جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[single]] گریف تیوی!
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1389/10/13
آخرین ورود: جمعه 9 خرداد 1404 11:34
از: تالار گریفندور
پستها:
976

-خش .... خش .... با سلام خدمت شنوندگان عزیز .... خبر رسیده که گودریک گریفندور درخواست لینی وارنر که مبنی بر یک فعالیت گروهی در تنبیه سرای هاگوارتز هست رو قبول کرده و حالا تمام گریفندوری ها در حال آماده شدن هستن تا به اونجا برن .... خش ... گودریک گریفندور در این باره گفته که این یک فعالیت گروهی هست و مهم نیست داستان چطوری پیش می ره و این مهمه که گریفندوری ها و راونکلاوی ها با هم دوست بشن و کنار هم فعالیت کنن ... خش ... درضمن گودریک گریفندور اعلام کرده که در این فعالیت هر که نقد خواست ، می تواند از طریق پیام شخصی به او اطلاع دهد .... خش .... و اینکه این فعالیت اسمش گراونـدور هست ... خب این بود خبر جدید ... خدانگهدار
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گودریک گریفیندور در 1390/5/12 15:22:28
جزئیات کاربر

پیام بازرگانی:
- ... ( موسیقی ) بیایید همه با هم پست های خود را برای بالا بردن تعداد پست هایمان هم که شده نقد کنیم... ( موسیقی )
( شروع برنامه - مجری در حال حرف زدن)
-... سلام عرض می کنم خدمت تمام شنوندگان جان، عزیزان دلبند، نوگل های خندان و گل های شاداب و پژمرده! با برنامه دو قدم مانده به مغرب در خدمت شما و در خدمت استاد بیدمشکیان (با غلظت خوانده شود) از اهالی و برادران اهل ادب و قلم و نقد هستیم. امروز می خوایم در مورد فواید نقد و اصلا" چرا باید در زندگی نقد داشته باشیم صحبت کنیم. استاااد، بفرمایید.
- منم سلام و عرض ادب دارم خدمت یکان یکان شنوندگان عزیز گریفندوری. مبحث نقد یک مبحث فوق العاده مهم هست که باعث پیشرفت افراد میشه. ببینید برای اینکه یک گروه بتونه در جام هاگوارتز قهرمان بشه باید پست های با کیفیتی ارسال کنه که همه این ها نیاز به یک منتقد داره تا پست های اون هارو نقد کنه و نکات ضعف و قوت اونارو بهشون گوشزد کنه. مسلما" دلیل برتری گروه راونکلاو تا این لحظه این است که اولا" انگیزه بالایی دارن بعد هم اینکه توی تالار خودشون زیاد پست می زنن و درخواست نقد میدن.
- میون کلامتون استاد. الان از پخش محترم به بنده اطلاع دادند که پیام ها بازرگانی آماده پخشه. میریم بر می گردیم در خدمت شما شنوندگان هستیم.
- (موسیقی) آیا از کمبود پست های خود رنج می برید؟ ... آیا احساس می کنید که با پست های تان جلوی دیگران خیط می شوید؟ تنها راه شما این است که درخواست نقد کنید! ( موسیقی)
- ... ( موسیقی ) بیایید همه با هم پست های خود را برای بالا بردن تعداد پست هایمان هم که شده نقد کنیم... ( موسیقی )
( شروع برنامه - مجری در حال حرف زدن)
-... سلام عرض می کنم خدمت تمام شنوندگان جان، عزیزان دلبند، نوگل های خندان و گل های شاداب و پژمرده! با برنامه دو قدم مانده به مغرب در خدمت شما و در خدمت استاد بیدمشکیان (با غلظت خوانده شود) از اهالی و برادران اهل ادب و قلم و نقد هستیم. امروز می خوایم در مورد فواید نقد و اصلا" چرا باید در زندگی نقد داشته باشیم صحبت کنیم. استاااد، بفرمایید.
- منم سلام و عرض ادب دارم خدمت یکان یکان شنوندگان عزیز گریفندوری. مبحث نقد یک مبحث فوق العاده مهم هست که باعث پیشرفت افراد میشه. ببینید برای اینکه یک گروه بتونه در جام هاگوارتز قهرمان بشه باید پست های با کیفیتی ارسال کنه که همه این ها نیاز به یک منتقد داره تا پست های اون هارو نقد کنه و نکات ضعف و قوت اونارو بهشون گوشزد کنه. مسلما" دلیل برتری گروه راونکلاو تا این لحظه این است که اولا" انگیزه بالایی دارن بعد هم اینکه توی تالار خودشون زیاد پست می زنن و درخواست نقد میدن.
- میون کلامتون استاد. الان از پخش محترم به بنده اطلاع دادند که پیام ها بازرگانی آماده پخشه. میریم بر می گردیم در خدمت شما شنوندگان هستیم.
- (موسیقی) آیا از کمبود پست های خود رنج می برید؟ ... آیا احساس می کنید که با پست های تان جلوی دیگران خیط می شوید؟ تنها راه شما این است که درخواست نقد کنید! ( موسیقی)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سيريوس بلك در 1390/5/6 16:34:05
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1389/10/13
آخرین ورود: جمعه 9 خرداد 1404 11:34
از: تالار گریفندور
پستها:
976

- خش .... خش .... سلام گریفندوری ها عزیز .... خش ... امیدوارم حالتون خوب باشه ... خب اکنون به آخرین اخبار رسیده به دست ما توجه کنید ..... خش ... خش ... هافلپاف رقیب سرسخت گریفندور در هاگوارتز از رقابت کنار کشید و همینطور اسلایترین و حالا تنها رقیب گریفندور در راه قهرمانی راونکلاو هست.
- راونکلاوی ها بسیار سرسخت هستن و ناظرشون گفته که در خواب هم نمی بینه که از رقابت دست بکشه و می خواد تا آخر با گریفندور رقابت کنه و همینطور ناظر گریفندور یعنی گودریک به ناظر راونکلاو گفته که " مطمئن باش گریفندور قهرمان میشه"
- بله ناظر ما می خواد گریفندور رو قهرمان کنه اما مطمئن بدون اعضا شجاع گریفندور نمی تونه کاری بکنه و از اونا خواهش داره که در کلاس ها به طور طوفانی شرکت کنن و قدرت گریفندور رو به راونکلاو نشون بدن ... و این خبر های امروز ما ... خدا نگهدار
- راونکلاوی ها بسیار سرسخت هستن و ناظرشون گفته که در خواب هم نمی بینه که از رقابت دست بکشه و می خواد تا آخر با گریفندور رقابت کنه و همینطور ناظر گریفندور یعنی گودریک به ناظر راونکلاو گفته که " مطمئن باش گریفندور قهرمان میشه"
- بله ناظر ما می خواد گریفندور رو قهرمان کنه اما مطمئن بدون اعضا شجاع گریفندور نمی تونه کاری بکنه و از اونا خواهش داره که در کلاس ها به طور طوفانی شرکت کنن و قدرت گریفندور رو به راونکلاو نشون بدن ... و این خبر های امروز ما ... خدا نگهدار
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

به خبری که هم اکنون به دست من رسید توجه فرمایید...گیریفیندوری های عزیز توجه فرمایید!با همکاری سخت کوشانه ی ناظر فداکارمان"گودریک گیریفیندور" انجمن دوئل تاسیس شد.به لطف مرلین اولین مسابقه میان دو جادوگر خبره : آرکوس الیواندر و پرسیوال دامبلدور به انجام میرسد.شایان ذکر است که داوری این مسابقه بر عهده ی شخص گودریک گیریفیندور میباشد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آقای الیواندر در 1390/4/15 22:54:58
جزئیات کاربر

- گریفندوری های عزیز توجه فرمایید... گریفندوری های عزیز توجه فرمایید... به لطف مرلین... و به فرماندهی سیریوس بلک... دفتر فرماندهی کاراگاهان... دفتر خون... بازگشایی شد! هم اکنون منتظر عضویت تمام گریفندوری های غیور و شجاع در این دفتر هستیم و فعالیت گولاخ و خفنی در راستای نابودی ظلم و ستم و مبارزه با مرگخواران از شما افراد شجاع، بی باک و آخر مرام انتظار داریم!
دفتر فرماندهی کاراگاهان
دفتر فرماندهی کاراگاهان
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سيريوس بلك در 1390/4/15 19:43:20
ویرایش شده توسط سيريوس بلك در 1390/4/15 19:44:49
ویرایش شده توسط سيريوس بلك در 1390/4/15 19:44:49
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1386/04/16
آخرین ورود: پنجشنبه 21 تیر 1403 00:46
از: هاگزمید
پستها:
357

با درود به همه جادوگران گریفندوری و خوش اومدین به برنامه ی خیلی خیلی محبوب سلام گریفی!!!
خب استاد مک گونگال اینجا توی استودیو با ماست. سلام خانوم مک گونگال ما چند وقت پیش شایعاتی درباره فاش شدن اطلاعات شخصی شما شنیدیم که مث اینکه بزودی منتشر میشه...
- بله.. منم به نوبه خودم سلام عرض میکنم... ببینین شما مدرکی ندارین که آخه الکی حرف میزنین...
- نه اجازه بده... ما مدارک خیلی موثقی داریم مثلا یه خانومی که تصادفا اسمش رولینگه گفته بزودی از رابطه پنهان تو و آلبوس پرده بر میداره...
- ای بابا ببینین چطوری مث اون زنیکه ریتا اسکیتر دارن واسه پول درآوردن ذرت و پورت میکنن تورو خدا... من نمیخوام رابطه دوستانه م رو با آلبوس انکار کنم اما نه من تا حالا با اون مرد پیر ازدواج نکردم...
- خب حالا بزودی همه چی در باره تو و آلبوس منتشر میشه و همگان میفهمن که بین شما دو تا چی بوده... راستش ما فقط برای این قضیه شما رو به اینت برنامه دعوت کردیم و بس...
- منم منتظرم که ببینم این خانومه درباره من و البوس چی میگه... گمونم خوشتون بیاد...
- خب با شما خداحافظی میکنم... اما من در ادامه با شما خواهم بود...
خب گفتگویی بی سر و ته رو با مک گونگال با هم شنیدیم که همش انکار میکرد... اما اسپانسر ما ینی آقای الیوندر از ما خواسته طوری حرف بزنیم که اسپانسرمون معلوم شه و بعد این برنامه به پایان خواهد رسید... خب... بشتابید بشتابید و به مغازه چوب دستی سازا اینطرف برید تا ژورنال عظیمی از آثار ارزشی و هنرمندانه این استاد چوب تراشی رو ببینین . اگه خوشتون اومد کد محصول رو به شماره 200008080805050201030104050809601475025 اس ام اس جادویی کنین تا در قرعه کشی ماهانه 11212151250000 چوب جادویی شرکت کنین... همین الان... همین الان...
شما میتونین با خرید هر چوب جادو 240000 تا پلاستیک جادویی جایزه بگیرین که همه کاره اس... نمیشکنه، تا نمیشه و دووم خیلی زیادی داره... پس بشتابید...
خب بچه ها برنامه ما همین جا به پایان میرسه... بخش بعدی خبر تا دقایقی دیگر...
خب استاد مک گونگال اینجا توی استودیو با ماست. سلام خانوم مک گونگال ما چند وقت پیش شایعاتی درباره فاش شدن اطلاعات شخصی شما شنیدیم که مث اینکه بزودی منتشر میشه...
- بله.. منم به نوبه خودم سلام عرض میکنم... ببینین شما مدرکی ندارین که آخه الکی حرف میزنین...
- نه اجازه بده... ما مدارک خیلی موثقی داریم مثلا یه خانومی که تصادفا اسمش رولینگه گفته بزودی از رابطه پنهان تو و آلبوس پرده بر میداره...
- ای بابا ببینین چطوری مث اون زنیکه ریتا اسکیتر دارن واسه پول درآوردن ذرت و پورت میکنن تورو خدا... من نمیخوام رابطه دوستانه م رو با آلبوس انکار کنم اما نه من تا حالا با اون مرد پیر ازدواج نکردم...
- خب حالا بزودی همه چی در باره تو و آلبوس منتشر میشه و همگان میفهمن که بین شما دو تا چی بوده... راستش ما فقط برای این قضیه شما رو به اینت برنامه دعوت کردیم و بس...
- منم منتظرم که ببینم این خانومه درباره من و البوس چی میگه... گمونم خوشتون بیاد...
- خب با شما خداحافظی میکنم... اما من در ادامه با شما خواهم بود...
خب گفتگویی بی سر و ته رو با مک گونگال با هم شنیدیم که همش انکار میکرد... اما اسپانسر ما ینی آقای الیوندر از ما خواسته طوری حرف بزنیم که اسپانسرمون معلوم شه و بعد این برنامه به پایان خواهد رسید... خب... بشتابید بشتابید و به مغازه چوب دستی سازا اینطرف برید تا ژورنال عظیمی از آثار ارزشی و هنرمندانه این استاد چوب تراشی رو ببینین . اگه خوشتون اومد کد محصول رو به شماره 200008080805050201030104050809601475025 اس ام اس جادویی کنین تا در قرعه کشی ماهانه 11212151250000 چوب جادویی شرکت کنین... همین الان... همین الان...
شما میتونین با خرید هر چوب جادو 240000 تا پلاستیک جادویی جایزه بگیرین که همه کاره اس... نمیشکنه، تا نمیشه و دووم خیلی زیادی داره... پس بشتابید...
خب بچه ها برنامه ما همین جا به پایان میرسه... بخش بعدی خبر تا دقایقی دیگر...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 21 مهر 1390 15:20
از: توی دفتر خاطرات تام ریدل
پستها:
17

با عرض سلام و روز بخیر به شما شنوندگان عزیز رادیو گریفندور!
سر خط خبر ها:
ـ مرگ مرموز یک جادوگر در نزدیکی آزکابان.
ـ زلزله در حولی منطقه ای از لندن که به وزارت سحر و جادو راه دارد.
ـ انتشار کتاب جدید آرسنیوس جیگر به نام معجون سازی آسان
ـ تصویب قانون جدید بوسیله ی کرنلیوس فاج، وزیر سحر و جادو.
اهم ... اهم... بله.
ـ شب گذشته در نزدیکی آزکابان، یک جادوگر به قتل رسیده. البته این جادوگر ناپدید شده که با توجه به اوضاع و احوالات آتی ما می تونیم بگیم که اون جادوگر مرده. به هر حال همونطور که خودتون می دونین تعداد زیادی از مرگخواران از ازکابان فرار کرده اند.
ـ دوروز پیش زلزله ی ای 5 ریشتری در حوالی منطقه ی وزارت سحر و جادو رخ داده است. خبر نگار ما اینطور گزارش دادن که زیر زمین یکی از جادوگران که در اثر انفجار معجونش ، به بیمارستان سنت مانگو ببرده شده، در حال اختراع نوع جدیید از معجون بوده است. این انفجار موجب زلزله در آن حوالی در لندن شده است.
ـ آرنیوسوس ... ببخشید ... آرینوسس ... نه نه... عذر میخوام آرینسوس ... اه این مردک چه اسم سختی داره... آها! آرسنیوس جیگر پانصد و چهل و ششمین کتابش در مورد معجون سازی را همین دیروز منتشر کرد. این کتاب برای خانم های خانه دار که میخواهند کافه گلاسه یا قهوه را به روش ماگل ها درست نکنند بسیار مناسب است چون روش هایی برای خوشمزه تر کردن نوشیدنی ها در آن ذکر شده.
ـ کرنلیوس فاج، قانون جدید تصویب کرد. دیشب در سِنا ی جادوگران، همه ی سناتور ها برای این قانون موافقت خود را اعلام کردند: استفاده از معجون عشق برای خانم ها ممنوع شده است. دلیل تصویب این قانون نیز این بوده که در ده ی اخیر مردان زیادی اسیر معجون عشق میشوند که به طور کلی مسیر زندگی آنها را تغییر می دهد و علاوه بر اون نامزد های قبلیشان هم با نارضایتی به ویزگاموت شکایت کردند.
ادامه ی اخبار یک ساعت دیگر. مرلین نگهدارتان!
سر خط خبر ها:
ـ مرگ مرموز یک جادوگر در نزدیکی آزکابان.
ـ زلزله در حولی منطقه ای از لندن که به وزارت سحر و جادو راه دارد.
ـ انتشار کتاب جدید آرسنیوس جیگر به نام معجون سازی آسان
ـ تصویب قانون جدید بوسیله ی کرنلیوس فاج، وزیر سحر و جادو.
اهم ... اهم... بله.
ـ شب گذشته در نزدیکی آزکابان، یک جادوگر به قتل رسیده. البته این جادوگر ناپدید شده که با توجه به اوضاع و احوالات آتی ما می تونیم بگیم که اون جادوگر مرده. به هر حال همونطور که خودتون می دونین تعداد زیادی از مرگخواران از ازکابان فرار کرده اند.
ـ دوروز پیش زلزله ی ای 5 ریشتری در حوالی منطقه ی وزارت سحر و جادو رخ داده است. خبر نگار ما اینطور گزارش دادن که زیر زمین یکی از جادوگران که در اثر انفجار معجونش ، به بیمارستان سنت مانگو ببرده شده، در حال اختراع نوع جدیید از معجون بوده است. این انفجار موجب زلزله در آن حوالی در لندن شده است.
ـ آرنیوسوس ... ببخشید ... آرینوسس ... نه نه... عذر میخوام آرینسوس ... اه این مردک چه اسم سختی داره... آها! آرسنیوس جیگر پانصد و چهل و ششمین کتابش در مورد معجون سازی را همین دیروز منتشر کرد. این کتاب برای خانم های خانه دار که میخواهند کافه گلاسه یا قهوه را به روش ماگل ها درست نکنند بسیار مناسب است چون روش هایی برای خوشمزه تر کردن نوشیدنی ها در آن ذکر شده.
ـ کرنلیوس فاج، قانون جدید تصویب کرد. دیشب در سِنا ی جادوگران، همه ی سناتور ها برای این قانون موافقت خود را اعلام کردند: استفاده از معجون عشق برای خانم ها ممنوع شده است. دلیل تصویب این قانون نیز این بوده که در ده ی اخیر مردان زیادی اسیر معجون عشق میشوند که به طور کلی مسیر زندگی آنها را تغییر می دهد و علاوه بر اون نامزد های قبلیشان هم با نارضایتی به ویزگاموت شکایت کردند.
ادامه ی اخبار یک ساعت دیگر. مرلین نگهدارتان!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هری پاتر و سنگ جادو
هری پاتر و تالار اسرار
هری پاتر و زندانی آزکابان
هری پاتر و ج
هری پاتر و تالار اسرار
هری پاتر و زندانی آزکابان
هری پاتر و ج
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 27 تیر 1393 22:10
از: بیکران دور در روزگار نور در شهر بی عبور زیر درخت مهر
پستها:
157

خشششششش
خششششششششششششــــــــــــــــــخـــــــــشش
با سلام خدمت جامعه جادوگری
مفتخرم به اطلاع همه گان برسانم
از یکی از شبکه های ماهواره ماگل ها سریالی در حاله پخشه
بنام مرلــــــــــــــین
پیشنهاد میکنم ببینید سریاله قشنگیه
ساعات پخش: 1شنبه و3شنبه :ساعت 20:00
تکرار :2شنبه و 4شنبه :ساعت 14:00
خششششششششششششــــــــــــــــــخـــــــــشش
با سلام خدمت جامعه جادوگری
مفتخرم به اطلاع همه گان برسانم
از یکی از شبکه های ماهواره ماگل ها سریالی در حاله پخشه
بنام مرلــــــــــــــین
پیشنهاد میکنم ببینید سریاله قشنگیه
ساعات پخش: 1شنبه و3شنبه :ساعت 20:00
تکرار :2شنبه و 4شنبه :ساعت 14:00
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چشمانت را
به مناظره دعوت می کنم
به مناظره دعوت می کنم
جزئیات کاربر

با سلام و یاد مرلین و درود بر خاندان مبارکش.
و اینک خلاصه اخبار:
ایجاد مشکل در تایید محفلی ها!!!
پاتر مور: اینک رولینگ با ما چه میکند؟( جغد ها جمع میشود چه مفهومی در پس خود دارد؟)
سفر رئیس جمهور مشنگ ها به وزارت سحر و جادو
کشف روغن سوسمار آبی توسط آبراهام ایتلینگ
با سلام دوباره به بینندگان و شنوندگان عزیز
به گزارش خبر گزاری جادوگران مشکلی در تاییذ محفلی ها پیش آمده!! به این صورت که محفلی ها تایید میشن اما به اون ها دسترسی داده نمیشه!
ما همیگی امیدواریم که این مشکل به زودی حل بشه
تمام دنیای جادویی در ترس و لرز این هستند که رولینگ جوان این بار چه به سر دنیای جادویی می آورد؟ آیا بزگشت لرد تاریکی کافی نبود؟؟
سفر رئیس جمهور مشنگ ها با موفقیت انجام شد. اما به گفتهی کارکنان وزارت ایشون دم در غش کردن که این وافعا از یه مقام سیاسی بعیده
و اینک نامرئی شدن موقت به وسیله ی روغن سوسمار آبی!
بنا به گفته ی آبراهام ایتلینگ کاشف این روغن...این روغن میتواند شما را بین 5 تا 20 دقیقه نامرئی کند(بستگی به هیکل افراد داره!!!)
تا سلامی دوباره
مرلین نگهدارتان باد
و اینک خلاصه اخبار:
ایجاد مشکل در تایید محفلی ها!!!
پاتر مور: اینک رولینگ با ما چه میکند؟( جغد ها جمع میشود چه مفهومی در پس خود دارد؟)
سفر رئیس جمهور مشنگ ها به وزارت سحر و جادو
کشف روغن سوسمار آبی توسط آبراهام ایتلینگ
با سلام دوباره به بینندگان و شنوندگان عزیز
به گزارش خبر گزاری جادوگران مشکلی در تاییذ محفلی ها پیش آمده!! به این صورت که محفلی ها تایید میشن اما به اون ها دسترسی داده نمیشه!
ما همیگی امیدواریم که این مشکل به زودی حل بشه
تمام دنیای جادویی در ترس و لرز این هستند که رولینگ جوان این بار چه به سر دنیای جادویی می آورد؟ آیا بزگشت لرد تاریکی کافی نبود؟؟
سفر رئیس جمهور مشنگ ها با موفقیت انجام شد. اما به گفتهی کارکنان وزارت ایشون دم در غش کردن که این وافعا از یه مقام سیاسی بعیده
و اینک نامرئی شدن موقت به وسیله ی روغن سوسمار آبی!
بنا به گفته ی آبراهام ایتلینگ کاشف این روغن...این روغن میتواند شما را بین 5 تا 20 دقیقه نامرئی کند(بستگی به هیکل افراد داره!!!)
تا سلامی دوباره
مرلین نگهدارتان باد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 10 اسفند 1391 11:53
از: یه جایی که اصلا انتظارشو نداری!!!
پستها:
121

خخخخزززززززززززززززز............!!!!ققشششششششششش............ققققققققققققققققققققققژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ!!!!!!!!!!
_ بله خوش اومدید به رادیو گریفیندور!الان ساعت سه و نیمه بعد از ظهره و باس بگم یه خبراییه تو سایت...آها یادم رفت معرفی کنم من جرج ویزلی هستم و از تالار خصوصی براتون گزارش می کنم.
اما اخبار:
1.اینکه خانوم رولینگ لطف نمودند و یه معما طرح کردن که آخرش جوابش شد:pottermore،والبته باید عرض کنم که همین خبر کوچولو سایتو منفجر کرد!
(مثلا نمونه اش آن شدن بعضی ها که دیگه به تاریخ پیوستن!!!)
و البته یه سایتم برای این امر تهویه دیدن!
2.و آها!!!!.....این خبرو می خواستم اول بگم اما از بس سایت حال و هوای اون داستان جدیده رو گرفته یادم رفت!!
و اونم اینه که ترم هاگوارتز به زودی شروع میشه و اطلاعیه های جدیدشو مدیر مدرسه تو تابلوی اعلانات زده اگه هنوز اونو نخوندین یه سری به هاگوارتز بزنید صواب داره!
_ و در آخر میخوام از پشت همین تریبون اعلام کنم که:آقا پس چرا تو گروه بعضی از گریفی هایی که خیر سرشون فرم کردن هنو نزده محفل ققنوس!!چون اینجا رادیو گریفه منم وظیه ام میدونم از حقوق گریفیندوری های دیگه دفاع کنم!!!!!!
تتتتتتررررررررررققققققققق.......!!!!!!!!
_ چی شد!؟
_ هیچی جرجی بدو مامان....!!!!
_ آها خب،خب!! شنوندگان عزیز همون جور که میدونین مامان بنده نسبت به اینجور انتقادات حساسه و الانه که استودیو رو خراب کنه پس.....
_ چقدر حرف میزنی!پس تا بعد!
خخخخخخققققققققق..........ررررررررررررررررررر.......تتتتتتییییییی!!!!!!!!!
_ بله خوش اومدید به رادیو گریفیندور!الان ساعت سه و نیمه بعد از ظهره و باس بگم یه خبراییه تو سایت...آها یادم رفت معرفی کنم من جرج ویزلی هستم و از تالار خصوصی براتون گزارش می کنم.
اما اخبار:
1.اینکه خانوم رولینگ لطف نمودند و یه معما طرح کردن که آخرش جوابش شد:pottermore،والبته باید عرض کنم که همین خبر کوچولو سایتو منفجر کرد!
(مثلا نمونه اش آن شدن بعضی ها که دیگه به تاریخ پیوستن!!!)
و البته یه سایتم برای این امر تهویه دیدن!
2.و آها!!!!.....این خبرو می خواستم اول بگم اما از بس سایت حال و هوای اون داستان جدیده رو گرفته یادم رفت!!
و اونم اینه که ترم هاگوارتز به زودی شروع میشه و اطلاعیه های جدیدشو مدیر مدرسه تو تابلوی اعلانات زده اگه هنوز اونو نخوندین یه سری به هاگوارتز بزنید صواب داره!
_ و در آخر میخوام از پشت همین تریبون اعلام کنم که:آقا پس چرا تو گروه بعضی از گریفی هایی که خیر سرشون فرم کردن هنو نزده محفل ققنوس!!چون اینجا رادیو گریفه منم وظیه ام میدونم از حقوق گریفیندوری های دیگه دفاع کنم!!!!!!
تتتتتتررررررررررققققققققق.......!!!!!!!!
_ چی شد!؟
_ هیچی جرجی بدو مامان....!!!!
_ آها خب،خب!! شنوندگان عزیز همون جور که میدونین مامان بنده نسبت به اینجور انتقادات حساسه و الانه که استودیو رو خراب کنه پس.....
_ چقدر حرف میزنی!پس تا بعد!
خخخخخخققققققققق..........ررررررررررررررررررر.......تتتتتتییییییی!!!!!!!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
یه بزرگی(فرد یا جرج ویزلی) میگه:بخند تا دنیا بروت بخنده!([color=006600][font=Arial]صبر �
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج