحبه، درباره سایت و اعضای سایتن.و جواب عضو تازه وارد برای اکثر این سوالات "نمیدونم" خواهد بود.چون به هر حال تازه وارده و تاپیکا و سایت و اعضاشو خوب نمیشناسه.در نتیجه مصاحبه تا حد زیادی جذابیتشو از دست میده و ضمنا اون تازه وارد که بعد ها که با سایت آشنا میشه و شاید حرفی برای گفتن داشته باشه ممکنه دیگه دعوت نشه.

به نظر من بهتره به تازه واردا کمی فرصت بدیم که با سایت آشنا بشن و همینطور سایت با اونا آشنا بشه.بعد سوال بارونشون کنیم!

نکته آخر و مهمترین نکته:
ملیندا، شما با یه دسته گل(کاکتوسم قبوله) تشریف بیارین خانه ریدل که بیشتر با هم آشنا بشیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 9 آبان 1389 12:08
نمایش جزئیات
آفلاین
کلا خوبه اد م انتقاد پذیر باشه !
بله منم اشتباه تایپی داشتم چیزه مهمی نبود !
کلا یه اخبار بسه نه تو هر جای سایت بگیم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 9 آبان 1389 11:50
نمایش جزئیات
آفلاین
آنتونین،

بابً خوبه من نوشتم اظهار نظرم در مورد مصاحبه شونده نبود، اتفاقاً کار خوب و درستی بود که ملیندا رو دعوت کردی، منظور من سوالها بود و مصاحبه...

منظور این بود که سوالها ما رو به آن فضا می‌برد در حالی که ما اینجا یک مجموعه کامل هری پاتری با انواع انجمنهای موجود و سوالهای جالبی که میتونن پدید بیارن داریم .

-------

ببین بعد میگی نمیزاری چیزی رو دلت بمونه ولی باید گفت دیگه مصاحبه های طولانی پرسی اگر کپی پیست بشه با تغییر خیلی قلم پر زیباتری و با اسلوب تری خواهیم داشت. ( این رو تذکری برداشت کنین، یعنی همون سعی در تغییر )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!