جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  66 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  143 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  255 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  249 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  331 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  234 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس ماگل شناسي
ارسال شده در: یکشنبه 19 تیر 1390 11:45
نمایش جزئیات
آفلاین
1.

اون فرد کسی نیست جز اسمامه بن لادن. ایشون تبهر فراوانی در انجام کارهای تروریستی داشتن و فرت و فرت بمب میترکوندن اینور و اونور. اما مهم ترین عملی که ایشون انجام داد، حمله به برج های دوقلوی آمریکا بود که خیلی خفن بد بود! کلی مشنگو کشت، تازه من شنیدم وزیر سحر و جادو هم اون زمان در اون ساختمون حضور داشته. پس به جادوگرا هم آسیب رسونده. ولی مرد
در ضمن تو سفارتخونه های آمریکا هم بمب میذاشت. ایشون کلا تو کار ترکوندن بود. آمریکا هم بدجور باش دشمنی داشت! مث خیلی از کشورا دیه.

2.

سدام حسین شایدم صدام حسین: رئیس‌جمهور سابق و دیکتاتور جنگ‌طلب کشور عراق بود. ایشون نقشی کلیدی در کودتای سال ۱۳۴۷ (۱۹۶۸) داشت که منجر به حکومت درازمدت حزب بعث شد. صدام به عنوان یک رئیس‌جمهور دیکتاتور تونست نوعی پرستش شخصیتی فراگیر برای خود و در بین مردم به وجود آورد. او دولتی به شدت مستبد تشکیل داد و توانست در طول جنگ ایران و عراق (۱۳۶۷-۱۳۵۹) (۱۹۸۸-۱۹۸۰) و جنگ اول خلیج فارس (۱۳۷۰) (۱۹۹۱) که هر دو عامل کاهش استانداردهای زندگی و وضع حقوق بشر در عراق شدند قدرت را حفظ کند. دولت صدام تمام جنبش‌هایی را که به باور خود تهدیدکننده تلقی می‌کرد، به ویژه آنهایی را که برآمده از گروه‌های دینی یا قومی بودند و خیال استقلال یا خودمحتاری داشتند سرکوب کرد.
صدام در حالی که در نظر بسیاری از اعراب به دلیل مقاومت در برابر غرب و حمایت بی‌شائبه از فلسطینی‌ها رهبری بزرگ تلقی می‌شد، پس از جنگ خلیج فارس از سوی جامعهٔ بین‌الملل و آمریکا طرد شد.
سه بارم ازدواج کرد و آخرم گرفتنش و اعدامش کردن. بسه؟

الیزابت بتوری: حتم دارم اینو نشنیدین! ولی هست! ایشون یکی از شاهزادگان مجارستان بود. یک روز که خدمتکارش داشته موهاشو شونه میکرده، شونه ی سنگی باعث زخمی شدن خدمتکاره و بیرون اومدن خونش میشه. اونم میگه ایول عجب به درد بخوره این خون!

از اون به بعد دستور میداد که دختربچه هارو به زور براش بیارن و بعد از سلاخی کردن اونا، از خونشون یه وان حموم تشکیل میداد و توش خودشو شستشو میداد. اون عقیده داشت خون اونا، اونو زیباتر و جوان تر و دارای پوستی لطیف تر میکنه. مردم هم از ترسشون هیچ مقابله ای نمیکردن و به فردی که به کاخش برده میشد کمک نمیکردن. اما بالاخره تصمیم گرفتن جلوشو بگیرن و اونو کشتن. ایشون بزرگ ترین قاتل زن تاریخ بودن و به بدترین شکل عمل کشتن رو انجام میداد. کلی دختر کشت. بسه؟

یزید: خودش گویا مسلمون بود، اما به شدت با اهل بیت پیامبر مخالف بود. ایشون سعی در از بین بردن و خراب کردن وجهه ی اهل بیت جلوی مردم داشت و همین طور دستور داد که امام حسین رو در صحرای کربلا به اون شکل بکشن و کلا همش کارا بد میکرد. آخرم از بین رفت دیه. بسه؟

بسه بسه شامپو بس ِ!

3.

چاقو: وسیله ای که مشنگا برای کوبوندن او تو شکم ملت استفاده میکنن، البته ممکنه به جاها دیگه هم بزنن، اما اصلش همون شکمه. به شدتم تیزه و ممکنه باعث کشته شدن طرف بشه!

کلاشینکف: خب دیگه مشخصه! یه نوع تفنگ که بیشتر تو جنگا ازش استفاده میشه. اگه برای دفاع از کشور و اینا باشه، درسته وسیله سیاه حساب نمیشه، اما اگه برای کشتن الکی استفاده بشه خب سیاهه!

تفنگ بادی: این تفنگ برای کشتن پرندگان بیشتر استفاده میشه و خطر چندانی مث بقیه تفنگا نداره. اونا با این وسیله پرنده هارو شکار و بعدم نوش جان میکنن.

بمب:
ایشونو پرتاب میکنن یا یه جایی نصب میکنن یا زمانبندیش میکنن. کلا هرمدلی که هست در نهایت منفجر میشه و همه چیو میترکونه.

مسلسل: ایشون تند و تند تیر میده بیرون و یهویی کلی آدمو ناکار میکنه. مث فشفشه به سرعت شلیک میکنه و در نهایت کلیو میفرسته اون دنیا.

خیلی مختصر توضیح دادم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 18 تیر 1390 23:52
نمایش جزئیات
آفلاین
دو کلوم حرف حساب با بچه های کلاس:
آبچه ها باید بهتون بگم که این کلاس من دُرُس برعکس اون یکی کلاسم که تکالیفش رول نویسیه و جدیه، تکالیف آسون و دورهمی داره. پس خواهش میکنم که مثل بعضی از تکلیفای این جلسه، نیاین جدی جدی یه لیست تکراری بنویسین و خشک و خالی توضیح بدین، از خلاقیت خودتون استفاده کنید و چیز های متفاوت بگین!
حالا این جلسه یکم آسون گرفتم نمره رو دادم ولی از جلسه ی بعدی از شما خلاقیت و ابتکار میخوام!

نمره ی دانش آموزان:

گریفیندور: 14 نمره

گودریک گریفیندور: 5+15+13 = 33
خوب بود جد بزرگ من ولی کلک نگفته بودی تو هم فراماسونیا
البته زمان ما پا به فرار میزارن حالا زمان شما دست به فرار میزاشتن یا نه نمیدونم

لی جردن: 10+22 = 22
مثل این که همه ی گریفیندوری ها فراماسونن
شنا حتما اون متن بالا (دو کلوم حرف حساب) رو بخون!

راونکلا: 29

لینی وارنر: 5+12+15 = 32
خوب بود، ولی از جلسه ی بعدی هر وقت طنزت اومد بیا مشقاتو بنویس

لونا لاوگود: 14+15 = 29
دو شیزه لاوگود، شما دچار تداخل زمانی شدید! سگا و mp5 ؟!!
احسنت! خوب بود.

ارگ کثیف: 15+15 = 30
احسنت یا شیخ! افتخار دادین به کلاس ما اومدید!

آندرومیدا بلک: 14+12 = 26
خانم بلک رفتار جنتلزنانه () ی شما تحسین برانگیزه!
خوب بود!

هافلپاف: 28 نمره

رز ویزلی: 5+13+14 = 32
با بچه ی مردم مهربون تر برخورد کن دختره ی مرگخوار
خوب بود

گلرت گریندل والد: 14+15 = 29
رز ویزلی وسیله ی مشنگیه؟
پسره ی بوقی، بزنم ... یارانه ها هدفمند شده! یعنی چی دیگه نیست؟ بفرستم آزکاریزک آبخنک بخوری؟
اشتباه کردی گلرت! هر دو تا سوال آشنا بود، متن تدریس هم آشنا بود حتی

سدریک دیگوری: 9+14 = 23
متن اول پست رو حتما مطالعه کن!
رولت خوب بود

کینگزلی شکلبوت: 15+15 = 30
هر دو تا خیلی خوب بود ولی رولت یه سوتی داشت! کینگزلی نمیدونه تلفن و زنگ و اینا چیه ولی میدونه شماره دادن چیه؟ نمرتو گرفتی ولی دقت کن

اسلیترین:
کدوم اسلیترینی ترسوئی جرئت داره پاشو تو کلاس هری تام کش بزاره؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری جیمز پاتر در 1390/4/19 2:27:55
ولدمورت یک قاتل سریالی کله پوک بیش نیست!
ارسال شده در: شنبه 18 تیر 1390 23:51
نمایش جزئیات
آفلاین
جلسه دوم!

دانش آموزان تازه سر جایشان نشسته بودند و هنوز فرصت نکرده بودند به فعالیت های همیشگی خود بپردازند که در کلاس محکم باز شد و دو نفر با ظاهری کاملا متفاوت وارد شدند.
اولی با قد بلند و ریش و موی بلند تر (!) و لباس هایی مشابه ردای جادوگری و چیزی شبیه دستار کوییرل برسرش و دیگری با قد کوتاه و سر کچل و صورت بی مو و تنی عریان که فقط قسمت های مهمش با حوله پوشانده شده بود.

مرد ریشو رو به دانش آموزان مبهوت کرد و گفت: السلام علیکم!

ارگ: استــــــاد خر خودتی!

دانش آموزان:

ارگ: این یکی کیه آوردی با خودت؟ خانم پاتره؟ میزاشتی خانومت حمومش تموم شه بعد میاوردیش این جا

ناگهان هری وارد کلاس شد و باعث شد خنده ی دانش آموزان قطع شود، هری به سرعت رفت و رویصندلیش نشست و شروع به صحبت کرد: شما ها آدم بشو نیستین! آقای کثیف، 10 امتیاز از گروه شما کم شد، دفعه بعدت جریمه هم میشید! امروز قصد دارم درمورد یکی ای شباهت های ما جادوگر ها و مشنگ ها صحبت کنیم.
در وقع ما جلسه قبل گفتیم که نباید مشنگ ها رو اذیت کرد و باید باهاشون مهربون بود ولی خوب هر نژادی خوب و بد داره! مشنگ هایی هم وجود دارن که چندین برابر لرد ولدمورت جنایت کردن، مشنگ ها تونستن جیزهایی درست کنن که در یک لحظه و به تنهایی کار میلیون ها طلسم آواداکداورا رو انجام بده. این آقایی که این جا میبینید توی جامعه مشنگ ها مثل لرد ولدمورت میمونه! یک سری دار و دسته داره که بهشون میگن القاعده و مثل مرگخوارها مخوفن و به جنایت میپردازن!
در عوض این یکی آقا که اسمش گاندیه یکی از سفید ترین مشنگ های دنیاست!

این هم از درس ساده و کوتاه امروز!
تکالیف رو هم روی تخته ...

تق تق تق

فرد پشت در بدون این که منتظر پاسخ شود در را باز کرد وارد شد.

- آقای هری پاتر؟
- بله خودم هستم!
- شما به جرم وارد کردن دو فرد مشنگ به هاگوارتز و زیرپا گذاشتن رازداری به یک ماه حبس ابد در آزکابان محکوم شدین! همراه من بیاید!
-

تکالیف:
1. فرد ریش دار حاضر در کلاس جه نام داشت و چه کرده بود! (5 نمره) (ویژه دانش آموزان رسمی)
2. 3 نفر از مشنگ های سیاه را نام ببرید و توضیحی در باره زندگی و جنایت های هرکدام بدهید (15 نمره)
3. 5 وسیله سیاه مشنگی نام ببرید و هر کدوم رو خیلی مختصر توضیح بدید (15 نمره)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری جیمز پاتر در 1390/4/19 8:01:48
ولدمورت یک قاتل سریالی کله پوک بیش نیست!
ارسال شده در: شنبه 11 تیر 1390 23:00
نمایش جزئیات
آفلاین
2. ليستي مناسب از اشیاي معمول مشنگ ها به همراه توضیح مختصری درباره آن شیء تهيه كنيد كه شامل 5 مورد باشد (15 نمره)
1.کولر:باعث پایین امدن درجه هوا می شود و در دو نوع گازی و ابی یافت می شود.
2.بخاری باعث گرم تر شدن هوا می شود
3.اب گرم کن: همان طور که ز اسمش پیداس اب را گرم می کند
4.کنترل:چیزی که مانند چوبدستی عمل می کند وبا ان می توان چیز ها را از راه دور کنترل کرد.
5.خودکار:وسیله ای که مانند قلم پر کار می کندو با می توان چیز ها را نوشت.
3. در يك رول خیلی کوتاه به صورت طنز عكس العمل خود را در مقابل يك مشنگ كه در كوچه دياگون هاج و واج است و از شما كمك ميخواهد را شرح دهيد (15 نمره)
وقتش بود که به درون یکی از فروشگاه پناه ببرم چون پس کله ام بد جوری افتاب سوخته شده بود.
نا گهان کسی پس کله ام زد و از من پرسید :ببخشید شهروند انگلستانی !شما داداش من نیبستید؟من داشتم با ملکتون قدممی زدم و در مورداینده روابط این دو کشور حرف می زدم که نمی دانم چطور سر از این جا اوردم.
-کدوم ملکه منظور وزیر سحر و جادوه؟اون که هنوز معلوم نشده!!
صبر کن ببینم!
از حقیقت سر در اوردم.
-امکان نداره!
_چی امکان نداره؟
چوبدستی ام رو بالا اوردمو طلسم فراموشی را روانه مشنگ کردم ولی کمی زیاده روی کردم.
ولی خوب عیبی نداره که امریکا چند روز بدون رییس جمهور می مونه!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لی جردن در 1390/4/11 23:20:11
Modir look at that ticket
I work out
Modir look at that ticket
I work out
When I go to "contact us", this is what I see
Modirs are in bed and they wont answer me
I got passion in my head and I ain’t afraid to show it

I’m ANGRY and I know it

ارسال شده در: پنجشنبه 9 تیر 1390 18:29
نمایش جزئیات
آفلاین
قبل از جواب دادن به سوال ها :
کینگزلی :سنگ قبر رو جادوگرا هم دارن !!!
در ضمن اگه کینگزلی نمیدونسته که تلفن چیه پس چطور میدونسته شماره دادن چیه ؟!!!!

2. ليستي مناسب از اشیاي معمول مشنگ ها به همراه توضیح مختصری درباره آن شیء تهيه كنيد كه شامل 5 مورد باشد (15 نمره)

دی وی دی پلیر :
وسیله ای برای نگاه کردن و یا گوش کردن به چیزی که درون دی وی دی (که توسط سدریک توضیح داده شد ) است .

کیبورد :
وسیله ای که برای تاپیدن استفاده میشه (همون چیزی که زیر دستته !!!!! )

ای دی اس ال :
وسیله ای برای وصل شدن به اینترنت و ارتباط برقرار کردن با دیگران در دنیای ماگل ها !!(البته بلا نسبت شما !!! )

کابل یو اس بی :
وسیله ای برای انتقال اطلاعات به وسیله ی درگاهی به نام یو اس بی !!!
(مانند از موبایل یا وسایل دیگر به کامپیوتر و بالعکس )

فلش :
وسیله ای برای انتقال اطلاعات از کامپیوتری به کامپیوتر دیگر !!! (به وسیله ی همون در گاه یو اس پی )

سی پی یو :
وسیله ای که مغز متفکر کامپیوتر است و هیچ فردی در دنیای ماگل ها وجود ندارد که کامپیوتر یا لپ تاب بدون سی پی یو داشته باشد !!!!!!

3. در يك رول خیلی کوتاه به صورت طنز عكس العمل خود را در مقابل يك مشنگ كه در كوچه دياگون هاج و واج است و از شما كمك ميخواهد را شرح دهيد (15 نمره)

_خانوم!! خانوم !!
آندرو که تعجب کرده بود با تعجب به اطراف نگاه کرد تا متوجه پسر کوچکی شد که داشت او را صدا می کرد .
_ خانوم !!
_بله عزیزم !!
_اون ردا ها چیه ؟!! شبیه ردا های جادوگراست !!!
آندرو که متوجه ماگل بودن پسر شده بود گفت :
اتفاقا ردای جادوگراست !! برای بچه هایی مثل تو که می خوان جادوگر بازی کنن !!
_اون وقت اون علامت های روشون که عکس شیر و مار و گورکن و عقاب داره چیه ؟!!!
_ اون ها جادوگرا رو به 4 دسته تقسیم میکنه !! بعضی هاشون شجاعن ، بعضی هاشون درس (خر!!!!) خونن ، بعضی هاشون اصی..... یعنی چیز ..... با وقارن و بقیه سخت کوشن . حالا اگه دوست بیار ببرمت اون جا تا ببینی شون !
_حتما !ممنون خانوم !
...........................
در فروشگاه ردا فروشی :
...........................
_به به !! یه جادوگر کوشولو ی دیگه !! اسمت چیه ؟!!!
_ فردریش موهس !!!!!!
_خوب فردریش چند سالته ؟!!
_ 9 سال !!
_هنوز که 2 سال سنت برای رفتن به هاگوارتز کمه !!
_هاگوارتز ؟!!
او که این جدی را شوخی گرفته بود !!!! رو به آندرو گفت:
خانوم !! هاگوارتز کجاست ؟!!
_ بهع !! این چه جادوگری که نمیدونه هاگوارتز کجاست !!!
یه لحظه بیاین مادام .......... (اسمش چی بود ؟!!! یادم نیس !!!!)
و آن ها از بچه دور شدند !!
_این بچه ماگله !!
_ماگله ؟!!!
_آره ماگله !!
_چجوری اومده این جا ؟!!
_نمیدونم !!! فقط شماره ی باباش رو ازش بگیر بهش تلفن کن !!
_ تلفن چیه ؟!!!
اما قبل از این سوالش را تمام کند آندرو رفته بود !! و او مانده بودئ و یک بچه ی ماگل گمشده در دنیای جادوگری !!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 6 تیر 1390 05:49
نمایش جزئیات
آفلاین

1. تلفن: وسيله‌ای است كه با آن می‌توان به طور اتفاقی يك شماره‌ی هفت رقمی گرفت و بعد از شنيدن صدای « الو » از گوشی تلفن، در آن فوت كرد.

2. زيرشلواری: پوششی است كه جادوگران نيز از آن بهره می‌برند و به همين دليل كاربرد آن برای جادوگران ملموس است. زير شلواری پوششی است برای پوشاندن ناحيه‌ی ناكجا‌آباده‌ی جلويی و پشتی بدن.

3. پوشك: پوشك در دنيای ماگل‌ها برای دو گروه سنی طراحی شده: بزرگسالان و نوزادان. پوشك برای افرادی است كه كنترل ناكجاآباده‌ی‌ بدن خود را ندارند و به جای انجام كثافت كاری در دستشويی، آن را در زير شلواری به انجام می‌رسانند. پوشك از به كثافت كشيده شدن زيرشلواری جلوگيری می‌كند.

4. سنگ قبر: سنگی است كه پس از مردن فردی و دفن شدنش در زير خاك، روی محل دفنش قرار می‌دهند تا مرده در كمال آرامش در زير خاك به شمردن كرم های خاكی مشغول شود.

5. تلويزيون: وسيله‌ای است كه از آن برنامه‌های مختلفی پخش می‌شود و ابزار خوبی برای استفاده در اوقات مختلف به شمار می‌رود. مهم ترين كاربرد تلويزيون اين است كه به كاربر اجازه می‌دهد كه صدای آن را تا اندازه‌ی دلخواه و در راستای نابود سازی گوش‌های همسايه و مرض ريزی بالا ببرد.

كينگزلی در حالی كه در هوای مطبوع، آفتابی و گرم كوچه‌ی‌ دياگون قدم می‌زد، با پسربچه‌ای به طول و ارتفاع نيم وجب و عرض هندوانه ( ) مواجه شد كه بدون توقف گريه می‌كرد و با صدای دل نشينی نعره می‌كشيد.

- پسرم، چی شده؟ چرا گريه می‌كنی؟ گم شدی؟

در اين لحظه پسر گريه اش را قطع كرد و نعره‌هایش را بريد. سرش را بالا گرفت تا ببيند چه كسی برای كمك جلو آمده كه با ديدن قيافه‌ی كينگزلی دوباره گريه و نعره را از سر گرفت .

- چرا دوباره گريه می‌كنی پسر؟ باور كن من ميخوام كمكت كنم... بگو چه كاری از دستم بر مياد.

در اين لحظه در حالی كه در ميان گريه‌هايش كينگزلی را از نظر می‌گذراند، شماره‌‌ی تلفنی را در دستان كينگزلی گذاشت. كينگزلی در حالی كه پسرك را از نظر می‌گذراند گفت:
- عزيزم، فكر كنم تو جنسيت من رو متوجه نشدی. من مردم، چرا به من شماره می‌دی ؟

پسر در حالی كه بی‌وقفه گريه می‌كرد، گفت:
- آقا، اون شماره‌ی بابامه كه بهت دادم يه جوری بهش زنگ بزنی.

كينگزلی در حالی كه از اصطلاحات پسر فهميده بود كه با يك مشنگ رو به روست، سرش را به آرامی تكان داد. در حالی كه سعی می‌كرد خواسته‌ی دشوار پسرك را هضم كند، زنگی را كه فلورين، بستنی فروش دياگون، به او داده بود از جيب ردايش بيرون آورد و شروع كرد به صدا دادن آن.

- بيا پسر، دارم برای بابات زنگ می زنم، اين كارو بكنم بابات مياد؟

در اين لحظه پسر با تعجب به كينگزلی نگاه كرد و در حالی كه به شدت به سلامتی روانی اش مشكوك شده بود، گفت:
- من شوخی نكردم باهات، خواهشا" يه تماس بگير با پدرم... بهش تلفن بزن، نه اين كه زنگت رو در بياری بزنيش. فهميدی؟

كينگزلی در حالی كه به طور كامل هنگ كرده بود، سرش را تكان داد. بعد خم شد، بچه را از جا بلند كرد و مستقيم به طرف فلورين رفت كه مشغول بستنی فروشی بود.

- فلورين، اين بچه گم شده. از اون جايی كه من كار دارم و می‌دونم تو چقدر كمك كردن به ديگران رو دوست داری، بچه رو می‌سپرم بهت. مشكلی نيست كه؟

فلورين در حالی كه بچه را از كينگزلی می‌گرفت گفت:
- اصلا". هيچ مشكلی نيست. سريع مشكل اين بچه رو حل می‌كنم.

كينگزلی:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 5 تیر 1390 02:03
نمایش جزئیات
آفلاین

ا-افتابه : وسیله ای بسیار کار امد ، به خصوص در شرایط اضطراری که ادامه حیاط جامعه ماگلی به ان گره خورده !

2-کارت شارژ : از پدیده های جدید جامعه ماگلیست که بقای یک کشور در اسیا به این تیکه کاغذکه روی ان اعدای ثبت شده بسته است و گفته می شود از نان شب واجب تر است !

3-چراغ راهنمایی رانندگی : وسیله کاملا بی مصرف و بدون استفاده است که فقط صرفا جهت نمای شهر و پر کردن خیابان ها به کار میرود !

4- مورموری دو جیج : وسیله ای کار امد برای انتقال اطلاعات ، جایگزینی مناسب برای سی دی .. که در برخی موارد اشخاص بی سواد این وسیله را به نام مِموری دو گیگ می شناسند که این نام بسیار غلط بوده و بنده با کمک پدر بزرگم به این نتیجه رسیدم !

5-موز پلاستیکی : ( توضیح = بلاک )

در گوشه ای از کوچه ی دیاگون چند کوتوله و جوان مست در حالی که روی زمین به دور کتوله ای دیگر ولو شده بودند اطراف را زیر نظر داشتند و به دختر های جوان و شیک پوش پا لنگی می انداختند و با جادو های اپتدایی درد سر برای رهگذران به وجود می اوردند .

در میا ن جمعیت انبوه کوچه دیاگون زنی جوان با چهره ای اشفته نزدیک کتوله ها شد و با صدایی لرزان گفت :

- معزرت می خوام اقایون من مال اینجا نیستم و اینکه پسرمو گم کردم و حالا نه می تونم راه برگشتو پیدا کنم و نه پسرمو !

اراذل :
.. اون فقط 11 سالشه !

مرد کثیفی که دهنش بوی جوراب میداد از بین اراذل بلند شد و گفت : من اصغرم خوشحال میشم کمـــ.... !

نور سبزی به مرد برخورد کرد و روی زمین ولو شد ، پشت سرش کتو له ای خوش چهره و تنو مند بلند شد و به سمت زن رفت و گفت : مُستَرِس نشو ، من اینجام !

زن :

یک ساعت بعد

- وای دارم کم کم نگران میشم ، دیگه بنظرم بلایی سرش اومده .. کجا می تونه باشه یعنی !

ارگ که تغریبا روی زمین می خزید و دنبال زن می امد گفت : من بازم میگم حتما خونه ما رفته !

زن از کوره در رفت و گفت : اخه بچه من از خونه شما چطوری سر در می اره ، اینو از وقتی راه افتادیم هزار بار گفتین !

ارگ خودش رو جمع جور کرد ، دستی به ریش های شهلایش کشید و گفت : خونه من خیلی جذابه ، حتما جذبش شده .. شما نمی دونین هر بچه و زنی توی کوچه دیاگون گم میشه توی خونه من پیدا میشه !

زن در حالی که قانع شده بود پشت سر ارگ به سمت خانه او به راه افتاد .

ارگ :

سه ساعت بعد

زن در حالی که کمرش را گرفته بود و لنگ لنگان راه می رفت گفت : عجیبه خونه تو هم نبود !

ارگ که با خشنودی عرق روی پیشانیش را پاک می کرد گفت : اه نگو ..به جاش خوش گذشت !

ناگهان قولی حدودا سه متری از بالای سر ارگ رد شد و خودش را روی زن ولو کرد ، ارگ در حالی که از وحشت به هیولای رو به روش چشم دوخته بود به زمین چنگ میزد تا خود را از ان قول دور کن که زن از زیر قول سرش را بیرون اورد و در حالی که خوشحال بود گفت : اه پسرم پیدا شد !

پسر : کجا بودی مامی !
زن رو به ارگ کرد و گفت : خونه این اقا !

پسر به شکلی تر سناک به ارگ خیره شد و خودش را به سمت او کشد.

ارگ : شما فقط 11 سالتونه !؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ارگ کثیف در 1390/4/5 2:08:31
ویرایش شده توسط ارگ کثیف در 1390/4/5 15:30:20
arAm EsSa
ارسال شده در: یکشنبه 5 تیر 1390 01:25
نمایش جزئیات
آفلاین
.2 ليستي مناسب از اشیاي معمول مشنگ ها به همراه توضیح مختصری درباره آن شیء تهيه كنيد كه شامل 5 مورد باشد (15 نمره(

1. فندک: وسیله ای است که با الکل و یا مواد سوختنی دیگر کار می کند و باعث ایجاد گرما و نور و آتش می شود. از این وسیله بیشتر برای سوزاندن یک جسم به کار می رود.
2. PSP: از این وسیله بیشتر برای بازی کردن و گوش دادن به آهنگ وصل شدن به اینترنت و ... مورد استفاده قرار می گیرد. اندازه ی آن هم کوچک است و در جیب جا میشه.
3. DVD: وسیله ای همانند CD است با این تفاوت که فیلم و آهنگ بیشتری می شود در آن جا داد و یا به قول مشنگ ها حجمش بیشتر است.
4. کبریت: وسیله ای است که با کشیدن آن بر روی سطحی تقریبا ناصاف روشن می شود و کار آن همانند فندک است.
5. باتری: وسیله ای است که برای ذخیره انرژی الکریکی به کار می رود. انرژی الکتریکی مهمترین انرژی برای مشنگ ها می باشد و از آن استفاده بیشتری نسبت به سایر انرژی می کنند.

.3در يك رول خیلی کوتاه به صورت طنز عكس العمل خود را در مقابل يك مشنگ كه در كوچه دياگون هاج و واج است و از شما كمك ميخواهد را شرح دهيد (15 نمره(

فردا شروع ترم جدید مدرسه هاگوارتز بود و من هیچ کدام از وسایلم را نخریده بودم. به خاطر همین از پدرم چند گالیون قرض گرفت و به سمت کوچه دیگون راه افتادم. از شانس بد من پسری که به او می خورد نه سالش باشد به دیواری که از آن به کوچه دیاگون راه پیدا می کرد تکیه داده بود مشغول گدایی کردن بود. من هم که عجله داشتم وارد کوچه دیاگون شدم و آن پسر بچه حیرت زده به من نگاه می کرد. او دنبال من را افتاده بود و مدام سوال هایی مثل موارد زیر می پرسید:
اینجا کجاست؟
چرا این مردم جغد می خرند؟
چرا قیمت این جارو ها زیاد است؟
چرا مردم این جا این جوری لباس می پوشند؟
من هم که دیگر از این سوال ها خسته شده بودم رک و راست به او گفتتم:« بابا منو ول کن. ما جادوگریم مگه نمی بینی دست من چوپدستیه؟ اصلا ببینم تو کتاب هری پاتر را خوندی؟ »
پسر بچه که داشت از تعجب شاخ در می آورد گفت: « آره. من از طرفدار های هری پاترم. »
من هم رویم را به او بر گرداندم و گفتم: « این جا کوچه دیاگونه. من هم سدریک دیگوری هستم. حالا فهمیدی؟ »
پسر بچه آن قدر تعجب کرده بود که دیگر نمی توانست حرفی بزند از دست من فرار کرد. البته در هنگام حدود سه چهار بار به زمین خورد. وقتی که دیدم او دارد از آن جا خارج می شود با سرعت زیادی به سمت او دویدم و مغزش را کمی ویرایش کرم. بعدش هم با خیال راحت خرید های خود را کردم.

جالب این است که دو سال بعد او را در مدرسه دیدم ولی او هیچ چیزی به یاد نمی آورد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 4 تیر 1390 21:26
نمایش جزئیات
آفلاین

1. شارژر! وسیله ایست در ابعاد مختلف که به وسیله ی آن انواع وسایل برقی مانند ( موبایل، ام پی 3،4،5، و همین طور عددا رو برین جلو! و ... ) شارژ میکنن!

2. چراغ قوه! این مشنگا پیشرفته نیستن که با یه لوموس همه جا رو روشن کنند! مجبورن با وسیله ای معمولا استوانه ای شکل که به وسیله همین شارژر یا باتری کار میکنه و جاهای تاریک رو روشن میکنه!

3. سگا. وسیله ای هست برا کوچیکا، بزرگا، پیرا و اینا. باهاش بازی میکنن! بیشتر برا سرگرمیه و اینا. میشه فوتبال، شورش در شهر و اینا باش بازی کرد!

4. خودکار. البته میشه از مشتقات اون مداد و مدل پیشرفته ش اتود و خودنویس و اینا هم اشاره کرد. باهاش مینویسن، مثل قلم ِ پر خودمونه!

5. تفنگ! وسیله ای هست که میشه باهاش آدما رو کشت. با تیری که توش میذاریم و بعد ماشه ای که میکشیم و هدفی که میمیره!

- آو! جری، اینجارو نگاه کن! من فکر میکردم جارو برای تمیز کردن خونه ست! ولی اینا روش نشستن و دارن تو هوا پرواز میکنن! اوه! من الان از تعجب غش میکنم! جری؟ جری تو کجایی؟

- ببخشید! میشه به من کمک کنید پسرمو پیدا کنم؟ اون تازه به این نتیجه رسیده که یه جادوگره!

لونا نزد آن زن رفت و گفت: خوشحال میشم کمکتون کنم! پسرتون حتما باید تو یکی ازین مغازه ها باشه!

لونا دست زن را گرفت و او را به درون مغازه ای برد.

- اینجا مغازه جرج و فرده! وسایل عجیب و جالبی دارن! مثلا این آدامس رو امتحان کنین!

زن آدامس گرد را از لونا گرفت و آن را درون دهانش چپاند.

- اوووووووه! این چقدر ترشه! .... احساس بدی دارم!

زن نتوانست جلوی خود را بگیرد و روی شخصی که جلویش ایستاده بود بالا آورد!

لونا که ترسیده بود زن را از مغازه دور کرد و او رابه سمت چوبدستی فروشی برد.

پسری در آن حوالی داشت چوبدستی جدیدش را امتحان میکرد که یکدفعه جرقه ای از آن خارج شد و چند لحظه بعد صورت زن پر از تاول شد!

- این دیگه چیه؟ کمک!!

آن دو از آنجا خارج شدند و در خیابانی ایستادند و لونا با چوبدستیش مشغول درست کردن صورت زن شد که همان موقع روحی از جلوی زن گذشت!

- چشمام درست میبینه؟ اون یه روح بود؟ جیـــــــــــــــغ!

همان موقع پسری به سمت زن آمد و گفت: مامان! اینجا عالی نیست؟!

زن که به نظر دیوانه شده بود همان طور که میدوید گفت: من دارم ازینجا میرم! فراموش میکنم پسر جادوگری دارم! من ازینجا میرم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Only Raven !

ارسال شده در: شنبه 4 تیر 1390 21:23
نمایش جزئیات
آفلاین
1. اتومبیل: به آن ماشین هم می گویند. وسیله ای است که مشنگ ها برای تفریح، پوز زنی و آهنگ گوش دادن از آن استفاده می کنند.

2. یاهو مسنجر: وسیله ایه که افراد توی اون با هم دیگه فک می زنند، قرار ازدواج میگذارند، دعوا می کنند و کلاً همه کاری توش می کنند.

3. یارانه: سهم ملت از در آمدهای دولت بوده که حالا دیگه نیست.

4. رز ویزلی: وسیله ای که مشنگ ها برای کچل کردن، سرویس کردن دهن دیگران و جیغ کشیدن از آن استفاده میکنند. حدوداً روزی 200 پخ رد و بدل می کند و 20 پست می زند.

5. گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...: قسمتی از سایت جادوگران( توی پست گودریک توضیح داده شد.) که مدیران هرگونه انتقاد، پیشنهاد و سه نقطه ای را رد می کنند.

در یک روز آفتابی در اوایل تابستان وسط کوچه ی دیاگون یک مشنگ بدبخت استاده بود و با ترس ملت جادوگر را نگاه می کرد.
نگاهش به بلیز و آنتونین افتاد که در همان لحظه مشغول دوئل بودند و تا اینجای کار دست چپ بلیز تبدیل به خیار و بینی آنتونین تبدیل به تربچه شده بود.

مشنگ بدبخت از ترس شروع به خوردن ناخن های دو دستش کرد.

طرفی دیگر را نگاه کرد. هری پاتر داشت با جارویش روی کوچه ی دیاگون چرخ می زد و اعلامیه های ثبت نام محفل را پخش می کرد.

مشنگ مورد نظر وقتی به دست هایش نگاه کرد دید به علاوه ی ناخن هاش 10 انگشتش را هم جویده. بنابر این بیکار نموند و به سراغ مچ های دستش رفت و شروع به جویدن آنها کرد.

نگاهش را به طرف دیگر انداخت و دید یه پسر خیلی خوشگل با موهایی بلوند و تی شرت ارغوانی رنگ به طرفش می آید. در همین لحظ صحنه آهسته شد و پسره با یه حرکت سر، موهایی که روی صورتش ریخته بود را دور کرد.

مشنگ که به شکل در آمده بود دست از جویدن ساعد دست هایش برداشت.
گلرت به او رسید و گفت: عمو دست هات یادت رفت.
مشنگ دوباره مشغول شد.
- گم شدی عمو؟
-
- مشنگی عمو؟
-
- بیا عمو. بیا بریم کافه ی مری یه کم تفریح کنیم.

چند ساعت بعد پلیس، مشنگ را که بود در خیابان پیدا کرد.
--------------------------
استاد سوال 2 یه کم آشنا بودا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گلرت گریندل والد در 1390/4/5 8:44:29
میون یه مشت مرگخوار/ زیر علامتی شوم
توی خ�