خب مي تونه مثل كارگاه نمايشنامه نويسي باشه.يعني يه سوژه بدين كه اعضا يه مدتي با اون مشغول باشن يا اينكه آزاد باشه.بين دو تيم از گروه هاي هاگ يا دو تيم تخيلي.اين ديگه تصميمش با شماست كه يكي از اين دو رو تعيين كنيد.اما نظر خودم اينه اگه شما سوژه بديد، تنوع ايجاد مي كنه و بچه بيشتر خلاقيت به خرج بدن.
يكي هم نقد پست هاشونو براشون انجام بده.يا حتي 2 نفر.
طرف در آخر پستش بخواد كه فلان كس نقد كنه مثلا!
توي تالار خودمون يادمه همچين چيزي بود.و خيلي هم مفيد بود.
به نظرم بهتره فعلا آموزشگاه كوييديچ تاپيكش ايجاد بشه،بعد كه اعضا زياد شدن تاپيك ديگه اي هم براي تمرين تيم ها ايجاد بشه.اين دو تا جدا باشه بهتره.
ويرايش:
ممنون از حسن نيت شما.
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
56 کاربر(ها) آنلاین هستند (45 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
50
مهمانان
|
6
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/11/23
آخرین ورود: پنجشنبه 18 خرداد 1396 21:41
از: اليا
پستها:
367

جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 10 تیر 1395 23:10
از: من بدبخت تر تو دنیا،تویی!
پستها:
374

شرمنده که چند روزی نبودم و نتونستم جواب همگی رو بدم.خوب از اول جواب همگی رو میدم .
جواب سیریوس و آمیکوس :
بزودی ورزشگاه برای تمرین و اینجور کارا زده میشه اما موضوع اینکه اعضایی که میخوان بیان تمرین کنن و رول تکی بزنن،سوژشون چیه؟آیا باید به من پیام شخصی بدن که بهشون سوژه بدم یا همونجا میگن ؟ یا اصلا چیزه دیگه ای؟
تا این جواب منو بدین ورزشگاه تمرینات زده میشه .
جواب گودریک گریفندور و زنوفیلیوس :
گودریک گریفندور نوشته :
نقل قول:
زنوفیلیوس لاوگود نوشته :
نقل قول:
منم میخواستم اول اینکارو کنم اما پشیمون شدم.حالا هم مشکلی ندارم اینکارو بکنم فقط باید یکمی بیشتر در موردش فکر کنم.اما نمیدونم که همه واقعا از این کار راضی هستن یا نه .
من خودم در فکر اینم که یک تاپیک بزنم و یکی از اعضا بیاد به یکی دیگر از اعضا پیشنهاد دوءل به سبک کوییدیچ بده
اگه اونم قبول کرد با هم دیگه به دوءل به سبک کوییدیچ بپردازن و اینا .
جواب سیریوس و آمیکوس :
بزودی ورزشگاه برای تمرین و اینجور کارا زده میشه اما موضوع اینکه اعضایی که میخوان بیان تمرین کنن و رول تکی بزنن،سوژشون چیه؟آیا باید به من پیام شخصی بدن که بهشون سوژه بدم یا همونجا میگن ؟ یا اصلا چیزه دیگه ای؟

تا این جواب منو بدین ورزشگاه تمرینات زده میشه .
جواب گودریک گریفندور و زنوفیلیوس :
گودریک گریفندور نوشته :
نقل قول:
به نظر من این اعلام آمادگی برای لیگ خوب نیست بهتره یه تاپیک زده بشه که اونجا محل ثبت تیم ها باشه یعنی یه نفر بره برای خودش تیم درست کنه بعد بیاد ثبت نام کنه و اگه حتی دو تا تیم هم تشکیل شدن هم خوبه و می شه بین اونجا مسابقه انجام داد و برنده اعلام کرد.
زنوفیلیوس لاوگود نوشته :
نقل قول:
با گودریک موافقم. اینطوری اونایی که میخوان تیم بسازن میرن دنبال عضو و میارن ولی اینطوری... اصلا اعلام آمادگی هیچ فایده ای نداره. همین کار بهتره. آخرشم هر عضو میاد عضویتش تو تیمو تأیید میکنه.
منم میخواستم اول اینکارو کنم اما پشیمون شدم.حالا هم مشکلی ندارم اینکارو بکنم فقط باید یکمی بیشتر در موردش فکر کنم.اما نمیدونم که همه واقعا از این کار راضی هستن یا نه .
من خودم در فکر اینم که یک تاپیک بزنم و یکی از اعضا بیاد به یکی دیگر از اعضا پیشنهاد دوءل به سبک کوییدیچ بده
اگه اونم قبول کرد با هم دیگه به دوءل به سبک کوییدیچ بپردازن و اینا .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
»»» ارزشـی گولاخ «««
جزئیات کاربر

آقا
نه اون آقا، اون که آدم نیست.
این آقایون.
من یه پیشنهاد کلی دارم.
اول تیم ها تشکیل یشه و کاپیتان ها مشخص بشن.
بعدش کاپیتان بره و برای تیمش یار جور کنه. اینطوری به جای اینکه ویکتور دنبال ملت بدوه، کاپیتان ها میدون.
اگه تعداد تیم ها اونقدر شد که بشه یه لیگ راه انداخت که فبها، اگه هم نشد دیگه جام که می شه راه انداخت. با 4 تا تیم هم میشه جام راه انداخت.
اون مسئله ی تمرین و اینها می تونه باشه.
نه اون آقا، اون که آدم نیست.
این آقایون.من یه پیشنهاد کلی دارم.
اول تیم ها تشکیل یشه و کاپیتان ها مشخص بشن.
بعدش کاپیتان بره و برای تیمش یار جور کنه. اینطوری به جای اینکه ویکتور دنبال ملت بدوه، کاپیتان ها میدون.

اگه تعداد تیم ها اونقدر شد که بشه یه لیگ راه انداخت که فبها، اگه هم نشد دیگه جام که می شه راه انداخت. با 4 تا تیم هم میشه جام راه انداخت.
اون مسئله ی تمرین و اینها می تونه باشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
میون یه مشت مرگخوار/ زیر علامتی شوم
توی خ�
توی خ�
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1389/10/13
آخرین ورود: جمعه 9 خرداد 1404 11:34
از: تالار گریفندور
پستها:
976

جزئیات کاربر

نقل قول:
من نگفتم همین الان تیم بیاد رزرو کنه. شما یه بار دیگه با دقت متن نوشته منو بخون:
نقل قول:
ویکتور الان چند روزه داد می زنه می گه که هیچ کس اعلام آمادگی نکرده و افراد برای لیگ کم هستن و بعدش شما می گین که یه تیم بیاد ورزشگاه رزرو کنه؟!
من نگفتم همین الان تیم بیاد رزرو کنه. شما یه بار دیگه با دقت متن نوشته منو بخون:
نقل قول:
اونجا ملت بیان در مورد کوییدیچ هر چقدر دلشون می خواد تک پستی رول بزنن و اگر خواستن درخواست نقد بدن. یا مثلا" یک تیم کوییدیچ بیاد یک هفته زمینو رزرو کنه و اونجا با اعضاش بیاد رول ادامه دار بزنه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
پستها:
367

نقل قول:
گودريك جان منظور من اين نبود ب بسم الله تيم بره اونجا ورزشگاه رزرو كنه.اگه دقت كرده باشي گفتم محلي براي آموزش باشه.بعد كه اعضا زياد شدن مطمئنا تيم ها هم تشكيل مي شن و مي تونن ورزشگاه رو براي تمرين رزرو كنن.منظور سيريوس هم همين بود.نقد در كنار آموزش به بالا رفتن سطح كيفي كوييديچ كمك مي كنه به نظرم.
نقل قول:
فكر مي كنم هميشه همينطور بوده.كسي كه تيمي تشكيل مي داد اينكارو مي كرد.به اعضا پي ام مي داد و بازيكن استخدام مي كرد.اما فكر مي كنم ايجاد همچين تاپيكي (آموزشگاه و تمرين)مي تونه به وضع فعلي كوييديچ كمك كنه.در كنار همون فرايند هاي هميشگي مثل جذب بازيكن توسط كاپيتان ها و...
گودريك نوشته:
آقا شما چی فکر کردین؟؟
ویکتور الان چند روزه داد می زنه می گه که هیچ کس اعلام آمادگی نکرده و افراد برای لیگ کم هستن و بعدش شما می گین که یه تیم بیاد ورزشگاه رزرو کنه؟
گودريك جان منظور من اين نبود ب بسم الله تيم بره اونجا ورزشگاه رزرو كنه.اگه دقت كرده باشي گفتم محلي براي آموزش باشه.بعد كه اعضا زياد شدن مطمئنا تيم ها هم تشكيل مي شن و مي تونن ورزشگاه رو براي تمرين رزرو كنن.منظور سيريوس هم همين بود.نقد در كنار آموزش به بالا رفتن سطح كيفي كوييديچ كمك مي كنه به نظرم.
نقل قول:
زنوفيليوس نوشته:
با گودریک موافقم. اینطوری اونایی که میخوان تیم بسازن میرن دنبال عضو و میارن ولی اینطوری... اصلا اعلام آمادگی هیچ فایده ای نداره. همین کار بهتره. آخرشم هر عضو میاد عضویتش تو تیمو تأیید میکنه.
فكر مي كنم هميشه همينطور بوده.كسي كه تيمي تشكيل مي داد اينكارو مي كرد.به اعضا پي ام مي داد و بازيكن استخدام مي كرد.اما فكر مي كنم ايجاد همچين تاپيكي (آموزشگاه و تمرين)مي تونه به وضع فعلي كوييديچ كمك كنه.در كنار همون فرايند هاي هميشگي مثل جذب بازيكن توسط كاپيتان ها و...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

خاطرات جادوگران...روز هاي اشتياق،ترس،فداكاري ها و ...
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1395/04/05
آخرین ورود: پنجشنبه 9 اردیبهشت 1400 04:38
از: لرد سیاه اطاعت میکنم
پستها:
388

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1389/10/13
آخرین ورود: جمعه 9 خرداد 1404 11:34
از: تالار گریفندور
پستها:
976

آقا شما چی فکر کردین؟؟
ویکتور الان چند روزه داد می زنه می گه که هیچ کس اعلام آمادگی نکرده و افراد برای لیگ کم هستن و بعدش شما می گین که یه تیم بیاد ورزشگاه رزرو کنه؟!
به نظر من این اعلام آمادگی برای لیگ خوب نیست بهتره یه تاپیک زده بشه که اونجا محل ثبت تیم ها باشه یعنی یه نفر بره برای خودش تیم درست کنه بعد بیاد ثبت نام کنه و اگه حتی دو تا تیم هم تشکیل شدن هم خوبه و می شه بین اونجا مسابقه انجام داد و برنده اعلام کرد.
با تشکر
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

اقا من با ورزشگاه موافقم.
برو یه تاپیک بزن اسمشو بذار کمپ تمیرینی تیم های کوییدیچ.
اونجا ملت بیان در مورد کوییدیچ هر چقدر دلشون می خواد تک پستی رول بزنن و اگر خواستن درخواست نقد بدن. یا مثلا" یک تیم کوییدیچ بیاد یک هفته زمینو رزرو کنه و اونجا با اعضاش بیاد رول ادامه دار بزنه. خیلی جالب میشه.
برو یه تاپیک بزن اسمشو بذار کمپ تمیرینی تیم های کوییدیچ.
اونجا ملت بیان در مورد کوییدیچ هر چقدر دلشون می خواد تک پستی رول بزنن و اگر خواستن درخواست نقد بدن. یا مثلا" یک تیم کوییدیچ بیاد یک هفته زمینو رزرو کنه و اونجا با اعضاش بیاد رول ادامه دار بزنه. خیلی جالب میشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سيريوس بلك در 1390/4/9 22:04:06

جزئیات کاربر
پستها:
367

نقل قول:
خب مي تونيد يه ورزشگاه جديد ايجاد كنيد.مثلا ورزشگاه تمرينات تيم ها يا...
نقل قول:
بالاخره يكم نو آوري براي جايي كه كم رونق مي شه لازمه.
اينجام مثل هاگوارتز مي مونه.اگه مشترياشو جذب كنه خودشون مي رن تاپيكو تو انجمن پيدا مي كنن.فقط كافيه علاقه مند بشن.
در هر صورت ممنون كه زحمت مي كشي ويكتور عزيز...
فقط مشکل اینکه این انجمن اصلا تاپیک های رول نداره.قبلا یکی داشت که من فعلا بستمش.خودمم یکی باز کردم که فعلا داره خوب کار میکنه.
خب مي تونيد يه ورزشگاه جديد ايجاد كنيد.مثلا ورزشگاه تمرينات تيم ها يا...
نقل قول:
یکی از بدی های انجمن کوییدیچ اینکه نمیشه ایده های خیلی جدید بهش داد و دوم اینکه سمت راست سایت توی آخرین ارسال ها فقط سه تا از تاپیک های کوییدیچ رو نشون میده.
بالاخره يكم نو آوري براي جايي كه كم رونق مي شه لازمه.
اينجام مثل هاگوارتز مي مونه.اگه مشترياشو جذب كنه خودشون مي رن تاپيكو تو انجمن پيدا مي كنن.فقط كافيه علاقه مند بشن.
در هر صورت ممنون كه زحمت مي كشي ويكتور عزيز...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

خاطرات جادوگران...روز هاي اشتياق،ترس،فداكاري ها و ...
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج