جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
×

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده
×

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
0
عضو
×

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

×

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  105 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  219 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  223 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  310 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  212 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: پنجشنبه 18 فروردین 1390 13:51
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام خدا

با سلام

یک سوال: چرا تاپیک گفتگوی آزاد اعضا حذف شده؟؟

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: سه‌شنبه 16 فروردین 1390 08:26
نمایش جزئیات
آفلاین
پست های رول من آقای مالفوی در انجمن خصوصی بوده و اما من گفتم کسایی که دسترسیشون گرفته نشده نه شما !
در ضمن من هر روز لاگین داشتم و پست من در انجمن خصوصی گریفیندور و محفل بوده پس شما نمی تونی ببینی !
در ضمن برای شخصیت شما درخواست داده بودند ولی برای مک گونگال خیر و همینطور باز شما تو سایت نبودی که ماجراهای قبلو بدونی !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: سه‌شنبه 16 فروردین 1390 01:52
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
و اما در مورد توهین های من من اگه قصد غرض ورزی نمی دیدم محال ممکن بود که توهین کنم چون همون دوست عزیز که تو صفحه ی قبل تشکر کرده بود 3 ماه حتی سر به سایت نزده بود چه برسه پست رول و مشابه هاشم تو پست های بلیز و سیریوس بود که کم هم نبودند .


مینروا اگه منظورت من بودم خوب خودت هم میگی من ماها به سایت سر نزده بودم وقتی هم دیدم من رو از ایفای نقش خارج کردن تعجب نکردم حتی خیلی وقت با اینکه هر دو سه روز سر میزدم بازم از ایفای نقش خارج شده بودم حتی شناسه من رو به کسی دادن دوستان حتما یادشون هست حتی 1 ماه صبر کردم تا شناسه لوسیوس دوباره آزاد بشه همین چند روز پیش هم بعد از دیدن نداشتن ایفای نقش مثل همیشه دوباره درخواست دادم و خیلی زود هم همه چیز درست شد... و نیازی هم نبود که بیام تو گفتگو با مدیران بگم اوووووووووووووووی کودوم فلون فلون شده ای جرات کرده من را از ایفای نقش خارج کنه؟ من خیلی گولاخم هیچکی نمی تونه من را از ایفای نقش خارج کنه شما خودتون دنبال حاشیه بودید یا شاید فکر می کردید ایقدر تاثیر گذارید که مدیری به خودش فکر گرفتن دسنرسی شما از ایفای نقش را نمیده...؟

من پست های شما را بررسی کردم و دیدم مدت هاست که پستی در ایفای نقش نزدید... من هم قبلا دوبار به همین دلیل از ایفای نقش خارج شدم اما هیچ وقت موقع برگشت اینجوری برخورد نکردم در آخر از اینکه به ایفای نقش برگشتید خوشحالم امیدوارم که ارزش این همه جدل را داشته باشه هر چند فکر کنم اگه در آخر تشکری از دالاهوف می کردید بد نبوده چون من مطمئنم از روی عمد نبوده و مسائل خاص نبوده بلکه یک اقدام فراگیر که شامل من و شما و خیلی های دیگه هم بوده فقط شما نبودید که خارج شدید...

از همه سپاس گذارم همینجا از آلبوس عزیز به خاطر زحمتی که برای بخش های سایت میکشه تشکر میکنم... یه روز خوب میاد....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جادوگران
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: سه‌شنبه 16 فروردین 1390 00:42
نمایش جزئیات
آفلاین
آنتونین عزیز ... فراموش کردید که به این نکته اشاره کنید که بدون هیچ دلیل موجهی دسترسی مینروا رو گرفتید و اگر اینکار رو نمیکردید یا اشتباه خودتونو قبول میکردید هیچ کدوم از این مسائل پیش نمیومد .... البته بدرستی توضیح دادید که در صورت توهین یک کاربر چه سرنوشتی در انتظارشه اما متاسفانه مرجع بالاتری در سایت وجود نداره که بگه در صورت سوء استفاده یک مدیر از جایگاه خودش چه سرنوشتی در انتظارشه .... از نظر من بلاک نکردن مینروا هم بیشتر از اینکه از روی بزرگواری شما بوده باشه به این علت بوده که شما از اولم دلیل قانع کننده ای برای گرفتن دسترسی مینروا نداشتید بنابراین نمیتونسید با پست های بعدی مینروا به صورت جدی برخورد کنید در صورتی که اگر دلیل قانع کننده ای داشتید بدون شک بلاکشم میکردید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: دوشنبه 15 فروردین 1390 21:27
نمایش جزئیات
آفلاین
از بلیز عزیز و آلبوس عزیز نهایت تشکر دارم !
ولی واقعا متاسفم که حرف حق براتون تلخه و نتونستید جواب سوال آخر بلیز رو بدید !
و اما در مورد توهین های من من اگه قصد غرض ورزی نمی دیدم محال ممکن بود که توهین کنم چون همون دوست عزیز که تو صفحه ی قبل تشکر کرده بود 3 ماه حتی سر به سایت نزده بود چه برسه پست رول و مشابه هاشم تو پست های بلیز و سیریوس بود که کم هم نبودند .
و بازم خیلی ناراحتم که زحمات آلبوس که این همه تلاش کرده بود خیلی راحت با یه جواب خیر ندیده گرفته شد .
البته من با آلبوس شرط بسته بودم که نتیجه اش همین میشه ولی آلبوس باز هم امید وار بود .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: دوشنبه 15 فروردین 1390 20:25
نمایش جزئیات
آفلاین
به سیریوس بلک:
ماستمالی نبوده، من از همون اول در نظر داشتم یه مدت از توهین های مینروا مک گونگال بگذره و بعد بهشون بگم اگه میخوان به ایفا برگردن باید همینجا از عضوی که بهش توهین کردن معذرت بخوان ولی چند روزی سایت نبودم و الان که برگشتم به دو دلیل دسترسیشونو دادم یک اینکه به من توهین کرده بودن و من میتونم صرفنظر کنم از این مورد که اگه عضو دیگه ای بود نمیتونستم و دوم هم اینکه ایشون پانزده روزی میشه که از ایفا خارج شدن و اگه قرار بوده تنبیه بشن شدن.

در مورد اینکه گفتید بخاطر عوض کردن شناسه بلاک شده بودید قبلا:
دوست عزیز اگه یه موقع کار خلاف قانونی در سایت انجام دادید و مدیری برخورد نکرده یا اغماض کرده و از تقصیرتون گذشته یا ندیده حالا دلیل نمیشه دوباره همون کارو بکنید و بسته نشه.

اینم اضافه کنم که اگه شناستونو به شناسه ای غیر از خود پرفسور کوییرل هم عوض میکردید و ایشون میدید صد در صد برخورد میکرد ولی در هر صورت مشخصه که تعویض شناسه نمایشی به یک مدیر خیلی مهمتر از اعضای دیگه س چون میتونید با استفاده از جایگاه مدیریت و به نام اون مدیر پیام بدید و کل مدیریت سایت رو زیر سوال ببرید. این واضح و مبرهنه سیریوس جان.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: دوشنبه 15 فروردین 1390 19:47
نمایش جزئیات
آفلاین
آخر ماست مالیش کردین رفت! جواب منم که ندادین مدیران گرامی، همون موقع هم که من توی بلیت این سوال رو ازتون کردم پیچوندین رفت!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: دوشنبه 15 فروردین 1390 19:40
نمایش جزئیات
آفلاین
به ارباب لرد ولدمورت:
خیلی ممنون از نظراتتون.

به مینروا مک گونگال:
دسترسی ایفای نقش مجددا به شما داده شد فقط بخاطر اینکه طرف حسابتون و کسی که بهش توهین کردید منم وگرنه اگه عضو دیگه ای بود تا زمانی که در همین تاپیک ازش معذرت نمیخواستید دسترسیتون داده نمیشد و اگه اون عضو میخواست حتی شناستون بسته میشد.
در کل ماجرا این بود که همونطور که گفتم بخاطر اینکه آخرین پست رولی که فرستادید مربوط به دو سال پیش بود، دسترسیتون از ایفا گرفته شد و چون چندین بار توهین کردید دسترسیتون داده نشد چون وارد شدن عضوی که اینطور توهین میکنه به ایفای نقش سایتی که قراره فرهنگی باشه درست نیست و بخاطر توهین هاتون باید شناستون بسته میشد ولی چون طرف حسابتون من بودم بسته نشد.

به faryma:
به جادوگران خوش آمدید. امیدوارم همراه ما سال جدید خوبی را تجربه کنید.

به آلبوس دامبلدور:
ممنون بخاطر این حجم زیاد اخباری که این چند وقت فرستادید ولی همیشه کیفیت مهمتر از کمیته. اون مواردی که در پیام شخصی گفتم رعایت کنید و سعی کنید به جای خبر زیاد فرستادن خبرای با کیفیت بفرستید. ضمن اینکه آخرین ورود من به سایت قبل از امروز 7 فروردین بوده.

به لوسیوس:
خیلی ممنون. وجود شما هم برای ما غنیمته.


من این مواردی که دیدم جواب داده نشده رو جواب دادم. موارد دیگه رو یا دوستای عزیزم استرجس و ایوان جواب دادن یا ما ندیدیم و جا انداختیم که لطفا دوباره مطرح کنید تا جواب داده بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: دوشنبه 15 فروردین 1390 02:55
نمایش جزئیات
آفلاین
آگوستوس عزیز .... اگر منظورت من هستم بهت پیشنهاد میکنم در پستت از اسم بلیز زابینی استفاده کنی ... در مورد اینکه آیا خسته نشدم ... اتفاقا خسته شدم اما متاسفانه مسئله ای هست که هنوز بهش رسیدگی نشده و من منتظرم بهش رسیدگی شه و دلیلی هم نمیبینم که تا پاسخی نشوم منصرف شم ... اما در مورد اینکه چه کسی مسئله رو لوس کرده شدیدا دچار سوء تفاهم شدید ....

مسئله رو ما لوس میکنیم یا مدیری که دو هفته پیش یک اقدامی رو انجام داده و از اون موقع از زیر کاری که انجام داده شونه خالی کرده و همه رو بلاتکلیف گذاشته و حاضر به پاسخ گویی نیست؟ مسئله رو ما لوس میکنیم یا مدیر دیگه ای که بدون خوندن پستهای قبلی میاد صرفا بخاطر یک طرفداری همینجوری جواب مینویسه؟ اگر من اعتراض میکنم علتش اینه که اعتراض کردن حق طبیعی منه ... اما آیا مدیری پیدا شد که بیاد درست به این اعتراضات رسیدگی کنه که حالا انتظار دارین اعتراض نکنم؟ یعنی تنها با سکوت کردن میشه از کنار هر مسئله ای گذشت؟

اصلا مگه الان مشکلی حل شده که شما میگید چرا همچنان اعتراض میکنید؟ همه چیز مثل روز اوله ... مینروا همچنان خارج از ایفای نقشه، علی رغم بحث های زیادی هم که شده هیچ مدیری هم جواب درست حسابی نمیده (یعنی دریغ از یک میلیمتر پیشرفت) .... حالا شما شاید زیاد عضو قدیمی نیستید و نمیدونید که در گذشته مدیران چطوری به این قبیل مسائل رسیدگی میکردن اما بنده هیچ گاه چنین بی نظمی های عجیب غریبی رو به یاد نمیارم.

در مجموع دو حالت داره ... یا قانونی زیر پاگذاشته شده یا نگذاشته شده ... اما اگر قانونی زیر پا گذاشته شده دلیلی نداره که ما این مسئله رو پشت گوش بندازیم برعکس باید این مسئله پی گیری شه تا حق به حقدار برسه. در عوض اگر به سادگی از کنار این مسائل بگذریم باز هم این مسائل اتفاق خواهد افتاد و باز هم سایت از این مسائل بیشتر و بیشتر ضربه خواهد دید. فکر میکنید بخاطر یک اشتباه با انجام دادن اشتباهات دیگه میشه اشتباه اول رو مخفی کرد؟ یک نگاه به پشتتون بندازید و ببینید ما چند عضو خوب رو جا گذاشتیم. چند بار این اعتراضات رو پشت گوش انداختیم. فکر میکنید شما اولین کسی هستید که این پیشنهاد رو میده؟ به طور کلی خیال میکنید بدون گله و انتقاد سایت پیشرفت میکنه؟

در مورد اینکه مگه مینروا زبون نداره (نقل به مضمون).... اتفاقا چون این مسئله در مورد من اتفاق نیفتاده اعتراض میکنم چون اگر این مسئله برای من اتفاق می افتاد زحمت اعتراض دادن رو به خودم نمیدادم و ترجیح میدادم جادوگران رو با تمام بچه بازی های خودش رها کنم و از الانم خیالتونو راحت کنم که با این وضع مدیریت من حاضر نیستم هیچ گوشه کار رو بگیرم چرا که اساسا تلاشی بیهوده هست. هر سیستمی اگر بخواد درست باشه در درجه اول باید مدیران خوبی داشته باشه و غیر از اینم راه دیگه ای وجود نداره، منم در گذشته هم در سایت تفریح کردم و هم براش وقت گذاشتم، شما هر موقع اندازه من در سایت فعالیت کردید و همچنان هم رمقی براتون باقی مونده بود بیاید و اونوقت میتونیم در مورد تقسیم گوشه کار با هم گپ بزنیم.

در نهایت من اون چیزی که فکر میکردم باید بگمو در این تاپیک گفتم و حالا این برعهده خودتونه که اسمشو بذارید هشدار دلسوزانه و یا چوب لای چرخ گذاشتن، من مسئول برداشت شما نیستم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: یکشنبه 14 فروردین 1390 22:05
نمایش جزئیات
آفلاین
شماها واقعا خسته نشدید که یه موضوع رو بارها مطرح می کنید؟!

خیلی ببخشید ولی فکر می کنم مینروا خودش اونقدر توان داره که از حق خودش دفاع کنه! به نظر میرسه اگه مشکلی هم بر فرض بوده، اگه شانسی برای حل اون وجود داشته و داره شما دوستان دارین راه رو عملا دشوار می کنید. این کارتون دیگه کمک نیست. چوب لای چرخ گذاشتنه!

مینروا دسترسیش گرفته شده، درست، اما اومد و به زبون خودش اعتراض کرد و این حق رو هم داره. در این بین یکی دو نفر هم تایید کردن اینم خوبه اما تاحدی!

الان دیگه واقعا موضوع داره لوس میشه. اوایل، کار شما رو دفاع میشد تصور کرد اما حالا به نوعی بیشتر شبیه دامن زدن به یه موضوع هست تا دفاع از حقوق کاربری!

شما با این حرفاتون باعث شدید که مشکلی که اصلا توی چشم نبود حالا توی دید بیاد. اینکارتون درست نیست. بزرگ کردن یه موضوع اونم به این شکل یه اشتباهه!

الان اگه وضعیت مینروا درست بشه بنظرتون مشکل اصلی که همون مظنون بودن به مدیراست حل میشه، نه جانم! فقط تبدیل به آتش زیر خاکستر میشه.

پس خواهش می کنم دیگه ادامه ندید و فرصت بدین مینروا با آنتونین و ایوان و... خودش حرف بزنه.

ما همه اینجا برای سرگرمی جمع شدیم. در ضمن به حد کافی توی محیط بیرون دردسر داریم. خواهشا این فضا رو دیگه اشفته نکیند.

بزارین رو به پیشرفت باشیم و بجای گله کردن مرد عمل باشیم.

قصد مقایسه ندارم ولی بیایم کمی از لرد سیاه و البوس( ریشوی خودمون) یاد بگیریم، کاری رو که شروع کردن و حرفش رو زدن دارن عملی می کنن. دامبلدور گروه ترجمه راه انداخته، متن خبری رو دائم ارسال می کنه و داره جو رو بهبود می بخشه و با این اراده مطمئنا مدیرا رو قانع می کنه که کاری رو که شروع کرده درست بوده! و بالاخره به هدفش هم می رسه.

شما دوستان هم اگه می خواین کمک کنید بجای نیرو گذاشتن روی این تاپیک یه گوشه کارو بگیرید اونوقت لذت واقعی دور هم بودن و مشارکت رو حس می کنید.

در آخر هم امیدوارم مینروا هم زودتر دسترسیشو بدست بیاره و همه با هم این هدف رو به سرانجام برسونیم. خواهشا دیگه بحث رو ادامه ندید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آگوستوس پای در 1390/1/14 22:10:32
ویرایش شده توسط آگوستوس پای در 1390/1/14 22:36:47
When the egg breaks by an external power, a life ends. When an egg breaks by an internal power, a life begins. Great changes always begin with that internal power