1. سابقه ی عضویت در گروه مرگخواران؟
بــــــــــــــــــــــلــــــــــــــــــــــــــه! ( با افتخار! )
2. سابقه ی عضویت در محفل؟
دیگه کی دوران طفولیتشو یادش میاد که من یادم بیاد؟؟ ( هنوز اونقدر خنگ نشدم که یادم بره! )
3. مهم ترین تفاوت بین دو جبهه ی سیاه و سفید؟
جبهه ی سیاه ارباب لرد ولدمورت کبیر رو داره درحالیکه سفیدا ندارن. تفاوت از این مهمتر؟!؟! ( والا! )
4. نظر شما درباره کچلی و جادوگران کچل؟
من کاری به بقیه جادوگرا کچل ندارم، اما یه ابر جادوگر کچل خفن میشناسم که اصن همین کچلی از عوامل افزوده شدن بر ابهتشونه! ( چه چهره دلنشینی هم دارن ایشون! )
5. بهترین و مناسب ترین راه نابود کردن یک محفلی چیست؟
اجرای یک طلسم ممنوعه! ( مث آوادا و کروشیو! )
6. در صورت عضویت چه رفتاری با نجینی(مار محبوب ارباب)خواهید داشت؟
چرا باید پرنسس ارباب رو با نزدیک شدنم به محوطه شون آزار بدم؟ ( بر هم زدن آرامش نجینی؟ هرگز! )
7. به نظر شما چه بلایی سر موها و دماغ لرد سیاه آمده است؟
هیچی! ارباب فقط دارن طبق مد آینده رفتار میکنن. بعدا این مدل مو و دماغ مد میشه! ( هدف این جمله بیان کردن آینده نگری ارباب و زیادی بروز بودنشون بود! )
8. یک نمونه از کارهای بی رحمانه و سنگدلانه و سیاهانه خود را شرح دهید.
در آوردن چشم از تو حدقه! ( از مشنگا یاد گرفتم ولی با جادو انجامش میدم! )
نظر خود را بصورت کاملا خلاصه درباره این واژه ها بین کنید:
ریش: برو باو!
طلسم های ممنوعه: چقدر جذابن واقعا!
الف دال: دال الف رو ترجیح میدم! » دارک ارباب!
ارباب! منو دوباره به مدت یحتمل 20 روز در جمعتون میپذیرین؟؟ میدونم پرروئیه پ اگه قبول نکنین کاملا می درکم!
هوم؟شما؟قبلا مرگخوار بودین؟ارباب شما رو به خاطر نمیارن!به هرحال...حتی اگه قبلا مرگخوار بودین،متاسفم...چی باعث شد فکر کنین دوباره تایید میشین؟ما دیگه جایی برای شما نداریم.
تایید نشد.
.
.
.
پیکسی؟
مدتها بود ارباب اینقدر خوشحال نشده بود.اگه خشانت ارباب زیر سوال نمیرفت ممکن بود از شکلکهای منحوسی مثل این(
) استفاده کنه.فکر میکردم دیگه فرصتشو پیدا نمیکنیم در کنار هم به کشت و کشتار بپردازیم...ولی ظاهرا اشتباه میکردم.حضور شما حتی برای مدت محدود باعث خوشحالی اربابه.گلهای شما هنوز روی میز اربابن.
فقط یه نکته ای هست...ارباب با جدیت خوندن این تاپیک رو برای شما ممنوع میکنه.اصلا ارزششو نداره وقتتونو برای خوندن پستهای قدیمی تلف کنین.جدی میگم.اصلا بهتون اخطار میکنم...نخونین!
معلومه که تایید میشه!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

و وقتی هم که هورکراکسات مردن این شکلی
شدی!
....یه قفلی که دست و پا داره.متوجهی که تا چه حد بی معنی و بی مصرفی؟کلا دلیلی برای ادامه حیاتت نمیبینم.
امیدوارم چیزی جا نیفتاده باشه. من از بچگی اعداد یک تا ده رو اینجوری میشماردم: 10-9-8-7-6-5-4-3-1