جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  105 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  216 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  222 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  310 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  212 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 4 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 تیر 1390 12:16
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
مدیریت ضعیف باشه. مدیریت خراب باشه. مدیریت پس کارا بر نیاد.

بنا به گفته خودتون میگم نه نظر خودم:

همچین کسی دیگه چرا باید مدیر باشه؟

ویرایش: عمرا" اگر روی صحبتم با کسی باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سيريوس بلك در 1390/4/7 12:19:53
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 تیر 1390 11:49
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

خیلی جلوی خودمو گرفتم که اینجا پست نزنم. اما نشد.

من کاری با مدیرا ندارم. اگه تاپیکی به نام گفتگوی اعضا پیدا میکردم حتما توی اون پست می زدم. من قصد دفاع از هیچ کسو ندارم. نه مدیرا نه اعضای منتقد.

مدیرا یه اشتباه کردن. قبولش نکردن. یا هر کار دیگه ای که کردن. درست یا غلط. جادوگران حتی اگه خلوت بشه ، حتی اگه طرفدار نداشته باشه ، اعضای خوبی داره. جادوگران زنده س تا وقتی که اعضاش توش باشن. تا وقتی که اعضاش بخوان.

حالا یعنی هیچ کس از اعضا برای کسایی که فقط به خاطر ضعف مدیریت میرن ارزش نداره؟

مدیریت ضعیف باشه. مدیریت خراب باشه. مدیریت پس کارا بر نیاد. چرا اعضا باید برن؟

من فقط روی حرفم با کسایی بود که اینجا رو ترک کردن. و قصد دفاع از هیچ کسو نداشتم. همون طور که گفتم تاپیک بهتر پیدا نکردم برای حرفام.

مرسی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارباب جان، جان جانان اند اصلا!

ارسال شده در: سه‌شنبه 7 تیر 1390 11:46
نمایش جزئیات
آفلاین
من واقعا متاسفم اولا اینکه به هیچ یک از پرسش های اعضا توی این تاپیک پاسخی داده نمیشه... دوما ما تا چند روز دیگه اکران آخرین فیلم رو داریم و باید در کنار هم باشیم ما به هم نیاز داریم نه اینکه مدیرا کاری کرده باشن که بین اونا و اعضا یه دیوار خیلی بلند و محکم باشه. اینجا کی مدیره الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البته میدونم که کسی جواب "کی مدیره الان" رو نخواهد داد....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 تیر 1390 10:01
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

میشه دلیل بلاک شدن ریگولوس بلک رو در جمع اعلام کنید؟

اگر تنها دلیلش تعویض شناسه نمایشی باشه، دفعه قبل به همه ثابت شده که مدیریت در اجرای این قانون بسیار ضعیفه و عشقی عمل می کنه!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سيريوس بلك در 1390/4/7 10:04:20
ویرایش شده توسط سيريوس بلك در 1390/4/7 10:06:41
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 تیر 1390 09:48
نمایش جزئیات
آفلاین
می گم بچه ها کمی صبر کنید تا مدیرا بیان یکی یکی جواب بدن ... خسته می شم همتونو یه جا بلاک کنن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 تیر 1390 00:42
نمایش جزئیات
آفلاین
من خیلی سعی کردم جلوی خودمو بگیرم تا توی این تاپیک پست نزدم،اما واقعا دیگه نتونستم.من همیشه نهایت احترام رو نسبت به شما مدیران داشتم و هرگز دوست نداشتم حرفی بزنم که باعث ناراحتی شما مدیران بشه .

الان هیچ مدیر فعالی ما توی سایت نداریم.لینی وارنر تنها مدیری هستش که داخل سایت فعالیت داره.پرفسور کوییرل،آنتونین دالاهوف،هری پاتر،ایوان روزیه و استرجس پادمور مدیرایی هستن که اصلا در سایت دیده نمیشن و نقششون خیلی کمرنگه .

واقعا من خیلی برای همه ی مدیران متاسفم.اعضای خیلی خوب قدیمی ما مثل : بلیز زابینی،آبرفورث دامبلدور،ریگولوس بلک و ... به فکر و نگران سایت هستن .

الان اعضایی مثل آبرفورث همونطور که خودشون هم میگن مشتاق به فعالیت دوباره هستن اما ...

واقعا نمیدونم چی بگم و خیلی خیلی ناراحتم.حتی اگه این وضع ادامه پیدا کنه با اینکه خیلی علاقه به جادوگران دارم اما من دیگه در سایت فعالیت نمیکنم و این حرفو خیلی جدی میزنم.لطفا بیاین به داد ملت برسین و به حرفاشون گوش بدید.

الان این زنوفیلیوس چندین بار سوالاشو مطرح کرده اما هیچکسی نیست که بهش جواب بده.مسئله دیگه بلاک شدن ریگولوسه که من واقعا خیلی ناراحت شدم.راستش هنوز نمیدونم چرا بلاک شده مسئله چی بود اما خیلی ناراحت شدم.شاید مسئله سر تغییر دادن شناسه نمایشیش بوده باشه.در کل من واقعا از این وضعیت سایت خیلی خیلی ناراحتم و فکر نکنمم کسی راضی و خوشحال باشه .

خوب مثله اینکه خوشبختانه بخش اخبارمونم با بلاک شدن ریگولوس بلک سقوط کرد.من خودم چند ماه پیش چندین تا نظر و پیشنهاد دادم و شما هم گفتید رسیدگی میشه اما هیچ خبری نشد و فکر کنم تقریبا به سادگی ازش گذشتین.

من واقعا نمیدونم چی بگم و شاید اصلا اشتباه کردم اومدم اینجا پست زدم و در حدی نباشم که بخوام اعتراض کنم و اینجا پست بزنم.

اما تورو خدا به ملت توجه کنید و خودمختار نباشید.

نقل قول:
پویایی در هر جمعیتی، ضامن بقای اون هست و سکون و حرکت از روی یک خط صاف، ضامن زوال اون! و اطمینان میدم به همتون، همونطور که به وضوح روند نزولی سایت رو در سال گذشته، و یا سالهای گذشته دیدیم، قطعا دیر نیست روزی که جادوگران بیش از اینی که الان هست، به یک خاطره تبدیل بشه! فقط یک خاطره.

آبرفورث واقعا این حرفت خیلی زیبا بود و من واقعا این حرفتو قبول دارم.همه ما و جادوگران روزی تبدیل به یک خاطره میشیم.فقط یک خاطره !

یکسری نظرات و پیشنهادات در مورد سایت و انجمن ها هم داشتم که با این وضعیت سایت و مدیران از نظر من بهتره مطرحش نکنم .

خودمم نفهمیدم در کل چی نوشتم ولی میدونم چیزایی که نوشتم زیاد جالب و خوشحال کننده نیست.

کلا دیگه ادامه ندم بهتره اما خیلی درد و دل هست که بگم.

GoobBye

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ویــکتـور کـــرام در 1390/4/7 0:46:11
»»» ارزشـی گولاخ «««
ارسال شده در: دوشنبه 6 تیر 1390 21:25
نمایش جزئیات
آفلاین
واقعا تعجب میکنم!
مدیران(!!!) هنوز حتی نیومدن بگن اعضایی که اینجا پست زدین به این درازی، حرف شما از نظر ما بطور کامل دایورت شده ست! حتی اینم نگفتن!

خدایا این پوستای کلفتو کی دادی به ملت؟

خیلی متاسف و ناراحتم به خاطر خودم!من شخصا بسیار مشتاق بودم که بیام دوباره فعالیت کنم و خیلی های دیگه هم همینطور!
اما متاسفانه تیم کذایی مدیریت سایت رو خیلی بالا برده در حد ما نیست دیگه!

انتظار این وضعیت میرفت، وقتی کارای بزرگ دست آدمای کوچیک بیفته، همین میشه. عده ایمون به یاد داریم که کوییرل با وجود تمام انتقاد هایی که به عملکردش وارد بود، از نظر احترام و اهمیت به کاربر در مقایسه با عملکرد مدیران فعلی و بطور اخص آنتونین دالاهوف دریایی در مقابل قطره بود!

الان وقعا میشه با اطمینان گفت اینجا بی صاحب مونده که بعد مدیریت رسیده به آنتونین!از بی آقایی به بعضیا گفته شد آقا و متاسفانه آسیب دیدیم!
و مهم ترین بخش این پست خطاب به بقیه اعضایی هست که نظاره گر این مسائل بودن : ریگولوس ، بلیز، من و غیره، انقدر که باید از این سایت لذت بردیم و با هم بودیم! و الان شما که نسل جدید محسوب میشید باید برای بهتر شدن این وضعیت تلاش کنید نه اینکه وقتتون تنها، و تنها صرف چت باکس و رول زدن بشه.

پویایی در هر جمعیتی، ضامن بقای اون هست و سکون و حرکت از روی یک خط صاف، ضامن زوال اون! و اطمینان میدم به همتون، همونطور که به وضوح روند نزولی سایت رو در سال گذشته، و یا سالهای گذشته دیدیم، قطعا دیر نیست روزی که جادوگران بیش از اینی که الان هست، به یک خاطره تبدیل بشه! فقط یک خاطره.

خدافس!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
seems it never ends... the magic of the wizards :)
ارسال شده در: یکشنبه 5 تیر 1390 15:43
نمایش جزئیات
آفلاین
چند تا سؤال داشتم:

1 - آنتونین جان وظیفه ی اصلی شما در گروه مدیران چیه؟ من فکر کنم مدیر اخبارید...حداقل اینطوری برداشت کردم. اگه نیستید کلا بقیه رو نخونید برید مورد 2. فقط وظیفه تون رو بنویسید بدونم. مرسی.
اگه شما مدیر اخبارید پس چرا میخواید این وظیفه رو بندازید رو دوش یه نفر دیگه؟ یه نفر دیگه بیاد بشه مدیر اخبار و فعالیت کنه اونوقت شما وظیفه ات چی میشه؟ یعنی از مدیریت میای کنار شما؟
2- والا درباره ی فعالیت و ... و اینا، دو حالت داره :
1- یا شما خودت میگی من اخبار میفرستم و نیازی نیست که خب با توجه به فعالیت شما که کاملا واضحه که اینطور نیست
2- میای میگی بقیه بفرستن من تأیید کنم.
حالا شما حالت دو رو هم اما و اگر میاری میگی اگه بودم و ... و ...
خب من میگم حداقل تو مواقع ضروری یه نفر رو اخبار بدون تأیید بذار بزنه.
البته اون فرد رو هم بهش اعتماد داشته باشید دیگه. یا حداقل اینکار انجام نشه یک مدیر که فعال هست رو بهش بگید که اینکارو بکنه.
من نمیفهمم واقعا تأیید یه خبر هری پاتری که واضحم هست مهمه چه سختی ای داره واقعا!
یا اصلا یه نفرو مدیر کن به عنوان همکار تأیید کنه. لازم نیست کسی تو اخبار فعالیت داشته باشه تا بتونه تأیید کنه ها. مثالش خود شما.

3- حالا بر فرض اون خبر مهم نبوده خبر انتشار پیش نمایش ویژه ی دوم از فیلم آخر و کلی پیش نمایش تلویزیونی دیگه از این فیلم هم مهم نبوده؟!

4 - برای چهارمین بار میپرسم بابا بگید دیگه برای فیلم آخر برنامه دارید؟ مثلا تا اونموقع یه طوری سایتو بروز کنید و همون روز قالب بذارید و ...؟ یا مسابقه ای چیزی برگزار کنید...

5- چرا توی تفهیم وظایف به مدیران تلاش نمیشه؟ یعنی چرا لینی نباید بدونه که باید این خبرو تأیید کنه یا نه؟ فکر کنم این جور چیزا باید توی انجمن مدیرا باشه و اون هم اونجا رو خونده باشه یا حداقل در این مورد خاص گوشزد بشه. حالا کم کاری از هرکی که هست بهتره اصلاح بشه.

-----------------

ببخشید اگه بعضی سؤال ها تکراری شد ولی چون جواب داده نشد پرسیدم. خواهشا دوباره سؤال 4 رو نپرسم. ممنون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط زنوفيليوس لاوگود در 1390/4/5 15:45:15
ویرایش شده توسط زنوفيليوس لاوگود در 1390/4/5 15:48:41
ویرایش شده توسط زنوفيليوس لاوگود در 1390/4/5 15:52:51
ارسال شده در: یکشنبه 5 تیر 1390 14:02
نمایش جزئیات
آفلاین
مطمئنا اين موضوع ضد حال نبوده آنتونين عزيز!
در نظر اول خوب به نظر مياد..وگرنه اعضا اينطور با شوق و شور آرزو نمي كردن يكي از جادوگراني ها هم جز اون يك ميليون باشه! بايد قبول كنيد كه مي شد بهتر از اين اتفاق استفاده كرد.باز هم مي تونيد چون حالا حالا ها ادامه داره.و مطمئن باشيد براي ما هم مهمه.

نظر هر كس محترمه.اما نبايد باعث ناراحتي ديگران بشه.

من براي شما خيلي احترام قائلم آنتونين عزيز.شمارو در درجه اول دوست خودم مي دونم بعد يكي از مديران .پس به ضرر شما حرف نمي زنم.شما مي تونيد كار درست رو انجام بديد.

فضا بايد كمي دوستانه تر باشه و مديران هم حرف حق رو قبول كنن.اين سايت بدون اعضاي خوبش هيچي نيست! نمي دونم دليل اين بي توجهي ها دقيقا چيه.اما مدتيه از حد چشم پوشي گذشته.

انتقاد جواب نداره.شخص يا مي پذيره و اصلاحات انجام مي ده.يا نه...
انتقاد صحيح رو بايد پذيرفت.در غير اين صورت بايد از طرف سوال كرد كه آقا چرا كاري كه مفيده رو انجام نمي دي.شايد جواب قانع كننده اي داشت.كه در اين مورد جواب قانع كننده نيست.

اگر سايت قراره تا آخرش اينطوري اداره بشه...بايد همه بريم پي كارمون! ديگه نيازي هم به بلاك نيست!

به عنوان يكي از اعضاي دلسوز كه به اين سايت و اعضاش علاقه داره اينارو گفتم.اميدوارم كسي رو ناراحت نكرده باشم.و در آينده نكنم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آمیکوس کرو در 1390/4/5 14:04:42

خاطرات جادوگران...روز هاي اشتياق،ترس،فداكاري ها و ...
ارسال شده در: یکشنبه 5 تیر 1390 13:05
نمایش جزئیات
آفلاین
آنتونین عزیز ... مثل اینکه شما کلا استعداد دفاع از خودتونو ندارید .... چون با هر پستی که میزنید به جایی که از خودتون دفاع کنید بدتر چهره خودتونو بین اعضا خرابتر میکنید.

اول اینکه اگر نگم مهمترین مطمئنا یکی از مهمترین خبرهایی که در چند سال اخیر در دنیای هری پاتر اتفاق افتاده رو پوشش خبری ندادید در حالی که خوشبختانه با پست رول همزمانتون در سایت جادوگران معلوم شد که شما وقت کافی برای اینکار رو داشتید (حالا کاری ندارم که این اتفاق از نظر حرفه ای چقدر به ضرر سایت تموم شد در حالی که یک فرصت درخشان و باد آورده بود، فقط کافیه به تاپیکش نگاه کنید که در این چند روز 100 پست توش زده شده چیزی که در دو سه سال اخیر در جادوگران بی سابقه بوده و شما چطور از این پتانسیلی که بین هری پاتر دوستان به وجود اومده استفاده کردید و سایت های رقیب چطور )

دوم اینکه وقتی از گاف بزرگتون مطلع شدید به جای اینکه مثل هر مدیر مسئول و لایقی اشتباه خودتونو قبول کنید و درصدد جبران بربیایید در عوض برای اینکه نشون بدید که مثلا کار اشتباهتون درست بوده و مثلا شما از قبل میدونستید، مخصوصا تمام سعیتونو کردید که هیچ خبری از این واقعه رو به هیچ وجه پوشش ندید، چنانچه میبینید تمام اخبار رو ریگولوس و در مواقعی استرجس و سایر دوستان در سایت منعکس کردند. (ما به این رفتارتون میگیم بچه بازی ... اگر کسی اصطلاح مودبانه تری بلده بگه تا ویرایش کنم :دی)

حالا این به کنار .... در گام سوم شما پستی زدید که مضمونش این بود که رومجموع کار خوبی کردید که این خبر رو پوشش ندادید چون از دید شخصیتون این خبر ضد حال بوده (ما بهش میگیم عذر بدتر از گناه)

و حالا در پرده چهارم این نمایش ِ .... معتقدید که اعضا نباید هیچ انتقادی از شما در مورد عملکردتون در بخش اخبار داشته باشند و هرکس میخواد از کم کاری و بی مسئولیتی شما حرف بزنه باید اول بره چند هفته در بخش اخبار فعالیت کنه بعد بیاد از من انتقاد کنه تا منم طبق معمول بپیچونمش (ما بهش میگیم فرستادن دنبال نخود سیاه) ... حال همونطور که خودتونم احتمالا میدونید عملکرد اخیرتون در زمینه پوشش پاترمور اونقدر فاجعه بود که انتقاد از اون نه تخصص میخواست، نه تعداد پست میخواست، نه تاریخ عضویت میخواست .... نه هیچی ... عضو دو روزم میفهمه که شما کم کاری کردید ... حالا شما که اصلا این خبر رو پوشش ندادید تازه طلبکارم شدید؟

و این در حالیه که شما از زیر پاسخگویی به تمام انتقاداتی که ازتون شده، حتی انتقادات ریگولوس که از نظر شما واجد شرایط انتقاد کردن هست، در رفتید و هیچ جواب قانع کننده ای برای کم کاریتون نه برای انتقادات ریگولوس نه برای انتقادات هیچ کس دیگه نداشتید ....

ضمن اینکه فراموش نکنید که شما تعیین نمیکنید که چه کسی از شما انتقاد کنه و چه کسی انتقاد نکنه ... دیگران از شما انتقاد میکنن و شما هم موظفید که پاسخ بدید.

رو مجموع من فکر میکنم همین مطالب دو سه پست اخیرتونو بذارن روی هم کافیه که بفهمیم شما رو اشتباهی مدیر کردن و همونجور که قبلا هم بارها گفتم اصولا هیچ درکی از وظایف مدیریتیتون ندارید ....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!