جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[educate]] نقد پست‌های انجمن محفل ققنوس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: بررسی پستهای محفل ققنوس
ارسال شده در: پنجشنبه 19 اردیبهشت 1392 00:21
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام داداش عزیزم!‏

میشه این پست شماره ‏۲۴۱‏ منو تو پادگان ققنوس یه نقدی بکنی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

فقط جادوگران است و کسانی که از درکش عاجز هستند!
ارسال شده در: چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392 23:13
نمایش جزئیات
آفلاین
درود!

یا ویزلی کبیر، ممنون میشم این پست منو هم نقد بکنی. تقریبا اولین پست رول منه!

ممنون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ققنوس؛ نماد سفیدی؛ باری دیگر پر می گشاید!
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 اردیبهشت 1392 23:53
نمایش جزئیات
آفلاین
نقد پست شماره 281 دره گودریک ، نوشته شده توسط پروتی پاتیل

مسئله ای که همیشه من گیر هستم روش و خیلی مشکل دارم باهاش و توی همه ی نقد ها قبل از هر چیزی مطرحشون میکنم ظاهر پست و مسائل نگارشی هست. خیلی هم مهم هست این مسئله ، چون به هر حال هر کسی بعد از یه مدت نوشتن فوت و فن رول نویسی رو یاد میگیره ، ولی مسائل نگارشی و مشکلاتش حل نمیشن ! به چند مورد به صورت خلاصه اشاره میکنم :

نقل قول:
گفت:
این هم لیست اتاق هایی که هر کدومتون باید تمیز کنه.

خب اینجا به جای اینکه شما اینتر بزنی ، میتونستی دیالوگ رو جلوی دو نقطه گفت مینوشتی که ظاهر پست هم یکدستیش حفظ بشه .

موردی که هست انگار شما کلا با اسپیس زدن ( فاصله انداختن ) مشکل دارین . وقتی عددی رو مینویسین ، پرانتزی میذارین ، نقطه ای میذارین ، برای نوشتن ِ متن ِ بعدی یه اسپیس بزنین که یه فاصله ای بیفته و رو اعصاب نره این مسئله ، مثلا نوشتین :

نقل قول:
1.آلبوس دامبلدور(یادت باشه خیلی آروم و همراه با یک نسکافه ی داغ بیدارش کنی.)

اولا شما میتونستین بعد از 1. یه فاصله بذارین و ادامه بدین و وقتی نوشتین آلبوس دامبلدور یه فاصله بزنین و پرانتز رو بذارین و به همین صورت و اینکه وقتی دارین یه نقل قول از یه برگه رو میارین ، لازم نیست نقطه بذارین انتهاش . در واقع بازنویسی خط بالای شما میشه :

نقل قول:
1. آلبوس دامبلدور ( یادت باشه خیلی آروم و همراه با یک نسکافه ی داغ بیدارش کنی )

همین چند تا فاصله و اینها میتونه زمین تا آسمون ظاهر و حالت پست رو تغییر بده .

در مورد لرد و بحثش با بلاتریکس هم ، من همیشه نظرم این بوده که در مورد ولدمورت یا دامبلدور ، حتی زمانی که طنز نوشته میشه هم باید ابهتشون حفظ بشه . ببینید ، یکسری شخصیت ها هستن که توی حاشیه ی کتاب های هری پاتر بودن و بحثی ازشون نشده بود و توی ذهن خواننده هم چیزی در موردشون نیست و وقتی شما میخوای اینجا نقششون رو ایفا کنی یا در موردشون چیزی بنویسی دستت باز هست به عنوان نویسنده ؛ مثلا شخصیت بانوی چاق . که گفته شده کلا تابلوی گریفیندور بوده و اسم رمز میپرسیده و خیلی به ندرت ازش چیزی دیده شده . ولی وقتی شما میخوای در مورد ولدمورت و دامبلدور و این شخصیت هایی که خیلی خاص هستن و همیشه ابهت خاصی توی ذهن ِ خواننده ها داشتن بنویسی ، باید خیلی نکات رو رعایت کنی .

اینکه با ظاهر شدن یه جن خونگی لرد دو متر اونور تر بپره ، یا با مشت و لگد بپره بلاتریکس رو بزنه ، اصلا جالب و خنده دار نیست و بلکه بی مزه هم هست . حتما لازم نیست ما همچین حرکاتی رو نسبت بدیم به این شخصیت ها ، گاهی میتونیم با دیالوگ های جدی ای که میزنن و مثلا طعنه های کوچیکی به هم میزنن خواننده رو بخندونیم و وجهه طنز پست رو هم نمایش بدیم .

نقل قول:
بلاتریکس در حالی که پیشونیشو که در اثر اصابت برگه ی لرد زخمی شده بود

الان اگر من یه برگه رو به صورت صاف یا مچاله شده به سمتِ صورتِ شما پرت کنم ، شما صورتتون زخمی میشه !؟

به نظر من جای کار داشت این پست و میتونستی خیلی بیشتر از این بنویسی . امیدوارم توجه کنی به مسائلی که گفتم ، بالاخص به بخش نگارشی و ظاهری .

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 اردیبهشت 1392 18:11
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام .
ببخشید جناب ویزلی میشه لطف کنید و این پست منو نقد کنید؟
ممنون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا ‏ روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر!
می جنگیم تا آخرین نفس!!
می جنگیم برای پیروزی!!!‏
برای عشق!!!!‏
برای گریفیندور.

ارسال شده در: سه‌شنبه 10 اردیبهشت 1392 15:01
نمایش جزئیات
آفلاین
بررسی پست شماره 343 تاپیک کافه محفل ققنوس از پروتی پاتیل:

اولا اینکه خیلی خوش اومدی! خیلی وقت بود نبودیا!

خیلی خب! پستات هنوز همون اندازه ایده آل خودشون رو دارن؛ این یه ویژگی خوبه که باعث میشه خواننده ترغیب بشه و پستت رو بخونه و براش خسته کننده نباشه. همین روند رو همیشه ادامه بده!

جلوه پستت خوبه، نحوه نوشتن و همینطور دیالوگ ها روخوب رعایت کردی؛ آفرین!

استفاده ت از علائم نگارشی کمه؛ بیشتر جاها رو بدون علامت نگارشی رد شدی در حالیکه میتونستی با علامت نگارشی بهترش کنی. استفاده ت از نقطه هم زیاده، میتونی به جای نقطه از ؛ و ! استفاده کنی؛ مفهوم رو بهتر میرسونه!

طنز پستت هم خوبه؛ میتونی غیر مستقیم و بدون استفاده از الفاظ خاص، حس طنزت رو برسونی.

مهم ترین کاری که کردی و من باید به خاطرش ازت تشکر کنم، پیشبرد مناسب سوژه و تنفس مصنوعی بهش بود! خیلی ممنون!

خیلی خوب بود این پستت؛ بازم منتظر پستات هستم!

موفق باشی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

فقط جادوگران است و کسانی که از درکش عاجز هستند!
ارسال شده در: یکشنبه 8 اردیبهشت 1392 19:13
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
لطفا این پست من رو نقد کنید.
بی نهایت ممنون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا ‏ روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر!
می جنگیم تا آخرین نفس!!
می جنگیم برای پیروزی!!!‏
برای عشق!!!!‏
برای گریفیندور.

ارسال شده در: شنبه 24 فروردین 1392 00:48
نمایش جزئیات
آفلاین
بررسی پست شماره 664 تاپیک خانه شماره 12 گریمولد از کینگزلی شکلبولت:

یه بارم برو لینک پستت رو ببین! پست سالاد رو دادی واسه نقد!

الان تو توی پستت مکان سوژه رو تغییر دادی، زمان رو تغییر دادی، ولی اصلا مشخصش نکردی، توی پست قبلی قراره که برن وزارتخونه، ولی تو باید توی پستت مینوشتی که وزارت یا مثلا اتاق وزیر و بولدش میکردی! همینطور بعد از تموم شدن حرف کینگزلی و آلبوس، باید مینوشتی که مثلا بیست دقیقه بعد اینا. بدون اینا پستت از لحاظ زمان و مکان دچار مشکل میشه و کل پستت رو نا مفهوم میکنه.

قسمت جلوه ی پستت به نسبت خوبه، ولی هنوز به اون حالت ایده آل نرسیده، استفاده ات از اینتر زیاده:

نقل قول:
تا به حال دامبلدور اورا اين چنين خشمگين نديده بود.
كينگزلي با خود فكر كرد شايد اين عمل دامبلدور حكمتي در پيش دارد اما منطقش بر قلبش كه به او مي گفت به دامبلدور اعتماد كن، پيروز شد!
و صحبتش را در حالي كه خون خونش را مي خورد ادامه داد:

تا به حال دامبلدور اورا اين چنين خشمگين نديده بود. كينگزلي با خود فكر كرد شايد اين عمل دامبلدور حكمتي در پيش دارد اما منطقش بر قلبش كه به او مي گفت به دامبلدور اعتماد كن، پيروز شد! صحبتش را در حالي كه خون خونش را مي خورد ادامه داد:

و چند مورد دیگه هم داشتی؛ وقتی نقل قول میکنی، مثلا اون حرف کینگزلی به فاج، میتونی از امکتن نقل قول استفاده کنی ولی اینکه تو یه سطر جداگانه بنویسیش، تو ذوق میزنه.

خون خونش را میخورد؟ یه اصطلاح عامیانه وسط یه جمله جدی و کتابی؟ نچ نچ نچ!

پیشبرد سوژه ت خوب بود، قشنگ نوشته بودی و اصلا هم سردرگم نکرده بودی پستت رو! این یه امتیاز مثبته. مخصوصا اون رازی که آلبوس میدونه، برای ادامه دادن پست چشمک میزنه!

فضا سازی پستت هم بیشتر به صورت توصیف شخصیت بود و این هم خوبه و نوعی نو آوری هم میتونه محسوب بشه، و قشنگ هم بود. قشنگ تر هم میشد اگه اون اولش مینوشتی: لباس بنفش فاخری پوشیده بود. کاربرد صفت ها رو رعایت کن که چطوری باید کنار هم قرار بگیرن.

اون آخر پستت چیه؟ ینی چی؟ با تشکر کینگزلی شکلبولت؟ اون بغل اسمت نوشته نشده؟ چیزی در خواست کردی تو رولت که آخرش نوشتی با تشکر؟ میدونی من وقتی اونو دیدم میخواستم پستت رو منفجر کنم؟ دیگه از این کارا نکن! باشه؟

موفق باشی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 22 فروردین 1392 09:48
نمایش جزئیات
آفلاین
لطفا پست بنده رو در اينجا نقد كنيد.

http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=265017

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ورودم به گريفيندور فقط يك دليل داره ؛
پـــــيــــــــــــــــــــــــــــــــــــــروزي

only Gryff

ما شیفتگان خدمتیم، نه تنشگان قدرت

مدتی نیستم، امتحانات بدجوری وقتمو مشغول کرده.
از همه بچه ها عذر میخوام.

اما...
بر می گردم؛

پرشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــور و
بهتـــــــــــــــــر از همیــــــــشـــــــه
ارسال شده در: یکشنبه 18 فروردین 1392 18:01
نمایش جزئیات
آفلاین
بررسی پست شماره 92 تاپیک دنیای وارونه از آقای باود:

اقای باود؛ بهتر بود که خودتون می گفتین کدوم پست شما رو بررسی کنم؛ اینطوری بهتر بود. این پستی که انتخاب کردم، مناسب تر از بقیه بود.

اولین موردی که به شدت جلب توجه می کنه، اینه که به نظرم حتی نقد پستت رو هم نخوندی، همون اشکالات جلوه و ظاهر و سوژه ی پست های قبلیت، در این پست ها و بقیه ی پست های اخیرت مونده!

وقتی این پستت رو خوندم، متوجه شدم اصلا سوژه رو نفهمیدی، در حقیقت از عنوان تاپیک، برداشت کردی که سوژه چی باشه و این برداشتت غلط بوده! باید وقتی می خوای پستی بزنی توی هر تاپیک ایفای نقش و حتی تاپیک های معمولی، باید پست اول تاپیک رو بخونی! اولین پست تاپیک نحوه ی روند سوژه ها رو تاپیک توضیح میده. باید وقتی پست میزنی، پست اول تاپیک رو بخونی و از پست آغاز سوژه یا آخرین خلاصه ی زده شده تا جدید ترین پست، یه نگاهی بندازی تا سوژه دستت بیاد و بعدا پستت رو بزنی!

در این تاپیک سوژه اینه که سفید ها سیاه میشن؛ با همون عناوین و منسب ها و سیاه ها سفید میشن، با همون شخصیت ها و عناوین و منسب. فقط نحوه ی گفتار شخصیت ها میتونه تغییر داده بشه.

مورد بعدی، استفاده ی وحشتناکت از اینتر هاست، پست تو در حقیقت وقتی 10 سطر باشه، اونقده از اینتر استفاده می کنی که میشه 50 سطر!!!
حتما باید پاراگراف بندی رو رعایت کنی، مثل مورد نوشتن دیالوگ که رعایت کردی، حتما باید این مورد رو هم رعایت کنی تا پستت بهتر بشه. مثلا اگه من بخوام به این پستت با پاراگراف نمره بدم، میشه 4 از ده، ولی بدون پاراگراف، همین که حذفش نکنم، کار خوبی میکنم

علائم نگارشی! :vay:
چرا وقتی جمله هات تموم میشن، نقطه نمیذاری؟ چرا از ویرگول و نقطه-ویرگول استفاده نمیکنی؟ اینا به جای اینتر می تونن منظورت رو بهتر برسونن!

استفاده از سه نقطه رو کم کردی و این خوبه! ولی باید به بقیه ی مواردی که گفتم هم حتما عمل کنی؛ مخصوصا قسمت سوژه!

موفق باشی و منتظر دیدار مجددت هستم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 16 فروردین 1392 23:42
نمایش جزئیات
آفلاین
یه دونه از پست هام رو نقد کنید.

اونی که بد تره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!