تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
جادوگر ماه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

دلوروس آمبریج
چرا ؟ محض عرا
چرا ؟ محض عرا
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
و همانا بر ساحره و جادوگر(!) واجب است که وصیت نامه ی خود را زیر بالشت قرار دهد(یا توی امضایش بنویسد و لب تابش را زیر بالشتش بگذارد!) و اینگونه بود که ما بر آن شدیم تا وصیت نامهای از خود تنظیم کنیم و در اینجا قرار دهیم تا الگویی باشد برای آیندگان.
.
.
.
و بدانید که مرگ حق است؛ پس در مرگ من نگریید که دستمال گران است و برای هر دستمال کاغذی چه تعداد درخت که قطع نمیشود و غیره.
.
.
.
.
.
وصیت میکنم من را یازده متر زیرزمین خاک کنید. تحمل صداهای پای روی قبرم را ندارم.
.
وصیت میکنم سنگ قبرم دو جداره باشد. تحمل دردودل های مردم را ندارم وقتی که میمیری هم ولت نمیکنند!
وصیت میکنم مرا با هدفون و گوشیم خاک کنید. صف حساب کتاب طولانی ـست حوصله ام سر میرود خب.
.
وصیت میکنم قبرم سیستم تهویه مطبوع داشته باشد. آن زیر بو میدهد!
.
وصیت میکنم قبرم عایق حرارتی باشد در زمستان و تابستان ناراحت نشوم.
.
وصیت میکنم بخاری در قبرم بگذارند. تا تنم در گور نلرزد.(!)
.
وصیت میکنم حشره کش و مرگموش به قدر نیاز دور مزارم بچینند.
.
وصیت میکنم دور قبرم خندق بکنند. دورش هم تمساح بگذارند. از این ملت بعید نیست به جان جنازهام بیفتند.
.
وصیت میکنم کفن و سنگ لهد م سیاه باشد. سیاه به من میآید.
.
وصیت میکنم سرقبرم آهنگهای قردار بگذارید تا "شادروان" شوم.
.
وصیت میکنم دعوا کنید سر قبرم با بقیهی روحها ببینیم بزنیم زیر خنده.
.
وصیت میکنم بعد مرگم برای همه تعریف کنید چه انسان گولاخی بودم. حالا واقعی هم نبود فدای سرتان.
.
وصیت میکنم سر قبرم بنویسید "بزرگ خاندان بوقی؛ بوقزن اعظم".
.
وصیت میکنم سر قبرم گریه نکنید. سوسن خانوم بگذارید و دوبس دوبس بزنید بترکانید. روح ارواح هم شاد میشود. ثواب دارد.
.
خودمان که میدانیم مردهایم حالا هی باید گریه کنید حالمان را بدتر کنید؟
.
وصیت میکنم یک نوار ضبط شده سر قبرم بگذارید که به هر کس از اطرافم رد میشود تیکه بیندازد.
.
وصیت میکنم که وصیت نامه ام را پاره نکنید. شگون ندارد بوقیها.
.
وصیت میکنم سر قبرم تلویزیون بگذارید. حوصله مان آنجا سر میرود.
.
وصیت میکنم اگر هر چه زور میزدید و در قبر نمیرفتم چیزی را بر سرم نزنید. قلقلک بدهید.
.
وصیت میکنم بخندید تا وقتی وقت دارید. ما که نخندیدیم ولی حداقل خنداندیم.
.
.
.
و بدانید که مرگ حق است؛ پس در مرگ من نگریید که دستمال گران است و برای هر دستمال کاغذی چه تعداد درخت که قطع نمیشود و غیره.
.
.
.
.
.
وصیت میکنم من را یازده متر زیرزمین خاک کنید. تحمل صداهای پای روی قبرم را ندارم.
.
وصیت میکنم سنگ قبرم دو جداره باشد. تحمل دردودل های مردم را ندارم وقتی که میمیری هم ولت نمیکنند!
وصیت میکنم مرا با هدفون و گوشیم خاک کنید. صف حساب کتاب طولانی ـست حوصله ام سر میرود خب.
.
وصیت میکنم قبرم سیستم تهویه مطبوع داشته باشد. آن زیر بو میدهد!
.
وصیت میکنم قبرم عایق حرارتی باشد در زمستان و تابستان ناراحت نشوم.
.
وصیت میکنم بخاری در قبرم بگذارند. تا تنم در گور نلرزد.(!)
.
وصیت میکنم حشره کش و مرگموش به قدر نیاز دور مزارم بچینند.
.
وصیت میکنم دور قبرم خندق بکنند. دورش هم تمساح بگذارند. از این ملت بعید نیست به جان جنازهام بیفتند.
.
وصیت میکنم کفن و سنگ لهد م سیاه باشد. سیاه به من میآید.
.
وصیت میکنم سرقبرم آهنگهای قردار بگذارید تا "شادروان" شوم.
.
وصیت میکنم دعوا کنید سر قبرم با بقیهی روحها ببینیم بزنیم زیر خنده.
.
وصیت میکنم بعد مرگم برای همه تعریف کنید چه انسان گولاخی بودم. حالا واقعی هم نبود فدای سرتان.
.
وصیت میکنم سر قبرم بنویسید "بزرگ خاندان بوقی؛ بوقزن اعظم".
.
وصیت میکنم سر قبرم گریه نکنید. سوسن خانوم بگذارید و دوبس دوبس بزنید بترکانید. روح ارواح هم شاد میشود. ثواب دارد.
.
خودمان که میدانیم مردهایم حالا هی باید گریه کنید حالمان را بدتر کنید؟
.
وصیت میکنم یک نوار ضبط شده سر قبرم بگذارید که به هر کس از اطرافم رد میشود تیکه بیندازد.
.
وصیت میکنم که وصیت نامه ام را پاره نکنید. شگون ندارد بوقیها.
.
وصیت میکنم سر قبرم تلویزیون بگذارید. حوصله مان آنجا سر میرود.
.
وصیت میکنم اگر هر چه زور میزدید و در قبر نمیرفتم چیزی را بر سرم نزنید. قلقلک بدهید.
.
وصیت میکنم بخندید تا وقتی وقت دارید. ما که نخندیدیم ولی حداقل خنداندیم.
جزئیات کاربر

بدون شرح!
دلوروس امبريج
دلوروس امبريج
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ورودم به گريفيندور فقط يك دليل داره ؛
پـــــيــــــــــــــــــــــــــــــــــــــروزي
پـــــيــــــــــــــــــــــــــــــــــــــروزي
only Gryff
ما شیفتگان خدمتیم، نه تنشگان قدرت
مدتی نیستم، امتحانات بدجوری وقتمو مشغول کرده.
از همه بچه ها عذر میخوام.
اما...
بر می گردم؛
از همه بچه ها عذر میخوام.
اما...
بر می گردم؛
پرشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــور و
بهتـــــــــــــــــر از همیــــــــشـــــــه
بهتـــــــــــــــــر از همیــــــــشـــــــه
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1386/11/13
آخرین ورود: سهشنبه 11 فروردین 1405 06:40
از: ت متنفرم غریبه نزدیک!
پستها:
826

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/01/31
آخرین ورود: شنبه 29 شهریور 1399 05:15
از: جوانی خیری ندیدم ای مروپ
پستها:
529

شاید حتی خود لرد هم از گرفتن این رنک واقعا خسته شده باشن.ایشون واقعا لایق این رنک هستند ولی از نظر من باید هر بار این فرصت رو به افراد دیگه داد چون ممکنه کسانی حداکثر توان خودشونو برای سایت به اجرا بزارن. حالا به خاطر عشقی که دارن یا هر چیز دیگه.مهم اینکه تلاش خودشون رو برای بهترین بودن،کردن.از این میان از نظر من دلوروس عزیز واقعا یکی از کسانی بودن که همیشه پاسخگوی بقیه بودن و قبل از مدیر شدنشون هم فعالیتشون شایان ذکر بوده.
مشکلات فنی متعددی هم توی این چند وقت اخیر برای سایت پیش اومده بود که دلوروس عزیز سریعا اقدام به حل مشکل کردن.مثله چت باکس که اخیرا از طرف سرور با مشکل مواجه بودیم(شوت باکس)که ایشون با استفاده از سرویس یک چت باکس دیگه از یک سرور دیگه این مشکل رو حل کردن.
بنده کمتر سعی به قضاوت میکنم با وجود اینکه سخت همه چیز رو مورد نقد قرار میدم ولی قطعا دلوروس عزیز شایسته این رنک خواهد بود.
رای نهایی:دلوروس آمبریج
مشکلات فنی متعددی هم توی این چند وقت اخیر برای سایت پیش اومده بود که دلوروس عزیز سریعا اقدام به حل مشکل کردن.مثله چت باکس که اخیرا از طرف سرور با مشکل مواجه بودیم(شوت باکس)که ایشون با استفاده از سرویس یک چت باکس دیگه از یک سرور دیگه این مشکل رو حل کردن.
بنده کمتر سعی به قضاوت میکنم با وجود اینکه سخت همه چیز رو مورد نقد قرار میدم ولی قطعا دلوروس عزیز شایسته این رنک خواهد بود.
رای نهایی:دلوروس آمبریج
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تام ریدل در 1392/3/15 15:03:16
ویرایش شده توسط تام ریدل در 1392/3/15 15:16:33
ویرایش شده توسط تام ریدل در 1392/3/15 15:16:33
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

رای من: دلوروس آمبریج
چیزی که هست، لرد ولدمورت همیشه جزو بهترین ها بودند و هستند و به دفعات متعدد این رنگ را گرفتند.
اما در مورد دلوروس باید بگم واقعا در حال حاضر شایسته این رنک هست چون از کارهای مدیریتی، نظارتی، دسترسی ها و بلیت ها و پیام شخصی ها گرفته تا کار روی گرافیکی و تم سایت هر موقع که وقت داشته باشه کم نمیذاره. مضاف بر اینکه دانشجو هم هست و کارهای خودشم داره و فقط ماها میدونیم دانشجو بودن و قبول مسئولیت چقدر سخته واقعا.
اما یکی از مواردی که واقعا جزو بهترین کارهای دلوروس بود نصب چت باکس جدید روی سایت هست که واقعا کارش خوب بود و بعد از مدت ها دوباره حس کردم چت باکس داریم. وقتی نبود واقعا نبود چت باکس حس میشد و سایت فوق العاده خسته کننده شده بود.
در کل دلوروس حواسش به سایت هست و وقتی که علی نیلی به دلیل مشغله هاش نیست جانشین خوبی براش هست. همین دیشب این مساله بسته شدن سایت که پیش اومده بود خود دلوروس بود که اطلاع رسانی و پیگیریشو با علی نیلی انجام داد. خیالم و وجدانم راحته که بهترین فرد رو انتخاب کردم.
چیزی که هست، لرد ولدمورت همیشه جزو بهترین ها بودند و هستند و به دفعات متعدد این رنگ را گرفتند.
اما در مورد دلوروس باید بگم واقعا در حال حاضر شایسته این رنک هست چون از کارهای مدیریتی، نظارتی، دسترسی ها و بلیت ها و پیام شخصی ها گرفته تا کار روی گرافیکی و تم سایت هر موقع که وقت داشته باشه کم نمیذاره. مضاف بر اینکه دانشجو هم هست و کارهای خودشم داره و فقط ماها میدونیم دانشجو بودن و قبول مسئولیت چقدر سخته واقعا.
اما یکی از مواردی که واقعا جزو بهترین کارهای دلوروس بود نصب چت باکس جدید روی سایت هست که واقعا کارش خوب بود و بعد از مدت ها دوباره حس کردم چت باکس داریم. وقتی نبود واقعا نبود چت باکس حس میشد و سایت فوق العاده خسته کننده شده بود.
در کل دلوروس حواسش به سایت هست و وقتی که علی نیلی به دلیل مشغله هاش نیست جانشین خوبی براش هست. همین دیشب این مساله بسته شدن سایت که پیش اومده بود خود دلوروس بود که اطلاع رسانی و پیگیریشو با علی نیلی انجام داد. خیالم و وجدانم راحته که بهترین فرد رو انتخاب کردم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/01/09
آخرین ورود: پنجشنبه 9 فروردین 1403 17:18
از: دنیای انتظار
پستها:
165

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/11/15
آخرین ورود: شنبه 23 شهریور 1398 17:52
از: چاه
پستها:
1592

سلام اعضای عزیز و محترم
مرحله اول انتخاب بهترین های فصل بهار سال 92 در سایت جادوگران از 15 خرداد آغاز شده است و تا 22 خرداد ادامه خواهد داشت.
در این عنوان می توانید "جادوگر ماه" سایت جادوگران را بر اساس معیارهای خود از یک عضو شایسته، تا تاریخ 22 خرداد با ارسال پست و رای در اینجا، انتخاب کنید !
به امید انتخاب شایسته ترین اعضای سایت جادوگران
مرحله اول انتخاب بهترین های فصل بهار سال 92 در سایت جادوگران از 15 خرداد آغاز شده است و تا 22 خرداد ادامه خواهد داشت.
در این عنوان می توانید "جادوگر ماه" سایت جادوگران را بر اساس معیارهای خود از یک عضو شایسته، تا تاریخ 22 خرداد با ارسال پست و رای در اینجا، انتخاب کنید !
به امید انتخاب شایسته ترین اعضای سایت جادوگران
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
No Country for Old Men
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج