جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

21 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
18
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  95 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  175 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  293 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  278 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  350 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  254 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: چهارشنبه 23 شهریور 1390 13:41
نمایش جزئیات
آفلاین
من میگم بریم فروم قدح اندیشه، تاپیک تالار یادبود، اونجا دیگه امکان قفل شدن نیست...

تالار یادبودها

یه گل هم میزنم تنگ پستم، نمادی باشه از تمامی گل هایی که من از مدیران و ناظران سایت دریافت کردم!

حالا پاشید برید تالار یادبودها، وگرنه می گم بچه ها همه این پست ها رو به دلیل نادیده گرفتن سوژه و شپلخ کردن اون و ارزشی بودنشون، نادیده بگیرن و از اول تاپیک همدیگه رو ارشاد کنن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلاتریکس مار در آستین در 1390/6/23 13:47:00
ویرایش شده توسط بلاتریکس مار در آستین در 1390/6/23 14:00:54
ارسال شده در: چهارشنبه 23 شهریور 1390 13:21
نمایش جزئیات
آفلاین
هر کی گفت اون " ب" که اخر پست قبلم جا مونده چی می خواسته باشه؟!؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 23 شهریور 1390 13:17
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
برای همه پرواضحه که سایت رو من ساختم و عله فقط کار فنیش رو انجام داد تا این که گرداب حوادث باعث شد تا ورق برگرده و به خاطر حفظ حقوق کاربران و مردم، من فدا بشم و در آتشفشان ولایت پاتر بسوزم. اون موقع که عله داشت دلایل اخراج منو توضیح می‌داد تو کجا بودی؟! اون موقع که من پرچم‌داری بی‌ناموسی در سایت بودم و با حمایت بی‌شائبه از گلیدی (ره) پرچم پیژامه‌پارتی مختلط رو بالا نگه داشته بودم شماها مشغول حزب‌بازی، شاخ‌بازی، (...)بازی بودین!

خوبه دیگه روز روشن و ملق بازی! خوبه حالا همه می دونن که مار در استین ولدی من بودم و سایت رو خودم شخصا ساختم! حتی من رو اتاری و کمودور 64 ام هم نسخه ی اولیه ی زوپس رو داشتم.
من از اون وقتی که یادمه تو از مدیریتت سواستفاده می کردی و همین تو بودی که شناسه ی مودی منو پاک کردی.
تو بودی که ای دی های منو هک می کردی و تو کنفرانس های شبانه اهنگ اندی می زاشتی

من به خاطر حقوق از دست رفته ام در تمامی مدت سایت، نمایشنامه نویسی رو منحل اعلام می کنم!
که فقط من و فقط من، و فوقش دیگه گیلدی! روح نمایشنامه نویسی رو درک کرده بودیم و به روحش اعتقاد داشتیم.

نمایشنامه نویسی منحل، پست تک خطی و ارزشی ازاد!

ب

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 23 شهریور 1390 13:11
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
لکن اینطور نباشد که ما پست بزنیم و شما نقل قول نکنید!

آقا من چنتا دیگه پیشنهاد دارم
1- تمام اعضائیکه پست میزنن ولی نقل قولی از اعضای قدیمی سایت نمیکنن رو بلاک کنین
2- شناسه ی ارزشی آرشام حذف و آی پی مروبطه بن گردد تا همگی از دستش آسوده باشند
3- ققی یا کفی را وزیر سحر و جادو کنید تا همه ی قدیمی ها در سایه بال و پر این عزیز به فعالیت بپردازند
4- بازم شناسه ی آرشام را حذف کنید
5- مدیریت خودشو به ما نشئون بده و پستی بر له یا علیه ما بزند
6-همه بیان دلبستگیشونو ثابت کنن بعد پست بزنن
7- نقل قول یادتون نره حتما الکی هم شده نقل قول کنین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=0000FF]بينز نام
ارسال شده در: چهارشنبه 23 شهریور 1390 11:35
نمایش جزئیات
آفلاین
لرد خیلی خیلی سیاه واقعا برای شما متاسفم البته همینطور از شما ممنونم که حرف هایی زدید که صحت حرف منو ثابت می کرد شما دو پست پشت سر هم زدید در صورتی که توان ویرایش پست قبلیتون رو داشتید پس نشون میده هدف شما تنها افزایش پست و کاری برای پوچ و بی ارزش نشون دادن پست های ماست !
واقعا متاسفم !
شما به ما که دلبستگیمون بیشتر از اونی بود که فکرشو میکردیم توهین کردید آقای عزیز !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 23 شهریور 1390 11:16
نمایش جزئیات
آفلاین
فقط برای این که ببینین من چقدر خفنم دو تا پست پشت سر هم می‌زنم.

در ضمن درباره دوران مدیریت پرسی ویزلی حرف‌های بسیاری دارم که اگه بهم بیش‌ترین از این فشار بیارین مجبور به افشاگری خواهم شد... چه بسیار پست‌های ما که به انحراف کشیده نشد... چه بسیار تنگ‌نظری‌ها... چه بسیار "سوژه جدید" که سوژه‌های ما گرفتار اون نشد. سواستفاده مالی، اداری و گدازه‌ای از قدرت. باندبازی، رانت‌خوار، پوپولیسم افراطی و بسیاری سنگ‌اندازی‌ها که به موقعش افشا خواهد شد.

آتشفشان برای همیشه پشت ابر نمی‌مونه

ویرایش:

از پشت صحنه اشاره کردن بیلی ویزلی بود. من نمی‌دونم برادر من خلاصه ویزلی بود. این خانواده هم کلا جمعیا بی‌بصیرتن و من فرقی بینشون نمی‌بینم. خلاصه که تنها راه نجات از وضعیت فعلی و نجات جادوگران اینه که من رو مدیریت کل کنید تا یک سری حرکات دموکراتیک به صورت پاکسازی نژادی انجام بدم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد خیلی سیاه در 1390/6/23 11:20:47
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: چهارشنبه 23 شهریور 1390 11:12
نمایش جزئیات
آفلاین
این درسته؟!‌ این اخلاقیه؟! این مودبانس؟! این قانونیه؟! این بود ارزش‌های دوران طلایی عله؟!

ای بشکنه این دست که نمک نداره. حیف اون همه ارشادی که من توی این سایت انجام دادم آخرش همش به اسم کالین کُرَوی تموم شد.

نقل قول:
همین آرشام است که پای امثال سرافینا را به سایت باز می کند تا ما باز هم شاهد همچین صحنه هایی باشیم اونوقت هرچقدر هم که ملت بلند فریاد بزنند آقا این شخصیت را بلاک کنید، کسی گوشش بدهکار نیست. این موضع گیری ها خوب نیست عزیزان من، فقط چون ققی میگوید فلان چیز خوب است معنیش این نیست که بد است، این ققی هم به ندرت صلاح سایت را در نظر می گیرد الان هم صلاح سایت مد نظرش است که می گوید آرشام را بلاک کنید. این آرشام دایره اطلاعاتش زیاد شده اسم و سن دافی های سایت را هم ماشاءالله مثل هلو می گیرد حالا فردا اینها را در قالب یک سند رو کند شما می خواهید چه کار کنید؟ پست پاک کنید که تا آخر عمر مضحکه باشید؟ نه آقا جان. بلاک کنید این دندان خراب را از ریشه بکنید برود. همیشه از قدیم گفته اند جواب خاله بازی را باید با رول بی ناموسی داد! ما تا پای جان برای مبارزه با فساد آرشام رول بی ناموسی می زنیم تا ریشه این موجود را برای همیشه از این مکان مقدس بکنیم و خیال خودمان و هر کسی که از قربانیان این موج فضاحت آرشامیسم بوده را راحت کنیم.

آقای هدی! این فقط نشانه حسادت شدید شماست. آرشام یک حقیقت همیشه زنده است. این جَوون از همون موقع که اومد و من زیر پر و بالش رو گرفتم شماها به تیپ، قیافه، متانت و قلم تکان‌دهندش حسدیتون می‌شد و هنوزم چش ندارین ببینین دافیا در کنار همین‌طور می‌جوشن. من هنوزم اکثر پست‌های زیبای یک خطی آرشام و پست‌های همش کپی پیست‌های پست‌های بقیش رو یادمه و باید بگم همش بی‌نظیر بود. حالا چون صرفا از شما جلو زده دارین سیاه‌نمایی می‌کنین که فولان.

بعدش هم برای مقابله با این جوان ساده رفتین حرکات حزبی و برانداز انجام دادین. من که قربانی جریان انحرافی مدیریت شدم و موجبات دلگیری پویان هم فراهم شد. ولی بدونین آرشام باقی می‌مونه. حتی اگر هم بلاکش کنین. حذفش کنین. تاریخ همیشه نام آرشام را به خاطر خواهد سپرد.

نقل قول:
حرف های شما درسته... اما من هم دیگه از حقم گذشتم... همه می دونن این سایت رو من و سعید ولدمورت تاسیس کردیم و هری از چنگ ما کشیدش بیرون... مدارکشم موجوده هری؟ بگـــــــم؟ بگـــــــــــــــــــــم؟

متاسفانه دروغ به یک اصل ناگسستنی از مدیریت سابق این سایت تبدیل شده! برای همه پرواضحه که سایت رو من ساختم و عله فقط کار فنیش رو انجام داد تا این که گرداب حوادث باعث شد تا ورق برگرده و به خاطر حفظ حقوق کاربران و مردم، من فدا بشم و در آتشفشان ولایت پاتر بسوزم. اون موقع که عله داشت دلایل اخراج منو توضیح می‌داد تو کجا بودی؟! اون موقع که من پرچم‌داری بی‌ناموسی در سایت بودم و با حمایت بی‌شائبه از گلیدی (ره) پرچم پیژامه‌پارتی مختلط رو بالا نگه داشته بودم شماها مشغول حزب‌بازی، شاخ‌بازی، (...)بازی بودین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: چهارشنبه 23 شهریور 1390 10:26
نمایش جزئیات
آفلاین
لکن اینطور نباشد که ما پست بزنیم و شما نقل قول نکنید!
تا دیروز می گفتند هدویگ فلاگ هدویگ بهمان هدویگ یک اتفاقی که فقط یک بار برای جادوگران میفتد هدویگ جادوی رول نویسی قرن بیستم حالا پست که می زنیم کسی حتی زحمت نقل قول کردنش را هم نمی کشد! باز لااقل بینز یک گریزی زد به پست ما که دلمان بیشتر نشکند. این بی توجهی و اهمیت ندادن به قدیمی ها و پستهای سرشار از مفهومشان از کجا سرچشمه می گیرد؟ این چه وضع اداره و تربیت کاربر است که احترام ما را فراموش کردند محض تفریح خودشان پست می زنند؟ این شد رول پلیینگ؟
اونوقت یکی هست مثل سرافینا، یک ساحره مفسد فی التاپیک، اطلاعاتی رد و بدل می کند با آرشام که اصلا از پروفایل شخیص هم باید حذف شود تا مشکل ایجاد نشود! آنوقت مدیران ما معلوم نیست کجا با کی هستند!
همین آرشام است که پای امثال سرافینا را به سایت باز می کند تا ما باز هم شاهد همچین صحنه هایی باشیم اونوقت هرچقدر هم که ملت بلند فریاد بزنند آقا این شخصیت را بلاک کنید، کسی گوشش بدهکار نیست. این موضع گیری ها خوب نیست عزیزان من، فقط چون ققی میگوید فلان چیز خوب است معنیش این نیست که بد است، این ققی هم به ندرت صلاح سایت را در نظر می گیرد الان هم صلاح سایت مد نظرش است که می گوید آرشام را بلاک کنید. این آرشام دایره اطلاعاتش زیاد شده اسم و سن دافی های سایت را هم ماشاءالله مثل هلو می گیرد حالا فردا اینها را در قالب یک سند رو کند شما می خواهید چه کار کنید؟ پست پاک کنید که تا آخر عمر مضحکه باشید؟ نه آقا جان. بلاک کنید این دندان خراب را از ریشه بکنید برود. همیشه از قدیم گفته اند جواب خاله بازی را باید با رول بی ناموسی داد! ما تا پای جان برای مبارزه با فساد آرشام رول بی ناموسی می زنیم تا ریشه این موجود را برای همیشه از این مکان مقدس بکنیم و خیال خودمان و هر کسی که از قربانیان این موج فضاحت آرشامیسم بوده را راحت کنیم.
من از مدیران خواستارم که دسترسی دوستانمان را پس بدهند تا بتوانیم هرچه سریعتر به رسالت راندن آرشام ِ سیاه از سرزمین رول پلیینگ برسیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 23 شهریور 1390 10:12
نمایش جزئیات
آفلاین
نخیر من کاملا موافق باز موندن شناسه ی آرشام هستم ایشون همونطوری که از اسمشون که تو قسمت مشخصات کاربری نوشتن، مشخصه خیلی انسان فرهیخته و والایی هست و امثال شماهاست که باعث تشویش اذهان عمومی میشین و فتنه ایجاد می کنین!

پ.ن: آرشام عجیجم من 14 سالمه از تهران! شما؟ *شونصد پلک در ثانیه*

ویرایش:
نقل قول:
بعدم اینکه ما اون موقع بچه بودیم ، حالا شاید نمیدونستیم ، شما ببخشید

پرسی یکی شما نمی دونستی، یکی من 14سالم نیست!:-j

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سرافینا در 1390/6/23 10:17:10
ارسال شده در: چهارشنبه 23 شهریور 1390 07:36
نمایش جزئیات
آفلاین
والا یه روزی قرار بود دوستی به من اینجا رول نویسی یاد بده، ولی زیر قولش زد و منو با این روحیه ی حساس در سطح سایت رها کرد و من فش شنیدم!
بعد الان که میخام نقل قول بزنم ازش، می بینم اصلا نیست همچین دکمه ای! یا اگه هست من روحیه ام حساسه و زلفام کمنده, نمی تونم ببینمش.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Toujours pur

" به خاطر یک مشت سوژه "

[b][size=small]�