جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

57 کاربر(ها) آنلاین هستند (46 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
54
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  94 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  175 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  292 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  277 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  349 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  254 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: چهارشنبه 23 شهریور 1390 06:13
نمایش جزئیات
آفلاین
آقایوون آقـــــــــایون لطفا سکوت کنین
همه ماها یک مشکل داریم و اگر با هم دعوا کنیم مشکلمون حل نمیشه
بی ناموسی نویسی مشکل همه ی ماست!
مدیران عزیز لطفا چشم هاتون رو باز کنید و ببینید کاربران این سایت رو چطور تشنه ی بی ناموسی کردید
لطفا دسترسی ها رو به رفقای نزدیک من بر گردونین و ما قول می دیم در چارچوب قوانین سایت بی ناموسی بنویسیم

آدم واقعا وقتی این بچه های تشنه به بی ناموسی رو می بینه نمی تونه گریه نکنه...
نگاه کنید این کاربران دارن با چشماشون می گن من تشنه ام... من گشنم...من بی ناموسی می خوام

امید وارم مقام عظمای عله و دیگر مدیران با درایت این سایت، که پدرانه عمرشون رو برای این سایت گذاشتند دسترسی همه این کاربران رو بر گردونن... البته به جز کریچر ...نظر من به ایشون نزدیک نیست و آرشام که کارش اغتشاشِ رو هم بلاک کنین

نقل قول:
بنده از همین تریبونی که در اختیارم گذاشتند اعلام حمایت میکنم از ققی یعنی چی برادر من توهین میکنی فرار میکنی این که نشد آخه بنده از مدیریت عله آتیشفشون بزرگ اعلام حمایت میکنم از تنگ شدن جای جدیدها حمایت میکنم اصلا باید هر چی کاربر از سال 85 به اینور عضو شده پاکیده بشه تا بفیه بفهمن که چه خبره بنده از بلاک شدن مجدد آرشام بدلیل حمایت نکردن از آرمانهای بنیانگذار کبیر سایت ققی جمایت میکنم !! کلا در این سایت رو هم ببندین بعد بوقی نیییم دوباره مواضع خودمون رو اعلام کنیم در ضمن از نوشتن اسم اصلی در قسمت پروفایل شخصی حمایت میکنم و در اولین قدم اسم واقعی خودم رو مینویسم تا مدیریان بووقی مثل کوئیریل عبرت بگیرند

شما دوست عزیز منو شگفت زده کردید
آفرین...آفرین...آفرین

باورش سخته کاربرانی دست طلا همچون شما دوست عزیز حضور کم رنگی در این سایت دارین
فهم و شعور شما باید سر لوحه ی تمام کاربران این سایت قرار بگیره

حرف های شما درسته... اما من هم دیگه از حقم گذشتم... همه می دونن این سایت رو من و سعید ولدمورت تاسیس کردیم
و هری از چنگ ما کشیدش بیرون... مدارکشم موجوده
هری؟ بگـــــــم؟ بگـــــــــــــــــــــم؟

راستش می خواستم جواب همه ی دوستان رو بدم اما ای کاش هم فرصت بیشتری بود ، هم حـال و نشاط

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: چهارشنبه 23 شهریور 1390 01:58
نمایش جزئیات
آفلاین
قابل توجه سیریوس عزیز بارسا دو گل خورد و بازی هم مساوی شد .
من اعتراض دارم مگه بحث فوتبالی نباید شخصو بلاک کنن !
واقعا مدیران سایت پارتی بازی می کنند .
راست میگن مدیرا گفتن :
" "یه حرکت بزنید دهن کاربرا بسته شه"
؟!!
آخه این عدالته ؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 23 شهریور 1390 00:51
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
این چه مدیریتیه که الان چند روزه آرشام چپ راست به ما فحش میده و رسیدگی نمی شه به خداوندی خدا ، به همین دو روزی که روزه گرفتم قسم اگه آرشام رو بلاک نکنین من دیگه پامو تو این سایت نمی ذارم

همونطور که برادر ققی اشاره کردند این رفتار مدیریت شایسته نیست و بکلی خارج از آنچیزیست که نظر ما به آن چیزی که باید نزدیک تر باشد بخواهد باشد یا شود!

در ضمن در همینجا بعلت مشاهده برخی صحنه های ددمنشنانه ای که دیدم و دیالوگ های سخیفی که به دهان هویت موقت بنده گذاشتند و بطور کلی اصلیت و حقانیت بنده رو زیر سوال بردند چند تن از ناآگاهانی که به خامی تن به خواسته های دشمن دادند و البته بنده ایشان را مقصر اصلی نمی دانم ! این علتی در پس پرده دارد و دستهای کثیف پشت پرده این موقعیت کنونی را برای ما رقم زده که بنده در پس این چهره ی کنونی خار و خفیف بشوم و عده ای جوان ناآگاه به مسائل ناخواسته به همراهی دسیسه های دشمنان در بیایند!
به همین علت بنده در همینجا اعلام ظهور دوباره کرده و به تمام یاران گمنام خودم که در سرتاسر این فروم به انتظار چنین روزی جمعه هایی خون گریه کردند و چه ها و چه ها ! که بگذریم ! اعلام وجود میکنم و دعوت میکنم که شرف یاب حضور شوند و آنجایشان را نورانی تر از همیشه که بودند بسازند!
و یادآوری بکنم که برادر حمید آن چیزی نیست که بخواهید با آن خاله بازی یا بازی های سخیفی از این دست بکنید!
من در همین لحظه خواهان بازگرداندن هویت واقعی خودم از سوی مقامات و تدارک یک تریبون در فضای آزاد جهت دفاع از حق تضییع شده ی خودم و برادران خودم در حذب هستم!
لاکن آنطور نباشد که یک عده دست نشانده بخواهند تداخل کنند و یا به کارشکنی بپردازند و این فضایی که باید باشد ، باید آزاد باشد و هرکس هر چه خواست بکند مگر آنجایی که من احساس کنم طور دیگری باید باشد که در زمان لازم حس خواهم کرد.
اما نکته ی دیگر اینکه من دسترسی دوباره به فضای ایفای نقش و تالار خصوصی ریون رو از مسئولین خواهانم و اینگونه که ما برویم بیاییم ببینیم که بکلی دسترسی ها را از ما گرفتید نشان دهنده ی خیلی چیزهاست و بطور کلی یادآور خصومت های شخصی شما با اصل ما و آرمانهای ما و کاربران آگاه به خیلی چیزهای اینطوریست !
و بنده در خصوص فتنه ی نوپا و هرچند بی اساس و خُردی که بتازگی پا گرفته و به نام آرشام در حال دست درازی به شعور و فهم و حریم های قابل احترام کاربران سایت هستش باید عرض کنم این خودفروختگی ها از سالیان پیش و در گذر تاریخی سپری شده ی ما همواره بوده و با وجود دشمنی های پس پرده و از عوامل بیگانه ای که چشم دیدن سعادت و سروری کاربران این سایت را ندارند همواره در مسیر تجلی و ترقی شما خواهد بود و بنده لزومی به آگاه کردن شما عزیزانم ندیدم لاکن جنانچه احساس کنم این عامل دست نشانده ی بی ارزش و خار بخواهد خللی در این چشم انداز ایجاد کند دست اورا از اینجا یا شایدم از اینجا قطع کنم و یا بیشتر حتی!
من همینجا حجت بر شما مسئولین تمام کردم و انتظار من از شما اینست که برخوردی هوشمندانه ، صحیح و درخور آنچه باید باشد بکنید و آنطور نباشد که ما طور دیگری بشویم و شما طوری دیگر!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 23 شهریور 1390 00:46
نمایش جزئیات
آفلاین
به به میبینم که هی دارم در راستای افزایش تعداد پست هام پست میزنم ! :هامر

کریچ جان میبینم که سیاهچال های فوق حفن ققی بهت ساخته و چاق و چله و شنگول و منگول و اینها شدی دوباره اومدی

بنده همین جا از پست عزیز دل برادر مگی حمایت میکنم یعنی چی اومدین اینجا دارین هی فرت و فرت پست میزنین و وقت بچه مردم رو میگیرین مگه خودتون بچه ندارین ؟

در ضمن یه چیزی میخواستم بگم الان بارسا گل زد یادم رفت حالا میام میگم دوباره پست هام هم بیشتر بشه حیفه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما به آن سید و این میر اردادت داریم
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم

[url=http://us.battle.net/wow/en/character/burning-legion/
ارسال شده در: چهارشنبه 23 شهریور 1390 00:31
نمایش جزئیات
آفلاین
من از مک گوناگل حمایت میکنم . برین یک جا دیگه مسخره بازی در یارین انگلا . اینجا دوستان علاقه مند و با انگیزمون دارن فعالیت میکنن .
مرگ بر ققی , مرگ بر آراشم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: چهارشنبه 23 شهریور 1390 00:23
نمایش جزئیات
آفلاین
من معترضم !
فک کنم هدف این افراد مسخره کردن اعضایی با انگیزه مثل منه و
میخوان پستاشون رو افزایش بدن .
و پستای بیمحتوا میزنن که با عث میشه ما ها که رو رولامون وقت میذاریم هدر بره .

عضو علاقه مند سایت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 شهریور 1390 23:12
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
من می خندم، چجوری میشم؟!؟! :دی

اون‌جوری! منتها یه مقدار پهنای صورتت بیش‌تر می‌شه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 شهریور 1390 23:05
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
یه زمانی پرسی ویزلی یه پست زد که درونش یه سریا هلو و شلیل و ... میخوردن، به دلیل بیناموسی نویسی شونصد روز بلاک شد و پستشو هم پاک کردن. البته بعدا رفت در کارخانه دستمال سازی اسکاور کار کرد، سه سوته خودشو در جایگاه معاون عله بالا آورد و ماجرا حل شد...
حالا اینجا ققی داره مرزهای بیناموسی نویسی رو یکی بعد از دیگری رد میکنه و هیچکس هیچی بهش نمیگه.من که فی الواقع کهیر زدم از دست بیناموسی نویسی توی این سایت...

من اول سلام عرض میکنم خدمت حاج آقا اینا که زحمت کشیدن اومدن ، بچه های پشتِ صحنه ، آقا شهرام و آقا بهرام و اون عزیزی که از شهرداری اومده و غیره ... بعد اینکه آرشام حالا دو نفر یادِ قدیما کردن ، تو ام باید یاد میکردی ؟! اونم به این شدت ؟ حالا دو نفر هُل شدن رفتن دادن نتایج رو

بعدم اینکه ما اون موقع بچه بودیم ، حالا شاید نمیدونستیم ، شما ببخشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 شهریور 1390 20:19
نمایش جزئیات
آفلاین
من می خندم، چجوری میشم؟!؟! :دی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 شهریور 1390 18:02
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا من یه چیزیو الان دیدم که مجبور شدم برگردم

نقل قول:
چطوری آرشام بی وفا ؟! خبری ازت نیست ، خوش میگذره ؟!چرا نحوه برخوردت اینجوری شده ، قبلا نحوه برخوردت اونجوری بود

گراپی؟ از کجاااااا؟ تو کی هستی؟ چگونه پی بردی که چه خبره؟ نکند در جزایر اف بی خانه ای برای خویش دست و پا کرده ای نامرد و به ما خبر نمیدهی؟ بزنم از میان به دو نیمه نا مساوی تقسیمت کنم باشد که آدم شوی؟ بزنم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به