بررسی پست شماره 92 تاپیک دنیای وارونه از آقای باود:اقای باود؛ بهتر بود که خودتون می گفتین کدوم پست شما رو بررسی کنم؛ اینطوری بهتر بود. این پستی که انتخاب کردم، مناسب تر از بقیه بود.
اولین موردی که به شدت جلب توجه می کنه، اینه که به نظرم حتی نقد پستت رو هم نخوندی، همون اشکالات جلوه و ظاهر و سوژه ی پست های قبلیت، در این پست ها و بقیه ی پست های اخیرت مونده!
وقتی این پستت رو خوندم، متوجه شدم اصلا سوژه رو نفهمیدی، در حقیقت از عنوان تاپیک، برداشت کردی که سوژه چی باشه و این برداشتت غلط بوده! باید وقتی می خوای پستی بزنی توی هر تاپیک ایفای نقش و حتی تاپیک های معمولی، باید پست اول تاپیک رو بخونی! اولین پست تاپیک نحوه ی روند سوژه ها رو تاپیک توضیح میده.
باید وقتی پست میزنی، پست اول تاپیک رو بخونی و از پست آغاز سوژه یا آخرین خلاصه ی زده شده تا جدید ترین پست، یه نگاهی بندازی تا سوژه دستت بیاد و بعدا پستت رو بزنی!
در این تاپیک سوژه اینه که سفید ها سیاه میشن؛ با همون عناوین و منسب ها و سیاه ها سفید میشن، با همون شخصیت ها و عناوین و منسب. فقط نحوه ی گفتار شخصیت ها میتونه تغییر داده بشه.
مورد بعدی، استفاده ی وحشتناکت از اینتر هاست، پست تو در حقیقت وقتی 10 سطر باشه، اونقده از اینتر استفاده می کنی که میشه 50 سطر!!!
حتما باید پاراگراف بندی رو رعایت کنی، مثل مورد نوشتن دیالوگ که رعایت کردی، حتما باید این مورد رو هم رعایت کنی تا پستت بهتر بشه. مثلا اگه من بخوام به این پستت با پاراگراف نمره بدم، میشه 4 از ده، ولی بدون پاراگراف، همین که حذفش نکنم، کار خوبی میکنم
علائم نگارشی! :vay:
چرا وقتی جمله هات تموم میشن، نقطه نمیذاری؟ چرا از ویرگول و نقطه-ویرگول استفاده نمیکنی؟ اینا به جای اینتر می تونن منظورت رو بهتر برسونن!
استفاده از سه نقطه رو کم کردی و این خوبه! ولی باید به بقیه ی مواردی که گفتم هم حتما عمل کنی؛ مخصوصا قسمت سوژه!
موفق باشی و منتظر دیدار مجددت هستم!