جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

6 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
5
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  111 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  228 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  227 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  312 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  220 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر خانه ریدل(ارتباط با ناظر)
ارسال شده در: یکشنبه 2 مرداد 1390 21:44
نمایش جزئیات
آفلاین
لینی

شما آزادین هر بلایی که دلتون میخواد سر سوژه بیارین.خودتون میتونین تصمیم بگیرین که تموم کردنش بهتره یا ادامه دادنش.اگه بعد از مرئی شدن ایده ای برای ادامه دادن داشتین ادامه بدین...وگرنه تمومش کنین.

زنوفیلیوس

اون پست رو فراموش نکردم...متوجهم که پاک شدن اون پست نظم اینجا رو به هم ریخته...ولی همونطور که گفتم مشکلی وجود داره(که با مدیرا مطرحش کردم)..اگه حل بشه که برش میگردونم...ولی اگه نشه هم دیگه کاریش نمیشه کرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 2 مرداد 1390 19:39
نمایش جزئیات
آفلاین
ارباب خواستم یاد آوری کنم که اون پست پرسیوال رو بازگردونی کنید تو این تاپیک. واقعا مبهمه

ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 2 مرداد 1390 13:36
نمایش جزئیات
آفلاین
ارباااب!

ارباب سوژه ی زندگی به سبک سیاه بعد از پر کردن دو صفحه ی کامل، حالا به جایی رسیده که به راحتی میشه مرگخوران رو مرئی کرد.

( سوژه این بود که مرگخوارا کشف کردن بدون شنل نامرئی، نامرئی بشن اما بعدش بلد نیستن مرئی بشن و کلی تلاش میکنن یاد بگیرن مرئی شن! الانم همشون نامرئی هستن. )

به نظر شما الان بهتره بگیم مرئی میشن و چون بالاخره فهمیدن رازو سوژه رو تموم کنیم، یا بهتره بگیم مرئی میشن و یک کاری بر علیه محفلیا یا حتی کارای دیگه انجام میدن و از این نکته یه استفاده ای بکنن؟

مرسی ارباب، بعد از جواب شما من رزرو زدم کسی نپسته ها

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 31 تیر 1390 18:22
نمایش جزئیات
آفلاین
هر دو پست رو برمیگردونم.

پست خانه ریدلش رو برگردوندم.تکلیف پست اینجا رو هم مشخص میکنم.چون اینم اصولا باید برگرده.یه مشکلی داشت که الان نتونستم برش گردونم.

اصولا کسی نمیتونه وسط ماجرا بعد از اینکه پستش ادامه داده شد، اونو پاک کنه.چون اینجوری به نوشته های بقیه هم آسیب میزنه.همینطور که کسی حق نداره پستی رو که توسط ناظر بهش جواب داده شده پاک کنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 31 تیر 1390 11:24
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ارباب، خواستم ازتون بخوام در صورت امکان پست پرسیوال رو برگردونید چون الان فکر های مورفین از هیچ کجا اومده. البته نمیدونم آیا وقتی عضو میخواد اجازش رو ناظر داره یا نه ولی اگه امکان داره اینکارو انجام بدید.
ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 31 تیر 1390 11:07
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام لردیوس...

لطف کن پست مخاطب رو برگردون...

ما که نفهمیدیم شما الان داری با کی حرف میزنی :دی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: جمعه 31 تیر 1390 03:20
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسیوال عزیز

اولا درباره پست اخرتون در خانه ریدل

هیچ عضوی(بجز ناظر)به هیچ عنوان حق نداره جلوی پست زدن بقیه رو بگیره.بنابراین شما نباید اون پست رو میزدین.(همونی که نوشته بودین کسی پست نزنه تا تکلیف روشن بشه.)

درباره پست اولتون

اون تاپیک محل جنگ محفل و مرگخوارا بود.قبلا هم ازتون خواسته بودم فعلا کاری به کار سوژه این تاپیک نداشته باشین.این فقط یه درخواست بود.طبیعتا اگه شما پستی میزدین(که زدین) کسی جلوتونو نمیگرفت.
همونطور که تو قضیه گودریک هم اشاره کردم ما معمولا حفظ سوژه رو به حفظ پست ترجیح میدیم.مگه در موارد استثنایی...جنگ و ماموریت هم از مواردیه که حفظ سوژه توش مهمه.البته لازم نیست پست کسی حذف بشه ولی گاهی لازمه سریعا سوژه رو ترمیم کنیم.

پست شما علاوه بر موارد غیر منطقی(مثل موضوع حجامت) که داشت, سوژه رو تا حد زیادی گره زده بود.طوری که برای باز کردنش چندین پست دیگه لازم بود.درحالیکه ما در اواسط(و حتی اواخر جنگ) قرار داشتیم و نمیتونستیم بیست تا پست دیگه برای جمع کردن سوژه بزنیم.اینجا مسلما پست شما نادیده گرفته نمیشد ولی نفر بعدی (زنوفیلیوس یا هر مرگخوار یا محفلی دیگه ای)مجبور بود سوژه رو هر طور شده اصلاح کنه.
منم اصولا پستی رو که بابتش زحمت کشیده شده پاک نمیکنم. ولی صادقانه میگم اگه زنوفیلیوس اون پست رو نمیزد خودم مجبور میشدم همچین کاری بکنم و ماجرا رو به حالت عادی برگردونم.
مطمئن باشین با پست زنوفیلیوس توهینی به شما نشده.ما بارها چنین موردی رو داشتیم که پستی سوژه رو خراب کرده و نفر بعدی وانمود کرده پست قبلی خواب و خیال یا یه همچین چیزی بوده.البته تا جایی که ممکنه این کار نباید انجام بشه ولی جایی که چاره دیگه ای نیست بهترین راه حله و باعث میشه پست نفر قبلی هم به هرحال جزو داستان باشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 25 خرداد 1390 14:26
نمایش جزئیات
آفلاین
نخیر...به هیچ عنوان چنین خیالی ندارم.حداقل فعلا ندارم!

متاسفانه نه وقت رسیدگی به اون تاپیک رو دارم و نه حوصله سروکله زدن با دوئل کننده ها رو.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 25 خرداد 1390 00:09
نمایش جزئیات
آفلاین
کچل جون....سلام

نواده ی سالازار بی ریخت

نمیخوای اون تاپیک بوقی دوئل رو باز کنی؟

ما خیلی مشتاقیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پیرم و گاهی دلم یاد جوانی می کند....
تو روح هرکی بد برداشت کنه

دامبلدور
یک دامبلدور
یک دامبلدور دیگر
من یک دامبلدور دیگر هستم
پیر آزرده دلی در انتظار بوسه ای از اعماق ته قلب
ارسال شده در: سه‌شنبه 24 خرداد 1390 18:54
نمایش جزئیات
آفلاین
ایروبیک ریدل؟

الان این توهین بودالان ارباب فکر میکنه شما شب خوابیدی و خواب ارباب رو دیدی...در حالیکه لباس مناسب ایروبیک پوشیدن و سرگرم ورزش هستن...یه همچین(!) چیزی...این تصور ارباب رو بسیار خشمگین کرد!

در مورد ورزش

جادوگرا میونه ای با ورزش(بجز کوییدیچ و شاید شطرنج) ندارن.برای کوییدیچم که انجمن مخصوص خودشو داریم.راستش فکر نمیکنم اینجا زیاد ازش استقبال بشه.شاید بهتر باشه تو یه انجمن عمومی تر زده بشه. اینجا مجبور میشین دائم سوژه های تکراری بدیم.

ضمنا...سوسکه هنوز لای موهاتونه...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!